Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

In de sauna

Met een veel jongere vriend ga ik een dagje naar de sauna. Dat het nat is in de sauna wist ik , maar wij hebben ook een bijdrage geleverd.
Beoordeel dit sprookje
(43 stemmen, 42077 lezers)
Meld misbruik
 

In de Sauna

 

Ik ben een echte workaholic en vooral het laatste jaar ben ik(Nel) in mijn werk gevlucht. Een jaar geleden ben ik van mijn man Willem gescheiden en om mijzelf niet steeds tegen te komen heb ik mijn werk gebruikt om niet over mijn privé te hoeven nadenken. Natuurlijk heb ik goed contact met een aantal vrienden en vriendinnen en die slepen je er in zo een moeilijk periode wel doorheen. Sinds een paar weken ben ik weer van het leven gaan genieten. Heb mijn huis opnieuw ingericht, mijn klerenkast uitgeruimd en een hele nieuwe garderobe gekocht en ik geniet weer van het leven. Ga lekker uit met vrienden en vriendinnen en heb plezier met mijn hond en mijn hobby. Ik ben een zeer fanatiek sportschutter en breng veel tijd door op de schietbaan waar ik ook veel vrienden heb. Samen nemen we ook deel aan wedstrijden in binnen en buitenland en ook dat geeft een goede afleiding.

Eén van mijn vrienden is Ray. Hij is 34 jaar en ook net als ik een serieus sportschutter. Hij is twaalf jaar jonger als ik maar zeer volwassen en iemand waar ik het prima mee kan vinden. Behalve schieten is Ray een vervent zwemmer en met zijn 1.96 meter , kort blond haar en brede schouders , is hij gewoon een lekker ding. Maar ik ben met mijn 46 jaar veel te oud voor hem en er is ook nooit enige spanning geweest op dat vlak. Maar ik mag niet ontkennen dat ik ‘s avonds in bed toch wel eens een fantasie over hem had. Een paar maanden geleden hebben we nog een hotelkamer gedeeld toen we een wedstrijd in Duitsland hadden en toen is er ook niets gebeurd.

Vorige week zondag belde Ray mij op of ik zin had om met hem de volgende dag naar de sauna te gaan. Hij weet dat ik daar gek op ben maar het was er nooit van gekomen om samen een dagje te gaan. Ik was meteen enthousiast en we spraken af om de volgende dag om 10.00 uur bij de sauna te zijn. Ik had er helemaal zin in en die zondag avond ging ik nog even lekker in bad om de boel bij te scheren. Een mooi streepje schaamhaar en de lipjes mooi glad. Met mijn 45 jaar mag ik er nog best zijn, maatje 40 en met mijn half lange blonde haar en borstenmaat C voel ik me prima . Een heerlijk gevoel als je langs een terras loopt en je voelt dat de mannen je nog even nakijken……

Die maandag stond Ray al op me te wachten aan de bar en na een kopje koffie schreven we ons in , kregen de handdoeken en badjas en liepen door naar de kleedkamer. Maandag is een rustige dag dus we waren dan ook helemaal alleen in de kleedkamer. Ik deed mijn pumps uit en liet vroeg Ray om de rits van mijn zomerjurkje even omlaag te doen. Eronder had ik een mooi nieuw lingerie setje dat ik de week ervoor had aangeschaft. Paars kant met zwarte strikjes erop. Een halfcup BH waarbij mij tepels mooi zichtbaar waren en een geile string waar je je gewoon heel vrouwelijk in voelt. Ik treuzelde een beetje om Ray de tijd te geven om mij te bekijken en vroeg hem wat hij van mij setje vond. Hij werd een beetje rood en stotterde dat hij dat het mij erg sexy stond maar dat met zo een lichaam alles wel mooi stond. Dat was even goed voor mijn ergo en na mij blonde haren in een staart te hebben gedaan trok ik mijn lingerie uit terwijl ik met mijn rug naar Ray toestond. Ik bukte om mijn string van de grond op te rapen en zo had hij een perfect uitzicht op mijn billen en geschoren lipjes. Ray stond nog wat te dralen toen ik mijn kleding en tas in de locker had gezet. Uiteindelijk ging zijn BB boxer uit en onthulde hij een mooie penis die al een beetje gezwollen was door de spanning die er in de kleedkamer hing. Met onze badjas aan gingen we de ‘natte ruimte’ in en besloten om eerst een douche te nemen.

Daarna gingen we de Finse sauna in en begonnen we bovenin de nok waar het heerlijk warm was. Ray had nog een paar houtblokken in de kachel gedaan en kwam op een handdoekje naast me zitten. Ik leunde ontspannen achterover en liet mijn borsten recht vooruit steken. Ondanks de warmte werden mijn tepels hard en de zweetdruppels parelde er mooi omheen naar beneden. Ook Ray begon het warm te krijgen en ik bekeek hem nog eens goed. Wat een schouders had die knul ,brede borstkast en een mooi sixpack en wat daaronder hing zag er ook heerlijk uit, ik werd er zelfs een beetje opgewonden van. Na twintig minuten besloten we ons te gaan afdouchen en daarna even buiten te gaan zitten bijkomen in onze badjassen. De temperatuur was echter zo goed dat we de jassen lieten voor wat ze waren en lekker bloot tegenover elkaar in het gras gingen zitten. Steeds weer dwaalde mijn ogen af naar zijn penis die daar ik ruste lag op zijn dijbeen, het leek wel een magneet. Ray stelde voor om in het bubbelbad buiten te gaan zitten samen en hij sprong over de rand en plonsde erin. Ik kwam via de brede trap en liep langzaam zodat hij goed mijn lichaam kon bekijken. Op de laatste trede had ik niet meer gerekend en ik struikelde en viel voorover zo in de armen van Ray. Hij ving mij op en samen rolde we achterover op het bankje waarbij mijn hand ‘per ongeluk’ op in zijn kruis terecht kwam en een borst over zijn gezicht streek. Giechelend gingen we zitten en genoten van de zon op ons gezicht. Mijn borsten dreven mooi hoog in het water en ik zag Ray ernaar kijken. Ik besloot om mijn rug ook even te laten verwarmen door de zon en dreef naar de andere kant van het bubbelbad en bleef zo een tijdje drijven met mijn billen uit het water . Ik zorgde er wel voor dat Ray een mooi uitzicht erop had en ook mijn schaamlipjes goed kon zien. Toen ik even later voorstelde om eruit te gaan had hij  een probleem. Hij durfde niet op te staan omdat hij van het uitzicht op mijn billen een erectie had gekregen. Ik moest er wel om lachen en voelde een geilscheut door mijn lichaam gaan toen hij in volle glorie opstond en ik zijn stijve pik zag. Een mooie paarse eikel sierde de zeker 22 centimeter lange lul en ik voelde mijn kutje nat worden van geilheid.

 

We gingen weer naar binnen en besloten elkaar even te scrubben met het zout wat daarvoor in grote bakken klaar stond. Ik scrubte eerst Ray en geloof me, ik werd bloedgeil om dat mooie lichaan overal te mogen betasten. Daarna was Ray aan de beurt en hij begon meteen met mijn borsten en ik voelde mijn tepels weer hard worden onder zijn handen Ray keek me aan en ik gaf hem een geile knipoog. Ik draaide me om en Ray ging verder met mijn rug. Ik leunde wat voorover tegen de muur zodat hij er beter bij kon en opeens voelde ik iets tegen mijn billen drukken. Hij was zo opgewonden geraakt van het strelen van mijn borsten dat zijn erectie weer in volle hevigheid terug was. Ik drukte nog iets meer naar achteren en voelde zijn eikel al door mijn bilnaad gaan…. Er kwamen meer mensen binnen dus we gingen weer snel rechtop staan en na een douche was de spanning weer even geweken. Althans dat dacht ik. Ik trok Ray mee naar het Turks stoombad en daar hing zoveel stoom dat je geen halve meter voor je uit kon kijken. We klauterde naar boven en ik ging één trede boven Ray op mijn buik liggen. Ray zat met zijn rug tegen de zijkant en zo konden we elkaar zien en een beetje kletsen. Opeens viel het gesprek stil en voelde ik de vingers van Ray heerlijk over mijn bezweten rug kriebelen. Ik kreunde dat het heerlijk was en hij verschoof wat en zakte met zijn vingers af naar mijn billen en door naar mijn benen. Ik werd gek van verlangen , mij kutje stroomde over van het geil en ik kon niet wachten tot zijn vingers weer vanaf mijn voeten naar boven zouden komen. Alsof hij me wilde pesten , zo langzaam kwam hij naar boven met zijn hand, ik spreidde mijn benen en met twee vingers nam hij bezit van mijn drijf natte kutje. Ik gaf een luide kreun en spreidde mijn benen nog verder open. Hij streelde mijn kutje op een waanzinnige manier maar aarzelde ook niet om mijn kontje te verwennen. De spanning liep steeds hoger op en met drie harde gilletjes kwam ik op zijn handen klaar………..alle spanning van een jaar leek er met dat orgasme uit te komen. Helemaal leeg bleef ik even liggen en draaide me toen om. Onze monden vonden elkaar in een opwindende tongzoen en zijn handen vonden al snel mijn  super gevoelige borsten. Mijn zijn nagels kraste Ray zachtjes over mijn tepels en dat zond zoveel signalen uit dat ik , zonder mijn kutje te hebben aangeraakt, door een tweede orgasme werd overvallen. Ray nam me even in zijn sterke armen en liet me bijkomen van dit oergeweld, wat had ik dit gemist het afgelopen jaar.

Ik zakte twee treden af en kwam zo onder Ray te zitten op een 10 centimeter afstand van zijn grote pik. Ik zag de aderen kloppen en zijn eikel trillen van opwinding. Wow, om zo een pik te mogen pakken was een wens die ik al heel lang had. Ik trok hem af en kon mijn hand er niets eens omheen krijgen zo dik was hij. Ik boog naar voren en begon zijn eikel te likken. Langzaam zakte ik af naar zijn ballen en zo weer omhoog. Dit bleef ik een tijdje herhalen en Ray zakte iets verder onderuit en zette zijn voeten naast zich neer waardoor ik behalve zij pik en ballen ook zijn kontje met mijn tong kon strelen. Dat wekte bij hem heel geile gevoelens op want hij begon luid te kreunen. Ik liet mijn vinger het van mijn tong overnemen en liet de harde paal mijn mond in glijden. Helemaal erin ging gewoon niet maar ik deed toch mijn best. Ray legde zijn hand in mijn nek en moedigde mijn aan die pik vooral hard te pijpen en dat zaad ophoog te zuigen. Met mijnnagel kraste ik over zijn kontgaatje en als een locomotief ging mijn mond op en neer over zijn pik. Aan de greep in mijn nek voelde ik dat Ray ging klaarkomen ik duwde mijn middelvinger diep in zijn kont en met een brul drukte hij mijn hoofd omlaag en liet zijn pik vol in mijn mond klaarkomen. Ik moeste even kokhalzen door de hoeveelheid zaad die hij spoot maar ik slikte het snel door en zoog hem tot de laatste druppel leeg. Met mijn tong nalikkend keek ik hem aan , hij trok mij naar zich toe en gaf me een heerlijke zoen waarbij hij een restje sperma proefde dat nog op mijn tong lag.

 

Onze armen omstrengelde elkaar en tot mijn verbazing bleef zijn pik hard en drukte tegen mijn borsten aan . Ik begon hem weer af te trekken , lekker tegen mijn tepels aan , ik stond op en nam op schoot bij hem plaats. Tergend  langzaam zakte ik over zijn lul heen en ik nam hem helemaal in me op. Met zijn hoofd tussen mijn borsten en een tepel in zijn mond begon ik hem te berijden en voelde die geile lul steeds langs mijn kittelaar glijden. Steeds sneller en sneller neukte ik hem en met oncontroleerbare schokken kwam ik op zijn pik klaar. Het geil stroomde uit mijn kutje en ik zag sterretjes van de inspanning. Ray stond op zonder zijn pik uit mijn kutje te halen en legde mij languit op de bank neer. Met een hels tempo begon hij mij te neuken . Zo diep was ik nog nooit genomen , het leek wel of zijn pik ieder stukje in mijn lichaam raakte. Hij pakte mijn benen en legde die over zijn schouders om nog dieper in mij door te dringen . mijn borsten schudde op het ritme van zijn neuken mee en toen ik hem diep in zijn ogen aankeek zag ik dat zijn orgasme niet meer ver weg was. Ik moedige hem aan mijn kutje te laten overstromen met zijn sperma, en even later voelde ik zijn penis schokkend in mij klaarkomen. Zeker vijf of zes stralen sperma kreeg ik te verwerken en ik voelde het hete zaad mijn kut opvullen. Ray kwam omhoog , zijn pik liet een leegte achter in mijn kutje,en trok ook mij naar hem toe zodat zijn nog half harde pik tegen mijn mond aandrukte. Ik zoog hem naar binnen en proefde een smaak van sperma en kutgeil…….dit had ik te lang gemist.

We stonden op om te gaan douchen en toen ik voor Ray naar de doucheruimte liep voelde ik zijn zaad langs mijn dijen omlaag lopen, een siddering ging door me heen.

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright