Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Nadine

De deurbel gaat, ze is vroeg. Ik doe de deur open en zie een zwaar verregend hoopje mens staan. De afgrijselijke turquoise regenjas drupt in de gang. Onder de capuchon vandaan hoor ik een mompelend ?Sorry, meneer?.
Beoordeel dit sprookje
(96 stemmen, 37397 lezers)
Meld misbruik

“Maakt niet uit, meid. Trek die natte zooi maar uit en hangt het daar maar over de verwarming.“, zeg ik terwijl ik de huiskamer inloop. “Evelien! Je oppas is er!”

Ik pak het aantekeningen blok naast de telefoon en loop weer terug de gang in. Voor me staat nu ineens een stoot van een meid. Ik moet me inprenten dat dit de oppas is en ik dadelijk een afspraak heb met een vrouw van mijn eigen leeftijd.

“Ik ben Ruud, trouwens.” Ik steek mijn hand uit. Ze glimlacht en terwijl ze mijn hand aanneemt zegt ze “Hoi, ik ben Nadine.”

“Ok, Nadine, ik heb hier een lijstje met telefoonnummers, de bovenste is mijn 06-nummer. Als ik niet opneem kan je het volgende nummer proberen, dat is van het restaurant waar we gaan eten. Als ze me daar niet kunnen vinden kan je het derde nummer bellen, dat is van mijn schoonmoeder.”

“Leuk, gaan u en uw vrouw vaak samen uit eten?” Ik was al helemaal vergeten dat het de eerste keer is dat ze komt oppassen. “Nee, ik ga op een blind-date, mijn vrouw is drie jaar geleden overleden.” Nadine slaat d'r ogen neer en mompelt iets onverstaanbaar, duidelijk een beetje geschrokken.

Op dat moment komt Evelien de gang op gerend. “Hoi! Ik ben Evelien! En dit is mijn papa! Hoe heet jij?” Nadine grinnikt en stelt zich voor. “Kom! Ik ga je mijn kamer laten zien!”, Evelien trekt Nadine aan haar hand mee.

“Ik ben op zijn laatst om 12 uur terug, roep ik nog.” “Ok!” wordt er terug geroepen.

Ik trek mijn jas aan en ga de deur uit.


***


Mijn hemel wat een fiasco. Dat is dus de eerste en laatste blind-date waar ik op ga. Ze zag er leuk uit maar wat een saai mens. En ook totaal geen raakvlak. Het is half elf, ik ben zeiknat geregend en heb eigenlijk nog geen zin om naar huis te gaan. Hoewel, Evelien is vast al naar bed en dat betekent dat er een leuke jonge meid in mijn huis zit, te wachten tot ik terug kom.

Nee, Ruud, normaal nu. Alsof zo'n meid op jou zit te wachten, die wil alleen maar betaald worden en weer naar huis. Die heeft echt geen wilde fantasieën over een versleten alleenstaande vader. Hoe oud zei die moeder van Eveliens klasgenootje dat Nadine überhaupt was, net 19 of zo. God, dat zou ik niet eens meer aankunnen.


De gordijnen zijn dicht, alleen in de huiskamer brand nog licht. Ik trap mijn sigaartje uit en loop naar de voordeur.

Binnen hang ik mijn jas op en loop de huiskamer in. Nadine ligt op de bank te lezen en kijkt op. “Oh, nu al thuis? Was het niet leuk?” “Hmnee, niet echt. Hoe was het hier?”

Ze komt een beetje overeind en trekt haar benen schuin op onder zich. “Ja gezellig. We hebben eerst met de poppen gespeeld, daarna een spelletje Mollen Mania en toen heb ik voorgelezen. Dat was hartstikke leuk want ze koos een boek wat ik vroeger ook altijd liet voorlezen! Ze viel halverwege al in slaap, zo lief. Ik heb nog een paar keer boven gekeken maar ze slaapt als een roosje.”

“Ik ga even bij d'r kijken, ik ben zo terug.” zeg ik terwijl ik naar de trap loop. Eveliens' deur staat op een kier en zachtjes loop ik naar binnen. De kleine ligt als een balletje opgerold en snurkt een beetje. Ze moeten erg veel lol hebben gehad met z'n tweetjes als Eefje zo diep slaapt. Ik plant een kus op haar voorhoofd en loop weer zachtjes naar beneden.


Tot mijn verbazing heeft Nadine nog geen aanstalten gemaakt om te vertrekken. Ze zit nog steeds met opgetrokken benen haar boek te lezen.

“Wil je wat drinken voor je naar huis gaat?” Ze kijkt me aan en antwoord dat ze wel een wijntje zou lusten. “Vinden je ouders dat wel goed?” vraag ik. Ze grinnikt en verteld me dat ze samen met een vriendin een flatje huurt en dat die het vast niet erg vindt.

Ik ben zo gewend aan oppassers van 15, 16 jaar dat ik de omschakeling nog even moet maken.


“Ja, en dat is eigenlijk ook de reden dat het een beetje jammer is dat je al zo vroeg thuis bent.” gaat ze verder ze. “Ik had Nicole belooft dat ik pas na half 1 thuis zou komen. Ze heeft een vriendje op bezoek, snap je?” “Ja, dat snap ik. Zo oud ben ik nu ook nog niet. Heb je nog een voorkeur voor wijn?”. Ze heeft geen voorkeur, ik ontkurk een Saint Emilion en zet de fles samen met twee glazen op tafel. “Wat mij betreft kan je blijven zolang je wilt hoor, ik zie geen reden dat je vriendin moet lijden onder mijn belabberde afspraakje.”


Het begint nu wel een beetje ongemakkelijk stil te worden. Ik zet maar een muziekje op. “Nina Simone!” zegt Nadine enthousiast “Mooi man!”.

Smaak heeft ze dus. Ik probeer te zien wat ze leest en herken dan ineens dat ze een van mijn boeken leest, Kolonel Chabert van Balzac. “Vind je toch niet erg?” vraagt ze als ze merkt dat ik naar het boek kijk. “Welnee, helemaal niet. Wil je het lenen?” “Graag, leuk, dank je. Vind je het goed als ik verder lees?” “Neuh, ga je gang. Ik pak er dan ook maar een boek bij.”

In plaats van te lezen bekijk ik haar. Half lang, dik, donker haar valt op haar schouders. Een lok hangt half over het gezicht. Ze heeft een wat getinte huid met mooie volle wenkbrauwen waaronder donkere ogen de letters van de pagina lijken te verslinden. Ze heeft een dop neusje en mooie volle lippen. Zo te zien gebruikt ze nagenoeg geen make-up.

Ze heeft een mooie volle bouw, haar strakke groene truitje verhullen een flink paar borsten. Haar jeans zit net niet te strak om haar benen. Wat jammer dat ze zit, ik zou graag willen zien of haar kont bij de rest past.

Ik neem vlug nog een slok van mijn wijn, waar ben ik toch mee bezig. Mezelf opgeilen over de oppas van net 19. Ik probeer toch maar wat te lezen.


Er is pas een half uur voorbij, ze zit hier nog wel even en ik ben zo geil als een 16-jarige puber. Ik sta op en loop naar de badkamer die in mijn huis gelijkvloers is. Hopelijk heeft ze niet gezien dat ik een erectie had toen ik opstond. Stom zeg, dat ik dat nu niet onder controle kan houden.


In de badkamer kijk ik mezelf eens aan in de spiegel. Domme oude man. Misschien moet ik mezelf gewoon aftrekken, gewoon even uit mijn systeem helpen. Zodat ik weer normaal kan doen.


Net als ik met mijn pik in mijn hand sta gaat ineens de deur open. Mijn god, wat stom, ik heb de deur niet op slot gedaan! Als mijn hoofd al niet rood was aangelopen van het rukken zou 'ie het nu wel zijn van schaamte.

Ze kijkt me aan, een glimlach speelt om haar lippen. Van de ellende vergeet ik helemaal dat ik nog steeds met mijn lul in mijn hand sta, zodra ik dat besef wil ik hem vlug wegstoppen. Ze doet een stap naar voor en zegt “Nee, wacht maar even.” Ze draait zich om en doet de deur op slot. Ze loopt naar me toe en terwijl haar donkere ogen me diep aankijken pakt ze mijn inmiddels slappe lul vast. Met haar vrije hand duwt ze mijn hoofd wat meer naar beneden zodat ze me kan kussen. Ze duwt haar tong langzaam maar trefzeker mijn mond in, God wat is het lang geleden dat ik een vrouw heb gekust. Ze kneed voorzichtig mijn ballen terwijl we elkaar ingehouden maar passievol kussen. Plots laat ze me los en trekt haar truitje uit over haar hoofd. Langzaam knoopt ze haar broek los en laat hem op de grond zakken. Ze stapt eruit terwijl ze haar bh losmaakt.


Ik sta zowat op knappen als ik zie dat haar borsten niets verliezen van hun vorm, die bh is puur voor de sier, goddelijke jeugdigheid in al zijn volmaaktheid. Haar slip gaat uit, haar billen passen bij de rest. Vol en rond.

Ze helpt me uit mijn overhemd en gaat door haar knieën. Ze trekt mijn broek nu helemaal uit en kijkt omhoog. Voorzichtig pakt ze mijn lul en zuigt er zachtjes aan. Mijn God, dit is zo lang geleden, dit is zo lekker.

Ik voel dat ik mijn hoogtepunt nu al nader en trek haar omhoog. “Nog niet” zeg ik wat onhandig. Ik leg mijn handen op haar volle heupen en trek 'r naar me toe. Ik kus haar nek terwijl mijn handen haar billen kneden. Haar warme handen strelen mijn rug, mijn billen.

“Heb je condooms?” fluistert ze hoopvol. “Nee, al jaren niet meer.” “Dan wil ik je niet in me.” Ze kust mijn borst. Daar staan we dan, in de koude kille badkamer. Ik til haar op de wasmachine en zuig aan haar harde tepels. Ik kus het zachte vlees van haar bosten, buik en spreid haar benen. Haar kutje is volmaakt kaal, zacht en warm. Met mijn tong lik ik haar klit en zuig. Ze kreunt van genot. Achterover leunend begint ze mee te bewegen. Terwijl ik zoen, lik en zuig stop ik mijn vinger in haar vochtige kut. Ze kreunt harder en maakt neuk bewegingen. Ik raak bijna het ritme kwijt maar herstel me. Haar zo horen en voelen genieten is fantastisch. Ik kom bijna spontaan klaar maar probeer me op mijn taak te concentreren. Ze grijpt mijn hoofd en komt luid kreunend klaar. Ik kus haar buik, borsten nek en dan haar mond. Hartstochtelijk beweegt haar tong in mijn mond terwijl ze mijn rug bijna open krabt.

Ze duwt me weg en glijd van de wasmachine af. Ze duwt me zodat ik wel op de wc moet gaan zitten. Ze gaat op d'r knieën voor me zitten en begint me wild af te zuigen. “Voorzichtig”, maan ik haar toe. Iets rustiger zuigt ze aan mijn eikel terwijl ze haar hand om mijn lul heen en weer beweegt. Ik buig zo veel mogelijk over haar heen in een poging haar kont te kunnen vastpakken. Ze kruipt iets opzij om me terwille te zijn en terwijl ik haar billen kneed kom ik klaar. Mijn hoofd spat bijna net zo uit elkaar als mijn lul, mijn hemel wat voelt dit fantastisch! Ze likt mijn lul, mijn buik en kust me. Ik proef de smaak van mijn eigen sperma nog een beetje. Ze lacht. En komt met haar rug naar me toe op mijn schoot zitten. Terwijl ik met één hand met haar borsten speel glijd mijn andere hand naar haar kruis. Ze is nog steeds vochtig. Weer vinger ik haar en weer komt ze heftig klaar. Zwetend zitten we daar. Minuten gaan voorbij. Ze staat op en zet de douche aan. We douchen, elkaar inzepend en zacht masserend. We kleden ons weer aan en lopen de woonkamer in. Het is 1 uur. “Zal ik je naar huis brengen?”, vraag ik terwijl ze haar spullen bij elkaar zoekt, “of wil je misschien blijven slapen?”. “Nee, lief van je, maar dat hoeft niet.”

We geven elkaar onhandig een zoen en ze loopt de deur uit.


Ik zak in mijn stoel, schenk mezelf nog een glas in en hoop dat ze nog vaak komt oppassen.


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright