Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Volleybal training (Annelies1)

Mijn eerste ervaring met lesbische seks, klaargevingerd door mijn lerares!
Beoordeel dit sprookje
(67 stemmen, 45431 lezers)
Meld misbruik

Hoi ik heet Chantal en ik wil vertellen over mijn eerste echte lesbische ervaring. Ik denk dat ik altijd al een beetje bi-gevoelens heb gehad, maar ik deed daar eigenlijk niets mee. Ik groeide op in een klein dorp waar homosexualiteit nog gewoon taboe was en de mensen wensten te denken dat het in hun gemeenschap niet bestond.

In een gekke bui had ik wel eens met vriendinnnen gezoend maar dat was alleen ‘voor de gein’.... althans voor hun, ik vond het waanzinnig opwindend maar durfde dat niet toe te geven. Toen ik 17 jaar was zou ik eindelijk erachter komen wat lesbische liefde is en dat gebeurde nota bene met een lerares van de HAVO!

 

Zoals zoveel meisjes van 17 gierden de hormonen door me lijf en was ik altijd wel verliefd op iemand. En dan waren er nog de mensen over wie je fantaseerde, dat waren in mijn geval meestal vrouwen. Ik wilde niet toegeven dat het verliefdheid was in zo’n geval maar ik fantaseerde wel vaak over seks met vrouwen. Eén van de vrouwen in die dromen was mijn lerares frans, Annelies. Ze was niet de mooiste vrouw die ik kende maar toch vond ik haar aantrekkelijk. Ze was net nieuw op onze school en sinds zij voor de klas stond werd franse les een heel stuk leuker! Ze was 31 maar nog vrijgezel en had een knap gezicht, mooie ogen en volle lippen. Ze droeg haar haren kort en in een modern kapsel. Haar lichaam was iets mollig, niet dik maar ook niet echt slank. Sommige vrouwen kunnen dat goed hebben, en Annelies stond het zeker. Ze had mooie volle heupen, ronde billen en waanzinnig gevulde borsten. Ik weet niet of het bewondering of jaloezie was, maar wat heb ik vaak tijdens de les naar die grote tieten zitten staren! Soms hoorde ik jongens over haar praten en moest ik me inhouden om niet ook een schunnige opmerking over die lekkere tieten te maken.

Zelf ben ik niet zo ruim bedeeld, ik draag een B-cupje maar kan zelfs dat eigenlijk niet eens goed vullen. Ik ben echter te ijdel om een A te kopen haha. Op zich passen die tietjes bij mijn lichaam, ik heb een erg mager postuur. Eigenlijk zou ik wat aan moeten komen maar ik heb het tegenovergestelde probleem van bijna alle andere vrouwen, ik kan eten wat ik wil maar er komt gewoon niks aan! Op die leeftijd was ik daar erg onzeker over, ik vond dat mijn hele lichaam vormeloos was en totaal niet aantrekkelijk. Mijn benen leken over de hele lengte dezelde omvang te hebben en een taille had ik ook al niet. Nu was er best wel interesse van de jongens uit mijn omgeving maar ik hechtte daar  weinig waarde aan, de meeste van hen waren nou eenmaal niet zo kieskeurig en wilden gewoon zo veel mogelijk scoren.

 

Maar genoeg daarover, ik kom ter zake. Ik was toen aanvoerder van het dames volleybalteam. We draaiden niet zo goed maar hadden altijd ontzettend veel lol, we waren allemaal vriendinnen en speelden graag samen. Natuurlijk zouden we ook graag wat beter gaan spelen maar we moesten dat allemaal zelf doen. Het heren team werd altijd volop bijgestaan door de gymleraren, maar voor ons hadden ze bijna nooit tijd.

Op vrijdag middag trainden we altijd, zo ook op deze vrijdag. We waren lekker bezig toen ik me opeens bedacht dat ik vergeten was om een werkstuk in te leveren. Ik pakte het gauw uit m’n tas en rende in m’n sporttenue naar het biologie lokaal waar ik het nog net aan de leraar kon geven voordat hij naar huis ging. Natuurlijk kreeg ik op me lazer dat ik zo laat was, maar het was weer gelukt. Ik liep terug naar de gymzaal toen ik Annelies uit haar lokaal zag komen. Ze ging ook naar huis zo te zien. Ik wenste haar beleefd een prettig weekend en we maakten even een praatje. Ze keek naar mijn sportkleren en vroeg of ik nu nog gym had. Ik legde uit dat we volleybaltraining hadden. Ze werd meteen enthousiast en vertelde dat ze zelf jaren lang op een redelijk hoog niveau had gespeeld. Ik zag m’n kans schoon en vroeg of ze het leuk zou vinden ons te coachen. Dat leek haar zeker leuk en ze liep met me mee om even bij het team te kijken, helaas had ze niet veel tijd, maar na 20 minuten gaf ze aan dat ze ons graag wilde coachen, we moesten maar overleggen of iedereen het ermee eens was en het haar maandag laten weten.

De stemming was kort en unaniem, we hadden allemaal al gemerkt dat Annelies veel verstand van het spel had en bovendien had ze eventjes laten zien dat ze het zelf ook nog niet verleerd was. Dus de maandag erop ging ik bij haar langs om het te vertellen en zij beloofde vrijdagmiddag present te zijn.

Op vrijdag waren we een uur eerder vrij dan normaal en na een half uurtje vervelen liepen we vast de zaal in om op te warmen. Precies op tijd verscheen Annelies in de deur van de kleedkamer. Ze grapte dat we bij haar lessen nooit zo op tijd waren en vroeg mij als aanvoerder om even bij haar te komen. Ze vertelde dat ze al wat plannen had voor ons en begon uiteen te zetten hoe ze wilde gaan trainen om ons klaar te stomen voor het volgende toernooi. Terwijl ze begon te praten trok ze nonchalant haar schoenen uit en trok wat sportkleding uit haar tas. Ik besefte opeens dat ze zich hier doodleuk pal voor me ging omkleden. Ik was bang dat alle bloed naar m’n hoofd steeg, maar ik ging op het bankje tegenover haar zitten en deed ook maar of ik het heel normaal vond. Ze was dan wel een lerares maar eigenlijk waren we immers ook maar gewoon meiden onder mekaar! We praatten rustig verder en zij sjorde haar spijkerbroek naar beneden. Ze droeg een klein zwart slipje dat strak om haar billen spande. Toen ik ernaar keek ging er een rilling door m’n onderbuik, het leek haast of ik het vocht naar buiten voelde sijpelen.... of was dat echt zo? Ik schudde de gedachte van me af. Annelies keuvelde over conditie training en dat we niet sterk genoeg waren, maar ik hoorde het nog maar half. Meer aandacht had ik voor haar handen die haar blouse openmaakte, knoopje voor knoopje. Ze hing haar blouse aan een haakje en ik zag míjn lerares frans in haar ondergoed voor me staan. Haar BH was wit en groot maar zat dan ook boordevol. Het ding drukte haar boezem omhoog waardoor haar borsten twee prachtig ronde ballen vormden, een decollete om een moord voor te doen!

Annelies was onverstoord doorgegaan en had het nu over spelsystemen die we moesten instuderen. Ze draaide haar rug naar mij toe en maakte het haakje van haar BH los. Mijn god ik kreeg het te kwaad en kon me maar net bedwingen om me hand niet in me broekje te steken. Maar ik wist nu al dat ik hier straks waanzinnig op zou masturberen! Zelf had ik nooit echt de noodzaak voor een sport BH gemerkt, ieder BH’tje was in staat om mijn tietjes in bedwang te houden. Annelies wist wel beter en pakje haar sport model. Terwijl ze het ding door haar handen draaide keerde ze zich weer om. Vond ze het onbeleefd om met haar rug naar mij toe te praten ofzo? Ik weet het niet. Maar ik was nu zodanig in de war dat ik niet eens meer stiekum keek, ik staarde ongegeneerd naar haar borsten en met grote ogen en open mond zag ik dat door één van haar tepels een zilveren ringetje stak! Dat is nu niet meer zo opzienbarend maar 15 jaar geleden was dat nog behoorlijk vooruitstrevend, ikzelf kende een tepelpiercing alleen van horen zeggen, en had nog nooit zoiets gezien.

Het leek of nu voor het eerst Annelies merkte dat ik naar haar lichaam staarde. Ze lachte verlegen en zei: ‘mooi he?’ Terwijl ze tegen het ringetje tikte. Ik kon alleen maar knikken, mijn mond was zo droog alsof ik net een week door de Sahara had gesjokt. Ze besloot haar betoog met de conclusie dat we eigenlijk een tijdje twee maal in de week zouden moeten trainen, en toen ze daarmee klaar was stond ze in sport tenue voor me. Ik schudde mezelf wakker en liep achter haar aan de gymzaal in.

 

Vanaf dat moment werd er hard getraind, al die eerste dag liet Annelies ons keihard werken, we hadden nog nooit gezweet. Zij hamerde erop dat we eerst kracht en uithoudingsvermogen nodig hadden en ons dan op de techniek konden concentreren. Zelf deed ze gewoon ook mee en het was al snel duidelijk dat ze nog in topconditie verkeerde. Toen we een partijtje gingen spelen werd alles wat relaxter en bleek Annelies ook het plezier en de gezelligheid hoog in het vaandel te hebben. Ze was veel leuker en grappiger dan tijdens haar franse lessen en speelde bovendien er goed waardoor ook wij er wat meer vertrouwen in kregen. Na de training waren we dan ook erg voldaan maar vooral bekaf.

Met onze laatste krachten sjokten we naar de douches waar het warme water weldadig aanvoelde. Normaal wilde ik tijdens het douchen ook nog wel eens wat naar m’n vriendinnen gluren, maar vandaag was ik er gewoon te moe voor. Dat, of ik was nog vol van de aanblik van Annelies. Ik stond me af te drogen toen Nicolette mij aanstootte ‘Chan, je bent een oorbel kwijt’ zei ze me. Ik voelde aan m’n oren en merkte dat ze gelijk had. Kut, hoe was dat nou gebeurd. Ik was er redelijk zeker van dat ik ze nog beide in had toen we begonnen en ging dus maar zoeken in de douche. Daar lag niets, hopelijk was hij niet door het putje gespoeld! Dan maar de zaal proberen, met een handoek om me heen geslagen liep ik terug de zaal in. Annelies liep net naar achteren om het laatste net op te bergen. ‘Heb jij misschien een oorbel zien liggen hier?’ Ze  keek om en antwoordde van niet. Samen liepen we even naar de grond turend door de zaal. Nicolette stak nog even haar hoofd om de hoek en riep dat ze naar de kantine gingen, of ik zo ook kwam.

Toen waren we alleen, het werd doodstil om ons heen en ook wij zeiden niets. Samen liepen we maar heen en weer in de hoop mijn oorbel nog te vinden. Opeens zag Annelies dat ik helemaal liep te rillen van de kou. Ze wilde me terug sturen naar de douche om op te warmen, zij zou wel verder zoeken het laatste stukje van de zaal. Maar ik weigerde en zei dat het wel ging en dat ik gewoon even de hele zaal door wilde. Eigenlijk wilde ik maar wat graag terug onder de hete douche, maar er was een verlangen nog sterker: ik wilde dat Annelies met me meeliep. Opeens had ik de onbedwingbare neiging om haar mijn lichaam te laten zien zoals ik het hare had mogen zien. Dit gevoel had ik nog nooit gehad, ik schaamde me meestal voor m’n lichaam en kleedde me alleen uit als het moest. Maar nu was dat anders ik wilde me juist kwetsbaar laten zien, ik wilde dat zij mijn schaamte zag en ik hoopte vurig dat het haar ook zou opwinden. De spanning gierde door m’n lijf als ik bedacht hoe ik straks zo nonchalant mogelijk mijn handdoek op de bank zou gooien en poedelnaakt voor haar zou staan.

 

We waren de hele zaal door geweest. ‘Het spijt me Chantal, die ben je kwijt!’ zei ze me terwijl ze een treurig gezicht trok. Ik lachte en zei dat het niet zo erg was. Ze liep richting de kleedkamer en zei ‘Kom gauw, voordat je kou vat’.

Ik liep met knikkende knieen achter haar aan en sloot de deur achter me. Ze boog zich over haar tas en zocht een handdoek en schoon ondergoed. Ik verzamelde mijn moed en hing mijn handdoek aan een haakje. Daar stond ik dan naakt en nog steeds rillend van de kou. Maar zij keek niet op of om. Ze had een voet op de bank gezet en prutste met een veter. Daar had ik niet op gerekend en ik wist me geen raad met m’n houding. Moest ik nu naar de douche lopen of wachten. Zou ze het niet raar vinden als ik daar bleef staan? Maar ik was besluiteloos en bewoog maar niet. Ze had één schoen uit en zette de ander voet op de bank. Als ze nu vroeg waarom ik daar nog stond wat moest ik dan zeggen. En waarom keek zij niet naar mij terwijl ik wel zo razend benieuwd naar haar was geweest. Ik dacht aan de oorbel die eigenlijk van m’n moeder was en waardoor ik vreselijke ruzie met haar zou krijgen. Het was WEL erg. Ik bedacht dat Annelies zich niet voor mij interesseerde omdat zij WEL ‘normaal’ hetero was en alleen ik die rare neiging had om op meisjes te geilen. Dat ze mij sowieso het aanzien niet waard was omdat ik gewoon een lelijk scharminkel was. Opeens voelde ik me zodanig ellendig, naakt en koud dat ik zomaaar spontaan begon te huilen.

Het begon met een paar snikken waardoor ze dan eindelijk omkeek. NU WEL! Ik schaamde me zo voor het snikken en snapte zelf niet waar het precies vandaan kwam en juist daarom werd het nog erger. Ik zag haar verbaasde blik en wilde door de grond zakken. Ik kon het niet meer tegenhouden, tot mijn grote frustratie stond ik als een klein kind te huilen. Annelies was duidelijk geschrokken en liep op me af ze sprak zacht tegen me maar ik verstond haar niet, ze pakte me bij de schouders en keek me vol medeleven aan. Ik kon niet meer denken en stortte me gewoon in haar armen. Ik begroef mijn gezicht in haar hals en drukte mezelf tegen haar aan terwijl ik de tranen vol liet gaan. Ik wilde nog maar één ding: ik wilde getroost worden door deze vrouw, deze mooie vrouw. Troost vinden bij haar prachtige lichaaam.
Ze fluisterde tegen me en streelde zachtjes over m’n rug en m’n hoofd. Zoals een moeder bij een klein meisje. En ik voelde vanuit het niets opeens een diepe liefde voor haar zoals ook zo’n klein meisje dat voelt. Opeens vertrouwde ik haar en wist haast zeker dat zij me nooit pijn zou doen of uit zou lachen en dat ik me bij haar nergens voor hoefde te schamen. Langzaam aan werd ik weer wat rustiger en verstond ik eindelijk wat ze zei. Het waren de normale verbaasde vragen: ‘Wat is er dan? Waarom huil je nu zo?’ Ik wist eindelijk te antwoorden ‘Niks...Ik weet het zelf niet... Ik ben gewoon zo moe en koud...en die kutoorbel!’ Ik lachte door m’n tranen heen en zij lachte mee.
Ze trok me zachtjes naar de douches en zette een kraan voor me open. Ze verdween om de hoek en even was ik alleen. Bijna begon ik weer te janken, maar ik bedwong mezelf en concentreerde me op m’n ademhaling terwijl ik onder de warme douche stapte. Ik sloot me ogen en probeerde mijn gedachten te ordenen wat maar niet wilde lukken. Ik hoorde opeens een tweede straal water kletteren en keek opzij. Daar stond ze. Net zo bloot als ik. Ze keek bezorgd naar me. Die blik maakte me week, wat was ze mooi. Ik was inmiddels veel kalmer geworden dan dat ik er waarschijnlijk uitzag. Ik was berekenend en besefte dat ze me nu niets zou weigeren. Ik zette een pruillipje op en vroeg bedeesd of ze me nog even vast wilde houden. Ik keek haar aan terwijl ze twijfelde en ze deed een stap naar me toe. Ik deed ook een stap en omhelsde haar.
Ik drukte me nogmaals naakt tegen haar aan. Maar nu was zij dat ook. Ik voelde haar borsten tegen de mijne drukken. Overal waar we mekaar raakten voelde ik haar huid tegen de mijne. Ik drukte me dicht tegen haar aan en genoot van het moment. Ik wist dat ik nooit meer zo intiem met Annelies kon zijn en besloot dit te koesteren. Tegelijk werd ik overmoedig en liet een hand zakken vanaf haar onderrug. Ik voelde die lekker kont in m’n hand en kneep zachtjes. Ze slaakte een gilletje ‘Chantal!! Wat doe je??’ ze maakte zich los en keek me aan. Haar blik nog steeds een mengeling van verbazing en medelijden, maar haar mond lachte. Gelukkig, ze lachte. Ik lachte ook maar wat en mompelde een sorry. Haar gezicht zag er komisch uit, ze wist duidelijk niet wat ze hier nou mee moest en ik moest erom lachen. ‘Sorry hoor’ zei ik nogmaals ‘dat was een soort reflex denk ik’ Nu proestte ze het ook uit. ‘Oh dus als jij bij iemand uithuilt sta je meteen even de billen te keuren?’ Op dat moment klonk het zo grappig uit haar mond, ik duwde haar speels tegen de schouder ‘Nee joh, maar normaal als ik met iemand douche sta ik niet te huilen hoor.’ Nu werd ze stil en keek me recht aan. ‘Douche jij vaak met een ander dan?’ Ik vertelde dat ik soms met een vriendje douchte hoewel ik nu single was. Dat ik het fijn vond in de douche een beetje te vrijen. Ze schrok niet van mijn openlijke bekentenissen. Ze glimlachte en gaf toe dat dat inderdaad lekker was. Toen schoot ze weer in de lach ‘Maarruh, wat vond je er nu van?’ ‘Waarvan?’ ‘Nou van me billen natuurlijk!’ We lachten samen en ik zei dat ik ze wel een negen waard vond. ‘Echt waar, een negen??’ Ik verzekerde haar dat het minstens een negen was. Ze stapte op me af en voor ik er erg in had greep ze mij vol op me billen, trok me naar zich toe kneedde eventjes met haar handen. Nu was het mijn beurt om verbaasd en geschokt te zijn. Haar handen rustten om mijn kont en ze fluisterde in m’n oor ‘Dan geef ik jouw kontje een dikke tien’.

Natuurlijk was ik overal nat omdat we onder de douche stonden maar ik weet zeker dat het geil nu langs m’n dijen liep. Ik greep haar vast en duwde haar hoofd van m’n oor naar m’n mond. Ik sloeg een been om haar heen en begon haar hevig te zoenen. Heel even was ik niet welkom maar toen opende ze haar mond en gleden onze tongen snel langs elkaar. Mijn hele lichaam stond in brand, het was de heerlijkste kus aller tijden. Ze kreunde zachtjes waardoor ik nog geiler werd en toen abrubt trok ze haar hoofd terug. ‘Dit kan niet Chantal, het mag niet.’ Ik wilde wat zeggen maar ze legde een vinger over mijn lippen. ‘Ik wijs je niet af, het is fijn, maar het kan echt niet.’ Ik hoorde dat ze meer zichzelf wilde overtuigen. Ik was te ver om nu op te geven. ‘Dan mag dit zeker ook niet’ zei ik terwijl ik haar een kwartslag draaide en met de rug tegen de muur zette. Ik greep haar vol in het kruis en liet mijn middelvinger over haar klitje glijden. Haar ogen draaide naar boven. En weer kreunde ze zachtjes. ‘Ohhmm nee, nee, dat ohhhh dat mag ook niet.’ Maar ze maakte geen aanstalten meer om me te laten stoppen. Ik wreef sneller en ging nog wat naar beneden. Zonder dat ik het bewust deed gleed mijn vinger zonder weerstand tussen haar lipjes door naar binnen. Blijkbaar was zij ook zo nat als een spons. ‘OOH jij... jij geile, geile...’ Ik leunde tegen haar aan en bracht nu mijn mond naar haar oor ‘een geile slet ben ik ja’ maakte ik haar zin af. ‘Ik ben JOUW geile sletje!’.

Dat was de druppel voor Annelies haar geilheid overmeesterde haar angst en geweten. Ze sleurde me naar de grond, kwam achter me zitten en greep met haar rechterhand mijn linkertiet. Haar linkerhand kwam ook naar voren en zocht mijn kutje. Ze wreef hard over mijn klitje en begon daarna met twee vingers naar binnen te stoten terwijl haar duim op m’n knopje bleef masseren. Allemachtig! Dat had ze ongetwijfeld vaker gedaan. Binnen no time kwam ik hevig schokkend klaar. Ze streelde met haar nagels over mijn onderbuik en kneep zachtjes in m’n borsten en tepels terwijl ze me hals zoende. Ze leek precies te weten wat ik voelde want toen ik zwaar heigend merkte dat het orgasme begon weg te ebben dook ze weer naar me clitoris en in een paar tellen begon het volgende orgasme. Het gevoel was ongelooflijk. Ik had met 2 vriendjes seks gehad, slechts 1 keer was ik echt klaar gekomen nadat een jongen me minutenlang had gebeft. Alle andere keren was het fijn geweest maar bleef een orgasme uit.  Annelies deed het verdorie eventjes met een vinger en het was zoveel lekkerder! Vier of vijf keer achter mekaar zag ik sterretjes en het was doorgegaan als ik niet had gesmeekt om te stoppen. Ik kon het gewoon niet meer aan en m’n klitje was zo overgevoelig geworden dat ik bijna het verschil tussen pijn en genot niet meer voelde.

Nog even bleven we nagenietend op de vloer zitten. Toen stond ze op, waste zich en begon zich aan te kleden. Toen we beide aangekleed waren wisten we niets te zeggen. Ze kuste me zachtjes op de mond en raadde mijn gedachten ‘Ik weet ook niet hoe we nu verdergaan, of wat we moeten doen, maar wat wij vanmiddag hebben gedaan zal hoe dan ook van ons blijven als mooie herinnering. Het was voor mij de lekkerste middag in jaren en ik hoop voor jou ook.’ Ik knikte en ze gaf me nog een klein kusje. Toen ik mijn ogen opende zag ik de deur achter haar dicht vallen.


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright