Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Stoute schoenen

Hoe een knappe, sportieve studente ontdekte hoeveel hoge hakken voor haar doen, en wat ze met haar doen; en hoe ze zichzelf trakteerde op een filmsterrenbehandeling bij het vervullen van haar stoutste fantasie.
Beoordeel dit sprookje
(3 stemmen, 6541 lezers)
Meld misbruik

Deze zomer had ik een baantje als secretaresse bij een kleine filmmaatschappij in Amsterdam, waar ik studeer. Ik vond het leuk om te doen, en wat ik ook fijn vond, was dat het me een goed excuus gaf om op hoge hakken rond te lopen. Ik heb de chique, trotse naaldhakken van mijn moeder eigenlijk altijd prachtig gevonden, maar als pubermeisje wilde ik daar natuurlijk niks van weten, ook omdat ik heel sportief ben. Toen ik ging studeren, begon ik wel meteen laarzen met hakken te dragen, maar ik was toch nog bang om mijn hoofd boven het maaiveld uit te steken, en de volbloed naaldhakken die ik verzamelde droeg ik alleen als veredelde huissloffen. Ik leerde er zo steengoed op lopen, maar belachelijk was het wel. Ik moest dus naaldhakken aan van mezelf naar kantoor, zonder smoesjes, elke dag. Ik voelde me er meteen geweldig bij, en niemand leek er vreemd van op te kijken dat ik die dingen droeg. Maar geïnteresseerd opkijken, dat deden sommige mannen wel.

Ik heb een sportief, slank lijf met snelle mooie benen en fiere kleine tietjes, en een fris, best wel knap gezicht met donkerbruine ogen en kortachtig zwart haar. Ik zie er goed uit, dat wist ik heus wel, maar ik was verbaasd over wat ik nu bij een deel van de mannelijke bevolking losmaakte, en vooral bij de twee woest aantrekkelijke acteurs die in de studio tegenover het kantoor met opnamen voor een film bezig waren. Ik kon niet beslissen wie ik knapper vond: de lange zwarte jongen met een atletisch lijf om van te dromen, of de gespierde viking met zijn twinkelende staalblauwe ogen en wilde blonde haren. Ze vonden mij blijkbaar stukken spannender dan hun spetterende blonde tegenspeelster, en ze grepen elke kans aan om met me te komen flirten. Ik begon het leuk te vinden, want ik vond ze eigenlijk best beschaafd, al rukten ze dan steeds met hun ogen mijn kleren van mijn lijf. Mijn hakken mocht ik daarbij aanhouden van ze.

De regisseur van de film hield ook van mooie hoge hakken, en hij vroeg mij om voor de rol van Lola, de actrice, een paar hoge Louboutin-pumps, beroemd om de rode zolen, te bestellen bij de kledingsponsor, een webwinkel in dure kleren en schoenen. Ik koos voor het klassieke model Pigalle in waanzinnig mooi ravenzwart geitenlamsleer, natuurlijk met elegante lage neusjes, maar wel met genadeloze naaldhakken van 120 mm hoog. Ik vroeg me af of ze er rekening mee hadden gehouden dat Louboutin-schoenen een hele maat te klein vallen, zoals op de website stond. Maar ik kon het niet opbrengen om dit na te vragen en bestelde de gevraagde maat 39½.

Ik trok het pakket met de pumps uit de handen van de receptioniste, alsof ik bang was dat zij ermee vandoor ging, en nam het mee naar boven, naar mijn kamer. Ik genoot van het peperdure zachte leer toen ik de mooiste schoenen van de wereld aan mijn voeten trok. Het klopte van die maat te klein: ze zaten mij als gegoten. Ik kreunde zachtjes toen ik opstond en de stiletto’s onder mijn hielen voelde. Meneer Louboutin beweert dat zulke hoge hakken de voeten van een vrouw in dezelfde stand strekken als een orgasme doet. Maar ik kon er best op lopen, stelde ik trots vast, zeker goed genoeg voor een avondje uit eten of naar de film.

Ik belde de regisseur dat de schoenen waren afgeleverd, en hij stuurde iemand om ze op te halen. Natuurlijk waren het mijn twee knappe bewonderaars die ik uit de studio naar buiten zag komen. Ik hield de Louboutins nog even aan, om mijn benen op mijn bureau te leggen op het moment dat ze mijn kamer binnenkwamen.
‘Hallo jongens,’ zei ik vrolijk. ‘Hoe staan ze me?’
Ik had de zwarte killerpumps aan onder de opgestroopte pijpen van een vrij strakke lichte spijkerbroek. Dat staat geweldig, vind ik, maar al te uitdagend leek mijn actie me zo niet. Daar dachten de twee mannen anders over: ze keken me aan alsof ik poedelnaakt op mijn bureau lag.
‘Bloedmooi, meisje,’ zei de neger, zoals hij graag genoemd wil worden, met zijn rustige, prettige stem.
‘Poepchic, Nikki,’ grijnsde de viking. ‘En botergeil.‘
‘Hou je in, Rik,’ zei de neger, die de oudste was van de twee. ‘Nikki is een net meisje.’
‘Sorry, Nikki,’ zei de viking, tamelijk onbeschaamd. ‘Je kan toch niet op die palen lopen, hè?’

‘Natuurlijk wel,’ zei ik stoer.

Ik stond op en liep het ze zien.

‘Wauw, wauw, wauw,’ riepen ze in koor.
‘Ze lopen best lekker,’ zei ik.
Ik meende het nog ook, op een bepaalde manier.

‘Wat gebeurt er met deze schoenen na de opnamen?’ vroeg ik.

‘Lola mag ze houden, en dat zal ze wel doen ook,’ zei de neger. ‘Ze heeft niet zo’n goede smaak en ze kan er niet zo goed op lopen als jij, maar ze is net een ekster, helaas voor jou, meisje.’

Met tegenzin trok ik de pumps uit.

‘Nou ja, ze zijn toch te uitdagend om echt te dragen,’ zei ik, terwijl ik ze terug in hun katoenen stofzak deed.

De neger schudde zijn hoofd.

‘Jij hebt klasse, meisje,’ zei hij ernstig. ‘Jij kan ze op een begrafenis aan.’

De vrijdag daarop was het rustig op kantoor. Mijn baas was op zakenreis, en ik nam alle tijd, hoewel ik niet zo van het optutten ben, om mijn mond te verwennen met mijn nieuwe, vuurrode lipstick, die volgens het Chanel-meisje in De Bijenkorf mijn sobere schoonheid doet vlammen. Het was mijn eigen tijd, dat wel, want ik had vrij genomen die middag.

Buiten kwam een zwarte sportwagen aanscheuren, die met piepende banden stopte op de lege parkeerplaats voor de studio. De neger en de viking arriveerden voor de laatste halve opnamedag. Ik grinnikte om hun macho rijstijl. Toch mocht ik ze wel, die twee. Ik klikte mijn lippenstift dicht, borg hem op in mijn eenvoudige zwarte schoudertas en verliet het kantoor. Buiten stak ik de parkeerplaats over. Ik liep het halletje van de studio in, ging door de geluiddichte deur, sloot die achter me en floepte de rode lamp met OPNAME boven de ingang aan. Mijn hartje klopte, maar het geklik van mijn hoge hakken klonk vastberaden op de harde studiovloer. De ogen van de twee acteurs, die aan de tafel in de als woonkamer ingerichte studio op hun collega’s zaten te wachten, stuiterden ditmaal bijna uit hun kassen. Ik had mijn strakke zwarte lievelingstruitje aan, waarin mijn tietjes altijd hun extra hun best doen, en onder mijn pittig korte zwarte rokje liepen mijn donkere naadkousenbenen te glanzen in mijn chique zwarte enkellaarsjes, op naaldhakken van tien centimeter hoog.

‘Allemachtig, meisje,’ grijnsde de neger.
‘Wat staat die lipstick je wreed goed, Nikki,’ zei de viking.
‘Dank je wel,’ lachte ik goedgemutst.
Uit een rek in de kleedhoek pakte ik de lichtbruine schoenendoos met het witte Louboutin-logo op het deksel. Ik ging bij de mannen op de tafel zitten en haalde de pumps uit de doos.
‘Kom je afscheid van ze nemen, meisje?’ vroeg de neger glimlachend.
Ik gaf geen antwoord, maar een teder lipstickkusje achter op het zwarte leer van allebei de schoenen, vlak boven de stiletto’s, zodat ik de rode lak op mijn lippen en die op de zolen kon vergelijken.
‘Het is echt dezelfde kleur,’ zei ik tevreden.
Ik stak mijn tong uit en likte de lipstick weer netjes van het lekkere zwarte geitenleer, met onnodig lange halen over de naaldhakken naar beneden en weer omhoog. De twee mannen staarden me opgewonden aan.
‘Help je me uit mijn laarsjes?’ vroeg ik aan de neger, terwijl ik mijn hooggehakte voeten stevig in zijn kruis plantte.
Ik voelde een machtige pik tussen mijn hakken opzwellen terwijl hij de kalfsleren laarsjes uittrok, heel langzaam. Ik legde de laarsjes in de Louboutin-doos, stopte die in mijn tas en trok de zwarte moordpumps aan, zuchtend van genot.
‘Wat is hier gaande, meisje?’ vroeg de neger. ‘Waar blijft Lola? En de regisseur, en de rest van de ploeg?’
‘De regisseur is een dag eerder met de directeur meegegaan naar het Pornografisch Filmfestival in Cannes,’ legde ik uit. ‘Hij heeft genoeg materiaal, dus deze draaidag komt te vervallen. Ik moest iedereen afbellen.’
‘En je bent ons vergeten?’
‘Natuurlijk ben ik jullie niet vergeten.’
Ik glimlachte.
‘Kleed jullie maar helemaal uit,’ zei ik, want ik hou er niet van als bij mannen hun broek op hun enkels hangt.

De viking was al bijna uit de kleren. Ik liet me van de tafel glijden op mijn stiletto’s, ging op mijn hurken en propte zonder aarzelen zijn grote, uitzonderlijk mooie pik in mijn mond. Ik begon hem onstuimig te pijpen, zodat mijn stiletto’s ritmisch op de vloer tikten.
‘Zo zo, meisje,’ zei de neger goedkeurend.
Zijn pik, die nu steigerend voor mij in de aanslag stond, was zelfs nog groter, zoals het een negerpik betaamt, maar ik negeerde hem voorlopig en concentreerde me op de zalige blanke lul, tot de viking me bij mijn haar greep en zijn lid uit mijn mond trok om plaats te maken voor de ebbenhouten paal van zijn vriend. Voorzichtig begon ik daaraan te likken, alsof ik er een beetje voor terugschrok.
‘Heb je al eens een negerpik gehad, meisje?’ vroeg hij begripvol.
De viking was om me heen gelopen, en was bezig om mijn rokje omhoog te schuiven.
‘Je hebt geen slipje aan, slet,’ snauwde hij verrukt.
Hij gaf me een pets op mijn strakke billen.
‘Ga staan op die geile hoge hakken, stuk. Strek die wereldbenen.’
Gewillig voldeed ik aan het verzoek, intussen voorover buigend, zodat mijn tong nooit het contact met de pik van de neger verloor.
‘Goed zo, meisje,’ sprak die bemoedigend.
‘Wil jij ook lipstick aan je pik?’ vroeg ik.
Ik opende mijn mond, en op het moment dat de viking met zijn neus in mijn beschaafd getrimde poesje dook, zette ik het opeens furieus op pijpen, zodat de neger het uitschreeuwde van genot.
‘Jij geil loeder,’ grijnsde hij.
Ik was kleddergeil, en de tong van de viking befte zo vaardig dat hij mijn klitje niet lang gek hoefde te maken om me spinnend te laten klaarkomen. Ik stond te tollen van genot op de palen van mijn nieuwe Louboutins.
‘Ik dacht echt dat jij een oppassend meisje was, Nikki,’ zei de neger.
‘Dat ben ik ook wel,’ zei ik, terwijl ik zijn ballen likte.
‘Waar blijkt dat uit?’
‘Ik heb nog nooit geneukt zonder condoom,’ zei ik, ‘dus dat kan nu wel. Jullie laten jezelf streng controleren, neem ik aan.’
De viking gromde en petste me opnieuw stevig op mijn kontje.
‘Dus jij wilt een grote blote pik in je kutje, Nikki?’
‘Ja, alsjeblieft,’ smeekte ik als de eerste de beste sloerie, ‘stop hem erin.’
Ik kermde van opwinding toen hij mijn strakke, maar goed gesmeerde poesje binnenreed, en hapte de grote paal van de neger weer naar binnen.
‘O, wat veel pik,’ kreunde ik.
‘Jij geil stuk vreten.’
Van weerszijden neukten ze op me in, terwijl ik nog steeds diep voorovergebogen stond, onvast balancerend op mijn stiletto’s van twaalf centimeter hoog.
‘Je vindt het extra lekker, jij, hè, op die naaldhakken.’
Ik knikte. Het was een oncomfortabel standje voor me, maar daarom niet minder geil, ook omdat de opwaartse stoten van de kogelharde blanke lul me rechtstreeks naar een tweede, puur vaginaal orgasme paalden. Ik gilde van genot, ongewoon luidruchtig voor mijn doen.
‘Dat was geweldig,’ zuchtte ik gelukzalig, terwijl ik op de tafel ging liggen, op mijn rug.
De neger kwam voor me kwam staan, met zijn machtige paal, die ik al gereserveerd had met mijn lipstick, kaarsrecht op mijn poesje gericht.
‘Neuk me,’ zei ik smachtend.
‘Past hij er wel in bij je, meisje?’ vroeg hij.
Maar ik had geen geduld voor zijn opschepperij. Ik ving zijn lul tussen mijn hooggehakte voeten en begon hem af te trekken en naar mijn kutje toe te trekken tussen het zachte leer van mijn pumps.
‘O , wat een wilde kat ben je,’ genoot hij.
De viking kwam achter me staan en trok aan mijn haar mijn hoofd achterover over de rand van de tafel. Uitnodigend opende ik mijn mond, en hij duwde zijn verrukkelijke pik erin.
‘Kijk je uit met die stiletto’s, meisje,’ zei de neger, want mijn voetenwerk werd steeds wilder.
‘Neuk me dan,’ kermde ik met volle mond.
Hij greep me bij mijn enkels, duwde mijn benen uit elkaar en dook met zijn gezicht in mijn poesje voor een kort maar krachtig befnummertje. Daarna nam hij een aanloopje, en hij dreef zijn zwarte stormram zonder pardon in mijn kleddernatte schede. Ik gilde het uit van genot, voor zover de pik in mijn mond dat toeliet. De mooiste in mijn mond en de grootste in mijn kutje: nu was ik helemaal in de zevende hemel.
‘Dit fitte sportlijf wil hard genomen worden, hè meisje,’ gromde de neger.
Ik knikte bevestigend.
‘Neuk me suf, als je kan,’ bracht ik uit.
Hij ging de uitdaging aan. Hij paalde me harder en harder en dieper en dieper, en al pijpend en terugneukend kwam ik nog eens kronkelend klaar.
‘Niet ophouden,’ kreunde ik.
Maar het neukfeest kon natuurlijk niet eeuwig duren.
‘Ik ga zo spuiten, meisje,’ gromde hij, terwijl de viking ook al geluiden begon uit te stoten die erop wezen dat hij mijn geslemp aan zijn zalige pik niet veel langer meer volhield.
‘In mijn pumps, alsjeblieft,’ zuchtte ik.
‘Wat zeg je daar, meisje?’
‘Ik wil heel graag jullie zaad in mijn nieuwe pumps, als aandenken.’

Ik hield mijn naaldhakken in mijn knuistjes en pompte met mijn pumps op en neer in de ballen van mijn twee helden, zodat hun grote opgewonden pikken op en neer reden in mijn Louboutins.
‘Spuit maar,’ zuchtte ik, ‘spuit ze maar lekker vol.’
De viking schoot als eerste een langgerekt spermasalvo in een van mijn pumps. De neger antwoordde meteen, als op commando, zodat een grote golf melkwitte negerspermatozoën in de andere schoen omlaag roetsjte. Een tweede sliert zaad van de viking volgde, en van de neger: ze wilden niet voor elkaar onderdoen, en telkens als ik dacht dat het schieten was opgehouden, pompte de andere man nog een stoot sperma op uit zijn ballen.
‘O, wat veel,’ genoot ik.
Dankbaar likte ik hun eikels schoon, en daarna wijdde ik me aan mijn Louboutins. De hoofdstroom van het zaad droop van de twaalf centimeter hoge hellingen in de pumps omlaag, maar er waren ook een paar slierten buitenboord gegaan. Ik probeerde de grootste klodders met mijn tong over de rand te duwen; de rest likte ik met smaak van het lekkere zwarte leer. Het kwakje in mijn mond roerde ik om met mijn tong en slikte ik door. Een groter plezier kun je mannen bijna niet doen, dat weet ik, en ik was niet vies van een hapje vers gemengd viking- en negersperma.
‘Dank jullie wel,’ zei ik, mijn lippen aflikkend.
Ik zette de schoenen voorzichtig op de grond.
‘Helpen jullie me even in mijn pumps?’
‘Jij geile schoenenslet,’ gromde de viking opgewonden.
Ze tilden me op, en lieten me in langzaam in mijn Louboutins zakken. Glibberend gleden mijn kousenvoeten omlaag over de hoge steile zeephellingen, om tot stilstand te komen in de warme voetenbadjes sperma in de elegante neusjes van de pumps.
‘O, wat geil is dit,’ zuchtte ik.
Heerlijk hooggehakt ging ik voor de spiegel staan die in de kleedhoek hing. Ik maakte mijn kleren in orde en trok mijn naadkousen recht.
‘Jullie zaad trekt in mijn kousen, langs de naden omhoog. Het is een race naar mijn kutje,’ giechelde ik.
Ik pakte mijn tas met mijn laarsjes, en werkte mijn lippenstift bij. Ik gaf ze allebei nog een teder kusje en vertrok.

Soppend klikten mijn pumps op de stoepen van de stad.


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright