Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Verwendagje

Half ontwakend tel ik het slaan van de kerkklokken mee. Zes, zeven, daarna blijft het stil. Heerlijk, de kinderen logeren bij opa en oma en onze dag staat in het teken van niets. Het regent en het ligt erg lekker. Toch besluit ik om uit bed te stappen en de verwarming aan te gaan doen. Niets lekkerder om daarna nog even terug te gaan. Suzanne mompelt iets maar heeft nog niet de energie het te herhalen als ik daar om vraag.
Beoordeel dit sprookje
(34 stemmen, 16876 lezers)
Meld misbruik
Eerst maar even koffie zetten. Met de krant in m’n hand ga ik aan tafel zitten. Tevreden sla ik de pagina om en geniet van de rust.
Na het tandenpoetsen ga ik weer naar boven en kruip weer terug in bed.

Nu is ze wel wakker en vraagt waarom ik er zo vroeg uit moest.
Ze ligt met haar rug naar me toe en vraagt me haar vast te houden. Langzaam zak ik weer weg en bevind me in de roes waar ik op hoopte. Half wakker, half slapen. Bij Suzanne is het nu omgekeerd. Van half slapen wordt ze nu half wakker en draait zich met haar billen tegen me aan. Alsof een man daar tegen kan?
Het voelt goed, ik houd haar steviger vast. Ze blijft zachtjes bewegen, maar onderbreekt dit heel plotseling.
“Hee joh”, roep ik zachtjes. “Ja even naar het toilet hoor” en weg is ze. Ik draai me om en hoor haar ’s zachtjes in de badkamer rommelen.

De deur naar boven gaat weer open. De koffiearoma is eerder de trap op dan Suzanne. In de slaapkamer hangt nu de geur van haar favoriete luchtje. Ik voel haar koude voeten tegen me aan. Ze heeft iets moois aangetrokken en met haar vingers gaat ze zachtjes over m’n borst heen en weer. “Wat zullen we vandaag gaan doen?”, vraagt ze. Naar Antwerpen .. of naar de sauna …of ..? Omdat haar vingers mij nu steeds gerichter strelen en ik dit gevoel wel de hele dag wil vasthouden, antwoord ik haar: “naar de sauna”. Uitdagend komt ze over me heen hangen en vraagt waarom ik zo graag naar de sauna wil. Ze kust me in m’n nek en plaagt mij door net niet bij haar borsten te kunnen. Ik ben opgewonden en wil met haar vrijen. Zij wil dit ook, maar heeft zich vandaag als doel gesteld om mij zo lang mogelijk te laten verlangen.
“Zal ik een ontbijtje voor ons maken?”, vraag ik haar. “Lekker, dan ga ik alvast douchen”.
In de keuken pers ik sinasappelen, doe de afbakbroodjes in de oven en breek de eieren in een schaal om roerei te kunnen maken.

Ik loop even naar de badkamer om te vragen hoe lang ze nog bezig is. Suzanne is net onder de douche uit en heeft haar ochtendjas aan. Ze is haar lange haar aan het uitborstelen als ik achter haar sta.
Het is heerlijk om haar via de spiegel te bekijken nu haar ochtendjas half open is. Ik sla mijn armen om haar middel en kus haar. Ze draait haar hoofd naar me toe en begint heftig terug te zoenen. De spanning in mijn lijf is direct terug en ik fantaseer nu om wild, erg wild verder te gaan. Ik realiseer me dat daarmee alle romantiek van een ontbijtje in één keer tenietgedaan wordt en beheers me.

Aan tafel vraag ik naar welke sauna we gaan. Ze neemt een slokje van haar jus d’orange en kijkt me te uitdagend aan.
“Wat heeft zij vandaag”, vraag ik mezelf af maar spreek dit niet uit. “Ergens in Limburg?”, zegt ze vragend. “Als jij zo meteen onder de douche staat, zoek ik wel iets uit op internet”. Ondertussen smeert ze in alle rust jam over een warm broodje.
 “Ik ben zo ver”, roep ik naar boven. “Ik kom, even nog de route uitprinten!” Als ze de trap af komt, kijk ik met verbazing naar de kleding die ze aan heeft.

Het begint te sneeuwen als we net de straat uitrijden. Onderweg praten we voornamelijk over het feit dat het zo heerlijk is weer even vrij te zijn. Ik kijk naar haar en maak voor het eerst uit mezelf een compliment dat ze er zo mooi uitziet. Haar gordel blijft vastzitten als ze me hiervoor een kus wilt geven. Na een tweede poging ontvang ik de kus alsnog en ze laat haar hand bewust op m’n been liggen.
“Ik ben benieuwd of het een luxe sauna is”, zegt ze terwijl ze mij met haar hand streelt. Het liefst zou ik nu een parkeerplaats oprijden.

Na even wat zoeken hebben we nu de hoofdstraat in het dorp weer gevonden. Vanaf hier kunnen we de uitdraai van de routeplanner weer vervolgen.
Daar moet het zijn.
We stappen uit en ik haal uit de achterbak de grote weekendtas met badjassen en handdoeken, puur voor de zekerheid.

Een vrolijke Limburgse vrouw heet ons welkom en wijst ons de weg naar de kleedkamers. In de kleedkamers staan twee vrouwen. ‘Vriendinnen’ is mijn eerste inschatting. Gelukkig nog niet helemaal naakt, want dat zou het contrast tussen ons meteen wel heel groot maken. Ik kleed me uit en doe alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Terwijl ik mijn blouse openknoop kijk ik naar Suzanne. Ze ritst haar rokje open.
Wat? Heeft ze de hele weg geen string aangehad? Ik kan niets zeggen, want de vriendinnen zijn ook nog in de ruimte.
Een tweede schok overvalt me als Suzanne zich omdraait. Ze heeft zich geheel geschoren! Vanochtend, toen ik het ontbijt klaar aan het maken was?   
Ze kijkt me weer met die blik aan. Een glimlach verschijnt op haar gezicht.

De twee vrouwen zijn klaar en verdwijnen door de ‘ontspanningsdeuren’.
“Wat goed, wat lekker, wat wat”, stamel ik.
“De dag is nog niet eens voorbij”, is haar antwoord. Dan kust ze me en pakt me vast. “Shit joh, niet hier”, zeg ik omdat ik m’n lichaam niet meer onder controle heb. Terwijl we elkaar omhelzen zie ik aan de muur de huisregels hangen: “Geen intimiteiten toegestaan”.

We besluiten om eerst in het restaurant een kop koffie te drinken. We zakken weg in de relaxstoelen bij de openhaard. “Het wordt een zware dag”, zeg ik en laat haar stiekum zien dat ik onder m’n badjas nog steeds niet ontdooit ben.
“Ja dat is nu een keer het voordeel van een vrouw” en ze laat op haar beurt haar badjas een stukje open vallen. We moeten er om lachen.

Eerst zwemmen, sauna of bubbelen? Het wordt de sauna. Eigenlijk is een sauna helemaal niet lekker. We steunen en kreunen omdat we nauwelijks tegen de hitte kunnen. Als we onze tijd uitgezeten hebben kunnen we gelukkig een frisse douche nemen.
Het zwembad spreekt ons meer aan. In het water houden we ons vast aan een opstaande rand en laten ons lichaam met de stroming meegaan.
Een mooi stel komt de ruimte binnen en laten zich ook in het water glijden. Het blijft iets geks om je zo naakt te laten bekijken door onbekenden vanuit het water.

Na wat dobberen komt Suus naar me toe gezwommen en slaat haar benen om m’n lichaam. Ik houd haar vast bij haar billen en kijk naar haar mooie borsten. Het lijkt wel of ze iets geslikt heeft want voor het eerst ontdek ik haar stille wateren. Geraffineerd maakt ze een beweging en begint me met haar handen te betasten. Ze streelt zachtjes m’n ballen en wanneer ze merkt dat ik een stijve krijg trekt ze me heel langzaam af.
Voor de tweede keer vandaag laat ze me vanuit het niets alleen achter en loopt richting de naastgelegen jacuzzi. Ze gaat uitdagend zitten en legt haar hoofd achterover. Omdat ik haar in deze toestand niet kan volgen, trek ik nog maar eens een baantje.
Ik kan m’n hoofd niet uitschakelen en verzin de meest onbenullige dingen, maar helaas. Ondertussen stapt het stel dat zojuist binnenkwam ook weer uit het water en loopt naar de jacuzzi. Ik zie Suzanne schrikken vanuit een diepe gedachten. Het stel schrikt op hun beurt weer van haar reactie en er ontstaat een lachwekkende situatie.

Na enkele minuten ben ik zover en stap als een soort winnaar van mezelf uit het water. Suzanne en het stel zijn in druk in gesprek als ik erbij kom zitten. Ze knikken met een vriendelijke blik en vervolgen het gesprek.
“Zullen we zo wat gaan eten?”, vraagt Suzanne, om me op die manier ook bij het gesprek te betrekken. Ja lekker, maar ik zal mezelf eerst even voorstellen en geef de onbekende een hand.
“Zullen wij ook wat gaan eten?”
“Mogen we met jullie mee wat eten?”
Zo snel gaat contact leggen, denk ik bij mezelf. We drogen ons af en doen de verplichte badjassen aan.

Bij het eten bestellen we een fles witte wijn en het gesprek met Maaike en Robin loopt gemakkelijk. “Gaan jullie vaak naar de sauna?”, vraagt Suzanne aan Maaike. “Ja regelmatig” en ze somt een aantal sauna’s op die volgens hun de moeite waard zijn.
Bij sommige sauna’s zijn wij ook geweest.
Daar komen de gerechten. Het ziet heerlijk uit.
De wijn zorgt voor een heerlijke roes en ik begin lekker loom te worden. “Sauna Royaal, is toch die sauna met die grote zwarten relaxbedden aan de rand van het zwembad?”, vraag ik.
Ja klopt.
Suzanne lacht en zegt “Ja, als je daar op ligt wil je dat er geen andere bezoekers in de buurt zijn”.
“Precies wat wij ook tegen elkaar zeiden”, beaamt Robin en kijkt Maaike aan. De wijn maakt de tong losser, want Maaike vult aan met “Daar hebben we wel iets op gevonden: De Turkse cabine.
“Wat dan?” is onze reactie.
“Nou die is geschikt voor maximaal 4 personen en daar zit bijna nooit iemand. Door de stoom heb je binnen twee minuten vrij spel. En komt er iemand binnen, dan zien ze toch niets”.
We moeten er om lachen en de roes krijgt een erotische lading.
“Nou dan moeten we vanmiddag maar eens de Turkse cabine opzoeken”, zegt Suzanne en geeft me een kus.

Na het eten gaan we nog even in de ligstoelen naast de openhaard zitten en bladeren door wat tijdschriften. Maaike en Robin vragen of we meegaan naar de sauna. “Nou dat bevalt ons niet zo”, zegt Suzanne. “Te heet”. “Maar we zien jullie daarna wel in de stoomcabine?”. Ze schrikt er zelf van en krijgt een kleur. “Reken maar”, is hun antwoord.

De Turkse cabine is onbezet als we aankomen. We nemen plaats op de kussentjes en de eerste stoomschoten worden via de vloer gelanceerd. Ik moet Suzanne nu vastpakken en begin haar borsten te strelen. Haar hand gaat naar beneden en ze vervolgt waar ze in het zwembad mee begonnen was. Inmiddels zien we niets meer en alles gaat op de tast.
Langzaam streel ik haar rug en billen en ga via haar dijbeen op zoek naar haar geschoren plekje. De stoom, de opwinding. De combinatie zorgt voor heftige momenten totdat de deur plotseling opengaat.
“Wat zijn jullie daar aan het doen!?”, klinkt een indringende stem. Een schaterende lach hier achteraan laat ons weten dat het Maaike en Robin zijn. “Ga maar lekker door hoor”, zegt ze en trekt snel de openstaande deur weer dicht.
“Okee”, zegt Suzanne en we gaan in extase door. Wat is dit goed.
We proberen ons gekreun niet te laten horen, maar als we merken dat zij ook elkaar aan het opvrijen zijn laten we ons gewoon gaan.
Ik haal Suzanne haar hand even weg, want ik houd het niet meer en ga even achterover zitten. Ik ben op zoek naar de silhouetten naast ons maar zie inderdaad helemaal niets.
Suzanne kreunt zachtjes en pakt m’n hand vast. Met mijn vrije hand ga ik op zoek naar haar andere hand. Ik strek onze armen boven haar hoofd tegen de muur zodat ze geen kant op kan en begin haar te tongzoenen. Het wordt met de seconde heftiger. “O ja”, roept ze door de cabine en ik voel een schok door haar lichaam. Ze laat zich nu helemaal gaan en een schok gaat nu ook door mijn lichaam. Is iemand anders nu met haar bezig? Dat moet haast wel bevestig ik mezelf. De schrik maakt plaats voor nog meer opwinding. Suzanne kreunt harder en harder. “Ga door, ga door!”. Als ik duidelijk voel dat ze aan het klaarkomen is, breng ik haar hand naar m’n stijve. Een ontlading volgt snel.
Dan is het even heel stil en Maaike fluistert: “Lekker he Suzanne, zo’n Turks stoombad”.
“Oo.. super, daar knapt een mens van op”. Ze buigt zich voorover naar Maaike en kust haar intiem.

Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright