Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Ricardo

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik overtuigd heteroseksueel geweest. Bij mijn weten heb ik nooit erotische gevoelens gehad bij mannen en verliefdheid al helemaal niet. Niet dat ik het vies vind om te zien, twee mannen samen, ik ben ook weer geen homofoob maar het interesseerde me niet.
Beoordeel dit sprookje
(29 stemmen, 16965 lezers)
Meld misbruik

Afgelopen zomer kwam er een uitzendkracht werken op kantoor, Ricardo. Een jongen ergens in de twintig. Al bij binnenkomst deed hij menig vrouwen hart op kantoor sneller kloppen. De dames kwamen wel erg gretig kennismaken en al gauw was zijn bureau de vaste koffiedrink plek. In groepjes kwamen ze gezellig babbelen met deze mediterrane jonge god. Je kent het type wel, goed gebouwd maar geen overdreven spierbundel. Getinte huid, geblondeerde plukjes in zijn verder donkere krullen. Altijd tot in de puntjes verzorgd en hip gekleed.

In eerste instantie moesten ik en mijn andere mannelijke collega's niets van die kerel hebben, territoriaal als wij mannen zijn.

Al snel bleek echter dat Ricardo een absolute aanwinst was. Hij werkte hard, was altijd hulpvaardig en buitengewoon sympathiek. Binnen no-time was 'ie ingeburgerd in onze kantoor cultuur.


Ricardo was een absolute ladies-man. Hij zat iedere maandag weer vol verhalen van zijn weekend veroveringen en gek genoeg niet eens op een irritante wijze.

Tijdens één van onze vrijdagmiddag borrels raakte ik met hem aan de praat en hij vertelde me dat hij soms best heimwee naar zijn geboorteland Griekenland had. De vrouwen hier waren wel mooi maar hadden zo weinig temperament. Ik weerlegde dat en vertelde hem dat ze wat mij betreft temperamentvol genoeg zijn, meer zou ik niet aankunnen. Volgens hem kwam dat omdat de Nederlandse man geen temperament gewènd was. Als ik het eenmaal had ervaren zou ik er wel anders over denken!


De volgende maandag was het afgrijselijk warm. Omdat ik er een hekel aan heb om in de middag in het heetst van de dag te werken was ik al om zes uur op kantoor. Dan kon ik lekker vroeg naar huis en als afdelingshoofd kan ik dat allemaal zelf bepalen. Ik had het weleens in de groep gegooid om dat collectief te doen maar de meesten hadden hier geen oren naar. Lekker rustig dus.


In het lege kantoor was ik net achter mijn bureau gaan zitten en zat gedachteloos in mijn koffie te roeren terwijl mijn computer opstarte. De deur ging open en Ricardo kwam binnen. Verbaasd wenste ik hem een goedemorgen. Hij pakte een kop koffie en schoof achter zijn bureau. Hij had een strak t-shirt met van die hele korte mouwen aan waardoor het leek alsof 'ie gespierder was dan normaal. Raar dat me dat nu ineens opviel.


Ik pakte wat papieren van mijn bureau en met de papieren onder mijn arm liep ik naar het kopieerhok. Dit was de enige koele ruimte op kantoor en zou in de loop van de dag veelvuldig door mijn collega's bezocht gaan worden. Vreemd hoe op zo'n warme dag er ineens van alles uitgeprint en gekopieerd moet worden. Het was een inpandig hok zonder ramen en werd flink koel gehouden in verband met de apparatuur die er stond.


Ineens ging de deur achter me open terwijl mijn kopietjes door de kopieerder werden uitgespuugd. Het was Ricardo. “Nog mooie vrouwen veroverd van het weekend?” vroeg ik hem. Hij schudde nee. “Ik had andere dingen die me bezig hielden dit weekend.” antwoordde hij, “ons gesprek over temperament.” “Waarom zou jou dat weerhouden van veroveringen?” schampte ik. “Omdat ik het zo jammer vind dat je het niet kent.” antwoordde hij.


Ik begon me enigszins ongemakkelijk te voelen en draaide me om naar het kopieerapparaat dat ineens begon te piepen. Net opende ik de papierlade toen ik ineens Ricardo achter me voelde staan. Hij drukte zijn kruis tegen mijn kont en legde zijn hand op mijn dij.


Ik wist totaal niet wat ik met de situatie aan moest. “Sorry, Ricardo, ik ben hetero.”, stamelde ik. “Welnee, dat is niemand. Hetero en homo bestaat niet. Er is alleen seks.” Zijn hand betastte mijn kruis. Ik kreeg onmiddellijk een stijve.


“Even helemaal niets zeggen nu, gewoon even stil.” zei hij en drukte zijn kruis steviger tegen mijn kont. Hij deed mijn riem los en maakte mijn broek open. Mijn hart ging als een razende te keer. Wat ging er allemaal gebeuren? “Ik ben toch geen homo? Waarom laat ik dit toe?”, ging er door mijn hoofd.


Hij stroopte mijn broek naar beneden en trok me langzaam af. Hij liet heel even los, ik durfde me nog steeds niet om te draaien. Opeens voelde ik zijn warme stijve pik tegen mijn bilspleet. Hij duwde me een beetje voorover waardoor ik op het kopieerapparaat moest leunen om mijn evenwicht niet te verliezen. Onverwacht ruw spreidde hij mijn benen. Voor ik er erg in had voelde ik ineens zijn lul in mijn kont verdwijnen. Een korte venijnige pijn schoot door me heen. “Godver!” Vlug haalde hij zijn lul uit me. Ik hoorde hem in zijn hand spugen en weer penetreerde hij, dit keer bleef de pijn weg. Hij begon me te neuken. Eerst voorzichtig, toen bewoog hij steeds sneller. Wat voelde dat goed!


Hij greep mijn pik die inmiddels op exploderen stond. Op het tegengestelde ritme van zijn bewegingen liet hij mijn pik door zijn hand glijden. Kreunend kwam 'ie klaar. Ik voelde het warm worden in me, door zijn vocht gleed 'ie nog makkelijker en hij ging gewoon door. Zijn pik verloor niets van zijn stijfheid.

Ineens voelde ik dat ik ging komen. Het leek of Ricardo dat ook aanvoelde, zijn hand klemde iets steviger om mijn pik. Ik kwam klaar op een manier die ik nog nooit eerder had ervaren. Niet beter, maar gewoon anders en absoluut heftig.


Hij haalde zijn lul uit mijn kont en streek nog even met zijn vinger door mijn bilspleet. Ik voelde het geil een beetje langs mijn bil lopen. Terwijl ik stond uit te hijgen pakte Ricardo tissues en veegde me schoon.

Eindelijk draaide ik me om en keek hem aan. Terwijl hij mijn lul afveegde zei hij “Dat bedoel ik dus met temperament. Niet denken, gewoon ondergaan.”

Ik trok mijn broek op. “Trouwens, ik ben niet verliefd op je of zo” vervolgde hij, “Dit was lust.” Hij liep het kopieerhok uit.


Ik stond daar nog even en pakte mijn kopieën. Het was inmiddels zeven uur. We waren nog steeds de enige op kantoor en zeiden verder niets tegen elkaar.


Niet lang daarna was Ricardo er van de ene op de andere dag niet meer, vervangen door een andere uitzendkracht.

Ik heb hem niet meer gezien of gesproken. Ook heb ik sindsdien geen seks meer gehad met een man. Maar één ding is zeker: ik zal het ook zeker niet meer uit de weg gaan.


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright