Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Sportieve meiden op de massagetafel

Na een zware skeelertocht komen twee vriendinnen thuis. Moe en met verkrampte spieren ploffen ze op de bank. "willen de dames een massage?",vraag ik.............
Beoordeel dit sprookje
(34 stemmen, 55019 lezers)
Meld misbruik
 

Xandra en Bregje zijn behalve collega’s ook hartsvriendinnen en brengen veel tijd samen door. Xandra is een leuke meid van 34,half lang blond haar en gewoon een prettige verschijning. Bregje ,mijn vrouw, is een jaartje ouder,brunette en  gezegend met een figuur waar menig man zijn nek voor verrekt. De dames zijn sportverslaafd en gaan, wanneer ze verlof hebben, iedere ochtend naar de sportschool voor een uurtje spinning , fitness en sluiten dat dan altijd af met een bezoekje aan de sauna. Vaak plannen ze dan in de middag nog een uurtje mountainbiken, of skeeleren als het weer het toelaat. Ik geef er wel eens op af dat Bregje vaker in de sportschool zit als dat ze thuis is maar als ik haar dan ‘s avonds bij het naar bed gaan zich zie uitkleden is het wel allemaal de moeite waard. Heerlijk als ze met die mooie borsten(Cup D) en een toefje haar onder aan haar buik naar het bed komt gelopen en tegen mij aan komt liggen.

 

Afgelopen zaterdag hadden Bregje en Xandra afgesproken om mee te doen aan een 100km skeelertocht in Friesland. Ze hoefden allebei niet te werken en ze vertrokken ’s morgens vroeg om op tijd voor de inschrijving te zijn. Ik had die dag wat huishoudelijke klusjes op het programma staan en zou voor en voedzame maaltijd zorgen als zij tegen het eind van de middag weer terug zouden zijn. Rond half zes kwamen de dames moe maar voldaan aangereden en stapte met verstijfde spieren uit de auto. Ik had een heerlijke pasta salade voor ze klaar gemaakt die, samen met een goed glas wijn, in goede aarde viel. Na het eten gingen de meiden op de bank zitten TV kijken en ging ik koffie zetten. Na de koffie vroeg Bregje of ik haar en Xandra  een goede ontspannende massage wilde geven. Nu moet ik vermelden dat ik diverse massage opleidingen heb gedaan en we hebben thuis ook een kamer ingericht met een speciale massagetafel . Ik heb zo links en rechts wat klanten die dan vooral in de avond uren langskomen. Ik heb me gespecialiseerd in ontspannende massages en het gebeurd regelmatig dat mensen gewoon op de tafel tijdens de massage in slaap vallen. Ik vond het prima om de stijve spieren van de dames onderhanden te nemen dus stemde ik toe. Bregje liet het bad vollopen en voegde er een heerlijk ruikende badolie aan toe. Ik zette de verwarming aan in de massage kamer, een zacht achtergrond muziekje at kaarsjes voor de sfeer en warmde de massageolie op.

Toen Bregje met een kleine handdoek om haar heupen de kamer in kwam hoorde ik Xandra al het bad in plonsen. Bregje liet de handdoek vallen en gaf me een sensuele tongzoen en wreef zich heerlijk tegen mij aan. Ik legde haar op haar buik op de tafel en begon zachtjes de voorverwarmde olie op haar rug,schouders en armen in te wrijven. Langzaam zakte ik af naar haar heerlijke billen, trok ze een beetje open en zag haar mooi geschoren kutje en kontje glimmen van de olie(het was toch de olie…?) na de benen en voeten was de achterkant klaar en draaide Bregje zich om om ook de voorkant aan mijn handen toe te vertrouwen. Mijn adem stokte even bij het zien van haar fantastische borsten met harde donkere tepels erop. Ik begon met haar schouders en zakte af naar haar borsten en buik. Heerlijk om die olie daar zo overheen uit te smeren. Ik raakte daar behoorlijk opgewonden van en toen ik per ongeluk met mijn erectie tegen haar hand stootte ging er een geilgolf door me heen. Bregje bleef liggen alsof er niets aan de hand was en genoot met volle teugen. Na haar benen kwam ik weer omhoog en kon het niet nalaten om ook even een vinger door haar kut spleetje te laten glijden. Een mengsel van olie en geil zorgde ervoor dan mijn vinger als het ware naar binnen werd gezogen en ik begon haar zachtjes te vingeren en zocht haar mond voor een geile tongzoen. Heel lichtjes haar kittelaar strelend begon Bregje sneller adem te halen en net op het moment dat ik dacht dat ze zou klaarkomen kwam Xandra de kamer binnen. ‘nou, zo een massage wil ik ook wel “, zei ze terwijl ze met een handdoekje om haar heupen op het logeerbed ging zitten.

Bregje en ik schrokken en stopte abrupt waar we mee bezig waren. Bregje kwam om hoog en ,terwijl haar lichaam glom van de olie, bekeek ze de grote bobbel die in mijn broek was ontstaan. Ze ging op het logeerbed zitten en ik nodigde Xandra, toch wel met een beetje rood hoofd, uit op de tafel. Zij onderging dezelfde behandeling als Bregje en ook bij haar trok ik even de billen van elkaar om haar kutje en kontje te bekijken…mmmmm heerlijk! Toen Xandra zich omdraaide om haar voorkant te laten masseren keek ik even naar Bregje die achter haar op het logeerbed zat. Haar rechterhand was onder het handdoekje verdwenen en ze was zichzelf heerlijk aan het strelen. Mijn pik groeide in mijn broek en kreeg het steeds benauwder. Xandra haar borsten(cup B) zijn als appeltjes zo rond met twee mooie roze tepels erop. Wat een ervaring om de borsten van een vriendin ,die je al jaren kent ,zo te mogen masseren. Ik werd er bloedgeil van. Bregje had inmiddels de handdoek weggeslagen en ik had vol uitzicht op haar kutje dat glom van haar geil. Met haar lippen gaf ze me een luchtzoen en likte demonstratief haar vinger af. Ik zakte bij Xandra verder af naar beneden en na haar benen en voeten te hebben gedaan kwam ik langzaam langs de binnenkant van haar dijen weer omhoog. Als vanzelf gingen haar benen uit elkaar en zag ik haar roze kutje open staan. Heel zachtjes begon ik haar te masseren en liet ik een vinger naar binnen glijden, Xandra begon meteen te kreunen en spoorde mij aan vooral niet te stoppen. Steeds sneller liet ik mijn vinger in en uit haar kutje glijden en ze werd natter en natter. Opeens stond Bregje aan het hoofdeind van de tafel en begon Xandra haar borsten te strelen. Ze boog voorover en nam een tepel in haar mond. Op dat moment kwam Xandra met een kleine gilletjes hevig schokkend klaar. Bregje boog verder voorover en masseerde met haar borsten die van Xandra, de harde tepels tegen elkaar aan wrijvend. Xandra pakte Bregje beet en trok haar over zich heen zodat ze in een 69 houding kwamen te liggen. Ze begon Bregje als een waanzinnige te beffen en likte haar vanaf haar kittelaar tot aan haar kontje. Bregje gebruikte haar vingers en tong bij Xandra en naar de geluiden te oordelen genoten de dames optimaal. Ik stond er bij en genoot ervan. Dit was voor het eerst dat ik Bregje zoiets zag doen en ik werd er geiler en geiler van. Op het gegeven moment kwam Xandra weer klaar en kort daarna zat Bregje rechtop op Xandra haar gezicht en neukte haar gezicht. Even later kwam ze met een luide schreeuw/kreun klaar. Ik moest haar vasthouden anders was ze van de tafel af gevallen.

Toen ik haar van de tafel afhielp glom het gezicht van Xandra helemaal van het geil. Ik boog me voorover en gaf haar een lange tongzoen en likte haar hele gezicht schoon. Toen hielp ik haar ook overeind en kreeg ik van de meiden een heerlijke knuffel. Ze wreven zich tegen mij aan en Bregje zei tegen Xandra met en ondeugende blik: “zullen we hem dan maar op een passende manier bedanken voor deze heerlijke massage?”. Xandra knikte en begon mij te zoenen terwijl Bregje op haar knieën ging zitten en mijn spijker harde lul uit mn broek haalde. Mijn eikel glom van het geil dat al overvloedig uit mijn lul stroomde. Bregje twijfelde niet en begon mij heerlijk te pijpen terwijl ik met Xandra zoende en mijn handen over haar lichaam liet gaan. Bregje kwam omhoog en wisselde met Xandra van plaats, ze zoende me en ik proefde mn eigen geil. Dat was voor mij te veel en ik voelde dat ik ging klaarkomen. Bregje merkte het en ging samen met Xandra door met mij te pijpen. Eigenlijk zoenden de meiden elkaar met mijn pik ertussen in. Ik hield hun hoofden vast toen ik met een woeste brul mijn zaad liet spuiten in en op de monden van deze ‘sportieve meiden’ . Een orgasme om nooit meer te vergeten, Bregje likte het gezicht van Xandra schoon en toen kwamen de dames omhoog om met een geile 3weg zoen af te sluiten.

Sindsdien komt Xandra vaker langs na het sporten en beleven we met z’n drieën of de meiden samen heerlijke uurtjes op de massage tafel.

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright