Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Shoppen voor lingerie

Om ons seksleven een boost te geven kopen mijn man en ik iedere week een spannend lingerie setje. Soms is het moeilijk kiezen, soms ook niet.........
Beoordeel dit sprookje
(11 stemmen, 16322 lezers)
Meld misbruik
 

Een paar jaar geleden raakte het seksleven van mij man en mij wat in het slop. We waren 6 jaar getrouwd allebei fulltime aan het werk en de seks was gewoon niet spannend meer. Omdat we vonden dat we nog veel te jong waren (32 jaar) besloten we om ons leven tussen de lakens een flinke boost te geven. Alle Sloggi slips en katoenen  BH’s gingen de kast uit, en we spraken af om iedere week mooie en sexy lingerie te kopen. De ene keer kocht ik het alleen , als ik bijvoorbeeld in het buitenland was maar meestal gingen we samen de stad in om bij verschillende lingerie zaken iets spannends ‘te scoren’ . Het deed wonderen voor ons seksleven en we kregen er steeds meer plezier in. Na verloop van tijd hebben we zelfs een aparte kast neergezet om alle lingerie en speelpakjes netjes in op te bergen.

 

Op een warme zomerse zaterdagmiddag besloten we te gaan winkelen en opzoek te gaan naar een setje om de zaterdagavond mee op te vrolijken. Als we op lingerie jacht gaan voelen we ons allebei al een beetje opgewonden en ik besloot mijn man die dag eens extra te verrassen door een leuk zomerjurkje aan te trekken maar het ondergoed thuis te laten. Toen we arm in arm door de winkelstraat liepen en hij zijn hand over mijn rug en billen liet gaan stopte hij abrupt en keek mij met grote ogen aan. Ik giechelde , gaf hem een kusje op zn mond en fluisterde in zijn oor; “geil het schat, dit is al voorpret”. We liepen langs een lingeriewinkel waar het blijkbaar uitverkoop was want het was er een drukte van belang. Mijn man schoot nog even de winkel ernaast in om een CD te zoeken waar hij al lang naar op zoek was.

Ik ging de winkel binnen , maakte een rondje om te kijken wat er allemaal te koop was. Mijn oog viel op een mooie oranje BH met bijpassende string………zou mooi staan bij mijn gebruinde lichaam. Helaas waren er alleen nog maar Cup B en C  over en mijn Cup D past daar echt niet in. Ik keek verder en zag een mooi ivoor kleurige BH hangen met licht blauw borduursel erop. Heel exclusief en……in mijn maat. Ook de string was er nog in maat M en daarnaast hing ook nog een laatste jarretelle gordeltje dat bij dit setje hoorde. Ik was meteen verkocht. Ik pakte alles bij elkaar en liep naar de paskamers achter in de winkel. Snel liet ik het zomerjurkje van mijn schouders af glijden, trok de BH aan en daarna de string. Ook het jarretelle gordeltje paste er prima bij . Ik bekeek mezelf in de spiegel en wat ik daar zag beviel me wel. Werd bijna verliefd op mezelf. Mijn borsten paste er perfect in, de tepels die hard waren geworden schenen erdoor heen . De string bedekte net genoeg en van achter kwamen mijn billen goed tot hun recht. Toen ik mezelf zo stond te bekijken werd ik er opgewonden van en ik liet langzaam mijn hand over het slipje gaan richting mijn poesje. Ik schoof het kant iets opzij en liet mijn vinger naar mijn kutje glijden. Ik was al zo nat dat er al een plek was achtergebleven in de string van mijn geil. Ik begon mezelf te vingeren terwijl ik in de spiegel keek. Binnen een minuut kwam ik , op mijn lip bijtend om het niet uit te schreeuwen, klaar. Rustig leunde ik tegen de wand van de paskamer aan om weer wat bij te komen toen mijn telefoon ging. Mijn man belde me waar ik was. Hij had zijn CD en was naar de lingeriezaak gekomen maar mij daar niet gezien. Ik vertelde hem dat hij maar naar de meest achterste paskamer moest komen .

 

Even later hoorde ik mijn man zachtjes roepen, “Wilma, waar ben je?’. Ik trok het gordijn van de paskamer wat opzij en hij schoot snel naar binnen. Met een rood hoofd , van de opwinding en de warmte, liet ik mezelf door hem keuren. Hij floot zachtjes en maakte het ene naar het andere complimentje terwijl zijn handen over mijn lichaam dwaalde. In zijn broek was al een duidelijke erectie te zien en terwijl hij mijn billen streelde ritste in zijn gulp open, stak mijn hand naar binnen en trok zijn pik naar buiten. Hij was nog niet helemaal stijf en ik zakte op mijn hurken voor hem en nam hem in mijn mond. Ik begon hem te zuigen en te pijpen , ook zijn ballen kneedde ik zachtjes en binnen de kortste keren stond zijn pik hard, en nat van mijn speeksel, overeind. Ik kwam ophoog en bleef zijn lul af trekken. We begonnen te zoenen en ik voelde dat hij niet meer te houden was. Ik draaide me om, schoof de string opzij en leidde zijn paal naar mijn kutje toe, Met een woeste stoot kwam hij naar binnen en ik moest even naar adem happen zo vulde hij me op. Mijn geil begon meteen weer uit mijn kutje te lopen en met harde stoten werd ik heerlijk geneukt terwijl er op een meter afstand niets vermoedende mensen voorbij liepen.

‘Nu wil ik je van voren hebben “, zie mijn man,’kan ik je mooie setje zien ‘. Ik draaide me om, leunde achterover tegen de achterwand en zette één been op het krukje dat naast me stond. Zo kon hij makkelijker naar binnen komen. Langzaam, en genietend duwde hij zijn natte penis bij mij naar binnen en begon weer met harde stoten mij te nemen. Mijn borsten schudde mee en mijn tepels kwamen boven het kant uit even kijken wat er allemaal gebeurde. Ik moest me goed vast houden anders was ik onder al dat geweld omgevallen. Ik zei tegen mijn man dat hij mij in mijn ogen moest aankijken, ik weet dat hij daar heel geil van wordt en toen hij dat deed begon hij al sneller te ademen. ‘Oh schat , ik ga komen’, kreunde hij zacht. ‘Ik wil je zien spuiten’, zei ik tegen hem, “over me heen’. Na nog een paar harde neukbewegingen trok hij zijn penis uit mijn kutje, trok een paar keer en liet een fontein aan sperma over mij heen spuiten. Hij was zo opgewonden geraakt dat het wel leek alsof hij niet op zou houden met klaarkomen. Ik had de eerste straal op mn kin gekregen en dat liep langzaam over mijn keel naar beneden. Mijn borsten en buik waren vol geraakt en het sperma trok al een spoor naar mijn kutje toe. Met zijn zakdoek probeerde mijn man mij een beetje schoon te maken maar die zakdoek was al snel doornat van zijn zaad. De lucht in de paskamer was vergeven van de geur van sperma en seks. Zowel de BH als de string hadden ook ‘zaadschade’ opgelopen en ik deed ze beide snel uit. Ik schoot weer mijn jurkje aan , fatsoeneerde mijn haar en werkte snel even mijn make up bij die wat was doorgelopen door de warmte. “En nemen we dit setje?”vroeg ik met een glimlach. “Ja, natuurlijk wat een geil pakje, daar gaan we een hoop plezier aan beleven”, antwoorden hij snel.

 

Ik trok het gordijn open en we liepen samen de paskamer uit. De dame die stond te wachten keek ons met grote ogen na, stapte de paskamer in en sloot toen het gordijn. Toen we bij de kassa stonden te wachten ging het gordijn weer open en keek ze ons allebei verontwaardigd aan. Ik legde de BH, string en het jarretelle gordeltje op de toonbank en rekende af. De verkoopster, een leuke jonge meid, pakte het setje om het in een tasje te doen en greep vol in een klodder zaad die nog op de BH zat. Ze bekeek haar hand, keek ons geschokt aan en toen kwam er een glimlach op haar gezicht. Met een geile knipoog wenste ze ons nog een fijn en warm weekend toe.

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright