Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje ó Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Extase

De spanning op het feest bouwt zich langzaam op en alles lijkt te wijzen op een 'happy ending' van een uitdagende avond..
Beoordeel dit sprookje
(24 stemmen, 19805 lezers)
Meld misbruik
Het feest waar ik al weken naar heb uitgekeken is vanavond, de dag is dan eindelijk aangebroken. Ik ga mijn APK nog even na in mijn hoofd; haar gewassen, geschoren, ingezeept, check! Als een jong hert dartel ik door mijn appartement met de gedachte aan vanavond. Wat zal ik aandoen? Waarin komt mijn lijf het beste tot zijn recht en waar voel ik me lekker in? En het belangrijkste natuurlijk, ik moet me lekker kunnen bewegen en híj moet het ook leuk vinden.

Alsof ik een meisje van 14 ben maak ik me zorgen over hoe ik eruit zie. Ik sta voor mijn kast en laat mijn ogen over de verschillende kledingstukken glijden. De kleuren maken me niks uit, de vormen wel. Een strakke rok, een kort topje of toch iets met wat meer klasse? Een spannend lingeriesetje heb ik snel te pakken, zelfs met de wijdste trui eroverheen voel ik me dan nog sexy, alsof ik een geheim heb. De hele avond moet perfect zijn en dat begint bij mezelf. Ik trek alles overhoop en maak me helemaal klaar voor het feestje. Uiteindelijk draag ik een los vallend shirtje met een strakke donkere spijkbroek en mijn witte gympen. De outfit is helemaal af met een subtiele donkerrood/paarse lippenstift die perfect past bij mijn licht getinte huid, donkere kijkers en mijn lange donkere haar wat half krullend over mijn schouders valt. Met een brede grijns stuur ik naar mijn vriendinnen dat ik super veel zin heb in vanavond. Voordat ik de deur uitga woel ik nog even door mijn haar en spray ik een luchtje op waarvan ik weet dat hij het lekker vindt. We gaan met zijn allen ergens ‚??voorzitten‚?? en de nodige sfeer verhogende middelen worden genuttigd. Ik voel me goed, maar ik ben ongeduldig en kan niet wachten tot ik eenmaal op de dansvloer sta.

De hele avond probeer ik zijn aandacht te trekken, maar het lukt me maar af en toe. Alle meiden vinden hem leuk en hij praat met ze allemaal. Af en toe komt er een vleugje jaloezie voorbij, maar ik probeer er niet aan toe te geven. Diep vanbinnen weet ik dat hij me leuk vindt en dat weet hij zelf ook wel. We draaien al zo lang om elkaar heen en ik vind dat ik lang genoeg heb gewacht. Elke keer als ik een glimp van hem opvang tussen de mensen door maakt mijn hart een sprongetje. Ik voel me week en slap en alleen door aandacht van hem kan ik me beter voelen. Dat heb ik me voorgenomen voor vanavond en als ik ergens mijn zinnen op heb gezet zal ik het krijgen ook. Het gevoel van verliefdheid maakt steeds meer plaats voor het gevoel van hunkering en verlangen, ik wil actie ondernemen en hem duidelijk maken wat ik wil van hem. Ik zie in zijn ogen dat hij me snapt, hij praat niet meer met andere meisjes en fluistert geheimzinnig met zijn vrienden. Ze kijken af en toe naar me en glimlachen charmant. Ze hebben me door en plagen me gewoon. Ik kijk hem quasi boos aan en de elektrische lading tussen ons is ondraaglijk. Ik wil hem aanraken, vastpakken, knuffelen.. Ik zucht net iets te hard op het moment dat hij naar me toe komt.

‚??Lekkere muziek h√®?‚??

Ik knik en bijt op mijn lip. Een deel van me vind het geweldig dat hij zo ‚??hard to get‚?? doet, maar een ander deel ergert zich dood omdat hij waarschijnlijk niet eens doorheeft dat hij zo doet.

‚??Wat zie je er ook weer goed uit, lekker ding‚??, grapt hij terwijl hij een arm om me heen slaat. Zijn lichaam tegen het mijne voelt geweldig en ik heb moeite hem weer los te laten.

‚??Je bent zo knuffelbaar‚??, flap ik eruit. Ik kijk hem blozend aan, wetende dat hij mijn rode wangen niet opmerkt in de donkere zaal.

Hij lacht dankbaar en drukt een kus op mijn voorhoofd.

‚??Ik ga even drinken halen, zie je straks wel weer‚??, en weg is ‚??ie.

Nu weet ik het zeker, mijn instinct vertelt me dat het tijd is om aan te vallen. Ik ben klaar met jagen. Ik spot hem steeds vaag wanneer hij langsloopt of met zijn vrienden staat te dansen en op het goede moment geef ik hem een overdreven knipoog. Hij acteert verbaasd en na zijn kushandje wijst hij zwoel naar me. Gevleid en opgevrolijkt begin ik lekker te dansen. We maken steeds meer oogcontact en de spanning bouwt langzaam op.


Er hangt iets in de lucht en het heeft weinig meer met de liefde te maken. Elke keer als hij langs loopt knijpt hij me eventjes zacht boven mijn heupen of geeft hij me een blik die van alles verraadt over hoe deze avond gaat aflopen. Mijn heupen zijn echter veel gevoeliger dan hij denkt en elke keer als hij in de buurt is trek ik automatisch naar hem toe als een soort magneet die schreeuwt om aandacht. De mensen om ons heen merken helemaal niets van de spanning die er is tussen ons en dansen net zo zwoel als wij op de maat van de sensuele klanken van de saxofoon.
Ik beweeg langzaam mijn armen omhoog en adem diep in en een warm gevoel van extase overvalt en overspoelt me. Langzaam golven mijn handen heen en weer en ik merk dat er naar me gekeken word. Hij loert naar me en wanneer ik hem daarop betrap geeft hij me een schuine glimlach en een sexy knipoog. Ik word er heel vrolijk van en glimlach als een klein meisje. Daarna sluit ik mijn ogen weer en dans expres nog iets uitdagender om hem te pesten. Eindelijk heb ik zijn aandacht. Ik hoor hem in mijn hoofd zeggen, ‚??Als je zo blijft dansen grijp ik je hoor‚??.

Ik geniet van deze fantasie en druk mijn schouder tegen mijn wang. Een warm gevoel trekt door mijn buik wanneer ik zie dat hij doet alsof hij niet naar me kijkt. Ik moet alles uit de kast halen. Als ik naar hem glimlach en zachtjes op mijn lip bijt knikt hij naar mij en bewondert me van top tot teen.

Hoe lang dit spelletje nog gaat duren weet ik niet, maar het gevoel gewild te zijn geeft me energie en zelfvertrouwen. Hij is niet de enige jongen die naar me kijkt, ik zie jongens hun vrienden aanstoten en subtiel naar me wijzen. Ik zuig de aandacht op als een spons en hij merkt ook dat ik genoeg aandacht krijg. Mooi, dan gaat hij misschien nog wat meer zijn best voor me doen. Wild beweeg ik mijn hoofd van links naar rechts, ik schud m‚??n haren en soms strijk ik met mijn nagels over mijn eigen bovenbenen. Hij kan zijn blik niet meer afwenden en ik glimlach met mijn ogen dicht.

‚??Aah, wat ben jij geil zeg‚??, hoor ik hem zachtjes naar me grommen.

Mijn hele lichaam bloost van deze onverwachte opmerking. Ik grinnik en dans door. Wanneer ik mijn armen weer omhoog gooi en beweeg op de muziek schuift mijn shirtje tot net over mijn navelpiercing, mijn platte buikje en heupen even zichtbaar. Ik grijp mijn haren vast alsof ik klauwen heb en terwijl ik daar voor hem sta als een soort leeuwin zie ik hem nu ongegeneerd naar me kijken. Het lijkt wel alsof wij de enige zijn op de dansvloer. Zachtjes en elegant veeg ik met mijn rechterhand langs mijn wang en speel ik met mijn haar.

Stap voor stap maak ik hem helemaal gek. Ik heb beet. Sensueel leg ik mijn hoofd in mijn nek en ik ga op in de relaxte muziek. Even vergeet ik zelfs hem, ik pak een moment voor mezelf en geniet ervan. Dan voel ik opeens van achter me twee mannenhanden zachtjes op de rand van mijn strakke lage spijkerbroek. Alsof ik wakker gekust word ontwaak ik uit een soort slaap, een trance en ik geniet van zijn knedende handen op mijn heupen. Ik ben niet zo groot en hij buigt een beetje over me heen. Mijn hoofd komt precies tegen zijn borst aan en ik voel zijn korte baardje prikken in mijn nek terwijl ik hem hoor zeggen; ‚??H√©, ik trek het echt niet meer hoor‚??.

Plagerig leg ik mijn hoofd in zijn nek terwijl hij nog steeds achter me staat en me harder en harder begint te kneden. Dat gaat me veel te snel, ik zal hem eens laten wachten op wat hij wil. Ik voel dat hij voorzichtig doet, hij zit niet te opzichtig aan me, maar hoe goed hij zijn best ook doet om de gentleman te spelen, ik weet allang wat hij het liefste wil. Alle jongens zijn hetzelfde, maar ik speel met hem zoals een poes doet met een muis voordat ze hem verslindt.

‚??Oh?‚??, reageer ik quasi verbaasd met opgetrokken wenkbrauwen. Zachtjes schuur ik tegen hem aan en druk even mijn wang tegen de zijne. Weer prikt zijn baardje me en ik krijg er fijne kippenvel van.

‚??Ik wil echt nog even blijven dansen‚??, zeg ik met een kinderachtig stemmetje en een pruillip.

Hij knijpt zijn ogen tot spleetjes en grinnikt terwijl hij zijn warme adem in mijn nek uitblaast. Dan draait hij me zachtjes om en duwt mijn heupen op en neer op de maat van de muziek. ‚??Holding me, touching me. I don‚??t want nobody else, no‚?Ě, zingt een stem in de verte. Doordringend kijkt hij me aan en ik leg mijn handen op zijn gespierde bovenarmen. Ik merk dat hij niet naar mijn ogen kijkt, maar naar mijn lippen.

‚??Godverdomme, wat zie je er toch goed uit zeg‚??, hij zegt het maar ik hoor het nauwelijks.

Mijn ademhaling gaat langzamer en mijn ogen gaan halfdicht. Ik neem me voor intens van dit moment te genieten en dan is het al zover. Bijna ongeduldig en gierig zoent hij me alsof hij me maanden heeft moeten missen. Ik voel onze warmen tongen tegen elkaar aandrukken en even lijkt het alsof we aan elkaar vast groeien. Hij pakt m’n haren stevig beet met zijn ene hand en met de andere houdt hij nog steeds zachtjes mijn heup vast. Er is geen gevoel van schaamte, alleen van genot en ik hoor ons beide denken ‚??hebben, hebben , hebben‚??. En we happen elkaar, eten elkaar op en een golf van lust, geilheid en rauwe zin in seks trekt onsubtiel door mijn buik en verder door mijn hele lichaam. Ik wil niet dat het weggaat. We kijken elkaar aan en dan pas hoor ik de mensen om ons heen, ze kijken naar ons en ook hoor ik de muziek weer.

Meestal kijken mensen lacherig of ge√Įrriteerd naar zoenende mensen, maar het lijkt wel alsof zij het even jammer vinden als ik dat het voorbij is.

‚??Kom. We gaan. Nu‚??, zegt hij in gebiedende wijs.

Dat is het enige wat ik op dit moment wil, zijn lange haren vastpakken en claimen, alle delen van zijn lichaam afbakenen als mijn territorium. De voorpret is afgelopen en nu komt het echte werk. Ik knik vastbesloten en laat me door hem meevoeren door de menigte richting de uitgang. Onze vrienden zijn net zo blij voor ons als wijzelf en moeten alleen maar grinniken als ze ons weg zien stuiven. Een laatste paar knipogen en gebaren en ook zij weten wat er gaande is. Ze snappen het gelukkig. Ze zagen dit vast al van mijlenver aankomen. Ze zeggen wel eens dat verliefde mensen een roze bril op hebben, maar op dit moment voel ik alleen lust, ik tril ervan en het geeft me onnatuurlijk veel energie. Terwijl ik in trance met hem naar huis snel gloei ik en voel ik de regen niet eens op mijn gezicht. We zeggen niets tegen elkaar en dat is ook niet nodig.

Eenmaal binnen rennen we giechelend door de gang en vallen we letterlijk met de deur in huis. We kijken elkaar uitdagend aan en er gaat een soort knop om. Het lijkt net alsof ik in een film speel. Natte jassen gaan uit, tassen worden aan de kant geflikkerd en kleren worden van elkaars lijf getrokken als hongerige wolven. Hij keurt vluchtig mijn lingeriesetje goed terwijl hij het een seconde daarna achteloos op de grond gooit, mij maakt het niks uit. Al zijn aandacht is op mij gericht. Hij zet de douche aan en onze hete lichamen koelen een beetje af door het water. We merken het niet eens.
‚??Nat haar staat je zo sexy‚??, mompelt hij terwijl hij mijn hele lichaam streelt.

Ik ga tegen de muur staan en leg m‚??n hoofd tegen de muurtegeltjes. Ik voel me verschrikkelijk sexy en leg mijn armen boven mijn hoofd. Het warme water stroomt als fluweel langs mijn gezicht. Dan pakt hij de achterkant van mijn nek vast, mijn kin en mijn kaak en drukt hij zijn lippen tegen die van mij. Wat een ontlading. Gewillig glijdt mijn tong langs die van hem wanneer zijn handen afglijden naar mijn borsten. Hij pakt ze stevig vast alsof hij kostbare diamanten gevonden heeft en bestudeerd ze aandachtig. Ik giechel zachtjes en terwijl hij voorzichtig aan mijn tepel zuigt houd ik zijn hoofd vast tussen mijn handen.

‚??Oh schatje, je hebt zulke lekkere borsten‚??, verzucht hij bewonderend terwijl hij mijn borsten kneedt.

Ik lach van oor tot oor en hou mijn ogen dicht. Hij pakt mijn heupen vast en gaat voor me op z‚??n knie√ęn, hij glijdt bijna uit van ongeduld. ‚??Ja, graag!‚??, denk ik en ik druk mijn bekken vooruit, ik grijp zijn natte haar vast en duw hem zachtjes de goede kant op. Ik hou hem goed in de gaten en neem dit schouwspel goed in me op. Het is alsof hij voor me buigt, me aanbidt en hij wordt steeds onrustiger. Na een paar kusjes op mijn lies streelt hij zachtjes en gecontroleerd over mijn buik helemaal naar beneden. Hij kijkt geil en verlangend naar mijn kutje, alsof hij nadenkt wat hij allemaal met me gaat doen. Ik sta bijna te trappelen zo opgewonden ben ik en ik merk ook dat hij veel moeite doet om zich te beheersen.

Hij pest me ontzettend en wacht overduidelijk totdat ik ga smeken. Mijn eigenwaarde daalt steeds meer en op dit moment wil ik hem gewoon in me hebben.

‚??Ooh, toe nou‚??, smeek ik met getuite lippen.

Hij grinnikt en zijn felle ogen kijken me ondeugend aan. Ietsjes harder druk ik hem in de goede richting en ik spreid mijn benen voor hem, maar hij neemt zijn tijd en aait liefkozend over mijn schaamlippen en clitje. Hij blijft me half grijnzend aankijken terwijl hij me streelt en ik sluit mijn ogen. Ik kreun verlangend en zeurderig en ik weet dat ik een koekje van eigen deeg krijg. Ik knijp in zijn haren en met mijn andere hand knijp ik zachtjes in mijn tepels. Dan voel ik zijn zachte, verrassend warme tong tegen m‚??n clitje aan en ik hap geruisloos naar adem. Eindelijk! Schokkerig adem ik uit en ik geniet van zijn zachte gelik. Het voelt heerlijk warm en met elke lange haal kreun ik iets harder. Af en toe versnelt hij en net als ik mijn adem voel stokken in mijn keel, vertraagt hij weer. Hij tongt zachtjes tussen mijn schaamlippen in en ik kreun grommend. Gaat hij me nu al klaar laten komen? Ik weet dat het nu al kan.

‚??Oh jezus, wat is dit lekker‚??, weet ik met moeite uit te brengen. Hij reageert niet en blijft geconcentreerd doorgaan. Langzaam maar soepel glijdt zijn tong tussen mijn gladde lipjes door en ik tril op mijn benen. Om hem er nog beter bij te laten spreid ik mijn benen nog meer.

‚??Je bent heel lekker nat schatje‚??, zegt hij terwijl hij rustig doorgaat en terwijl hij even stopt met likken laat hij heel voorzichtig zijn wijsvinger over mijn clitje glijden.

Daarna draait hij zijn hand om en glijdt zijn middelvinger bij me naar binnen. Het gaat allemaal zo langzaam en intens dat ik er gek van word. Terwijl hij me zachtjes vingert pakt hij met zijn andere hand mijn bovenbeen en tilt die op zijn schouder. Ik sta nu op √©√©n been, half gedraaid met zijn hoofd tussen mijn benen. Nu kan hij er nog beter bij en dat voel ik. Hij begint me iets wilder te beffen en iets harder te vingeren. Oh, ik kan dit niet aan, ik wil dat hij me gaat neuken. Ik knijp in zijn schouders en maak een kreunend ‚??aaah‚?? geluid. Ik kijk snel ademend naar beneden. Hij doet het allemaal precies goed, h√©t gevoel komt eraan en ik wil nog niet klaarkomen, ik wil nog verder opbouwen.

‚??Zullen we naar bed gaan?‚??, vraag ik hijgerig.

Al beffend voel ik hem ‚??nee‚??-schudden en door dat gevoel kreun ik harder. Nee, we moeten echt naar bed. Mijn hele lichaam trilt van genot. Ik krijg het warm en zet mijn been op de grond.

‚??Ja, ik wil naar bed‚??, zeg ik terwijl ik snel knik.

Hij geeft nog een liefkozend likje over mijn clitje en staat op. We drogen ons snel half af en rennen naakt de slaapkamer in waar het heerlijk warm is. Het is donker in de kamer, van √©√©n lampje komt een rode gloed die zijn mooie, grote mannenlichaam omarmt. Stiekem zie ik dat zijn lul fier naar voren staat en ik zie het als een compliment. Ik voel mijn lange, natte haar op mijn rug en ik grijp hem vast. Heftig en gulzig zoenen we elkaar en ik ga steeds verder naar beneden met het kusjes uitdelen totdat het mijn beurt is om op mijn knie√ęn te gaan.

Hij bijt op zijn lip, omdat hij weet dat de binnenkant van mijn mond net zo warm , zacht en nat is als mijn kutje en dat bevalt hem erg goed. Zachtjes houdt hij zijn lul voor mijn mond en veegt hij met zijn andere hand wat natte plukjes haar uit mijn gezicht zodat die niet in de weg zitten. Ik lik m‚??n lippen af en ook ik neem de tijd. Eerst begin ik met het zoenen van zijn kloppende eikel, plagerige kusjes en zachtjes zuigen. Dan laat ik hem even in mijn mond en begin ik overdreven gelik aan de onderkant van zijn lul af te wisselen met geil getong. Hij gromt en kreunt en probeert tevergeefs zijn lul dieper in mijn mond te stoppen. Ik grijns voor zover dat kan met een lul in mijn mond.
Vooruit, ik begin zijn hele lul nat te likken en schuif de hele 17 en een halve centimeter m‚??n keel in. Bij de eerste haal grijpt hij mijn haar en kijkt hij langzaam naar het plafond. Terwijl ik zijn lul in m‚??n keel heb kan ik nog net zien dat zijn ogen wegdraaien van genot en zijn mond tot een grote ‚??O‚?? vormt. Ik hoor een zacht ‚??ahhh‚?? geluid en langzaam verdwijnt de gentleman en komt meer en meer het beest tevoorschijn. Zijn ademhaling wordt zwaarder en van de opwinding heeft hij niet door hoe stevig hij mijn hoofd en haar vastpakt. Ik weet wat ik doe en lik overdreven en genietend het eerste vocht uit zijn pik. Verslaafd laat ik je keiharde lid op mijn tong liggen en sluit mijn zachte lippen om je heen. Onschuldig kijk ik omhoog met mijn grote bruine ogen en hij beantwoordt mijn blik met een afwezige glimlach. Ik hoor hem bijna denken; ‚??Niet stoppen. Pijp me nou maar gewoon‚??.

Ik pijp hem nog even lekker met tong en alles erop en eraan. Pijpen, ik hou ervan. Opnieuw knijpt hij in mijn haren en nu merk ik dat de gentleman helemaal de weg kwijt is. Sterker nog, meneer de gentleman is gewoon weg. Overvallen door geilheid begint hij zijn lul in mijn keel te drukken. Zijn heupen maken stotende bewegingen. Zijn pik is hartstikke groot, maar ik doe mijn best hem te ontvangen. Hij begint controle te verliezen en neukt me nu iets ruwer in mijn mondje. Ik neem het van hem over en trek hem nog even hard af. Hij pakt snel mijn handen en schud zijn hoofd. Ook hij wil nog niet klaarkomen. Zachtjes lik ik langs het topje van zijn lul en ga ik ook nog even langs zijn ballen. Hij zit op het randje, ik voel het aan zijn kloppende, keiharde lul. Na nog wat plagerige likjes wordt het hem teveel en hij trekt me in één keer omhoog.

‚??Liggen‚??

Ik heb geen keus, meneer de ex-gentleman duwt me zonder medelijden op het bed terwijl hij zijn keiharde pik in zijn hand heeft. Ik lig op mijn rug en spreid uitnodigend mijn benen. Eindelijk!

‚??Ga je me neuken schatje?‚??, vraag ik uitdagend.

Hij trekt zich langzaam af en knikt afwezig. Hij komt dichter naar me toe en laat zijn grote lul zachtjes in me glijden.

‚??Wil je dat ik je lekker ga neuken?‚??

Ik knik vluchtig en kreun terwijl hij met een beetje moeite zijn hele lul in mijn strakke kutje stopt.

‚??Zoo ja‚??, hoor ik hem goedkeurend kreunen met zijn ogen dicht.

De eerste slagen gaan langzaam, zijn pik verkent mijn kutje en ik moet wennen aan hoe groot hij is. Ik word alleen nog maar geiler als ik merk dat hij moeite heeft zijn hele pik in me te krijgen. Dan duwt hij iets meer door, verhoogt hij het tempo een beetje en pakt hij m‚??n bovenbenen vast.

‚??Jaa..‚??, gromt hij en hij leunt over me heen om me even geil te tongen.

Ik grijp me vast aan de kussens om me heen en tuit sussend van genot mijn lippen. Het geluid wat onze lichamen maken maakt me nog geiler, ik hoor gewoon hoe nat ik ben. Net als ik me om wil draaien om doggy voor hem te gaan zitten, heeft hij me al omgedraaid. Hij legt controlerend zijn hand op mijn bil en trekt zich weer een paar keer wat sneller af. Zoekend gaat hij met het topje van zijn lul langs mijn natte kutje glijden totdat hij ferm in me stoot. Ik slaak een hoge kreun. Ongegeneerde geilheid voel ik en ik kan me niet meer inhouden. Als een soort pornoster beweeg ik m‚??n kontje krols omhoog en gooi ik mijn lange haren over mijn rug. Hij pakt mijn heupen en begint me lekker te neuken, niet te snel en niet te diep. Ik begin schaamteloos hard en geil te kreunen en ik hoor hem ook af en toe grommen en kreunen. Meneer geeft me nu zelfs af en toe een flinke tik op mijn billen waar ik stiekem heel erg van geniet.

‚??Word je lekker geneukt?‚??, vraagt hij al stotend.

Ik kan alleen maar gehoorzaam knikken en met een heel hoog stemmetje ‚??ja‚?? zeggen. Ik kom even overeind terwijl hij me blijft neuken. Nu zit ik rechtop met hem achter me. Hij grijpt mijn borsten en bijt in mijn nek. Het voelt bijna alsof hij me claimt, duidelijk maak dat ik helemaal van hem ben. Hij houdt mijn haren stevig beet met zijn ene hand en maakt ronddraaiende bewegingen over mijn clitje met zijn andere hand. We zijn heerlijk geil aan het neuken en onze lichamen ketsen tegen elkaar aan. Ik leg mijn hoofd in mijn nek en hij stopt zijn vingers in m‚??n mond. Gulzig als een soort reflex begin ik mijn eigen vocht van zijn vingers af te zuigen.

‚??Je smaakt zo lekker h√®?‚??, fluistert hij in mijn oor.
Dan duwt hij me weer naar voren in de doggy positie. Hij stoot een paar keer flink diep en verhoogt daarna het tempo weer.

‚??Godverdomme, wat ben je toch een geil wijf‚??, vloekt hij terwijl hij me nog steviger bij mijn heupen pakt.

Ik hou het ook echt niet lang meer vol en ik begin mezelf te vingeren wanneer ik voel dat zijn tempo onregelmatiger wordt. Hij houdt het niet meer en ik hou het ook niet meer.

‚??Ik ga komen schatje‚??, zeg ik met een hoog stemmetje.

‚??Ga je lekker voor me komen?‚??

‚??Ja, ik-ik hou het niet meer. Ik ga komen‚??, stamel ik.

Het warme gevoel in mijn buik breidt zich uit en terwijl ik kreunend aankondig dat ik klaar ga komen gebeurt het al. Het warme gevoel explodeert in mijn onderbuik en ik weet dat dat niet het enige warme is wat ik voel.

‚??Oh! Oh, ik kom!‚??

‚??Jaa‚??, hoor ik hem grommen en ik voel zijn pik in me pulseren.

Een paar lange, langzame halen maakt hij en ik voel zijn adem stokken. Hij knijpt in mijn heupen en ik voel hem schokkend en hard in me spuiten, ik ril van dit geile gevoel. Hij laat me los en neemt de tijd om op adem te komen. Ik stort schokkend neer en lig nog even in trance te stuiptrekken op het bed. Hij ploft naast me neer en na een moment stilte geeft hij me een kus op mijn bezwete voorhoofd. Samen liggen we hijgend op bed.

‚??Dat was snel‚??, zegt hij uitademend. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en leg mijn been over de zijne.

‚??Dat was geil‚??, mompel ik tevreden.

‚??Pffffoe‚??, blazen we tegelijkertijd uit en we giechelen een beetje stom.

Hij legt liefkozend zijn arm om me heen, trekt me naar zich toe en legt zijn wang tegen mijn voorhoofd. Er staat een tevreden grijns op mijn hoofd gegraveerd. Ik trek de lekkere koude deken over ons heen en alles is perfect. Super gelukkig sluit ik even mijn ogen en daarna kruip ik half op hem. Diep kijk ik in zijn blauwe ogen en ik voel hete tranen opwellen van blijdschap en geluk. Terwijl hij zachtjes mijn tranen weg aait kan hij me alleen maar intens verliefd aankijken.


Er hangt iets in de lucht en het heeft weinig met lust te maken, alleen maar met liefde. Zachtjes streelt hij vanaf mijn billen naar mijn zij en mijn schouder en ik krijg er fijne kippenvel van. Ik kruip dichter tegen hem aan en trek de deken tot mijn kin op. Hij geeft me nog een laatste kus op mijn slaap en ik fluister dat ik van hem houd en altijd en alleen maar van hem. Hij aait liefkozend door mijn haar. Ik voel me veilig tegen hem aan en val in een tevreden en moeiteloze slaap.

Erotisch Sprookje ó Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright