Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Aan tafel

Om het weekend koken mijn vrouw en ik voor elkaar. Dit weekend ws het de beurt aan Ilse. het was heerlijk, vooral het dessertbuffet.......
Beoordeel dit sprookje
(10 stemmen, 16150 lezers)
Meld misbruik
 

Mijn vrouw Ilse en ik hebben afgesproken dat we om het weekend een lekker maaltijd voor elkaar koken. Doordat we allebei een full time baan hebben eten we door de week meestal makkelijk, een snelle hap of kant en klaar maaltijd. We hebben geen zin als we om 19.00 uur thuis komen nog uitgebreid in de keuken te gaan staan. Dus iedere zaterdagavond is het bij ons in de keuken feest. ’s Morgens gaan we dan samen boodschappen doen en zo rond een uur of vijf begint de ‘kok’ met het bereiden van het diner.

Ook moeten we dan één keer in de maand een ‘gast aan tafel’ uitnodigen. Meestal is dat een vriend of een vriendin of iemand uit de familie. We leuk om op die manier weer eens bij te praten tijdens een gezellig etentje.

 

Afgelopen zaterdag was het beurt aan Ilse om te koken en ze had Mike uitgenodigd om samen met ons te dineren. Mike is een collega van mij en tien jaar jonger dan dat Ilse en ik zijn, een vrijgezelle jongen die volop van het leven geniet. Hij is een vrolijke en spontane gast die graag achter de meiden aan zit en dat dan ook , bijna, ieder weekend, doet. Mike belde om half zes aan en had een paar flessen rode wijn mee genomen en een fles champagne. De champagne werd door Ilse meteen in de koeling gezet en de rode wijn kreeg even de tijd om ‘te ademen’ en werd toen in royale glazen ingeschonken. Ik had inmiddels op de IPodbox een album van Erros Ramazoti opgezet en met de Italiaanse klanken werd de sfeer meteen gezet. Mike en ik namen nog even de afgelopen week door, maar werden door Ilse al snel tot de orde geroepen, ‘geen worktalk, guys’, riep ze vanuit de keuken. Ilse had de tafel fantastisch gedekt en Mike en ik brachten een toast uit op onze gastvrouw. Tijdens het eten vertelde Mike over zijn laatste verovering van die week. Hij had haar ontmoet op de sportschool en ze waren de volgende dag meteen al uit eten gegaan en bij Mike thuis een afzakkertje gehaald. Daar was het erg gezellig geworden en na een fikse stoeipartij waren ze in bed beland. Het viel mij op dat Ilse nogal door vroeg over wat er allemaal gebeurd was in de slaapkamer maar Mike beschreef alles tot in de details. Aan het einde van zijn verhaal had Ilse rode wangetjes gekregen; was dat van de wijn op van de opwinding?

‘Gaan jullie maar even sport kijken op TV’, zei Ilse toen het hoofdgerecht met smaak was genuttigd. ‘Ik roep wel als het  dessert klaar is’, Mike bood nog even aan om te helpen met opruimen maar daar wilde Ilse niets van weten en bonjourde ons de eetkamer uit. Wij plofte op de bank en keken naar een voetbalwedstrijd die in samenvatting op TV was. Natuurlijk hadden we weer volop commentaar op die dure voetbal profs en volgens Mike kon hij zo meedraaien op dat niveau.

‘Komen jullie, het toetje is klaar’, klonk het vanuit de eetkamer. Mike en ik stonden op en liepen naar de volgende kamer om van het dessert te gaan genieten. Het grote licht was uit en er stonden allemaal kaarsen door de kamer heen. Midden op tafel lag Ilse als een ‘godin van het dessert’. Ze lag er helemaal naakt, opgemaakt als een dessert buffet. Veel slagroom, pudding en chocolademousse en allerlei soorten fruit sierde haar mooie lichaam. Haar tepels waren opgemaakt met slagroom waarop een kers prijkte en  uit haar mond stak een grote rijpe aardbei. Op haar strakke buik lag een heerlijke pudding en verder naar beneden was op een mooie manier een  bolletje ijs neergelegd. Dat begon al te smelten en trok een vanillespoor langs haar kort geschoren schaamhaar naar haar kale schaamlipjes. Ik zag daar al wat vocht schitteren , en dat was geen vanille ijs……..  Ilse trok mij naar zich toe en met een lange tongzoen at ik de rijpe aardbei uit haar mond. Ik vervolgde mijn weg naar de pudding op haar buik terwijl ook Mike een aardbei uit de mond van Ilse kreeg aangeboden. Toen begon ik mijn pas te realiseren waar Ilse mee bezig was. Ze had wel eens verteld dat ze Mike een lekker boy vond en ook had ze wel eens over hem gefantaseerd toen ze met haar favoriete vibrator naar een spetterend hoogtepunt zweefde. Maar nu was het voor het ‘eggie’.

De tongzoen tussen Mike en Ilse wond mij op en ook Mike bleef er niet koud onder. Ik zag in zijn broek een flinke tent ontstaan. We besloten allebei om de kers van de slagroom te gaan eten en daarna de slagroom op te likken. Daaronder stonden twee hard tepels op de mooi cup C van Ilse. Haar borsten staan nog steeds als van een meisje van 21 haar lichaam is iets waar Ilse erg trots op is en ook goed onderhoud. We streelde allebei haar borsten terwijl we aan haar tepels zogen. Mike zakte af naar het ,bijna gesmolten bolletje vanille ijs, likte op wat er van over was en liet zijn tong over de lipjes van Ilse gaan tot hij bij haar kittelaar uitkwam. Ik voelde een geilscheut door Ilse haar lichaam schieten toen hij dat kleine knopje met het puntje van zijn tong begon te likken. Ik had intussen mijn broek uit en had twee schijven ananas over mijn pik hen geschoven, met een groten spuitbus slagroom spoot Ilse een flinke lading over mijn harde pik en begon er aan te likken. Langzaam liet ze hem haar mond in glijden waarbij haar lippen een geil spoor van slagroom achter lieten.het sap van de ananas maakte haar gezicht nat en ik boog even voorover om het van haar af te likken. Daarna slokte Ilse weer snel mijn harde paal naar binnen. Heerlijk zoals mijn pik haar mond in en uit gleed en haar tong danste rond mijn gespannen en overgevoelige eikel. Mike had intussen ook zijn kleren uitgedaan en had de benen van Ilse over zijn schouders gelegd en was haar vol aan het likken. Hij werkte van boven naar beneden en toen hij bij haar sterretje aankwam gaf Ilse een gilletje van opwinding. Hij duwde zijn tong zelfs een stukje naar binnen wat Ilse haar ogen deed rollen in hun kassen. Mijn pik was intussen zo hard gezogen dat ik klaar was om te neuken en ik tikte Mike op zijn schouder en we wisselde van plek. Hij kwam naar het hoofd van de tafel gelopen en hield Ilse een lul voor zoals ze nog nooit had gezien. Zeker 23 cm lang en 9 cm dik. Een monster van een lul met een grote paddenstoel vormige eikel erop. Ilse liet een geile kreun horen en begon de eikel met haar tong te bewerken. Ik bracht mijn pik in stelling en met een ferme stoot nam ik bezit van haar. Ik begon haar te neuken op het zelfde tempo als dat zijn Mike aan het pijpen was. Dit was een geil gezicht!

Mike zijn lul ontwikkelde zich tot een echte stormram en toen hij Ilse vroeg of ze hem in haar kutje wilde hebben zag ik even een twijfel bij haar. We keken elkaar aan en ik knikte haar toe dat het okay was. Als bij toverslag haalde Mike een condoom tevoorschijn (zij slogan is: ‘don’t leave home without them’.) Hij stroopte het condoom over zijn boomstam heen en nam mijn plaats in. Heel langzaam duwde hij zijn lul bij Ilse naar binnen . Ik was bij haar komen staan en zoende haar vol op haar mond, fluisterend hoe geil dit allemaal wel niet was. Ik voelde haar adem stokken toen de lul van Mike haar helemaal had opgevuld en niet verder kon. Ze moest even adem halen en knikte toen naar Mike dat hij haar mocht beginnen te neuken. Heel langzaam haalde hij zijn lul uit haar kutje en stootte weer toe. Ilse begon als een gewond beest te kreunen en te gillen en ik stopte snel mijn pik in haar mond om haar wat te kalmeren. Ze zoog mijn pik vacuüm en ik dacht dat ik gek werd. Mike had de slag goed te pakken en ramde zijn penis in en uit het natte kutje van mijn vrouw, jaloers? nee ik werd er bloedgeil van. Ilse liet mijn pik uit haar mond schieten en kwam luid gillend klaar. Even dacht ik aan de buren maar genoot toen van het orgasme dat zij beleefde. Mike trok zijn lul uit het suf geneukte poesje van Ilse. We lieten haar even bijkomen en trokken aan onze pikken om ze stijf te houden.

’ En nu wil ik een sandwich’, kreunde Ilse. Wij hadden daar wel eens mee geëxperimenteerd met een vibrator in haar kutje en mijn pik in haar kontje. Heel strak maar ook heel geil. Door de dunne tussenwand kon ik de trillingen van de vibrator goed voelen en dat was een garantie voor een spetterend hoogtepunt. Ilse duwde Mike op de tafel  en ging bovenop hem zitten. Even haalde ze zijn grote lul langs haar schaamlipjes en liet zich er toen overheen zakken. Ze begon langzaam op en neer te bewegen en duwde haar geile borsten in het gezicht van Mike. Hij kon die traktatie wel waarderen en zoog zich vast aan haar gevoelige tepels. Ik pakte de fles olijfolie die nog op de bijzet tafel stond en liet een flinke scheut over haar billen en door haar bilspleet lopen. De lul van Mike en zijn ballen werden meteen vergeven van de olie wat het geheel nog geiler maakte. Ik klom ook op tafel en duwde mijn eikel tegen het kontgaatje van mijn vrouw. Ilse kwam omhoog en keek achterom, ‘voorzichtig schat, het is al zo vol daar beneden’. Ik bracht mij pik in positie en  duwde mijn eikel een klein stukje naar binnen. Ik stopte even om Ilse te laten wennen en toen gleed mijn trots zo haar strakke kontje binnen. Een hoge gil ging door de kamer en even stopte zowel Mike als ik met neuken. Toen begon Ilse zelf te bewegen en even later namen Mike en ik het ritme over. Het tempo werd verhoogd en even later beukte we allebei onze pikken bij Ilse naar binnen. Mijn ballen gleden over die van Mike heen en ik het strakke kontgaatje van Ilse voelde ik zijn lul heen en weer gaan. Ilse begon te kreunen en we moesten haar allebei vasthouden toen ze hevig snikkend klaarkwam. Mijn pik schoot uit haar kontje en ze rolde van de paal van Mike af. Ik sprong van de tafel en hielp haar op een stoel te gaan zitten. ‘Ik zie sterretjes’, fluisterde ze met een diepe zucht, ‘maar wat was dit geil en zoooo lekker!’

Na een klein minuutje gleed Ilse op de grond en trok ons allebei aan onze pik naar haar toe. Ze trok het condoom van Mike zijn lul eraf en gaf er een geil kusje op. ‘En nu wil ik die tieten van mij weer onder de slagroom hebben ‘, zei ze ’mannenslagroom’.  Ze begon ons beide hard af te trekken in haar mond en over haar gezicht. Het geile geluid van smakken en zuigen vulde de kamer . Ik voelde mijn zaad omhoog komen en ook Mike naderde zijn hoogte punt. We namen onze eigen pik over van haar en vrijwel tegelijkertijd kwamen we klaar. Het sperma spoot in dikke stralen over de volle borsten van Ilse en haar tepels verdwenen onder het witte zaad. Ilse genoot met grote ogen en toen onze pikken klaar waren met spuiten nam ze ze één voor één even in haar mond om ze schoon te likken. Met een grote druppel sperma op het puntje van haar tong besloot ze deze geile sessie. Ik liep snel naar de keuken toe en pakte daar de fles champagne die Mike had meegenomen. Liet de kurk knallen en goot de koude bubbels over haar met zaad bedekte borsten. Ze likte haar tepels en smeerde het sperma en de champagne uit over haar hele lichaam. Met twinkelende ogen stond ilse op, gaf ons allebei een kusje en verdween naar boven om  te gaan douchen.

Mike en ik kleedde ons aan en ruimde de eetkamer op. Daarna kwam Ilse terug naar beneden in haar badjas en nam afscheid van Mike bij de deur. Nog even liet hij zijn hand onder haar badjas glijden en na een geile tongzoen vertrok hij in de nacht. Ik nam Ilse mee naar boven. ‘Ohh schat dat was zooo geil’, zei ze tegen me, ‘ge je mee naar boven, ik wil je heerlijke pik nog een keer in mijn kutje voelen en nagenieten van alles wat we beleefd hebben’.

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright