Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Gemaskerd bal

Al jaren droom ik van sex met hem! Maar ja het is een collega en dat mag eigenlijk niet, maar toch ..............
Beoordeel dit sprookje
(31 stemmen, 14799 lezers)
Meld misbruik
Kerst, de leukste tijd van het jaar. Op mijn werk is het dan druk maar wel leuk druk. Het jaarlijkse kerstfeest komt er weer aan. Ik kan niet wachten want dit jaar is het thema gemaskerd bal! Ik heb besloten dat ik als Cleopatra ga, mooi en verleidelijk.

Hij staat bij het koffieapparaat. We maken een praatje zoals altijd. Hij is zo lekker maar hij weet het niet. Ik zou het zo graag willen maar het mag niet van mezelf, maar jeetje wat is hij leuk. En vraagt ie "hoe ga jij verkleed vrijdag naar het gemaskerde bal”? Dat laat ik nog even in het midden zeg ik .

Het is vrijdag de dag van het bal! Ik ben zo nerveus ik weet niet waarom maar het is zo! Wellicht nu al de opwinding voor vanavond want dan zie ik hem een keer in een andere omgeving !

Alleen al die gedachte is zo opwindend. Ik besluit eerst in bad te gaan. Langzaam kleed ik me uit en glijd met mijn handen over mijn eigen lichaam. Ik dompel mezelf in het warme water. Ik besluit een beetje af te koelen want zo sta ik gewoon niet meer voor mezelf in vanavond. Langzaam ga ik met mijn handen over mijn borsten en streel mijn eigen tepels. Ik fantaseer dat hij het is! Ik ga door naar beneden en wrijf met mijn handen tussen mijn benen. Jeetje dat voelt goed. Ik zet de douche aan en laat de harde straal tussen mijn benen lopen. Heerlijk! Het duurt niet lang of ik kom al klaar! Ik stap uit bad en smeer mezelf lekker in met olie en verkleed me als Cleopatra. Ik besluit een andere parfum op te doen dan normaal want stel je voor dat ie me herkend. 

De taxi komt voorrijden en ik ga naar het feest. Eenmaal binnen is het druk en warm. Ik kijk om me heen en herken gewoon bijna niemand. Dat komt goed uit want dan herkent niemand mij. Dan vraagt Iemand of ik wat wil drinken. Ik herken hem, hij is van de administatie, maar gelukkig herkent hij mij niet! Ik bedank want ik wil verder speuren of ik hem zie! Ik bestel zelf een drankje aan de bar en ik hoor een zware stem een glas rode wijn bestellen. Ik weet gelijk dat hij het is  He zegt ie tegen me ik herken je wel niet maar ik vind je wel heel erg mooi! Nou ik heb het niet meer natuurlijk, al mijn voorwerk in bad is voor niets geweest. Ik voel mezelf, alleen al van zijn stem, drijfnat worden! Ik wil hem hebben, ik moet hem hebben, vanavond, nu!

Zullen we even buiten lopen stelt hij voor. Jajajajajaja scheeuwt mijn lichaam maar ik ben nog helder en denk onmiddellijk aan de gevolgen. Sex met een collega dat kan niet, dat mag niet. Ik hoor mezelf ja zeggen en ben  vergeten waarom ik nee moest zeggen. Ik drink mijn champagne snel op en bestel nog een glas. We lopen buiten en ineens kom ik in een soort schuur terecht. Hij doet de deur dicht!  Wie ben je vraagt hij? Dat is een geheimpje, zeg ik. Hij duwt me ruw tegen de muur en ik voel zijn harde onderlichaam tegen het mijne aan. Ik voel mijn tepels hard worden. Heerlijk, hij grijpt mijn borsten en voordat ik er erg in heb voel ik zijn vingers tussen mijn benen. Hij ontbloot mijn lichaam en begint met zijn tong mijn hele lichaam te verkennen. Ik houd dit niet meer vol en schreeuw het uit. Ik voel zijn harde mannelijkheid en streel deze met mijn handen. Hij laat duidelijk merken dit leuk te vinden. Ik zak met mijn mond af en zuig hard en krachtig. Ik voel zijn orgasme naderen. Dan stop ik en met een harde stoot zit ie in mij! Allemachtig wat word ik hard genomen heerlijk! Als hij klaarkomt hoor ik hem hard kreunen! Ik moet weg voordat hij erachter komt wie ik ben. Ik maak zo snel als ik kan dat ik wegkom. “Wie ben je” hoor ik hem nog schreeuwen!  En weg ben ik!

Na het weekend zie ik hem weer staan bij het koffieautomaat! He ik heb je gemist zegt ie.  Nee hoor zeg ik, ik was er wel. "O maar als wie was je dan verkleed". Dat blijft geheim zeg ik lachend en ik ga weer aan het werk!

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright