Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Voorgerecht Hoofdgerecht Dessert ...ofwel sorry wie deel 2

de fles wijn op een dienblad
Beoordeel dit sprookje
(4 stemmen, 8177 lezers)
Meld misbruik

 

Voorgerecht.

Daar stond ze dan voor de deur van zijn hotelkamer, plateau in de hand en wijnglazen in haar handtas.  Ze had veel aandacht besteed aan haar outfit en het had even geduurd voor ze tevreden was;  ‘
Waitress look’ had hij gezegd;  Ze was uiteindelijk gegaan voor een eenvoudig nauwsluitend zwart jurkje maar de stay-ups, naaldhakken, rode oorbellen en rood pikant ondergoed maakten het geheel wel af. 
De vraag was natuurlijk of het goed genoeg zou zijn voor hem. Ze keek vluchtig rond om te zien of er niemand aankwam-ze had het gevoel dat ze daar toch wel met een hoog callgirl gehalte stond.
Ze gaf een korte tik op de deur en hoopte stiekem dat hij er niet zou zijn.  Een tel later zwaaide de deur echter open en stond Hij met een brede grijns in de deuropening. 
Snel wegrennen was geen optie meer, maar wilde ze dat eigenlijk wel?

Hij stelde voor om eerst samen een glas wijn te drinken en in de gegeven omstandigheden leek haar dat een uitstekende idee, ze kon wel een beetje alcohol gebruiken, de zenuwen gierden namelijk door haar lichaam. 
Na een tijdje leek de alcohol haar werk te doen en voelde ze zich wat meer ontspannen.  Ook hem moest dit opgevallen zijn want hij vroeg haar om nog een glas in te schenken en voegde er streng aan toe dat ze
vanaf nu, bij het krijgen van een opdracht Hem zou antwoorden met Meester’... zowel vooraan de zin als achteraan...zoals hij vorige keer had opgedragen. 
Gehoorzaam antwoordde ze ‘Meester, ja meester’.... '"
"Mmm het is wat te vroeg om uit te dagenen" dacht ze terwijl ze de fles wijn zocht. 
‘Vergeet je plateau niet’ zei hij fijntjes.  Pas nu zag ze dat hij de fles wijn belachelijk ver had gezet en dat ze dus verplicht werd om hem als een dienster te bedienen. 
Hij nam het glas echter niet aan en beval haar om voor hem te komen staan benen gespreid.  Langzaam gleden zijn handen over haar lichaam en tilden haar rok omhoog. 
‘Als het glas valt zal ik je moeten straffen’ fluisterde hij in haar oor.  Hij keek haar vragend aan, gelukkig had ze het snel begrepen en zei nog net op tijd ‘Euh meester ja meester’.
Hij kon een kleine glimlach niet onderdrukken en kuste haar op haar mond ‘goed zo slaafje van me’.

Ik stond vlak voor hem met het dienblad in mijn rechterhand en mijn linkerhand achter mijn rug... borsten vooruit en mijn gezicht strak voor mij uitstarend.
HIj nam de tijd om rond me heen te lopenen me te keuren als een officier.

Hij knielde: "Eens kijken hoe toegewijd je bent aan je opdracht".
Zijn handen gleden verder tussen haar  benen, vanaan de binenenkant van mijn kniën.....steeds hoger.  Ze zag dat hij goedkeurend naar haar slipje keek en hij beroerde met zijn tong de rand ervan om dan richting haar clitoris af te zakken.
 
Ze kreeg het steeds moeilijker om zich te concentreren op het glas wijn, en dit was nog maar het begin!
Ze voelde nu hoe haar slip werd uitgedaan.  Hij duwde mijn benen uit elkaar en gaf me een ferme lik tussen mijn schaamlippen ...langzaam  omhoog om dan met zijn tong langzaam rond mijn clit te draaien  
Het tempo verhoogde en hij duwde zijn vinger één vingerkootje in mijn kut om zo mijn lichaam naar zijn tong te trekken.; 
Alle vezels van haar lichaam stonden gespannen . Hoe meer ze bewoog, hoe dieper hij zijn vinger naar binnen duwde.

Verdorie, een orgasme zou niet lang meer op zich laten wachten.  Het glas wijn op het plateau was echter niet bestand tegen de net iets te hevige bewegingen van
haar lichaam en viel uiteindelijk om. 

Hij stopte, ik keek naar beneden ...en hij keek recht in mijn ogen terwijl zijn vinger halverwege mijn kutje stak

‘Jurk uit, op je knieën op het bed en handen achter je hoofd-nu’ zegt hij. Uit zijn blik viel niets op te maken. 
Ze voert onmiddellijk zijn opdracht uit maar vergeet de ‘ja meester’ (bewust?).  ze wordt  geblinddoekt.

Haar handen worden geboeid en vastgemaakt aan het bed, haar enkels maakt hij vast
met behulp van een spreidstand;  daar ligt ze dan, kont omhoog en met het pijnlijke besef dat hij in deze houding een mooie kijk op haar kutje had. 
Ze kon horen dat zijn broeksriem werd losgegespt.  Hij ging toch niet… toch niet hier? " Je telt mee, en bij elke slag zeg je meester dank u meester, we gaan tot 10 en 2 extra omdat je vergeten bent om ‘meester ja meester’ te zeggen, duidelijk?’ ze mompelde ‘ja meester’ met  toch een zekere bezorgdheid over wat ging komen.

De eerste slagen waren nog voorzichtig en goed op te vangen en met elke slag werd het prikkelend lustgevoel tussen haar benen alleen maar groter;  Hij moest ongetwijfeld zien dat ze bloedgeil was. 
Het geil druppelde langzaam uit haar doosje over haar lipjes.. Ze was van nature het nattere type... maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Hij zag dat het haar duidelijk opwond.
Het tempo werd opgedreven en af en toe raakte het uiteinde van de riem haar clitoris die nu supergevoelig was; dit verhoogde alleen maar de spanning en ze smeekte hem uiteindelijk of ze mocht klaarkomen. 
Tot haar grote ontsteltenis weigerde hij dit verzoek en als antwoord duwde hij zijn stijve lul in haar natte kutje. Hij nam hem er een paar keer volledig uit om opnieuw naar binnen te glijden.

Even dacht ik dat hij me anaal zou nemen... maar dat was mijn fantasie die op hol sloeg. "mmm misschien is dit wel een volgende stap die ik eens moet overwegen", dacht ik bij mezelf...

Hij neukte me diep en hard.  - "Waag het niet om klaar te komen’ fluistert hij in mijn oor. 
Ze voelt en hoort hem kreunend klaarkomen en blijft zelf achter met een kloppende, om aandacht vragende, drijfnatte vagina. 
Ze keek hem smekend aan maar hij was onverbiddelijk, ‘ik zei toch dat ik je ging straffen? Maar misschien als je me verder nog gehoorzaamt valt er nog wel iets uit de bus?
Maar eerst een hapje eten’ zei hij met een onschuldige blik.
 ‘Dit.... kan.... je .....niet ....menen!’ zei ze met een opgewonden stem.
Hij was onverbiddelijk..... en een tik op haar gevoelige borsten was zijn antwoord. 
Uit een tas in de hoek haalde hij een klein doosje en gaf dit aan haar.  ‘maak open’. Ze vertikte het om ‘ja meester’ te antwoorden en opende het doosje. 
Ze zag dat er ben-wa balletjes in opgeborgen zaten, en nog een soort afstandsbediening; 
Hij nam de balletjes uit het doosje en tergend langzaam bracht hij deze in haar vagina waar zowat alles schreeuwde om aandacht. 
De afstandsbediening steekt hij in z’n zak. Ze wou hem smeken maar wist dat dit geen nut had.  Ze kon maar beter gehoorzamen en het later hopelijk afmaken.

___//____

Hoofdgerecht

Ze had haar kleren opnieuw rechtgetrokken en ook hij had zich opnieuw aangekleed.  Een beetje nijdig liep ze naast hem richting restaurant. 
Ze was zich maar al te bewust van de constante stimulatie van de ben-wa balletjes en ze vroeg zich af hoe hij in godsnaam aan eten kon denken. 
Ze had wel wat anders in gedachten. 

Hij had gelukkig een gezellig Italiaans restaurant uitgekozen en eens binnen besloot ze er maar het beste van te maken. 
Ze werden blijkbaar verwacht en een ober begeleidde hen naar hun tafel.  Hij zette zich neer en maakte haar fijntjes duidelijk dat ze naast hem mocht komen zitten, op de grond weliswaar. 
Ze keek hem verbijsterd aan, binnen de 4 muren van een hotelkamer wou ze ver gaan, maar hier? In het openbaar.
No way…  even dacht ze aan het stopwoord dat ze hadden afgesproken maar een blik op zijn gezicht en de pretlichtjes in zijn ogen leerden haar dat hij wel degelijk een grap maakte. 
Opgelucht ging ze tegenover hem zitten.

Hij bestelde voor hen beiden, fijn, hoefde ze daar alvast niet over na te denken;  het aperitief werd gebracht door een overigens niet onaardig uitziende ober.  Hij moest het gemerkt
hebben want plots voelde ze een trilling tussen haar benen.  Ze was natuurlijk de afstandsbediening vergeten! Vragend keek ze hem aan. 
‘vandaag ben je van mij, dus goedkeurende blikken naar obers worden afgestraft’ verduidelijkte hij. 
De spanning tussen haar benen nam weer geleidelijk toe en brachten haar opnieuw tot aan die rand waar
ze vandaag al vaker had gestaan.  Ze keek hem smekend aan, uit alle macht een opkomend orgasme tegenhoudend. 
‘je gaat me toch niet..’ siste ze.  ‘wat?’ vroeg hij onschuldig, maar zette het trillen gelukkig uit.  De rest van de maaltijd verliep
verder rustig en de risotto smaakte voortreffelijk.   De ober gunde ze geen blik meer. 
Ze had best nog zin in een dessert, maar blijkbaar had hij andere plannen.  Ze vroeg zich af wat haar nog te wachten stond.  

___//____

Dessert

 

Zwijgend liepen ze terug naar de hotelkamer.  Daar aangekomen beval hij haar jurk uit te trekken en op de rand van het bed te gaan zitten,
handen achter haar hoofd en benen gespreid.  In de spiegel tegenover haar zag ze haar eigen spiegelbeeld; 
Ze schrok er even van.  Ze herkende zichzelf nauwelijks in deze zelfbewuste hitsige vrouw.  Zo moest hij haar dus ook zien. 

Plots stond hij naakt voor haar met een tube in de hand.    ‘je toetje’ sprak hij geheimzinnig en spoot de tube leeg op zijn lid dat alweer in
opgewonden toestand was geraakt.  Pas nu zag ze dat het om chocolade massage olie ging.  Dit werd ongetwijfeld de lekkerste pijpbeurt
die ze tot hier toe had gegeven (al had ze er niet zo veel op haar palmares staan);  ‘Je weet wat je te doen staat’ zei hij, 
Ik wil geen chocolade meer vinden.  Gehoorzaam nam ze zijn lid in haar mond en zoog er zachtjes aan. 
‘mmm, misschien een kleine pay back-time’ dacht ze bij zichzelf en tergend langzaam liet ze haar tong over zijn lul bewegen,
hierbij ging ze sporadisch circelend over zijn eikel maar vermeed om die in haar mond te nemen,
de opdracht was tenslotte om de chocolade op te likken niet?  Na een tijdje had hij haar echter door en trok haar hoofd aan haar haren naar achter,
hij kuste haar passioneel en ze genoot van de macht die ze op dit moment over hem had.
  ‘genoeg gespeeld slaafje, je weet wat ik wil’.  Ze nam zijn paal in haar mond en begon ritmisch te bewegen,
ze hoorde hem kreunen en verhoogt het tempo;  Haar tong likt ondertussen over het topje van zijn eikel en ze voelt zijn opwinding stijgen; 
Na een tijdje nam hij het tempo en ze voelde zijn harde eikel verder haar mond binnendringen. 
Ze concentreerde zich op het zuigen en probeerde het gevoel achteraan in haar keel te negeren. 
Ze werd bloedgeil van zijn opwinding en rilde, even hield ze haar adem in toen ze hem voelde schokken en klaarkwam in haar mond. 
Dit was de eerste keer dat ze iemands zaad proefde en in een reflex begon ze zijn lid schoon te likken. 
Verbaasd keek hij naar haar, er waren vandaag al heel wat primeurs de revue gepasseerd en ze hoopte dat er nog gingen volgen.

Liefkozend streelde hij haar haar en legde haar voorzichtig op het bed, ‘dat heb je goed gedaan meisje, misschien is het wel tijd voor een beloning’.
Zijn mond vond haar mond en hun tongen raakten verstrengeld in een passionele dans;  ze duwde haar bekken tegen zijn bekken
en vergat de wereld rond haar.  Hij maakte haar handen vast aan het bed en tekende met de rest van de massagezalf een
spoor van chocoladedruppels van haar mond tot dat ene plekje tussen haar benen.  ‘ik denk dat ik ook wel een toetje verdien’
glimlachte hij en plots was zijn mond overal, het spoor van chocolade volgend, alsmaar lager, tot zijn tong zich
nestelde tussen haar benen om daar haar clitoris te verwennen. Haar kutje moest ondertussen drijfnat zijn en even schaamde
ze zich daarvoor maar zijn steeds sneller bewegende tong maakte dat ze over niets meer nadacht en zich enkel concentreerde
op het groeiende lustgevoel dat haar voor de zoveelste keer vandaag tot op de rand bracht.
Ze smeekte, schreeuwde of ze alstublieft mocht komen, en eindelijk kreeg ze de verlossende goedkeuring. 
Hete golven orgasme overspoelden haar lichaam en lieten haar wezenloos achter op het bed.

 


 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright