Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Dames in uniform

Op een heerlijke zomerse dag komen onze vriendinnen terug van een vlucht naar Rome. Wat zij daar samen bekokstooft hebben ga je nu mee maken
Beoordeel dit sprookje
(8 stemmen, 14544 lezers)
Meld misbruik
 

Striptease uit uniform

Een paar weken gelden was ik (Jan) samen met Robert lekker op een zaterdagmiddag wezen waterskiën. Het was heerlijk weer die dag en er was bijna geen wind waardoor de zee ze glad was als een biljartlaken. Onze vriendinnen vliegen allebei bij de KLM en hadden samen een “dagje over”in Rome. Ze waren donderdagavond vertrokken en zouden zaterdag in de loop van de middag weer thuis komen. Ze hadden de reis samen gepland om eens lekker te gaan shoppen in Rome.

Robert en ik legde de motorboot zo rond de klok van 16.00 uur aan achter het huis. We hadden ’s morgen s al boodschappen gehaald om dan ’s avonds lekker met zn vieren te kunnen eten met een paar flesjes wijn erbij. Na een verkwikkende douche zaten wij net aan ons eerste wijntje toen de meiden thuis kwamen. Sandra (mijn vriendin ) was met Hezeke meegereden vanaf Schiphol zodat we ’s avonds gezamenlijk weer naar huis konden rijden. Na een paar zoenen over en weer gingen de dames zich boven ook even douchen en omkleden in iets anders als het uniform.

Na een half uurtje kwamen ze weer beneden en hadden Robert en ik het eten klaar. Heerlijk buiten op het terras aan tafel met een goed glas wijn erbij. De dames dronken gezellig door en binnen de kortste keren waren er 6 flessen leeg en werd het steeds vrolijker aan tafel. Na het eten Ruimde Robert en ik de tafel af en gingen de meiden gezellig binnen wat kaarsen en de openhaard aansteken,”om sfeer te scheppen” zeiden ze. Toen Robert en ik uit de keuken kwamen waren Sandra en Hezeke naar boven gegaan en wij plofte op de bank neer, moe maar voldaan. Een paar minuten later klonk er opeens opzwepende  muziek uit de IPod box en kwamen onze stewardessen in uniform de kamer weer in. Ze begonnen op de muziek met elkaar te dansen en kwamen steeds meer  richting de bank. Sandra begon haar jasje uit te doen en daarna knoopte ze haar blouse open, Hezeke bleef niet achter en ook zij stond even later in een heel mooie groene BH van Marlies Deckers die prachtig bij haar lange rode haar kleurde. Met haar cup C mag Hezeke er zeker wezen. Robert en ik keken elkaar aan met een blik die veel belovend was………

Sandra had inmiddels ook haar blouse uit en onthulde een mooie fel rode BH waar haar cup D fantastisch in werd opgesloten, ik begon me inmiddels al wat opgewonden te voelen toen de meiden tegelijkertijd hun uniformrok lieten vallen. Hezeke had een bijpassende groene string aan en Sandra een rode string met een rood/zwarte jarretelles en zwarte kousen. Dansend op de muziek draaiden ze rondjes voor Robert en mij zodat we alles prima van dichtbij konden zien. Op een gegeven moment keek Hezeke Sandra aan, knikte even en daar vlogen de BH’s door lucht naar de bank waar Robert en ik op zaten. Twee paar heerlijke borsten deinden mee op de muziek en nu begon het echt spannen te worden. Sandra kwam bij mij op schoot zitten en begon me heel geil te zoenen en spannende dingen in m’n  oor te fluisteren. Hezeke was voor Robert geknield en masseerde door zijn broek heen de grote bult die daar was ontstaan. Ze maakte de rits open en haalde er een heel grote lul uit. Ik wist niet wat ik zag en stopte zelfs even met zoenen om Sandra erop attent te maken. Langzaam trok ze hem af tegen haar mooie borsten waarvan de tepels steeds harder  schenen te worden. Een grote paarse eikel sierde de top van een lul van wel 25cm. Ik kreeg er bijna een minderwaardigheid complex van toen Sandra mijn pik uit mn broek haalde die net aan de 17cm haalt. Maar Sandra bracht mij al snel in de zevende hemel door met haar tong rondjes om mijn eikel te likken en daar geile geluidjes bij te maken. Ook Hezeke had inmiddels een groot gedeelte van de pik van Robert ‘ingeslikt’ en pijpte alsof het een lieve lust was. Wat een geil gezicht om je vrienden zo bezig te zien, heerlijk. Sandra trok en pijpte me tegelijk en af en toen liet ze mn lul ontsnappen en streelde ermee over haar gezicht zodat er natte geilsporen achter bleven. Terwijl ze aan het pijpen waren keken Hezeke en Sandra elkaar aan en stonden ze op, lieten hun string zakken en stapte allebei op de bank met hun hooggehakte pumps nog aan. Sandra kwam boven mij gezicht staan en duwde haar poesje over mijn gezicht. Ik rook haar geil al van te voren en bij het proeven ervan werd ik gek. Ze had haar lipjes heerlijk glad geschoren en neukte mijn gezicht , zooo geil!

Robert onderging dezelfde behandeling van Hezeke die haar rode bosje mooi had geschoren in de vorm van een hartje. Ook haar lipjes glommen van het geil en Robert deed zich er tegoed aan. Het duurde niet lang of ik voelde bij Sandra een orgasme aankomen en ik begonnen heel snel aan haar klit te likken waarna ze meteen , heel nat, klaar kwam. Mijn gezicht droop van haar geil en ze gaf me een heerlijke tongzoen. ‘dank je wel schat,”zei ze”nu wil ik je in me voelden. Ze zakte over mn pik heen en een geweldige sensatie overviel mij, nat, strak en heel heet voelde haar kutje aan. In volle galop bereed ze me en ik hield haar bij haar heupen vast om niet uit dat heerlijke kutje te schieten. Haar groten borsten dansde voor mijn ogen en af en toe lukte het me om een tepel in mijn mond te nemen. Robert had Hezeke op schoot genomen waarbij ze met haar rug naar hem toe zat , met die grote pik in haar hand liet ze hem steeds een stukje verder in haar kutje glijden. Een geil gezicht en zowel Sandra als ik genoten hiervan. Sandra was zo lekker bezig dat ik een orgasme voelde aankomen maar ik wilde het nog even uitstellen. Ik tilde haar op en zette haar op handen en knieën voor de bank en nam achter haar plaats. Ze duwde haar mooie ronde billen al omhoog en ik liet achterlangs mijn pik zo haar warme kutje weer in glijden. In een rustig tempo begon ik haar te neuken waarbij we een eerste klas uitzicht hadden op de neukpartij van Robert en Hezeke. Het gekreun en gesop van neukende pikken was niet van de lucht en het rook in de kamer gewoon naar seks. Sandra verschoof iets en liet haar armen nu rusten op de dijen van Robert waar ook de voeten van Hezeke op stonden, langzaam boog ze voorover en gaf een kus op de kittelaar van Hezeke. Nooit had ik dit van Sandra verwacht maar ik werd er bloedgeil van. Ze begon Hezeker te likken terwijl die grote pik van Robert in- en uitschoof. Ze zakte nog iets met haar mond en begon die lange stam van zijn pik ook te likken tot aan de ballen toe. Ze leek helemaal in trance te zijn, likkend, zuigend en zoenend alles waar ze haar mond op kon krijgen. Robert werd er gek van, en begon te kreunen dat hij ging klaarkomen. Meteen stopte Hezeke met neuken en Sandra trok zijn pik uit de kut van Hezeke. Langaam begon ze hem te likken en liet hem steeds verder in haar mond verdwijnen. Ik neukte haar intussen lekker hard in haar kut en op dat moment kwam Sandra hevig schokkend klaar.

Ze moest even ‘boven komen’ voor lucht en hield zich vast aan de lul van Robert. Langzaam bracht ze hem weer bij Hezeke in en die begon meteen weer in een straf tempo te neuken. Sandra nam mijn pik uit haar kutje en liet hem door haar bilnaad glijden zodat het daar ook lekker nat werd. Toen hield ze mn eikel tegen haar kontgaatje en begon langzaam te drukken zodat mijn pik stukje voor stukje naar binnen schoof. Een supergeile ervaring , iedere keer weer. Langzaam begon ik haar te neuken. Hezeke zag dat Sandra anaal genomen werd en werd daar zo geil van dat ze hard begon te kreunen dat ze gebeft wilde worden . Ik boog mij voorover en zoog me vast aan haar kittelaar, ze smaakte anders als Sandra maar niet minder lekker. Langzaam neukte ik Sandra in haar kontje terwijl ik Hezeke aan het beffen was. Aan de ademhaling van Hezeke hoorde ik dat ze ging klaarkomen en ik begon nu haar hele kut te likken, onbedoeld likte ik ook de lul van Robert die in en uit haar kut pompte. Met een schreeuw kwam Hezeke klaar ,de lul van Robert schoot uit haar kut, met als gevolg dat ik vol de eikel van Robert in mn mond kreeg. Ik likte hem even , vond het toch wel vreemd, maar ook geil, en stopte die grote pik weer terug in de kut van Hezeke. Die nam het tempo weer aan en begon Robert aan te moedigen om haar kutje vol te spuiten. Sandra gleed weer tussen de dijen van Robert en begon zijn pik en ballen te likken terwijl ik mezelf vol liet gaan in haar kontje. Bij haar heupen hield ik haar vast en pompte in de hoogste versnelling. Ik voelde heel diep mijn zaad opborrelen en kwam met een harde brul klaar in de billen van Sandra. Het leek wel of het nooit ophield , ik bleef maar spuiten tot ik uiteindelijk met sterretjes voor mn ogen stopte. Robert zette ook de eindsprint in en liet zijn dikke paal diep in de kut van Hezeke klaarkomen. Sandra trok hem eruit, zo nat als een paling, en begon hem helemaal schoon te likken , daar bij vergat ze niet om af en toe een druppeltje sperma dat uit de kut van Hezeke liep op te likken.

 

Moe , maar nog niet voldaan, zijn we met zn vieren naar boven gegaan  om lekker te douchen en daarna zijn we tot in de late uurtje in de slaapkamer door gegaan.

 

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright