Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Donderdag avond !

De Donderdag- avonden zullen nooit meer het zelfde zijn. Door mijn werk ben ik buiten de dagen ook ...
Beoordeel dit sprookje
(7 stemmen, 17915 lezers)
Meld misbruik

De Donderdag- avonden zullen nooit meer het zelfde zijn.

Door mijn werk ben ik buiten de dagen ook vaak ‘s-avonds weg, en sinds mijn vrouw en ik een leuke oppas hebben voor onze kinderen, kan mijn vrouw ook eens een keer met een vriendin gaan winkelen. Dat gebeurt sinds enige tijd altijd om de week op de Donderdag-avond, ik geef de kinderen eten en als de oppas komt ga ik weer verder met mijn werk. Pas sinds een aantal maanden wordt haar thuiskomst steeds later, ze gaan eerst winkelen en daarna uit eten. Ik gun het haar van harte want ik ben op de andere dagen ook vaak weg. Maar ik kreeg onlangs een raar gevoel hierbij, de vriendin van mijn vrouw ( Rian )is een vrijgezelle leuke vrouw van begin 30 en mijn vrouw ( Karin ) is met haar 35 jaar een nog steeds knappe verschijning, blond en na de bevallingen altijd weer mooi strak in haar vel. Als ze weg waren geweest, dook ze meteen haar bed in, ik begrijp het want ze werkt ook nog alle dagen,maar op die avonden kwam er nooit veel meer uit, geen sex in ieder geval. Terwijl ze normaal gesproken er wel pap van lust.

Ik besloot ze eens te volgen op de avond waarop ze ging winkelen, ik parkeerde mijn auto niet in de zelfde garage maar wat verder weg. De auto van mijn vrouw zag ik in de parkeergarage staan, dus ze was in de stad. In hun favoriete restaurant zag ik ze later zitten, ik besloot in een cafè aan de overkant wat te gaan drinken, goed zicht had ik vanaf die kant. Tegen 22.00 uur kwamen ze gearmd samen naar buiten lopen, ze stopten en zag de ze elkaar kusten! Nou was het geen gewone kus, maar echt een tongkus, even uit het veld geslagen als ik was, mijn vrouw heeft nooit bi-sexuele gevoelens gehad, en moest er nooit iets van hebben, moest ik even bijkomen. Gearmd liepen ze samen weg richting de parkeergarage, ik besloot ze te volgen. Toen ik ze een bepaalde richting op zag wegrijden, had ik wel een vermoeden waar ze naar toe zouden gaan, ik snel naar mijn auto gelopen en op gepaste afstand ze gevolgd. Ze parkeerde voor het huis van haar vriendin, en ik zag door de achterruit ze naar elkaar toebuigen en kussen. Ze stapten uit in gingen haar huis binnen, de lichten gingen aan en ik kon net tussen de gordijnen door ze samen op de bank zien zitten. Dicht bij elkaar, de hand van mijn vrouw strelend over de benen van de vriendin die haar mond op die van mijn vrouw drukte. Even later lagen verstrengeld op de bank te kussen en te strelen. Ik zag Karin met haar hand de rok van Rian losknopen, haar mooie lange benen kwamen tevoorschijn, tot mijn schrik had ze niet een eens string aan, vervolgens gingen alle kleren in sneltreinvaart uit van beide dames.Ik zag het prachtig lichaam van Karin met mooie stevige borsten en een kaal geschoren kutje, ik voelde de opwinding in mijn lijf deze vrouwen zo samen te zien.

Karin kuste de borsten van mijn vrouw, en streelde haar overal ze daalde af met haar hoofd naar het voor mij bekende heerlijke kutje, ik zag ze likken en strelen Rian streelde haar lichaam ze gleden over elkaar lichaam en lagen in de mooiste positie ( 69 ). Ik zag de tong van Karin op het poesje van mijn vrouw, een en later 2 vingers gingen er in. Even later hoorde ik Rian luid kreunen gevolgd door Karin die ook schokkend klaar kwam.Voldaan blijven ze nog even liggen, tot dat ik een man de kamer binnen zie lopen, ik herken hem als de stief-broer van Karin. De dames gaan naast elkaar zitten op de bank, Joris heet de kerel, heb hem wel eens gesproken. Maar wat ik zag is dat hij met alleen een short binnen kwam lopen, de dames kijken Joris verlangend aan, dit is dus niet de eerste keer dat dit gebeurt, en als hij voor hun staat trekt mijn vrouw zijn short naar beneden, en tot mijn schrik zie ik een wel hele grote en dikke lul. Ik voel me even een klein ventje! Rian en Karin glijden van de bank op hun knieën voor hem, en samen beginnen ze Joris te strelen en zacht aan zijn lul te trekken. Ik zie de lippen en monden die zijn geslacht kussen en likken. Zijn handen op hun hoofd als ze hem om beurten beginnen te pijpen. Vreemd genoeg voel ik weinig jaloezie, want wat ze nu doet, doet ze bij mij ook. De harde lul zie ik om beurten diep in de monden van de vrouwen gaan en ze strelen elkaar.

Ik kan hier wel blijven staan met mijn harde lul in mijn broek maar ik zou maar wat graag de vriendin van mijn vrouw willen, ze heeft een prachtig mooi lichaam, mooie borsten en tepels, daarom ga ik zacht sluipend het huis rond tot ik bij de achterdeur ben. De deur blijkt op slot maar het raampje er boven is niet gesloten. Voorzichtig maak ik via het raampje de deur open en sluip naar binnen. Ik zie ze nu wel heel dicht voor me, ik ben boos, teleurgesteld en voel me verraden. Maar ook bere-geil!

Als ik de woonkamer binnen loop, en terwijl mijn vrouw met een dikke paal in haar mond zit doet ze haar ogen open…..ze ziet mij! Een gil! Wat… hoe… en verder komt er niets uit. Van schrik ziet ze spierwit, dan weer een rood hoofd. Ik zeg haar:”wat doe je nou? Is die van mij niet voldoende voor je”? Ze weet niet wat te zeggen, terwijl Karin in mijn richting kijkt, maar vooral naar de bobbel in mijn broek, en ze met een hese stem nog van de schrik zegt” je moet wat beter je best doen dan gaat je vrouw niet vreemd” nou heeft mijn vrouw nog nooit geklaagd dat we te weinig sex hadden, maar soms heeft mevrouw ook wel eens geen zin .. Antwoorde ik. Rian komt naar me toegelopen en streelt mijn wang, boos ben ik nog steeds.. We kijken elkaar aan, ze zegtme: Dit is alleen voor de sex schat, ik houd alleen van jouw hoor.. “ Waarom zeg je me dat niet eerder vraag ik nog. “Ik heb soms meer nodig dan je mij kan geven, maar dat wil niet zeggen dat ik niet meer om je geef”

Ik wil je niet kwijt.. Zeg ik, dat zal niet gebeuren ook zegt Rian dan.

Ze kust me, en ik proef de geile sappen van Karin d’r kutje, ik open mijn mond en laat onze tongen elkaar vinden. Ik voel haar warme lichaam zich tegen mij aandrukken. Ik sla mij armen om haar heen. En we kijken elkaar even aan, wil je voortaan met ons meedoen? Er is altijd in doosje niet gebruikt!! Ik kan me het heerlijke lichaam van haar vriendin nog voor de geest halen,en zeg haar:”als ik het ook met Karin mag doen.”. goed zegt ze dan. Even onwennig kijken wij vieren elkaar aan, we besluiten naar boven te gaan. Ik kleed mij snel uit en mijn vrouw gaat de rand van het bed zitten, ze gebaart me tussen haar benen te komen staan, en pakt met haar mooie zachte handen mijn inmiddels weer opverende lul ze kust de eikel en neemt hem diep in haar mond en zuigt er heerlijk aan, Karin en Joris volgen dit voorbeeld en ik zie hoe zij volleerd hem pijpt. Rian en Karin kijken elkaar aan en knikken, ze stoppen allebei en wisselen van plaats, ik zie hoe mijn vrouw de dikke lul met 2 handen vast pakt en weer in haar mond neemt en er driftig aan begint te zuigen, terwijl ik voor me op haar knieën Karin zie met haar geile ogen. Ze kust mijn eikel en streelt mijn ballen, en laat dan mijn lul in haar mond glijden. Het voelt geweldig, de tong die over mijn eikel flitst, de zalige lippen, om nog niet te komen duw ik Karin achterover op het bed, ik kniel voor het bed en ga tussen haar benen zitten,ik zie een mooi en kaal kutje, ik kus en streel haar benen, steeds dichter kussend richting de opgezwollen schaamlippen, met het puntje van mijn tong raak ik haar clitje, geil kreunt ze en ga haar likken, ze smaakt heerlijk geil en druk 1 vinger in haar weer een kreun en dan is bij mij het hek van de dam. Vol overgave lik ik de vreemde kut, terwijl ik dat doe zie ik Rian en Joris op het bed liggen waar Joris de kut van mijn vrouw aan het likken is ze kreunt en als we allen zo bezig zijn horen we alleen maar snakkende en kreunende geluiden. Mijn gastvrouw geeft aan door haar zuchten dat ze bijna komt, ze rilt en duwt mijn hoofd dichter op haar kutje. Een korte en krachtige gil geeft aan dat ze is klaar gekomen, ik proef het vele geile vocht dat uit haar natte kutje lekt. Naast me gekeken zie ik mijn vrouw, ze wordt gebeft door een andere man, we kijken elkaar in de ogen en ze knikt naar Karin, “doe het”hoor ik haar zeggen.

Karin ligt nog half op het bed als ik opsta, haar benen nog op de grond, ze pakt mijn lul en trekt hem richting haar natte grotje. Zacht druk ik mijn lul in haaar, Waaauw, dit is een nauwer kutje dan die van mijn vrouw, het gevoel is niet te beschrijven de zachte wand en nat. Ik stoot iets dieper en het lijkt wel of mijn lul een buiten normale afmeting heeft gekregen. Tussentijds is mijn vrouw op het bed gekropen en houd de dikke lul vast en zie ik die in haar verdwijnen, ze laat zich zachtjes zakken over dit formaat, ze kreunt het uit als de lul bijna helemaal in haar zit. Dan gaat ze voorover hangen en zie die heerlijke billen ze bied hem haar borsten aan. Terwijl ze steeds wat sneller zijn lul in zicht laat gaan, likt en zuigt hij haar tepels.

Ik heftig pompend in Karin doet haar kreunen van genot , we gaan verder op bed liggen ze kruipt op me en gaat het zelfde doen als mijn vrouw bij Joris. Op mij gezeten rijd ze heerlijk op mijn lul.De mooie borsten voor me kus en streel ik. De dames brengen hun monden bij elkaar en kussen heet en geil, en zie het genot wat zij ook samen beleven. Ik hoor kreunen, zuchten, en voel de spanning oplopen in mijn testikels, Karin rijd nu als een amazone over mijn lul en voel hoe ze begint te verkrampen, ik pak haar billen vast en druk ze nog dichter tegen mijn heupen, dan begint ze te jammeren en met een luide gil komt ze al rijdend op mijn lul klaar, haar spiertjes zorgen voor een ongekend gevoel in mijn lul en met een paar stoten spuit ik hete stralen van mijn geil in haar, bij iedere straal hoor ik haar kreunen, terwijl we na liggen te schokken kust ze mij vol overgave.

Dan kijken we opzij en zien hoe mijn vrouw richting haar hoogtepunt gaat, haar ogen draaien en met een fikse kreun komt ook zij klaar, Joris zien we nog in haar pompen, maar als ook hij begint te kreunen roept Rian :”spuit me vol, doe het….. Een luide kreun van Joris en ook hij komt klaar, uitgeput valt Rian op hem neer. Rian zoekt mij, we houden elkaars hand vast en kijken elkaar voldaan aan.

Als mijn lul uit Karin glipt voel ik het zaad dat uit haar loopt op mijn lul, we strelen en kussen elkaar, er word nog steeds niet gesproken, de dames stappen van ons af en ik zie mijn eigen vrouw naast mij komen liggen. Ze heeft de tranen in haar ogen, ik kus haar tranen weg, en houd haar vast. Ze fluistert zacht: “eens was dit een wens van me om met een andere man en vrouw de liefde te leren kennen. Niet dat ik niet genoeg aan jouw heb maar ik wilde al het andere ontdekken. Ik ben niet verliefd op hun maar we hebben zulke geile avonturen beleefd dat ik er een beetje verslaafd aan ben geworden

Is er nog sprake van liefde denk je dan, ik denk van wel als partners het elkaar gunnen om af en toe te genieten van een ander, waar zij zich vertrouwd en veilig bij voelen, en je kan samen met je partner ook nog steeds genieten van elkaar. Dan is er nog steeds Liefde…. Denk ik.


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright