Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

De Afspraak

Oudere vrouw heeft een intake gesprek afgesproken met verzorgster Margreet. Onverwacht verschijnt er een jongere man. De verzorgster blijkt ziek te zijn
Beoordeel dit sprookje
(45 stemmen, 27604 lezers)
Meld misbruik

Zoals afgesproken gaat om klokslag drie uur de voordeurbel. Bij het open doen van de deur, staat er een man op de stoep. Aangenaam verrast kijk ik hem aan. Onmiddellijk herken ik hem van de foto in de krant van een paar weken geleden.
“Bent u mevrouw Hofman?”, vraagt hij vriendelijk.
Voordat ik iets kan zeggen gaat hij verder.
“Als het goed is, heeft u om drie uur een afspraak met Margreet, maar die is ziek. Vandaar dat ik hier nu…”.
“O, dan ben jij zeker Frans. We hebben elkaar toch telefonisch gesproken?”.
Hij knikt instemmend.
“Kom binnen, ik moet nog even wat doen”.
Zonder me te bedenken laat ik hem wachten op de bank in de huiskamer en stiefel naar boven. Vanwege mijn leeftijd heb ik, behoudens enkele familieleden, weinig mannenbezoek meer. Nu er plots één voor mijn neus staat, wil ik er ook zo goed mogelijk uitzien. Zeker nu hij het is. Leeftijd doet daarbij niet ter zake. Diverse keren heb ik al leuke telefoongesprekjes met hem gevoerd. En toen ik zijn foto in de krant zag…. Hopelijk wordt het gesprek niet te snel en zakelijk afgehandeld.
Ik bekijk mezelf in de spiegel. Mijn rok is prima zo. Snel trek ik een zwarte panty aan, tutter me wat op en doe de bloes aan waarvan ik weet dat mannen er graag een blik op werpen. Ondanks mijn leeftijd, heb ik altijd nog een paar volle, zware borsten, die in mijn strak zittende rode bloes, goed tot zijn recht komen. Ik steek mijn haren op en laat wat lokken speels langs mijn oren en voorhoofd glijden.
Beneden aangekomen, bied ik hem wat te drinken aan.
“U woont hier mooi”, begint hij.
“Zeg alsjeblieft geen u”, antwoord ik, terwijl ik me realiseer dat hij wel zo’n twintig jaar jonger moet zijn. Gezellig praatten we wat door over mijn woonomgeving. Als we op mijn vakgebied terecht komen blijkt hij bijzonder geïnteresseerd.
“Pianolerares. Boeiend. En waar staat de piano?”.
Ik leid hem naar de serre en laat hem het instrument zien. Op zijn verzoek speel ik een paar stukjes. Als blijkt dat hij ook muzikaal is onderlegd, ben ik al helemaal verkocht. Daar waar hij voor gekomen is, lijkt naar de achtergrond geschoven. Naar mate ik meer met hem praat en luister, komt het gemis aan dit soort momenten steeds meer boven drijven.
“Dus u heeft hulp nodig”, vraagt hij opeens.
De vraag waarvoor hij gekomen is, doet mij vermoeden dat hij een eind aan het bezoek wil of moet maken. Hij pakt de formulieren en vult alles correct in.
Tijdens het invullen van de gegevens, vraag ik of hij wat wil drinken. Eigenlijk was deze vraag niet meer dan een test.
Als mensen weg willen of moeten, zeggen ze meestal nee en stappen vrij direct daarna op. Niet dat ik hem weg wilde hebben, integendeel, maar hij zal vast andere verplichtingen hebben en wist ik waar ik aan toe zou zijn.
“Wat neemt u, eh, je zelf nog wat?”.
Ik kijk hem aan. Die vraag had ik niet verwacht.
“O, voor mij is het tijd voor een rode wijn”.
“Als het niet teveel is gevraagd, doet u mij dat dan ook maar”, antwoordt hij tot mijn verbazing.
Zo schenk ik twee wijn in en probeer iedere seconde te koesteren. De man maakt geen enkele indruk haast te hebben. Nadat hij zijn formulieren in de tas heeft gestopt, praten we over van alles verder. Of het door de wijn komt weet ik niet, maar ik word steeds opener en vrijer in mijn vraagstelling en praten. Als ik hoor dat hij gescheiden is en geen enkele verplichting blijkt te hebben, ontwaakt de sluimerende vlam van hartstocht.
Kijkend naar zijn gedragingen en luisterend naar zijn woorden, trekken mijn ogen hem helemaal bij me naar binnen. Behalve in een enkele droom, is een lekkere, warme vent naast me alweer de eeuwigheid geleden.
Als ik naar de wc ga, betrap ik mezelf erop mijn bovenste knoopje van mijn bloes los te maken. De hoop, dat hij tot iets te verleiden is, groeit bij de minuut. Alleen al de gedachte, doen het vocht in mijn kutje opwellen.
Teruggekomen schenk ik nog een tweede glas wijn in. Hem gepassioneerd aankijkend, zou ik het liefst al mijn kleren uitgooien en hem tegen me aantrekken. Ondertussen praat en vraagt hij serieus verder.
“En hoe ervaart u het alleen zijn?”.
Ik geef hem een diplomatiek antwoord.
“Maar u bent toch een aantrekkelijke, charmante vrouw”.
Dat hoor ik wel vaker, maar wat kan je ermee. De meeste mannen die in me geïnteresseerd zijn, zijn allemaal nog ouder en in de kringen van de jonge mannen beweeg ik me niet. Hoe kan ik deze man duidelijk maken, dat een oudere, charmante, maar alleenstaande vrouw, ook wel eens behoefte heeft aan een potje lekkere, stevige sex.
De laatste jaren is het slechts een prettige, maar weemoedige herinnering.
Al pratend over één van de meest basale en belangrijkste dingen in het leven, besluit ik het initiatief naar me toe te trekken. Gezellig ga ik naast hem zitten op de bank. Geraffineerd sla ik mijn benen over elkaar. Mijn rokje schuift daardoor iets op, waardoor mijn bovenbenen meer zichtbaar worden.
Aan zijn blik zie ik dat hij gecharmeerd van mij is. Regelmatig glijden zijn ogen over mijn haar en bloes. Dan houd ik het niet meer. Mijn kutje is één bron van wellust geworden. Ongegeneerd streel ik door zijn haar en over zijn wang. Ik ben zo nat van onder dat…
Plots voel ik zijn handen over mijn borsten gaan.
Als antwoord trilt mijn hele lichaam en zucht ik diep. Langzaam zie ik onze lippen tot elkaar naderen en elkaar in een warme omhelzing vinden. Verlegen kijken we elkaar glimlachend aan.
“Kom”, besluit ik dan..
Vrijmoedig pak ik hem bij de hand en leidt hem onmiddellijk naar boven. Ik ben zo geil dat ik niet kan wachten zijn lichaam naast me te zien en voelen.
Ik verzoek hem even op me te wachten en vast mijn hemelbed in te gaan. Nog niet helemaal begrijpend wat me allemaal in zo’n korte tijd overkomt, kruip ik in mijn mooiste, verbloemende lingerie, naast hem onder het laken. Onmiddellijk begint hij me te strelen en te zoenen. Mijn leeftijd lijkt hem geheel niet te deren.
“Je bent mooi”, zegt hij lief, terwijl hij mijn nek en oorlel met zijn lippen beroerd.
Door wat hij zegt en doet, voel ik me ook werkelijk op en top vrouw en keert iets van de jonkheid in me terug. Zijn handen kriebelen door mijn haar, glijden langs mijn nek en over mijn borsten.
Het lijkt wel alsof we al jaren een relatie hebben en weet wat ik lekker vind. Als hij de bh naar beneden duwt, kneed en streelt hij de linker als de rechterborst zalig. Mijn stijve tepels, laten zich verrukkelijk lang door zijn warme tong en mond verwennen. Regelmatig zuigt hij ze naar binnen om daarna zijn lof over mijn borsten te uiten.
“U prachtige borsten zijn een ware lust voor oog en hand”, zegt hij poëtisch.
Na nog meer lieve woordjes, zou ik het liefst zijn lid in mijn hand willen houden, om hem daarna bij me in te brengen. Ik laat hem echter zijn gang gaan.
Zijn sensuele handen voelen heerlijk, en daarbij duurt het allemaal zalig lang. Overal wordt ik gestreeld en gezoend. Even ervaar ik het als gênant als hij mijn dijen kust, maar als ik zijn heerlijke warme tong langs mijn klit voel glijden, laat ik van genot alle remmen los. Mijn hele lichaam trilt. Pas als hij zijn hoofd uit mijn kruis haalt, kan ik me weer op hem focussen.
Op zijn knieën zit hij nog altijd in zijn onderbroek voor me. Mijn handen glijden over zijn stijve lid. Als ik zijn onderbroek naar beneden schuif, springt zijn grote, harde lul, er verend uit. Vol verwonderdering, kan ik in eerste instantie louter toezien. Alleen al het feit, zo’n kostelijke, verrukkelijke, recht omhoog staande pik weer eens te mogen aanschouwen, vervolmaken het genot.
De gedachte zijn lid straks in me te mogen voelen, doet mijn lichaam rillen.
Hij brengt zijn pik dichter naar mijn gezicht. Zijn bedoeling is duidelijk, waarop ik mijn tong tegen zijn kale ballen leg. Als ik mijn mond om zijn lid schuif, kreunt hij het uit. Terwijl ik hem pijp, gaan zijn handen heerlijk langs mijn haar, nek en schouders. Als hij mijn hoofd beetpakt, begrijp ik aan zijn houding dat hij het meest intense genot wil beleven dat er voor een hetero man is.
Weer kijk ik naar die zalige pik en kriebel met mijn hand over zijn ballen.
“Kom in me”, zeg ik zacht en spreidt mijn benen uitnodigend.
Hongerig kijk ik naar het mannenlichaam en de rechte opstaande speer. Mijn kletsnatte middelpunt verlangt naar een grondige, warme en diepe bezetting.
Zijn ogen glijden over mijn lingerie, terwijl hij rustig zijn lid tegen mijn kutje drukt. Als mijn moederschoot het licht op groen zet, kijk ik verlangend hoe zijn lid mijn poorten opent. Mijn tunnel wijkt eerbiedig voor de dikke pik die bij me ingaat. Dan span ik mijn kutspieren aan en voel zijn heerlijke, warmte, strak in mijn kutje geklemd. Voorzichtig schuift en stoot hij tegen de wand. Links, rechts en rechts en links, om daarna hard door het midden te gaan. Als ik opzij in mijn spiegel kijk, gaat er een waanzinnig gevoel door me heen. Emotie en genot wisselen elkaar af. Hoe lang is dit goddelijke beeld, van een mannenlichaam tussen mijn benen, niet geleden?
Het zal niet bij alle vrouwen zo zijn, maar ik heb altijd de samensmelting tussen man en vrouw één van de mooiste beelden gevonden.
Met zijn handen aait hij over mijn kousen, terwijl ik met mijn handen over zijn rug en billen aai. Dan pakt hij mijn beide enkels en drukt beide benen tegen elkaar. Kust ze en duwt ze tot aan mijn gezicht. Diep priemt hij zijn harde lul in mijn doos. Steeds sneller voel ik die zalige, warme, geile lul langs mijn tunnelwand gleiden. Als zijn ritme afneemt en hij mijn benen weer spreidt, masseer mijn hand over mijn klit. De zinderende aanwakkernde stroom in mijn lichaam wordt heftiger en heftiger. Als ik zijn harde eikel weer stotend in en uit mijn gleuf voel gaan, begint de brand in mijn levensbron aan te wakkeren. Kreunend van genot trilt mijn hele lichaam en kom ik heftig schuddend klaar.
Ook hij zucht van genot, maar gelukkig blijft zijn lozing nog uit. Terwijl zijn pik op en neer mijn kutje in verdwijnt en zijn ballen tegen mijn schaamstreek slaan, masseer ik me nog een keer tot een hoogtepunt. Dan stopt hij abrupt. Zoent me en vraagt of ik op mijn knieën wil zitten. Gezien mijn leeftijd vind ik dat niet de meest prettige houding, maar de opwinding bij de man besluit me zijn verzoek in te willigen.
Kijkend in de spiegel zie ik hoe hij zijn paal bij me in gaat. Hij legt zijn warme handen om mijn middel en kletst hard met zijn lichaam tegen het mijne. Als ik in de spiegel kijk, neemt mijn geilheid toe. Opgewonden zie ik hoe hij mijn lange haar in zijn handen heeft en hard met zijn lichaam tegen mijn billen slaat. Soms stopt hij even, om daarna zijn pik krachtig en diep in me te duwen. Mijn billen bollen daar kostelijk van op. Als hij het ritme weer oppakt, zie ik in de spiegel zijn geile lul mijn lichaam zalig in en uit gaan. Als ik mijn billen nog wat meer omhoog steek, ervaar ik zijn opwinding. Van zijn begeerte geniet ik met volle teugen. Terwijl ik die zalige paal hard in me voel stoten, draai ik wat met m’n kont. Vlak daarna voel ik zijn eikel harder worden. In een steeds groter wordende cadans, neukt zijn staaf mijn kutje tot grote hoogte. Dan voel ik een oase van warmte mijn lichaam in stromen. Als hij zich stevig tegen mij aandrukt, kerm ik van opwinding. Weer voel ik zijn pik schokken en vloeien de nodige zaadcellen mijn lichaam in. Ik strek mijn knieën en laat me op mijn buik zakken. Heerlijk strak zit zijn pik nog in mijn tunnel. Nog een keer voel ik zijn lul opveren en zijn eikel tegen de wand stoten. Weer spuiten er ontelbare zaadjes bij me naar binnen. Als hij mijn lichaam verlaat, draai ik me om. Alles druipt mijn lichaam uit, maar het geeft niet. Ik neem hem in mijn armen en kus hem. Na verloop van tijd valt hij in slaap. Daar lig ik dan met een veel jongere vent in mijn armen. Van alles gaat er door me heen, totdat ook ik weg zak.
De volgende morgen wordt ik met een schok wakker. Verdwaasd kijk ik om me heen. Als ik het goddelijke lichaam slapend naast me zie liggen, draai ik me op mijn zij en kijk naar zijn lieve gezicht. Zwoel kus ik hem teder op zijn wang. Hem aanstarend zie ik hoe hij mijn richting op draait. Voorzichtig schuif ik het laken iets van hem af. Zijn slappe pik hangt grappig langs zijn bovenbenen. Zachtjes schuif ik met mijn handen over zijn borst en onderbuik. Door mijn aanraking draait hij knorrend om. Als zijn stevige billen mijn richting opdraaien, ontwaard het hongerige gevoel van de avond er voor weer in mij op. Uiteindelijk is hij er nu nog en je weet maar nooit hoe lang het weer duurt voordat er weer zich zoiets voordoet.
Zachtjes schuif ik met mijn handen over zijn billen en bovenbenen. Hunkerend kijk ik er naar en opwinding maakt zich van me meester. Met mijn mond beroer ik zijn biillen en kruip warm tegen hem aan. Strak druk ik mijn lichaam tegen het zijne en glijdt met mijn handen over zijn benen. Af en toe voel ik zijn lichaam reageren, maar naar mate mijn opwinding groter wordt neemt zijn reactie af. Ik wrijf over zijn pik en ballen en zie hoe zijn lul opveert. Vol bewondering zie ik hem voor mijn ogen groter worden. Als ik van begeerte mijn mond er heen probeer te brengen, draait hij zich onverwacht om, spreidt abrupt mijn benen en drukt als en wild varken zijn immens hard geworden lul bij me naar binnen. Deze plotselinge actie overvallen me, maar maken me tevens enorm geil. Mijn handen glijden over alle delen van het mannen lichaam, terwijl ik heerlijk zijn ballen tegen mijn kletsnatte kruising voel slaan. Zijn pik deint zo zalig in me, dat ik de zalige stroom van heerlijkheid in me op voel komen. Net op het moment dat ik voel dat ik klaar gakomen, trekt hij zijn lul uit me terug en duwt zijn hoofd tegen mijn doos. Als een wilde laat hij zijn volle tong langs mijn klit glijden. Ik kerm het uit en met de mond wijd open zing ik mijn hoogtepunt de ruimte in. Nog trillend duwt hij opnieuw zijn staaf bij me naar binnen. Mijn kutje is zo ontvankelijk geworden, dat ik dat heftige gevoel weer in me voel opkomen, mits hij ritmisch en lekker hard doorstoot.
"Neuk me. Zo ja. Lekker hard ja. Ga door, ga door".
Werkelijk zalig gaat hij als een naaimachine in me te keer. Zijn naald naait hard stotend alle einden aan elkaar. Als ik het beeld van de man voor me zie en kijk hoe heerlijk hij mijn lichaam in en uit gaat, voel ik het vocht in mijn levensbron als een fontein opwellen. Op het moment dat mijn lichaam trillend tot een hoogtepunt komt, spuit zijn lul miljoenen zaadjes bij me naar binnen. Ik kreun, kreun en kreun nog eens. Heerlijk blijft hij nog even bij me in, totdat zijn lid als een slak mijn lichaam uitglijdt.
Lang genieten we in elkaars armen nog na. Wat ik niet wist dat hij vandaag vrij is. Zo werd het een hemelse dag in bed, waar we ik weet niet hoeveel keer de kunst van het neuken hebben bedreven.Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright