Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

SMS

Lize krijgt smsjes van Dirk, die ze kent van een chatbox. Ze chatten weleens over sex met elkaar.
Beoordeel dit sprookje
(1 stem, 7771 lezers)
Meld misbruik

De radio staat aan. De beats van M.V.P. knallen door de boxen. Overdreven dansend swing ik mee met het nummer ‘Rock ya body.’ Ondertussen m’n ontbijt klaar makend. Met trillende billen brood met pindakaas eten valt nog niet mee! Vandaag is het zaterdag, ik moet werken bij het restaurant vanavond. Gelukkig heb ik nog een vrije middag voor me en eigenlijk niets gepland.

Als ik me ontbijt op heb, loop ik naar de douche en spring eronder. Ik besluit eens uitgebreid mezelf te verwennen, behalve een shampoo en conditioner, dus ook me benen, oksels en me kutje scheren. Heerlijk zeep ik me in met die dure amandel douche gel die ik van me moeder heb gekregen uit Aruba. Heerlijk denk ik als me handen over me naakte, natte lichaam glijden. Ik gooi me haren nog eens helemaal onder de douchekop, sluit me ogen me handen gaan over me borsten en me buik. In een stoute bui besluit ik om een plukje haar boven me kutje te laten staan, iets nieuws, want normaal heb ik het helemaal kaal. Nog nagenietend van het hete water en de lekkere geuren bekruipt me een ondeugende gedachte.

Ik bedenk me hoe ik op een kingsize bed van het hotel lig. Een heerlijke gespierde donkere jongen komt bij de rand van het bed staan, hij is naakt net als ik. Z’n handen gaan over me buik en door me haren. We zoenen heel langzaam… Ik wil iets omhoog komen maar hij duwt me terug en komt met z’n gespierde dijen boven op me zitten. Z’n pik is nog slap maar al erg groot voor mijn ervaring met piemels dan. Een hand masseert zachtjes me borsten en met zijn andere hand heeft hij me handen bij elkaar boven me hoofd vast. Ik heb me ogen gesloten en geniet van zijn ene hand en z’n mond die zachtjes me buik kusjes geeft. Hij gaat langzaam naar onderen toe kriebelt met zijn hand door me schaamhaartjes en z’n tong gaat langs me lipjes als hij dan…

Hiiiieeeee! Shit… ow my god! Als in een flits sper ik me ogen open, ik vlieg onder de douche uit. Een huisgenoot is aan het afwassen geslagen. Best goed natuurlijk die vaat staat er echt al bijna week, maar moet dat nu! Zo snel als ik eronder sprong, zo snel ben ik er ook weer onder vandaan. Ik droog me af, kleed me aan en doe me haren in een staartje. Als ik boven kom zie ik me mobieltje knipperen, een sms’je, net binnen.

SMS:      Aan: Lize

                Afzender: DD +31624366138

Al wakker? Heb over je gedroomd… je was

goddelijk ;-) X Dirk

 

Ik besluit terug te sms-en, maar tegelijkertijd ook me aan te kleden voor me werk, een spijkerbroek gaat over me hipster aan. Een zwart topje met decolleté trek ik over me push-up bh. Dit topje doet het altijd goed met de fooi bedenk ik me. Met me voeten trap ik in me roze sneakertjes, al typend krijg ik dit niet voor elkaar en ik val dan ook half om op de bank,  waar ik me sms’je al een beetje warm wordend af maak.

 

SMS:      Aan: DD

               Afzender: Lize +31690654187

Kom net onder de douche vandaan. Je

was me heerlijk aan het verwennen…

maar kreeg een koude douche :-(

Kusje Lize

 

Een klein leugentje moet kunnen lach ik in mezelf. Dirk is alles behalve donker en gespierd. Ik strik me schoenen vast en besluit nog even de stad in te gaan. Ik stop me mobieltje in me tas, zonnebril op en ik de ren de trap af naar me fiets. Ik groet de buurman die de hond uitlaat. Hmm die doet de hele dag ook niks anders denk ik. Fluitend fiets ik naar de stad. Als ik door de drukke winkelstraat loop op weg naar de H&M wordt ik nagestaard door een groepje jongens. Dan voel ik me tas trillen en hoor ik me mobieltje piepen. Hmm ben benieuwd wat hij heeft gestuurd denk ik. Zou het weer zo’n suffe opdracht zijn? Dat probeert hij telkens, ik heb daar helemaal geen zin in, ik wil gewoon echte passie, geen spelletjes bedenk ik me. Ik voel dat ik een geile kriebel krijg in me buik. Stiekem ben ik toch wel heel benieuwd naar zijn reactie. Die stomme opdrachten kunnen me gestolen worden maar de gedachten aan z’n lichaam, z’n stijve pik, z’n gezicht als hij geniet of bijna klaarkomt. Jeetje..met me mobiel in me hand loop ik de H&M binnen ik pak willekeurig een lingerie setje van het rek en ga het kleedhokje binnen, ik kleed me uit. In me ondergoed pak ik me mobiel van het bankje waar ik hem even heb neergelegd. Staand begin ik te lezen.

 

SMS:      Aan: Lize

                Afzender: DD +31624366138

Blijkbaar was je niet heet genoeg ;-)

Met mij achter je, me harde pik

Duwend tegen je billen… was dat

Niet gebeurd! X Dirk

 

Dem.. me handen glijden over me bh. Jeetje wat ben ik geil..zou ik het doen? Vraag ik mezelf af. Ik voel dat me tepels stijf zijn. Me andere hand glijd over me hipster. Ik bedenk me hoe er iemand achter me staat, me borsten vast grijpt. Hoe hij met z’n mond me nek kust. Z’n stijve pik duwend tegen me al natte kutje aan stotend. Mijn hand glijd in me hipster, ik ben gaan zitten op het bankje. Ik heb me benen gespreid en me hipster opzij gedaan. Als vanzelf zo gemakkelijk glijden er twee vingers in me drijf natte kutje. Jeetje wat ben ik nat! Ik bedenk me hoe z’n stijve pik in me stoot, vrij hard en hoe zijn handen even verkrampen om me borsten. Hij bijt eventjes in me oor en kreunt hard. Snel beweeg ik me andere hand over me clitje terwijl ik in een gestaag tempo met me andere twee vingers in en uit me kutje laat glijden… Fuck zo duurt het niet lang. Ik stop even en bedenk me hoe hij zijn tempo versnelt en me in een hard tempo neukt tegen het muurtje van de badkamer. Me handen tegen de gladde, natte en koude tegelwand. Net als me borsten die tegen de wand zijn gedrukt. Zijn buik kletst tegen me billen, je hoort behalve het kletsen ook het soppen van z’n harde pik in me natte poesje… ik hou het niet meer en kom ingehouden klaar. Ik bijt op me lippen en gooi me hoofd in me nek. Ik stoot even me hoofd tegen het dunne wandje van het kleedhokje van de H&M. Ik lach even, shit alweer bijna vier uur… Snel kleed ik me weer aan, reken het setje af bij de kassa wat ik niet eens heb gepast en ga naar me werk. Als ik op me werk de tafels aan het indekken ben besef ik me dat ik helemaal niet heb terug ge-smst…


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright