Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Onderweg naar Schiphol

Na een week lang een beurs te hebben gedraaid in Duitsland rij in terug naar huis. Mijn vrouw moet die avond nog werken en naar Rio vliegen, ik moet haar nog naar Schiphol brengen. Onderweg hebben we even tijd voor elkaar.
Beoordeel dit sprookje
(13 stemmen, 13049 lezers)
Meld misbruik
 

Onderweg naar Schiphol

 

Na een week lang op een beurs in zuid Duitsland te hebben gestaan reed ik op vrijdagmiddag weer richting Nederland. Ik draai de beurzen altijd met veel plezier , er hangt altijd een speciale sfeer die zich moeilijk laat omschrijven. Bij de meest keurige mannen , en ook vrouwen, schijnt er een knop om te gaan als het beurs seizoen weer begint. Dingen die ze normaal nooit doen , gebeuren tijdens zo een beursweek wel. Met collega’s of klanten , er wordt wat afgeneukt. Deze beurs was dat niet anders maar ik had me netjes gedragen. Ik kom thuis niets te kort. Josephine, mijn lieve en bloedmooie vrouw is mijn alles en ik ben tot nu toe nog geen vrouw tegen gekomen die het waard is om ervoor vreemd te gaan. Voor haar geldt gelukkig hetzelfde zodat wij een prima relatie hebben met een fantastisch seksleven.

Intussen sluit ik aan in de zoveelste file en langzaam begin ik het een beetje benauwd te krijgen. Josephine is purser bij de KLM en moet vanavond laat nog naar Rio vliegen. Ik had haar beloofd op tijd thuis te zijn zodat we nog even bij elkaar konden zijn . Daarna zou ik haar vanuit Noordwijk even naar Schiphol brengen. Dan hoefde ze niet ver weg te parkeren en met haar koffer te slepen. Om 21.15 uur moest ze zich melden in het crewcenter en het was nu 18.30 en ik was net de grens bij Arnhem voorbij. Ik belde haar om haar gerust te stellen dat ik mijn best deed en zeker op tijd zou zijn voor haar. Gelukkig begon het verkeer weer te rijden en de rest van de route kon ik goed opschieten zodat ik om 20.20 uur de auto bij ons op de oprit parkeerde. Josephine had haar koffer en tas al klaar staan en nadat ik de auto uitgeladen had van al mijn spullen zette ik haar koffer en tas in de achterbak en liep naar binnen. ‘We moeten echt gaan rijden schat,”zei ze met een pruillipje,”ik kan niet te laat komen”. Ik had haar graag nog even mee naar de slaapkamer genomen, ze had me de hele dag al zitten lekker maken met het sturen van geilen sms-jes, en ik wilde even spetterend afscheid van haar nemen. Teleurgesteld liep ik naar de auto, deed het portier voor haar open , nam zelf plaats achter het stuur en reed met gierende banden weg. Josephine had wel door dat ik er de pest in had en legde haar hand op mijn bovenbeen en gaf me een kusje op mijn oor waarbij ze even haar tong liet rondgaan. Brrrrrr…….er ging een schok van geilheid door mijn lichaam heen . Ik legde mijn hand op haar uniform rok en schoof die naar boven toe. Mijn hand vond de weg onder de rok verder naar boven en gleed langs haar kousen verder en verder tot ik de rand van haar blote been raakte. Josephine draagt, zoals zoveel collega’s van haar, altijd kousen en geen panty’s onder haar uniform, is veel te benauwd als je ze zolang aan moest hebben en het voelde ook een stuk vrouwelijker .

Doordat de rok strak om haar heupen zat kon ik niet verder omhoog met mijn hand en ik kon net met mijn vinger het kant van haar stringetje voelen. ‘Houd jij je ogen nu maar op de weg’, zei ze,’laat mij maar even’. Ze begon mij erectie lekker te strelen en maakte de rits van mijn broek open. Haar hand trok een keiharde pik uit mijn broek en ze begon me hard af te trekken. ‘Wat ben je hard schat’, zei ze met een geile en hunkerende stem,” mag ik je pijpen?” vroeg ze terwijl ze me met grote ogen aan keek. Ik knikte van ja en ze boog voorover tussen mijn buik en het stuur en nam mijn pik in haar mond. Ik liet mijn hand over haar rug strelen en trok haar uniformblouse uit haar rok om haar naakte rug te masseren. In de tussentijd was Josephine mij als een volmaakte pijpslet aan heb afzuigen. Ze maakte kreunende geluidjes, als ze even naar me opkeek hingen de ‘speekseldraden’ aan haar tong en de lippenstift was al helemaal over mij pik uitgesmeerd. Ik streelde haar rug, probeerde bij haar borsten te komen maar dat lukte niet, wel liet ik een hand over haar rug onder haar rok glijden en langs haar string streelde in haar kontgaatje. Josephine is hier heel gevoelig voor, thuis nemen we hier vaak uitgebreid de tijd voor en met wat glijmiddel streel ik haar dan langdurig over en in haar kontgaatje waarbij ze soms zelfs klaarkomt.

Door de geile pijpbeurt die ik onderging begon mijn zaad al omhoog te borrelen, Josephine voelde dat haarfijn aan en keek me aan. ‘Wil je in mn mond spuiten?’, dan proef ik je nog de hele reis…….Inmiddels reden we vlak bij het brugrestaurant over de A4 en ik nam de afslag en parkeerde de auto tussen twee grote vrachtwagens in. Hier zouden we wel even wat privacy hebben. Ik schoof mijn stoel in de achterste stand. Josephine trok haar rok helemaal omhoog en stroopte haar (KLM) blauwe string naar beneden. Ze kwam bij me op schoot zitten, pakte mijn harde pik vast en haalde die door haar drijfnatte kutspleetje heen. Dit vonden we allebei super geil, ze trok mij af terwijl ze zichzelf met mijn pik bevredigde. Haar geil liep al langs mijn pik omlaag naar mijn ballen en met een diepe zucht zakte ze over mijn pik heen die helemaal door haar kutje werd opgeslokt. Wat een heerlijk geil gevoel zo een nat en strak poesje waar mijn pik zich prima in thuis voelde. Langzaam begon ze me te neuken en ik knoopte haar blouse open om haar volle borsten te bevrijden. Ik wipte ze uit haar BH en nam één voor één de tepels in mijn mond en zoog ze hard. Veel ruimte om te neuken hadden we niet maar met haar heupen maakte ze heerlijke bewegingen op en neer en heen en weer, ik werd gek! Josephine verhoogde het tempo en kreunde :’ik ga klaar komen schat, op die hele harde pik van jou, je vult mijn kutje zo lekker op, ‘Met die geile woorden kwam ze luid gillend klaar boven op mijn pik. Haar sluizen gingen open en een stroom van haar geil liep langs mijn ballen naar mijn bilnaad toe.

“En nu jij”, fluisterde ze in mijn oor nadat ze een beetje was bij gekomen. Haar borsten in mijn gezicht duwend en mij hard aanmoedigend  haar tieten te likken en haar tepels te zuigen neukte ze me naar een hemels orgasme. Ik spoot mijn sperma diep ik haar kutje en doordat ik een week ‘droog’ had gestaan was de hoeveelheid enorm. Ik hield haar bij haar heupen vast en schreeuwde haar naam uit toen ik mijn pik in haar leegde.

Toen we waren bijgekomen keek Josephine op haar horloge en zag dat het al 21.05 uur was! Nog 10 minuten om haar op Schiphol af te zetten. Ze stroopte haar rok weer omlaag, deed haar borsten terug in haar BH en knoopte haar blouse dicht en strikte haar sjaaltje om het geheel er weer netjes te laten uitzien. Ik had intussen mijn broek weer dicht gemaakt en reed met hoge snelheid richting Schiphol. Bij het crewcenter hielp ik haar de koffer en tas uit de auto te halen en met een vluchtige kus namen we afscheid. Heupwiegend liep ze met haar koffer en tas naar de deur. Achter op haar rok, ter hoogte van haar billen verscheen een donkere plek; mijn sperma was uit haar natte kutje gelopen en liet een mooie herinnering van ons avontuurtje achter.

Toen ik weer in de auto stapte lag haar string voor de passagiersstoel op de grond, ik pakte hem op en rook eraan, Het rook naar het natte kutje dat ik net had mogen neuken. Zo had ik ook mijn herinnering waarmee ik het kon uithouden tot ze weer thuis was.

 

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright