Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Reeuwijkse plassen

?Wie was dat aan de telefoon?, vraag ik aan Sandra. ?Lisanne?, roept ze vanuit de keuken. ?Of we morgen met Bart en haar meegaan naar de Reeuwijkse plassen?. ?Jij ook een wijntje?? ?Ja lekker?, zeg ik en kijk hoe ze terug de kamer in komt gelopen. Ze ziet er mooi uit, zeker nu ze net onder de douche uit komt. Haar haren nog nat, haar nagels weer gedaan, haar wenkbrauwen geëpileerd, ontspannen door het kleimasker op haar gezicht. De satijnen ochtendjas om haar lichaam, twee glazen koude witte wijn in haar hand. Ik geniet van haar. Mijn vriendin is op en top vrouw en toch ook weer niet zo?n nietszeggende barbiepop zoals er veel rondlopen in deze categorie, denk ik bij mezelf.
Beoordeel dit sprookje
(87 stemmen, 50657 lezers)
Meld misbruik

Ze komt naast me zitten op de bank en trekt haar enkels onder haar lichaam. “Wil je televisie kijken of zullen we een muziekje opzetten? Bij de eerste woorden van haar zin sta ik op en druk met de afstandsbediening de televisie uit en loop naar de I-pod. Het is te donker in de woonkamer. Door dat idiote ‘ronddraai-menu’ zonder verlichtende display zie ik niets. Ik houd de I-pod bij een kaars voor wat lichtinval. Ik selecteer haar lievelingsmenu en stop de I-pod terug op de speaker.
“Gezellig”, zegt Sandra zonder mijn irritatie door te hebben gehad. “Ja zeker”, antwoord ik en geef haar een kus. In het weekend hebben we altijd echt tijd voor elkaar en kunnen uren praten. Uitgaan kunnen we niet meer ‘volhouden’, maar we gaan later naar bed dan in de uitgaansperiode van jaren geleden.

De vader van Lisanne heeft een boot en Bart toont zijn zeilkunsten het liefst aan de hele wereld. Bart is een machoman die in zijn studententijd achter de bar stond, Lisanne een te knap en te rijk meisje die iedere dag op een danskoord loopt. Ze kan er aan de goede of slechte kant van afvallen. Wij hebben alles in het klein wat zij in het groot hebben. Toch zijn ze al jaren onze beste vrienden.

Sandra komt tegen me aan zitten en streelt me in m’n nek. “Wel lekker een dagje op het water, even eruit. Heb jij er ook zin in?”, vraagt ze me. “Ja tuurlijk, zeker als het weer zo mooi blijft. Beter dan op ons balkonnetje van vijf vierkante meter”.
Het is al dagen achter elkaar erg warm. De ramen hebben we tegenover elkaar open gezet waardoor de vitrage nu dansende bewegingen maakt.

“Zouden de mini-verkrachters niet binnenkomen denk je?”, vraag ik Sandra. “Wat? Doe niet zo eng, wat bedoel je?” Ik moet lachen. “De muggen bedoel ik, die je ongevraagd steken”. Sandra moet er ook om lachen. Na al die jaren moet ze nog steeds wennen aan de manier waarop ik dingen verwoord.
Ze buigt zich naar me toe en geeft me een kus.
Ik ben gelukkig en kijk naar haar en zie de prachtige rondingen van haar borsten in haar ochtendjas. Zachtjes streel ik ze terwijl ik haar terug kus. Het satijn maakt zacht nog zachter.
We drinken de verkoelende wijn en luisteren naar de muziek.
“Wat zullen we meenemen naar de boot? Wijn, hapjes, champagne?”, vraag ik.
“O ja champagne, we rijden toch met hun mee, kunnen wij lekker relaxen”.

Ik schenk onze glazen nog een keer vol en trek aan het koord van mijn ochtendjas om nog meer verkoeling te krijgen. Sandra vraagt of het te warm voor me is. “Heb jij het warm?”, vraag ik haar en zie dat de blossen op haar wangen staan. Van wijn krijgt ze altijd rode wangen, nu eerder omdat we geen tijd hebben gehad om fatsoenlijk avondeten te bereiden. “Ik ben een klein, heel klein beetje tipsy?”
“Jammer dat we morgen nu een afspraak hebben”, denk ik. Avonden als deze kunnen de leukste avonden worden. Maar voor een keertje ben ik de wijste en zeg dat we beter kunnen gaan slapen. Morgen kunnen we ontspannen en er ’s avonds alsnog een leuke avond van maken.

Voordat m’n Nokia ’s ochtends afgaat ben ik al wakker en stap uit bed. Ik wil nog naar de slijter en even langs de traiteur voor wat lekkere hapjes.
Onder de douche scheer ik mezelf. Ik scheer mezelf tegenwoordig ook op andere plekken, zonder enige onzekerheid. De reden dat ik daar nu helemaal achter sta is omdat een bevriende kennis, een bouwvakker, de man boven alle mannen, me nog niet zo lang geleden in de kroeg beschonken tegen me zei dat hij zijn hele lichaam schoor, iedere dag, overal en alles.

Ik kleed me aan en sluip de deur uit. Bij terugkomst is Sandra ook onder de douche geweest en heeft haar bikini al aangedaan. Ze zoekt in de kast naar een passend jurkje. “Wat denk jij?”, vraagt ze.
“Nee he, niet weer, alstublieft…….., ik vind ze allemaal heel leuk. Kies er zelf maar een”.
Teleurgesteld, maar gehuld in haar mooiste zomerjurkje komt ze naar beneden gelopen. “Zie je wel”, zeg ik. “Helemaal goed”. “En helemaal lekker”.

Met drie tassen bij ons stappen we in de auto van Bart en Lisanne. Bart zit uiteraard achter het stuur van de Saab cabrio en Lisanne zit er prachtig naast. “Toch plakt leer wel”, mompel ik, maar niemand die het door de windvlagen kan horen.
Aangekomen bij de boot laat ik Bart alvast weten dat ik alleen maar ga relaxen. “Dus voor hem geen ‘klaar om te wenden, overstag ree’”, lach ik in mezelf.
“Nee akkoord, ik breng jullie wel op de mooiste plekjes”, is zijn antwoord.

Het geluid van het water is rustgevend. De meisjes nestelen zich op het voordek en ik blijf nu nog even naast Bart staan en ontkurk een fles champagne. Ik geef Bart een glas en loop met twee volle glazen naar het voordek waar de olie over de twee prachtige lichamen uitgesmeerd wordt.
Ik voel me één met de natuur en zou het liefst alles uittrekken. Op het voordek gaat het er gezellig aan toe. Kletsen, liggen, dan weer voeten buiten boord, weer liggen, weer kletsen.

Enige tijd later loop ik met de fles champagne weer naar het voordek om de glazen bij te vullen. “Anders nog iets dames?”, vraag ik.
“Nou inderdaad”, zegt Sandra. “Als u me rug in wilt smeren?”
Als Lisanne ziet dat ik er de tijd voor neem, zegt ze dat ze ook wel eens zou willen dat Bart dat bij haar zou doen. “Ik stuur hem zo wel”, zeg ik. “Nee joh”, roept Sandra, doe jij dat maar. “Nee trouwens, ik doe het wel bij Lisanne”, vervolgt ze.

Terug naast Bart aanschouwen we beide hoe Sandra plaatsneemt op de billen van Lisanne en haar langzaam en vrouwelijk masseert.
“Prinses Lisanne heeft het weer voor elkaar”, denk ik. Maar dit keer kan het me niet schelen want ik geniet van wat ik zie. Sandra maakt de sluiting van het bikinitopje los om er gemakkelijker bij te kunnen.
Samen met Bart drinken we onze glazen leeg en schenken we ze weer vol. We hebben het over van alles en niets. Na enige tijd tik ik Bart aan en wijs naar het voordek. Lisanne en Sandra liggen naast elkaar. De vingers van Lisanne strelen de rug van Sandra en de hand van Sandra ligt op de billen van Lisanne. Bart vraagt of ik het roer wil overnemen zodat hij even naar ze toe kan lopen. “Neem dan wel wat te drinken voor ze mee”, adviseer ik hem. Bart wil toenadering zoeken, maar schenkt alleen de glazen weer vol en komt weer naar me toegelopen.

Terwijl Bart nog met zijn rug naar de meisjes toestaat, zie ik dat ze wat naar elkaar toeschuiven en hoe hun hoofden toenadering zoeken. Ik ben ook in een roes en vind het geweldig wat er op enkele meters van me vandaan afspeelt.
Op het moment dat Bart het roer weer overneemt, zie ik dat Lisanne Sandra gaat kussen. Sandra zoekt met haar mond toenadering en hun tongen vinden elkaar.

Ik voel dat ik een stijve krijg. “Voor mij geen witte zwembroek vanavond”, zeg ik tegen Bart en trek m’n zwembroek uit. Bart kijkt me vol verbazing aan maar twijfelt geen moment. De vrijende meisjes en de champagne heeft ons meer dan los gemaakt. “Zullen we niet voor anker gaan?”, vraag ik Bart. Als we aan het klooien zijn met de kettingen van het anker kijken Sandra en Lisanne even op. Ze zien dat we helemaal naakt op het zijdek staan. Ze bedenken zich geen seconde en trekken hun bikinibroekjes uit. Met een laatste wegschopbeweging eindigt het weinige textiel op de zitbankjes. Aandacht voor ons is er niet. Ze gaan nog dichter tegen elkaar aanliggen en hun benen raken in elkaar verstrengeld. Bij het zien van de strelende handen en de innige kussen stroomt mijn bloed in een sneltreinvaart naar beneden. Ik zie dat Bart naar mijn stijve kijkt. Hij mompelt iets wat ik niet kan verstaan. “Wat zeg je?”, vraag ik hem. “Neuuh, niks”, zegt hij. Maar hij vervolgd zijn zin en zegt dat het een mooi gezicht is. “Val jij ook op mannen?”, vraag ik hem. “Nee dat niet, maar ik ben gewoon erg geil nu”. Terwijl jij dit zegt, zie ik dat hij met zijn vrije hand zichzelf nog meer aan het opgeilen is. Ik zeg dat we naar het voordek kunnen gaan. Als ik opsta om de richting van de meisjes op te lopen staat mijn pik recht voor het gezicht van Bart. Voordat ik het door heb en me realiseer wat er gebeurt voel ik zijn mond om mijn stijve. Alsof hij nooit iets anders doet zuigt eraan. Ik twijfel en wil dit niet, maar als ik m’n hoofd afdraai en zie wat onze meisjes nu aan het doen zijn, realiseer ik me dat het gevoel dat ik voel toch wel erg goed is. “Jee waar ben ik in beland?”, denk ik. Ik probeer het in mijn hoofd op een rijtje te krijgen, maar wil aan de andere kant alleen maar genieten van de roes waar ik me in bevind. Is dit niet de situatie waar ik gisterenavond even aan heb gedacht ….? Ik besluit te genieten van wat me overkomt. Vol trots sta ik met mijn hoofd in de wind. Nu ben ik de kapitein van het schip.

Ik schrik als opeens Sandra voor m’n neus staat. “Zo jullie gaan ook lekker?”, zegt ze. Ik geef haar een kus en terwijl Bart me aan het pijpen is streel ik haar borsten. Als mijn hand bij haar benen is aangekomen stokt mijn adem. Wat is dit opwindend, de gladde olie, de geur van parfum van een andere vrouw. Ik wil verder, ik wil meer, maar op het moment dat ik voel dat ze echt super opgewonden is, trek ik me snel terug. Bart zijn actie wordt te abrupt onderbroken, lees ik van zijn gezicht.

Ik moet me nu op iets anders richten en klim het voordek op. Daar ligt Lisanne en ik besluit haar te gaan halen. Terwijl ik mijn hand op haar schouder leg denk ik aan de traiteurhapjes. Niet dat ik ze wil eten, maar om mijn gedachten op een ander spoor te brengen.

Lisanne laat haar ogen gesloten en strekt haar armen uit. Haar hand gaat direct naar mijn kruis. Verschrikt kijkt ze op en schrikt omdat ze mij voor Sandra had aangezien. “Sorry stamel ik”. “Ik wilde alleen vragen of je nog een glaasje komt drinken?”
Ze komt overeind zitten en schiet in de lach. “Nou het geeft niet hoor”. “En zeker niet als je ziet wat daar gebeurt”, zegt Lisanne.
Als ik de richting van haar gezicht volg, zie ik hoe Bart met Sandra bezig is. “Met mijn Sandra!”, gaat er door mijn hoofd.
“Zullen we ze gezelschap houden”, vervolgt Lisanne.
Enigszins geschrokken neem ik plaats op het bankje tegenover Bart en Sandra. Ik ga achterover zitten en verbaas me over alles. Over wat ik zie, over het feit dat Lisanne als een wulpse superschoonheid naakt op mijn schoot plaatsneemt. Ze is mooi en voor mij nu aan de goede kant van het danskoord gevallen. Met haar bekken maakt ze draaiende bewegingen en haar gelakte nagels krabben zachtjes over mijn borst. Ze trekt zachtjes aan mijn tepels en buigt naar voren zodat haar prachtige borsten helemaal los komen te hangen en mijn lichaam aanraken. Nu ben ik helemaal verkocht en wil alleen nog maar genieten van deze prachtige dag.

Langzaam laat ze zich naar beneden glijden. Haar beoliede lichaam en mijn ingesmeerde lichaam werken goed mee. Haar knieën hebben de teakhouten lattenbodem van de boot bereikt. Ik heb haar hoofd nu tussen me handen en streel haar haren. Ze kijkt omhoog om oogcontact met me te zoeken terwijl ze ondertussen met haar tong en lippen mijn stijve bespeelt. Nog steeds kijkt ze me aan en neemt hem dieper in haar mond. Nu kijkt ze naar beneden en heb ik de kans om naar Sandra te kijken. “Shit”, het lijkt wel of er een spiegel tussen staat. De billen van Sandra raken die van Lisanne. Ook zij zit op haar knieën en heeft het prima naar haar zin met Bart.

Zachtjes duw ik de schouders van Lisanne wat naar achteren omdat ik op het punt sta klaar te gaan komen. “Even pauze”, fluister ik tegen haar. Ze glimlacht en is trots dat ze blijkbaar goed werk heeft geleverd. Lisanne draait zich om en masseert de rug van Sandra. Ze buigt zich over Sandra heen en masseert haar borsten. Sandra komt even rechtop zitten en draait haar hoofd naar achteren en kust Lisanne. Dan buigt Sandra zich weer terug voorover en neemt Bart’s pik weer terug in haar mond.

Lisanne komt naast me zitten en neemt de sigaret uit mijn mond en neemt een trekje. De blik in haar ogen is nieuw voor mij. Helemaal niet de Lisanne die ik al jaren ken. De blik van een vrouw die opgewonden is brengt je in extase. Ik buig mijn hoofd naar voren en vol passie zijn we al weer aan het kussen. Met één hand heeft ze mijn nek vast en met haar andere hand knijpt ze stevig in mijn stijve. Dan staat ze weer op zonder hem los te laten en komt weer op mijn schoot zitten. Ze leidt mijn pik naar haar gevoeligste plekje en maakt ronddraaiende bewegingen. Haar kreunen begint zachtjes, maar al snel neemt het volume van het geluid en de snelheid van haar bewegingen toe. Ze begint te schokken en ik moet nu echt alle zeilen bij zetten om nu niet klaar te komen. Lisanne pakt haar borsten vast en knijpt zachtjes in haar tepels. Ik neem de draaibewegingen over en probeer hetzelfde ritme aan te houden. Aan de overkant hoor ik nu ook Sandra klaarkomen. Bart heeft met haar van positie gewisseld en masseert haar borsten.

Lisanne omhelst me en geeft me een kus en zegt dat ze het heerlijk vond. Dan loopt ze naar Bart en geeft ook hem een kus en proeft daarmee meteen aan Sandra. Ik loop naar Sandra en trek haar aan haar armen omhoog en streel haar bovenbenen, streel haar buik, borsten en nek. Aan haar gezicht te zien is ze helemaal gelukkig en ontspannen. Haar hand gaat naar mijn kruis en ze brengt mij in haar. Zachtjes begin in met kleine stootbewegingen. Ook Bart is op zijn knieën voor Lisanne komen zitten en stoot met hardere bewegingen naar binnen. Het is een kwestie van enkele minuut, want op het moment dat de hoofden van de meisjes elkaar weer opzoeken om met elkaar te kussen komt bij ons de ontlading.

We blijven enige tijd heerlijk in de schoot van onze vriendinnen liggen.

“Wie wil er een lekker hapje?”, vraagt Sandra ………


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright