Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Een zeer hete zomerochtend in Nijmegen.

Een dag die heel onschuldig begon eindigde in een hele hete middag in Nijmegen. Er was stiekum iets geregeld, wat wist ikzelf ook nog niet. Al maanden was het plan om een paar dagen weg te gaan. In ieder geval 3 dagen naar Limburg, leuk hotelletje in Maastricht. Die dag waren we echter nog thuis. Het was ergens begin augustus en broeierig warm. Na een aantal weken slecht weer was het eindelijk lekker warm en zonnig. Over een erotische ervaring in een club in Nijmegen die zijn weerga niet kent en ik mijn vrouw van een hele andere kant leerde kennen...
Beoordeel dit sprookje
(234 stemmen, 75054 lezers)
Meld misbruik
Een hete ochtend in Nijmegen
Die middag waren we alleen thuis. Eindelijk. We zouden al maanden een paar dagen weg en ik had in ieder geval wel een verrassing. We gingen nog 3 dagen naar Limburg. Leuk hotelletje in Maastricht had ik geregeld. Vandaag waren we echter nog thuis. Er heerste al maanden sensuele spanning tussen mij en mijn vrouw Janet. We deden wel vaker ‘spannende dingen’ maar dit was anders. Het voelde nieuw. Er was stiekum iets geregeld door haar voor vandaag. Wat wist ikzelf ook nog niet maar ik zou het weldra beleven.

Janet was aan het douchen. Het was ergens begin augustus. Na een aantal weken slecht weer was het eindelijk lekker warm en zonnig. De kinderen waren een paar dagen de deur uit, lekker logeren. Werd ook wel weer eens tijd. We hadden het rijk alleen.
Om een uur of tien kwam ze naar beneden lopen en had zich inmiddels aangekleed. Een lekker luchtje kwam de woonkamer inzweven. Ik zat achter aan tafel te lezen en wierp onverschillig een blik naar rechts. Mijn blik viel op haar rug. Man, ze zag er lekker en sexy uit. Ze had een blauwe blouse aan die ietwat doorschijnend was. Daaronder kon ik dus haar BH zien met dunne bandjes.Verder had ze een dunne witte katoenen broek aan. Toen ze naar achteren liep kon ik vaag haar slipje zien door haar dunne katoenen zomerbroek. Ze liep nu voorbij en haar tieten priemden naar voren en je kon duidelijk haar tepels zien. Haar hakjes klikten tijdens het lopen op de vloer. Ze had sexy donkerblauwe schoentjes met een flink hakje en dunne spagetti bandjes aan gedaan, die met een gespje om haar enkels sloten. Ze had een enkelkettinkje om gedaan. Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken had ze toch nog een lekker bruin tintje. De toon was gezet voor deze ochtend. Ik voelde al iets opzwellen maar kon me gelukkig nog inhouden. Ik dook weer onverschillig in mijn magazine.

Ze was nog in de keuken met wat zaken bezig toen er rond 10:15uur werd aangebeld. Ze liep snel naar voren en deed open. Het was Nicole, een vriendin. Ik was inmiddels even naar boven gegaan en zat even op internet te surfen. Janet riep me even waarna we even koffie dronken met elkaar. Nicole zag er ook verdomd lekker uit. Ze had halflang krullend blond haar. Een strak rood shirtje en dat ook nog behoorlijk laag uitgesneden. Toen ze ging zitten hing ze voorover en kon je haar grote borsten stevig ingesnoerd in haar BH zien. Heel fout natuurlijk van me om zo te blijven kijken. Maar ja.
Ze had een dunne zandkleurige broek aan met sexy zomerschoentjes eronder. Donkerrode schoentjes met een flink hakje in houtkleur. Mooi dus. Maar goed, we dronken even koffie en Janet vroeg me of ik even mee wilde naar het centrum van de stad als ik tijd had. Ze had daar een afspraak gemaakt samen met Nicole. Ik wilde vast wel even mee gaan zaten ze te hinten.

Nou ja, dat was op zich geen probleem. Ze kletsten nog wat en ik ging nog even naar boven om wat dingen te doen en na een drie kwartier bijgekletst te hebben riepen ze me. Ik pakte de sleutels en ze stapten in de auto. Ik werd niet de stad in gedirigeerd maar moest een ritje verder weg maken. Het adres was gewijzigd in Nijmegen. Nou ja, wat daar nu te zoeken. De rit naar Nijmegen praatten we nog wat. Ik reed al nadenkend over waar we naar toe zouden gaan naar de rand van het centrum en parkeerde de auto in een straat vlakbij waar we moesten zijn volgens het opgegeven adres.
Nadat we vlakbij geparkeerd hadden liepen ze door een paar straten heen een eindje van het centrum af naar een pand waar ze blijkbaar de afspraak hadden gemaakt. De schoentjes klikten op de straat, ze zagen er allebei wel heel lekker uit. Ik liep achter hen en de aanblik was heerlijk. Mijn vermoeden was: shoppen en vrouwendingen. Ik zei daarom dat ik wel even ging kijken in andere winkels maar ze vroegen of ik meeging. Ze stonden erop. Nicole glimlachte naar me en zei dat ik het vast geen probleem zou vinden. Janet zei “ je wilde toch ook nog een verrassing?”. Ze keek me wel heel uitdagend en iets geil aan. Wist ze meer? Mmmm, dat liet ik me natuurlijk niet twee keer zeggen. Op zich wilde ik dat wel en ging dus wel even met ze mee. Het was een mooi monumentaal pandje waar ze naar binnengingen. Ik liep achter ze aan.

Toen we binnenkwamen was het er koel en het zag er duur en luxe uit. Een soort van privé kliniek of club of iets dergelijks. Geheel anders dan ik verwacht had wat ze zouden gaan doen. Shoppen in ieder geval niet. Ze hadden afgesproken en meldden zich bij de receptie. De afspraak klopte helemaal en ze werden al verwacht. We werden daarna voorgegaan door het meisje achter de balie.
Ze liep naar achteren in het pand en wees de weg door een statige hal en lange gang. Vitrines met mooie lingerie en allerlei andere artikelen en speeltjes stonden hier in de hal. Dat gaf al een eerste indruk... De spanning was voelbaar, ik had geen idee nog waar dit heen zou gaan. Ze kon meelopen vanuit deze hal door een lange gang naar achteren toe. Het licht werd steeds gedimder en warme gekleurde lampen verlichtten de ruimten. Er hingen ingelijste posters over massage en foto’s van prachtige luxe ruimtes met bad, whirlpool en sauna. Nou wat dit zou worden, ik had zo’n vermoeden. Een lekkere ochtend sauna met elkaar ofzo.

We kwamen in een halletje waar stoelen en lederen zitjes waren, er speelde rustige muziek en er was verder niemand. Een glimmende en smetteloze marmervloer. Er liep af en toe wat personeel voorbij in witte jassen. Een dame liep voorbij met schoonheidsmiddeltjes en dergelijke in haar hand en ze zei kort: “goedemorgen”. Overal waren deuren en ruimtes maar het was hier goed geisoleerd want je hoorde helemaal niets behalve dan het zacht spelen van de muziek. Ergens hoorde ik vaag een telefoon overgaan en wat water kabbelen van een fontein of iets dergelijks.
Janet zat even een folder door te nemen en ze moesten even wachten. Nicole wiegde ietwat zenuwachtig met haar schoentje heen en weer. Na een minuut of 5 werden we opgehaald door een dame die zich voorstelde als Emily. Ze vroeg om mee te lopen en knikte naar mij. Alles was blijkbaar goed afgesproken en perfect geregeld. Ik kon meelopen.

Ze liepen met haar mee een zijgang in en namen plaats in een grote spreekkamer / behandelruimte. De dunne zomerjassen gleden uit en vervolgens namen ze plaats op comfortabele stoeltjes en begonnen een gesprek met haar. Nicole sloeg haar benen over elkaar en haar benen met haar schoentjes waren zichtbaar. Sexy.
Ik nam plaats in een halletje ernaast wat bij de spreekruimte hoorde. Er stonden een paar lederen bankjes en er was gedimd licht. Ik zocht even wat leesvoer. Emily liep heen en weer en pakte folders en papieren. Ze liep even weg en ondertussen lazen ze wat papieren door. Toen ze terugkwam moesten ze zo te zien wat formulieren invullen en ondertekenen, god mag weten waarvoor. Nicole hielp Janet even. Ze gaf duidelijk aan hier vaker te zijn geweest, ook in het gesprek wat ik kon zien was dat wel duidelijk. Na een lange 15 minuten (die wel een uur leken) mochten ze meelopen naar de kamer ernaast. Een grote ruimte met een deur die open stond naar een kleedkamer. De rest kon ik niet zo goed zien. Ik boog dus wat voorover om stiekem even naar binnen te kijken.
Het was een grote ruimte met marmeren vloeren en zeer sfeervol. In een hoek stonden 2 stoeltjes in klassieke stijl met een tafeltje in het midden en een grote spiegel aan de wand met daarachter gedimde verlichting. Links daarvan een vak met opgerolde handdoeken. Rechts daarvan een verhoogde whirlpool achter een grote marmeren zuil. Een aantal traptreden leidden naar de whirlpool zelf. Er lagen al handdoeken klaar met een mooie strik eromheen klaar op de traptreden.
Daarboven mooie verlichting aan het plafond. In de grote ruimte daarnaast hing een spiegel aan de lange wand, daarnaast een aantal beugels aan de wand waarover twee handdoeken hingen. Een rek met spulletjes, lotions, en andere flessen en handdoeken. Daarnaast een luxe douche cabine. Dan een soort van onderzoeksstoel met spreiders waarin je je benen kon leggen of voeten in beugels kon zetten en een krukje. Een prachtig romeins uitziend zuiltje en beeld. De wanden waren allemaal heel sfeervol donker zandkleurig met op verschillende plaatsen mooie wandlampen die een gedimd licht wierpen in de ruimte. Het plafond gestuct en helderwit.

Verder was een verhoging in de vloer waarop een heel groot matras lag met gladde toplaag. Een soort van massage matras. Ook hierop lagen grote badlakens in donkerbruin klaar. Aan het plafond een hele grote spiegel boven het massagegedeelte. Daarnaast nog 2 iets hogere krukken. Een groot lederen bankstel en een massief marmeren massagetafel met grote poten en een zacht kussen erop maakte het beeld compleet.
Ik ging snel weer zitten. Kort daarop kwam Janet nog even naar me toe lopen en zei dat het wel zeker een uur kon duren maar dat ze straks nog wel even zou komen want ze had ook een verrassing voor mij. Nou, ik was heel erg benieuwd. Ik zei dat ik de stad wel even in zou gaan maar dat was niet de bedoeling. Ze vroeg of ik bleef, er zou nog wel wat worden gebracht. Ze had me straks nog nodig voor hulp.
De deur naar de ruimte werd behoorlijk opengelaten en ik deed mijn zomerjack dan ook maar uit en ging gemakkelijk zitten en pakte een blad van de tafel. Ik ging zo zitten dat ik de ruimte in kon kijken. Toch nieuwsgierig natuurlijk. Er gebeurde even een aantal minuten niets en ondertussen kwam er een meisje binnenlopen in de ruimte waar ik zat en bood me koffie aan. Lekker.
Ik kon flarden verstaan en Emily liep in de ruimte heen en weer, blijkbaar om spullen klaar te leggen. Haar schoentjes klikten op de gladde vloer van de ruimte. Janet en Nicole werd een kleedkamer gewezen en ik kon horen dat Emily vroeg aan beide om zich uit te kleden in de kleedkamers en vroeg wie eerst wilde. Ze verdwenen allebei door een deur aan de zijkant.

Tjezus. Wat nu? Gewoon maar lekker blijven zitten en ook lekker gluren? Ik bleef zitten en ging de voyeur spelen. Kon mij het bommen. Ik verschoof nu toch maar naar een andere hoek van de bank en kon zo heel erg goed de volledige ruimte inkijken. Toch nu heel nieuwsgierig aan het worden natuurlijk. Na een paar minuten zag ik beweging en ging een deur van de kleedruimte open. Tjonge, Nicole was de kleedkamer uitgekomen stond inmiddels in haar slipje en en haar BH om een paar meter afstand van me. Ze had haar sexy schoentjes nog aan. Wat een lekker grote borsten. Ingesnoerd in haar half doorzichtige kanten BH zag je haar prachtige borsten ingesnoerd zitten. Vaag kon je haar tepels door de doorzichtige BH heen zien. Ze had bovendien lekkere brede heupen en mooie stevige lange benen. Ze had een bescheiden navelpiercing met een klein hangertje en een steentje erin. Ze draaide haar rug nu naar me toe en haar prachtige billen waren goed te zien doordat ze een strakke string aan had die haar billen lekker bloot lieten. Heerlijke kont. Na een minuut of wat kwam ook Janet rustig aanlopen in haar sexy setje. Ze kwam mijn richting uitlopen en kon het dus goed zien. Ze zag er super lekker en sexy uit. Ze had een mooie blauwe kwart cup BH aan! Dat deed ze normaal alleen in de slaapkamer. Haar borsten werden goed ondersteund en haar tepels priemden naar voren in de half open BH. Ze draaide zich om en had een doorzichtig klein blauw slipje aan. Ze mochten blijkbaar hun ondergoed nog even aanhouden.

Ze overlegden even met elkaar en Emily gaf enkele instructies. Nicole deed daarna haar BH alvast los door de sluiting op haar rug los te maken maar hield deze nog met haar beide handen tegen haar borsten geklemd. Nicole wilde wel eerst gaan zei ze tegen Emily. Het was duidelijk dat ze al eerder was geweest. Ze liep nu voor Janet en Nicole uit en wees hen waar ze naartoe moesten lopen. Ze volgden haar. Nicole hield nog steeds haar BH vast en tegen haar borsten aangedrukt. Ze liepen naar de stoel aan de andere kant van de ruimte die ik al eerder had zien staan. Emily gebaarde nu naar Nicole om haar BH af te doen en Nicole pakte de cups nu beet met haar slanke handen en trok de BH vervolgens omlaag en legde deze weg op een stoel. Haar borsten veerden nu langzaam uit de cups. Ik kon haar goed zien. Ze had nu nog wat vage striemen van haar BH op haar lichaam en borsten zitten waar ze flink ingesnoerd hadden gezeten. Ze had lekker grote borsten maar niet zo ordinair groot. Een cup C minimaal schatte ik zo in.
Emily kwam nu voor haar staan en legde even haar hand op Nicole haar prachtige borsten en voelde een aantal keren stevig en masseerde haar borsten even zacht. Nicole zuchtte even diep en zette haar handen op haar heupen. Haar tepels waren donker en stijf geworden en priemden nu naar voren. Wat een lekkere tieten zeg dacht ik. Ze ging nu achter haar staan en nam even haar maten van de heupen, benen en taille op en keek even naar haar rug. Ze vroeg Nicole om iets voorover te buigen zodat ze goed haar borsten beet kon pakken. Ze nam haar maten op door de borsten van Nicole in twee speciale cups te laten vallen. De borsten vielen in de cups en Emily trok haar borsten verder de cups in door aan voorzichtig aan Nicole haar tepels te trekken. Nicole hielp haar even en drukte haar borsten er goed in. Wauw.

Toen ze de maten opgenomen had mocht ze even gaan zitten. Emily vroeg aan Janet om te komen en Janet stapte van het krukje af. Je kon goed haar borsten zien want ze had een half open BH aan. Janet maakte handig met haar vingers de sluiting van haar BH achter haar rug los en liet deze snel zakken en legde deze weg op het tafeltje. Janet had ook lekkere borsten, iets kleiner. Mooie tepels. Ze ging vervolgens voor Janet staan en legde haar handen op haar borsten en voelde stevig. Ze ging daarna achter Janet staan en nam haar maten ook even op net als bij Nicole. Hetzelfde ritueel. Nadat ze wat zaken genoteerd had op een formulier duwde ze voorzichtig op de rug van Janet zodat ze voorover boog en haar borsten mooi hingen. Emily bracht de open cups om de borsten van Janet en nam de maat even op. Janet wist nu natuurlijk wat ze wilde en duwde haar borsten zelf goed door in de cups zodat ze stevig klem zaten. Het was klaar en Emily trok de cups om de borsten van Janet naar beneden toe weg en Janet ging weer rechtop staan.

Ze vroeg nu aan beide om zich verder gereed te maken. Nicole knikte en zei iets tegen Janet. Ze liepen daarna allebei even weg en na enkele minuten kwamen ze weer terug uit de kleedkamer. Ze hadden beide alles uitgedaan en kwamen nu rustig pratend samen de ruimte inlopen. Nicole haar heupen waren mooi rond en breed en had zoals gezegd mooie stevige benen. Ze stond stevig op haar hoge hakken, iets gespreid met haar benen. Janet mocht er natuurlijk ook zijn. Ik keek tegen haar prachtige billen aan. Toen ze zich even draaide kon je vaag het schaamhaar zien tussen haar benen in een keurig geschoren streepje. Nicole ging nu met haar billen op de rand van het stoeltje zitten en wachtte even af. Ze hadden wel beide hun schoentjes nog wel aan gelaten. Janet liep op haar sexy Italiaanse schoentjes de ruimte iets verder binnen en keek even rustig rond. Haar hakjes klikten op de gladde marmeren vloer toen ze terug kwam lopen. Haar borsten deinden bij elke stap en je kon goed het begin van haar schaamlippen zien tussen haar benen. Ze had zichzelf al helemaal kaalgeschoren. Dat deed ze wel vaker. Of liever: altijd. Benieuwd waar dit naartoe zou gaan. Janet ging even zitten op een kruk en ze praatten wat. Nicole zat met de rug naar me toe en liet haar benen wat open vallen en liet wat aan Janet zien en beiden lachtten wat. De dame die hen hielp kwam terug en liet hen de ruimte verder even zien, legde wat dingen uit en liet zien waar zaken lagen in de ruimte als ze dat nodig hadden en deed wat gedimd licht aan.

Ze vroeg aan Nicole om even mee te lopen naar de stoel. De stoel had een uitsparing aan de voorzijde en spreiders voor de benen en erboven brandde nu een fel licht wat net aangeknipt was door haar. De rest van de ruimte was inmiddels helemaal gedimd. Er zaten ook geen ramen in deze ruimte. Mijn kamer was vrijwel donker, er brandden twee gedimde wandlampjes. Zacht klonk rustige muziek. Ik slurpte mijn tweede bak koffie naar binnen.
Nicole ging voor de stoel staan. Emily vroeg aan Nicole nu om rustig plaats te nemen in de stoel. Ze draaide zich om en deed wat haar gevraagd werd. Ze stapte behendig op het opstapje met haar schoentjes nog aan en daarna naar achteren en draaide zich vervolgens om. Haar borsten hingen nu naar beneden toen ze voorover boog. Heerlijk!  Ze ging met haar billen op de rand van de stoel zitten en wachtte even af. Ze had haar opening diep tussen haar benen en je zag alleen wat schaamhaar in een keurig geschoren streepje. Man! Lekker.

De dame kwam ondertussen binnenlopen en ze had een tasje bij zich met wat spullen en ze nam plaats op een kruk en ging voor de stoel zitten waar Nicole al zat te wachten. Ze vroeg Nicole achterover in de stoel te gaan liggen en haar benen goed te spreiden en op te trekken naar haar buik. Ze legde uit dat ze haar schaamhaar zou weghalen met een speciale tondeuze en haar verder klaar zou maken voor de dingen die nog zouden komen. Tjonge wat ging er allemaal gebeuren!

Nicole knikte en zette haar schoentjes vervolgens al in de beugels en trok haar benen op. De beugels waren los gemaakt en veerden mee met de beweging die ze maakte. Ze spreidde haar benen en de beugels werden door Emily vastgezet met draaiknoppen. Nicole wachtte af wat verder komen ging. Emily zette een bakje klaar met spullen en legde een doek onder Nicole haar billen en pakte een tondeuze en zette deze aan en begon voorzichtig het schaamhaar bij Nicole helemaal weg te halen. Ze bloosde een beetje en lag rustig met haar handen op haar buik gevouwen rustig in de stoel.
Ze begon haar snel en behendig te scheren. Eerst stond Emily voor mijn uitzicht maar toen ze bijna klaar was stapte ze opzij om de spullen weg te halen en schoon te maken. En hoe! Nicole had een mooie roze kutje. Ze lag volledig wijdbeens in de stoel en Janet ging op een kruk naast Nicole zitten en keek toe hoe haar kutje verder helemaal perfect kaal werd geschoren. Nicole keek Janet even vragend aan. Toen het meisje klaar was wreef ze Nicole lekker in met wat creme. Ze was klaar en mocht uit de stoel komen. Ze trok haar benen op en haalde haar schoentjes uit de beugels en bracht de benen bij elkaar en stapte handig uit de stoel. Nu was Janet aan de beurt.

Janet gaf aan dat ze zichzelf al had geschoren en kaal was. Ze vroeg aan haar of het goed was gebeurd en Janet knikte. "ja hoor" antwoordde ze. "ik wil het wel even controleren”, zei ze tegen Janet. Ze ging voor Janet staan en vroeg haar om op te staan. Ze legde haar hand nu op haar onderbuik en gleed voorzichtig en rustig naar onderen tussen haar benen en voelde even. Janet wist wat ze wilde en spreidde haar benen even en haar schoentjes klikten op de gladde vloer. Ze zuchtte en keek strak voor zich uit toen de hand van Emily tussen haar benen gleed. Janet was mooi glad en kaal en het ze knikte goedkeurend. Dat is prima zei ze, het moet verder geen problemen opleveren. Ze vroeg om nog even te blijven staan en bracht ook wat creme aan bij Janet op haar onderbuik en tussen haar benen en daarna mocht ze weer gaan zitten.

Emily gaf aan dat ze zich allebei even mochten afspoelen onder de douche. Nicole liep wiegend met haar heupen eerst weg en deed haar schoentjes even uit en stapte onder de douche en ging zich lekker even afspoelen. Je kon haar door de half doorzichtige wanden zien staan. Na een paar minuten stapte ze uit de douchecabine en begon zich rustig af te drogen met een grote zachte handdoek die ze van het rek pakte. Tergend langzaam wreef ze zich droog. Janet stapte langs haar de cabine in. Nicole ging op een stoeltje zitten nadat ze zich had gedroogd en stapte vervolgens in haar schoentjes en maakte daar de bandjes van vast. Ze pakte olie en vette haar lichaam even in. Na een paar minuten was ook Janet klaar, droogde zich af en verzorgde zich even en ging daarna ook zitten wachten. Ondertussen namen ze een paar slokken van een lekker drankje wat was klaargezet. Ze praatten zachtjes en gedemd. Ik kon het eigenlijk niet verstaan.

Emily was even vertrokken en na een minuut of 5 keerde ze terug. Ze had zichzelf ook uitgekleed en stond nu alleen in haar slipje en BH en liep naar Nicole en Janet. Ze mocht er zelf ook zijn. Ze was niet heel groot. Een beetje een Spaans uiterlijk. Stevig en lekker gebruind. Ze had mooie borsten die strak in haar sport BH zaten. Ze vroeg nu aan hen om mee te lopen. Ze had inmiddels massage spullen klaargelegd en twee grote handdoeken op de massagemat. Ze mochten daar gaan zitten op de mat. Emily deed ze nu beide een blinddoek om. Ze gingen nu in een kleermakerszit zitten en ze verschoven wat zodat ze met de rug naar elkaar gingen zitten. Emily kwam nu tussen hen in zitten en bracht eerst bij Nicole lekker wat olie op haar rug aan. Ze begon haar lekker rustig en heel subtiel te masseren. Ze liet haar handen over haar rug glijden en af en toe via haar schouders over haar borsten naar haar buik. Nicole haar borsten veerden telkens terug. Haar tepels priemden naar voren. Na een flinke tijd vroeg ze om te gaan liggen met de buik op de handdoeken. Emily pakte opnieuw lekkere warme olie en begon Nicole eerst lekker helemaal van top tot teen in te wrijven met olie. Ze masseerde haar rug en billen. Na een paar minuten glom ze helemaal en bracht Emily olie op de rug van Janet aan. Afwisselend masseerde ze nu beiden. Na een minuut of 10 – 15 rustig masseren vroeg ze aan Nicole en Janet om zich om te draaien. Ze gingen nu op de rug liggen. Ze bracht lekker veel olie aan bij Nicole aan en begon haar vanuit de nek naar haar borsten te masseren. Ze pakte af en toe stevig haar borsten beet. Datzelfde deed ze bij Janet. Dat uurtje was wat optimistisch geschat, dit zou echt wel langer gaan duren allemaal maar ik vermaakte me wel.

Na geruime tijd rustig masseren over het gehele lichaam ging ze eerst voor Janet zitten en zei dat ze een Yoni massage zou gaan doen. Yoni massage? What the fuck is een yoni massage? Wist ik nog veel? Ik was natuurlijk niet helemaal blanco en had er wel eens wat over gelezen. Nou dat werd me verder ook allemaal snel duidelijk. De ladies hadden wel wat uitgekozen vandaag.

Ze plaatste onder het hoofd van beide een rolkussen en ze gingen er heel comfortabel bij liggen. Ze vroeg aan beide om de benen nu iets op te trekken en goed te spreiden. Beiden deden dat en de aanblik was geweldig! Emily ging het eerste tussen de benen van Janet zitten en pakte een neutrale olie uit een marmeren schaal en druppelde olie op haar onderbuik en haar schaamlippen. Janet had een lekker strak kutje en het zag er altijd allemaal zeer lekker uit. Ze verzorgde zich normaal gesproken goed. Ze zette het schaaltje weg en begon rustig met haar vingers haar aan te raken. Onderbuik, liezen en af en toe een tikje op de schaamplippen. Janet zuchtte. Na een minuut of 5 plaatste ze rustig haar handpalm tussen haar benen en de gaf iets druk met de andere handpalm daarbovenop. Ze masseerde rustig naar boven richting onderbuik en buik en dan door naar haar borsten. Dan terug over haar borsten, zij en heupen richting haar benen. Ze masseerde nu rustig haar schaamlippen en raakte haar geslachtsopening heel zacht telkens even aan. Dan weer over haar onderbuik richting haar borsten en terug. Lekker plagen dus. Dat herhaalde zich een flink aantal keren en ondertussen raakte ze behoorlijk opgewonden en dat kon ik zien want haar tepels richtten zich op.

Ondertussen wachtte Nicole op wat zou gaan komen. Ze plaatste nu haar hand met de vingers op haar onderbuik en gleed langzaam naar beneden en masseerde zacht met haar duim de geslachtsopening van Janet en haar schaamlippen. Ze begon nu bet beide handen haar schaamlippen aan de buitenzijde te masseren. Telkens van beneden naar boven en langs haar clitoris. Ze verschoof even haar benen om gemakkelijker te liggen. Ze zette nu de zijkant van haar hand aan de pinkzijde tegen haar schaamlippen aan en begon rustig heen en weer te gaan, dan het masseren van de buitenste schaamlippen met haar vingers. Het was een lekker gezicht en ze was volledig ontspannen en ze namen de tijd ervoor. Ze was inmiddels al zeker een kwartiertje bezig en de hele massage al zeker meer dan een uur. Janet heeft een heel strak kutje zoals ik uit ervaring weet en Emily masseerde rustig haar strakke schaamlippen die haar opening verborgen. Nadat ze dit een aantal keren had herhaald pakte ze haar binnenste schaamlippen voorzichtig vast en trok er heel zachtjes aan. Nu bracht haar ene hand op haar onderbuik en met haar andere hand gleed ze voorzichtig met een vinger haar opening binnen ondertussen haar clitoris stimulerend. Al na een paar minuten gaf Janet aan klaar te moeten komen maar dat ging dus niet gebeuren. Heel rustig stopte ze met de bewegingen en bracht haar hand op de onderbuik van Janet. Ze liet Janet nu even afkoelen. Dat lukte want ze kwam niet klaar.

Nu verplaatste zich naar Nicole en ging goed tussen haar benen zitten. Nicole had echt ook een mooi kutje. Haar schaamlippen waren wat groter. Ze plaatste nu haar hand met de vingers op de onderbuik en gleed langzaam naar beneden en masseerde zacht met haar duim de geslachtsopening van Nicole. Ze begon nu de schaamlippen aan de buitenzijde te masseren. Daarna pakte ze schaamlippen tussen de vingers en liet deze langzaam in de hele lengte er langs glijden. Telkens van beneden naar boven en langs haar clitoris. Ze verschoof even haar benen om gemakkelijker te liggen. Nadat ze dit een aantal keren had herhaald pakte ze ook haar binnenste schaamlippen voorzichtig vast en trok er aan. Rustig gleed ze voorzichtig met een vinger haar opening binnen. Nicole genoot zichtbaar en trok rustig haar benen iets op en spreidde deze maximaal. Haar lippen waren opgezwollen en haar clitoris was nu duidelijk zichtbaar. Nu bracht ze 2 vingers naar binnen. Na enige een flinke tijd ging ook Nicole bijna voor de bijl maar ook daar lukte het afkoelen. Na even te hebben gewacht deed Emily nu de blinddoekjes van beide even af.

Ze waren klaar en bedankten Emily voor de hele fijne massage. Maar Emily bleef bij hen zitten. “Ik help jullie ook even verder deze ochtend als dat nodig is”, zei ze. Ze praatten nog even wat na en daarna stond ze op en liep even weg. Ze praatten wat en ondertussen kwam Emily terug in de ruimte. Alles goed? Was het verder lekker? Vroeg ze aan beide. Ze knikten en antwoordden dat het geweldig was geweest. Ze vroeg aan beide om even op te staan en Emily kwam nu voor Nicole staan en vroeg haar even mee te lopen naar de stoel. Nicole liep mee en Janet volgde hen beide. Jullie zijn er klaar voor? Dan gaan we verder met de voorbereiding. Beide stemden in. Dan doen we Nicole eerst even want die heeft al wat ervaring met ons. Nicole liep naar voren.

Ze vroeg aan Nicole om goed te gaan zitten in de stoel en even haar benen te spreiden. Nicole ging opnieuw zitten en ging gemakkelijk liggen in de stoel en liet haar benen snel uit elkaar vallen en plaatste haar schoentjes in de beugels net zoals even daarvoor en bracht haar benen verder uit elkaar. Haar kutje was nog glad van de olie en haar schaamlippen iets opgezwollen en clitoris was nog goed doorbloed. Ze liet haar geschoren kutje nu goed zien. Ze trok nu een paar latex handschoentjes aan en legde haar handen op de binnenkant van haar dij en drukte de benen uit elkaar zodat ze goed tussen haar benen kon komen en het geheel goed kon bekijken. Ze vroeg Nicole goed achterover in de stoel te gaan liggen en haar benen goed te spreiden en wat op te trekken naar haar buik. Nicole knikte en zette haar voeten in de beugels en trok haar benen op. De beugels waren los gemaakt en veerden mee met de beweging die ze maakte. Ze spreidde haar benen en de beugels werden door Emily vastgezet met draaiknoppen. Ze maakte twee banden om Nicole haar onderbenen vast zodat ze niet los kon komen. Nicole wachtte af wat verder komen ging. Ze knipte een sterke lamp aan zodat alles goed verlicht werd boven de stoel.

Ze lag rustig nu in de stoel met haar handen op de armleuningen van de stoel. Janet ging op een kruk naast Nicole zitten en keek gespannen toe. Er werd een pompfles met glijmiddel gepakt van het schap en ze pompte rustig wat op haar handschoentjes. Vervolgens ging ze goed zitten op de kruk en rolde naar voren op de kruk tussen de benen van Nicole. Ze spreidde nu voorzichtig de schaamlippen van Nicole met haar vingers. Nicole verschoof even en Emily liet nu wat op haar schaamlippen lopen uit de fles en begon dit rustig met haar vingers gelijkmatig te verdelen en uit te smeren.

“Ik ga je opening even wat ruimer maken”, zei Emily voor het vervolg zometeen. Zoals je weet is dat even nodig. Ik breng zo even mijn vingers bij je naar binnenin je vagina en ga je wat oprekken. Dit als voorbereiding voor straks. Ontspan en geniet. Ik doe natuurlijk voorzichtig. Nicole knikte en zei: “OK”.
Ze bracht nog wat aan op de vingertoppen. Nicole was nu goed ingevet en het geheel glom behoorlijk in de lampen. Ik gluurde naar binnen en kon precies het geheel zien en keek Emily op haar rug. Ze bracht voorzichtig maar stevig haar vingers bij haar tussen haar schaamlippen en na een paar keer op en neer te zijn gegaan gleed ze voor Nicole toch nog onverwacht voorzichtig met haar vinger naar binnen. Nicole spande haar beenspieren en zette haar schoentje goed in de beugel. Ze pakte de rand van de stoel vast en zuchtte even diep. Ze spreidde haar verder met de vingers van haar ene hand en trok ze naar buiten terwijl ze nog met de vinger van de andere hand in haar opening zat. “Mmmm” zuchtte ze nu. Ze ging nu voorzichtig en langzaam naar binnen en bracht na een aantal keren voorzichtig een tweede vinger naar binnen. Janet zat naast Nicole en keek ademloos toe. Plotseling trok Emily haar vingers naar buiten en spreidde ze de boel flink uit elkaar en ging daarna diep met twee vingers naar binnen en draaide langs de randen van haar binnenste schaamlippen en trok deze verder uitelkaar. Nicole schokte eventjes in de stoel en liet een korte gesmoorde gil horen. Het metaal van de stalen beugels rinkelde even door haar onverwachte beweging. Haar handen klemden zich wit om de rubberrand van de onderzoeksstoel en haar borsten schokten.

Ondertussen pakte ze nu een behoorlijk grote gladde zwarte dildo. Een flink maatje groter als wat er thuis bij ons ligt in ieder geval. Ze stond rustig op en liep even weg naar een wasbak. Zoals bij veel huishoudens hadden wij ook zo’n ding thuis en ik kan gerust zeggen dat deze echy flink groter als normaal was. Ze hield de dildo onder de warme kraan en maakte deze daarna droog. Ze nam de dildo van siliconen in haar hand en bracht hier snel een condoom over aan en daarna snel veel glijmiddel op aan. Nicole zag dit niet. Ze ging weer zitten op de kruk. Ze bracht nu meteen haar vingers rustig naar binnen bij haar en begon ritmisch haar vingers in en uit haar kutje te halen en ondertussen haar schaamlippen te masseren om het geheel soepel te maken. Nicole had haar handen nu op haar bovenbenen gelegd en hield haar benen goed opgetrokken. Ze kon niet verschuiven want haar onderbenen zaten vast. De dildo was inmiddels klaar voor gebruik en actie. Ze ging nu goed op de kruk tussen de benen van Nicole zitten.
Ze bracht het apparaat nu voor de opening van Nicole en ging nog een even door met haar vingeren. “Oooh, lekker” stamelde Nicole. Ze bracht nu meerdere vingers bij haar naar binnen en ze kreunde even moeizaam. Ze trok nu haar vingers langzaam terug uit haar kutje en haar schaamlippen sloten zich langzaam.

Ze spreidde haar opnieuw, zocht haar opening en drukte ondertussen nu de top van de dildo langzaam bij haar naar binnen tot de deze het topdeel omsloten en begon toen langzaam met persen. Ze kreunde nu hoorbaar en de dildo gleed langzaam en moeizaam een stukje naar binnen. Ze pufte even en haar benen trilden. “Kom op”, zei Emily, even doorzetten. Ze zette nu de handpalm goed op de achterkant en duwde stevig door naar voren. Het was een behoorlijke dildo, qua lengte en breedte en ze was nu behoorlijk strak en witgespannen om het geval en ze pufte hevig. “Oooh” zei ze, “dit is even heftig joh”. “Hij is behoorlijk groot, even stoppen graag.” Emily stopte even kort en liet haar even op adem komen. “Het is echt nodig voor straks”, zei ze en spreidde nog steeds haar buitenste schaamlippen. “Weet ik”, zei Nicole. Na een halve minuut hervatte ze het en zei "klaar?" tegen Nicole. Ze knikte.

Ze bracht nu ritmisch en rustig de dildo bij haar naar binnen en buiten. Maar liet het ding ondertussen dieper en dieper naar binnen in haar kutje glijden. Telkens bij het naar binnen brengen was een soppend geluid te horen en Nicole haar schaamlippen waren nu rood van de wrijving en sloten zich strak om het ding. Ze werd nu steeds ruimer en het ging ook veel gemakkelijker. Emily ging door met pompen. Ze bracht hem nu hard en stotend naar binnen toe in de gehele lengte en trok deze weer tot aan het topje naar buiten. Af en toe helemaal uit haar kutje trekkend en stootte dan in een beweging helemaal bij haar naar binnen. Haar benen wiegden nu telkens mee bij elke keer dat de dildo bij haar naar binnen werd gebracht en haar borsten schokten heen en weer. Het was wel heel lekker. Ze sloeg haar handen zelf onder haar borsten en hield deze nu stevig vast. Zo ging het minuten lang door totdat Nicole kreunde en zei “Oooh, ik moet klaarkomen”. “Dat moeten we nog niet hebben”, zei Emily. Ze stopte onmiddelijk, de dildo snel in zijn geheel terugtrekkend uit haar kutje. Emily legde stevig haar hand op haar onderbuik en oefende druk uit. Al snel koelde ze af door deze actie.

De schaamlippen en haar opening van haar kutje sloten zich langzaam en ze lag nog lekker na te hijgen. “Dit was echt lekker en heftig”, zei ze. Er werd verder daarna niet veel gezegd en ze vroeg aan Nicole om nog even de benen te spreiden. Na een paar minuten was ze klaar, maakte haar schoon door het overtollig glijmiddel weg te halen wat over de binnenkant van haar dijbenen en richting haar billen was gelopen. Ze mocht nu uit de stoel komen en even bijkomen. Emily maakte de banden los en Nicole haalde haar benen vervolgens uit de beugels en zette haar schoentjes op de vloer en ging met haar billen even op de rand zitten. Haar schoentjes klikten op de vloer toen ze uit de stoel stapte. Haar borsten hingen nu mooi en haar tepels waren nog donker en hard. Ze praatte even met Janet die ademloos had toegezien. Ze ging vervolgens op een krukje zitten met haar benen over elkaar en kwam even bij. Janet was aan de beurt terwijl Nicole haar glas leegdronk.

De vrouw vroeg nu aan Janet om plaats te nemen in de stoel. Nicole kreeg ondertussen nog een handoekje aangereikt en veegde de laatste restjes weg  van de olie aan de binnenkant van haar benen. Janet ging nu liggen en hetzelfde herhaalde zich. Janet wist wat er natuurlijk ging komen en trok haar benen alvast op naar haar buik. Ze was er helemaal klaar voor en had er blijkbaar ook zin in. Ze ging goed liggen en ook haar onderbenen werden vastgezet in de stoel. Ze spreidde zelf haar schaamlippen al even met haar slanke vingers. Emily trok ondertussen nieuwe handschoentjes aan en er werd vervolgens glijmiddel aangebracht, ze zette de fles weg en gleed met haar hand tussen Janet haar benen en kwam voorzichtig naar binnen bij haar en begon haar te vingeren.

Ze ging eerst met een vinger bij Janet naar binnen en rekte haar op door er stevig langs te gaan. Janet pufte even en liet lucht tussen haar lippen langzaam ontsnappen. Al snel was er meer ruimte en trok ze flink aan haar buitenste schaamlippen en bracht door de ruimte drie vingers bij haar naar binnen. Janet gilde even gesmoord. Ze was nog behoorlijk nauw en had een strak kutje ondanks een paar bevallingen weet ik uit ervaring. Emily ging toch stevig door om de boel lekker soepel te maken en op te rekken. Ze stopte even en was bezig de dildo opnieuw klaar te maken en bracht hier ook een nieuw condoom aan. Ze wachtte even en bracht de dildo alvast voor Janet haar opening. Ze vroeg of het nog ging en Janet knikte. Daarop wachtte ze geen moment meer en ging snel van start.

Na een aantal keren ritmische bewegingen bracht ze de dildo voor de opening van Janet. Ze trok haar vingers terug en opende de schaamlippen en begon voorzichtig maar stevig de dildo naar binnen te brengen. Janet pufte hevig en perste zelf al even. De dildo gleed met een schokje nu naar binnen en haar schaamlippen gleden strak om het apparaat heen. Ze had er best wel moeite mee, hij was ook erg groot. “Even flink zijn”, zei ze tegen Janet en ze zette nu wat meer kracht en perste de dildo behoorlijk hard naar binnen bij haar.

Nicole stond nu op en ging naast Janet staan en hield haar hand vast. De dildo ging nog niet diep genoeg en ze zette nu behoorlijk kracht op de achterkant. Janet gilde even en ze gooide haar hoofd achterover. De dildo gleed nu toch langzaam verder naar binnen in haar kutje. Even stopte ze en de dildo bleef deels in haar kutje zitten. Hij zat nu redelijk diep maar volgens mij nog niet diep genoeg naar haar mening.
Ze liet de dildo nu blijkbaar met opzet even zitten om het geheel wat extra op te rekken en Janet te laten wennen. Ze haalde het geval weer helemaal terug tot de punt nog net tussen Janet haar schaamlippen zat. Ze wachtte even en begon toen stevig en hard hem weer naar binnen te persen. Janet gilde opnieuw en met schokjes ging het apparaat nu veel dieper naar binnen toe. Ritmisch werd nu de dildo naar binnen gebracht en naar buiten getrokken en het ging steeds makkelijker. Na een 15 minuten was de boel stevig opgerekt en soepel gemaakt en was het verhaal klaar. Emily trok terug en Janet haar opening bleef nu geheel openstaan door de grootte van de dildo die net telkens bij haar naar binnen was gebracht. Ze bleef even liggen om bij te komen en uiteindelijk mocht ook Janet uit de stoel komen. Ze haalde haar benen uit de beugels nadat de banden los waren gemaakt en ging rustig even op de rand van de stoel zitten. Haar gezicht en borsten waren rood van inspanning en haar tepels hard. Blijkbaar begon nu het echte werk pas, ik wist gewoon niet wat ik allemaal zag…. Het was “hot” in ieder geval.

Nicole ging staan en was inmiddels natuurlijk lekker helemaal kaal geschoren en ze had een prachtige roze kutje. Haar kleine schaamlippen waren wat groter en je kon nu duidelijk haar opening zien. De dame liep weg om de spullen weg te leggen en kwam kort daarop weer terug om te helpen. Toen ze terug kwam vroeg ze aan Nicole en Janet; klaar voor het vervolg en de andere dingen die we gaan doen en hebben besproken? Willen jullie het door laten gaan en willen jullie bij elkaar blijven? Mag het gemengd? “Het is heftig, dat weten jullie toch?”. “Ja hoor” zei Nicole, we willen doorgaan. “We zijn er speciaal voor gekomen” zei ze zacht. “Jij ook”, vroeg ze aan Janet. Janet knikte. “We willen graag wel bij elkaar blijven”, “het is voor Janet nieuw enne ze weet niet precies wat gaat gebeuren”. “Goed zo dan”, antwoordde ze. Ze gaf aan het e.e.a. te gaan regelen.

Ze liep vervolgens even weg en Nicole zat even ontspannen op de kruk en Janet op een stoel met haar benen te wiebelen. Ze was behoorlijk zenuwachtig. Nicole sprak even met Janet. “Pfff, dit was best wel heftig”, zei ze tegen Nicole. Janet ging ook even op een kruk zitten. “Nou”, zei Nicole, “dat wat komen gaat nog veel meer”. Ja, jij weet het hé, zei Janet. Nicole knikte. Moeten we hem zo roepen? Janet wees in mijn richting. “nee, nog niet” zei Nicole. Eerst even samen lekker aan de slag. Janet knikte.

De ruimte was lekker warm en er was vloerverwarming want het viel me op dat de waterduppels bij de douchecabine al verdampt waren. Het was dus niet vervelend dat ze nu allebei poedelnaakt daar zaten te wachten. Koud hadden ze het niet. Nicole stond langzaam op en ging gespreid voor Janet staan, haar hakjes klikten opnieuw op de gladde stenen vloer. Ongemerkt waren ze blijkbaar allebei nu wel geil en opgewonden. Janet legde haar handen op de schouders van Nicole en gleed langzaam naar beneden en pakte ongegeneerd haar grote borsten even beet door haar handen eronder te leggen en ze op te tillen. Daarna pakte ze haar tieten stevig beet en gleed met haar handen naar voren en nam haar tepels stevig tussen haar vingers en kneep er zacht in. Ze zei dat ze mooi waren. Nicole keek even verlegen naar de grond. Janet gleed langzaam over haar borsten naar beneden over haar buik en legde haar handen op haar heupen. Onverwacht pakte pakte Nicole de hand van Janet en bewoog deze zelf rustig naar beneden en legde deze op haar onderbuik. “Je mag wel even voelen hoor”, zei Nicole. “Vind je het niet vervelend dan?”, zei Janet. Ze gaf aan dat ze er juist zin in had en het lekker spannend en geil vond.

Janet gleed vervolgens rustig met de hand tussen Nicole haar benen en voelde even. Nicole deed haar benen wat uit elkaar en legde haar handen op de schouders van Janet. Mmm, lekker zei ze tegen Nicole. Je huid is lekker zacht. Wacht eventjes. Mag ik? zei Janet. Nicole knikte. Janet ging goed voor Nicole staan en gleed een paar keer voorzichtig bij Nicole tussen haar schaamlippen met haar vingers. Toen ze dit een paar keer gedaan had zei ze: je bent al lekker nat he? Nicole knikte en langzaam trok Janet haar schaamlippen wat uit elkaar en bracht rustig een vinger bij haar naar binnen en begon deze ritmisch te bewegen. Nicole knikte haar hoofd achterover en kreunde. Janet begon haar rustig te vingeren en bracht nu twee vingers bij haar naar binnen. Oooh, lekker Janet. Zei ze. Haar borsten richtten zich wat op en ze sloeg haar handen eronder om ze te ondersteunen. Ze stond nu wat wijdbeens voor Janet. Mooi joh, je hebt en mooi kutje zei ze. Na een paar minuten trok Janet haar hand terug en ging zelf zitten op de kruk. Je wilt mij nu vast ook even zien? Ja, tuurlijk zei Nicole en kwam voor haar staan. Haar schoentjes klikten op de vloer toen ze naar Janet toe liep.

Janet spreidde haar benen even iets terwijl ze op de kruk ging zitten en wreef snel met haar hand tussen haar benen. Nicole kwam voor haar staan en legde zonder iets te vragen haar hand op de onderbuik van Janet. Brutaal gleed ze meteen tussen de schaamlippen van Janet en zocht meteen haar opening op. Janet keek even naar beneden wat Nicole deed en snel zat ze op de juiste plek. Snel gleed Nicole naar binnen met een vinger. Janet zuchtte en ze ging er goed voor zitten en Nicole bracht nu twee vingers diep bij haar naar binnen. Lekker?, vroeg ze aan Janet. Ja, lekker zei ze en knikte. Janet hield zich nu aan de kruk vast en Nicole zocht even de clitoris van Janet en begon er zacht over heen te gaan. Janet raakte nu behoorlijk opgewonden en Nicole gaf haar spontaan een kus. Nicole gleed nu opnieuw met drie vingers voorzichtig bij Janet naar binnen en vingerde haar een aantal keren diep in haar kutje. Janet zuchtte. Ze pakte Janet haar borsten beet. Oooohhh, lekker, fluisterde ze. Ze ging nu gehurkt zitten, haar prachtige billen naar achteren op haar hoge hakjes en bracht haar gezicht tussen Janet haar benen. Ze spreidde haar benen verder en Nicole begon haar clitoris ritmisch te likken met haar tong. Plagend en tergend langzaam likte ze nu Janet over haar clitje. Janet kreunde en hield haar hoofd vast. Nicole trok haar hoofd terug en vingerde Janet nu hard en ritmisch.

Ondertussen zei ze tegen Janet: weet je zeker dat je het wilt?. Ja, ik wil het zeker eens mee maken hoe het is zei ze tegen Nicole. We blijven gewoon bij elkaar en jij helpt me toch?. Tuurlijk zei Nicole. Nicole ging door en voelde opnieuw diep bij Janet. Ze spreidde haar benen wat verder door ze naar buiten te laten vallen. Nicole keek goed naar Janet en doordat ze haar benen gespreid had kon je alles goed zien. Ze streelde Janet over haar clitoris en Janet raakte nu hevig opgewonden. Janet pakte Nicole haar hand vast en trok haar vingers snel terug uit haar kutje. Stoppen joh, zei ze, ik kom bijna klaar… Nicole stopte eventjes en net op dat moment kwam Emily teruglopen.

Emily kwam meteen naar ze toe lopen en zei kort “we gaan beginnen dames”. Ze wenkte ze naar een hoek van het vertrek en ik kon nog niets zien. Onverwacht kwam er een stoere vent aanlopen. Het was een stoere, gespierde donkere jongen. Uiterlijk commando. Een bundel spieren en een beer van een kerel. Hij had een vlot shirt en een korte broek aan, zonnebril in het korte haar. Hij liep even naar Nicole en Janet en zijn blik gleed keurend over hun lichamen. Janet zat nog wat met haar benen gespreid op d'r kruk en ze zaten er allebei en een beetje onwennig bij. Ze wist niet ze er van moest vinden op dat moment.

Hij liep even weg naar de andere kant van de ruimte en verdween toen in een kleedruimte. Ze vertelde aan Nicole en Janet dat Ricardo het was die vandaag zou meewerken en het e.e.a. zou uitvoeren bij hen. Janet keek nu toch wel een beetje angstig in de richting waar ze Nicole verwachtte zittend op haar krukje en alsof ze dit allemaal niet verwacht had. Nu kon het leuk gaan worden. Emily zei dat ze nu niet meer terugkonden. E.e.a. ging nu volgens overeenkomst verder.

Ze legde wat dingen klaar en liep rustig naar de kleedruimte en stond even zacht te praten met Ricardo. Hij had zich uitgekleed en hij kwam nu naakt teruglopen met een half slappe donkere penis zichtbaar. Zelfs in slappe toestand was het een behoorlijk grote penis die van Ricardo. Ze zeggen van donkere mannen dat die een flinke penis hebben en over het algemeen is dat onzin en zeker niet altjd waar maar in dit geval was het een waarheid als een koe. Hij had een flink apparaat. Een enorme pik zelfs.

De meiden zijn er klaar voor dus ga je gang, zei Emily. Hij knikte naar haar en zei: "dat is prima, ga ik starten”. Ik weet niet hoe lang het gaat duren. Emily gaf echter aan dat ze in de buurt zou blijven voor als het nodig was. Hij liep de ruimte in met een tasje in zijn hand, zijn penis bungelde tussen zijn benen. Wat een situatie! Ik was toch wel benieuwd en verrast door deze plotselinge wending in het verhaal.

Hij liep op Nicole af en hij haar hand en trok haar van de kruk mee. Ze liet zich van de kruk glijden en haar schoentjes klikten op de vloer. Haar borsten deinden op en neer toen ze achter hem aan liep. Ze deed haar blonde haar even naar achteren met haar andere hand. Hij nam haar mee naar de comfortabele lederen hoekbank. Nicole was gaan zitten op de bank en hij ging naast Janet staan en pakte haar hand en trok haar ook mee om het ijs wat te breken. Janet liep nu met hem mee. Ze had net als altijd kort donker bijna zwart haar, ze was een beetje getint. Iets exotisch in haar genen. De borsten deinden op en neer tijdens het lopen en het klikken van de hakjes op de vloer was goed te horen. Sexy. Hij bekeek Nicole en Janet even goed van top tot teen. Janet bleef staan en wist niet wat hij wilde. Dat werd echter al heel snel duidelijk.

Hij ging meteen achter Janet staan en legde zijn handen op haar heupen. Langzaam gleed hij over haar rug naar boven naar haar schouders en terug. Hij pakte haar billen even beet en gaf haar een tikje. Ze huiverde even. Dat deed hij een paar keer. Hij legde zijn handen nu op haar schouders en langzaam gleed hij met zijn handen nu naar voren. Hij draaide haar een kwartslag en nu was het allemaal wat beter zichtbaar in het schijnsel van de lampen. Deze ruimte was nu weer helder maar nog wel sfeervol verlicht. Het was een boom van een kerel. Hij gleed nu langzaam naar haar borsten en pakte deze van achter rustig beet en nam ze heel stevig in zijn handen. Doordat hij haar borsten heel stevig in zijn handen hield en omhoog bracht priemden haar stijve tepels naar voren. Ondertussen kneep hij zachtjes in haar tepels en nam hij haar tepels stevig tussen zijn vingers. Ze zuchtte even en liet haar armen langs haar lichaam hangen. Na enige keren dit te hebben herhaald pakte hij zijn tasje. Zijn penis werd al iets stijf.

Ze stond even onwennig te wachten totdat hij zijn spullen had gepakt uit een tasje en hij vroeg Janet het eerst om op de bank plaats te nemen. Ze draaide zich om en hij hielp haar even naar de bank te gaan. Nicole zat daar al te wachten in de andere hoek. Janet ging zitten met meteen haar billen wat op de rand en hij vroeg haar daarna om achterover te gaan zitten en om haar benen uit elkaar te plaatsen. Ze ging zitten maar een beetje verlegen hield ze haar benen nog wat bij elkaar.

Hij pakte haar enkels en bewoog deze rustig uit elkaar, Janet deed wat nu gevraagd werd en zette haar schoentjes uit elkaar. “Spreid je benen maar even goed” zei hij. Ze twijfelde maar deed het toch en spreidde haar benen nu verder. Nu lag ze kwetsbaar en in vol ornaat zichtbaar voor hem. Hij trok zich een paar keer af, en liet wat glijmiddel op zijn hand lopen en smeerde het goedje over zijn wat inmiddels stijf geworden penis. Deze begon behoorlijk groot te worden en hij glom in het schijnsel van de lampen. Janet keek nu stiekum naar zijn enorme geval en keek Nicole angstig aan. Hij zei niet veel meer maar legde zijn hand voorzichtig op Janet haar onderbuik en gleed langzaam met zijn hand tussen haar benen. Ze verschoof even en keek wat angstig hem aan, schraapte haar keel even en wachtte op wat verder ging komen.

Hij gleed rustig met zijn hand tussen haar benen en smeerde voorzichtig het glibberige goedje over Janet haar kale kutje en gleed een paar keer met haar vingers tussen haar schaamlippen. Janet ging een paar keer zenuwachtig verzitten op de bank en legde haar hoofd achterover. Ze lag nu toch redelijk hulpeloos gespreid met haar benen en pakte met haar handen de bank vast. Ricardo kwam dichterbij en gleed onverwacht met een vinger voorzichtig bij Janet naar binnen. Ze zuchtte diep. Hij voelde even diep bij Janet van binnen en ging met zijn vinger een paar keer heen en weer en maakte flink ruimte en begon Janet voorzichtig maar stevig te vingeren. Mmmm, zei hij. Je bent lekker strak. Ze keek hem even vluchtig aan na die woorden. Ondertussen was hij haar aan het ‘opwarmen’. Nu weer iets ondieper waarbij hij zijn vinger terugtrok en dan weer ietsje dieper. Hij ging meteen van vol van start en liet er geen gras over groeien. Ik dacht dat ik jaloers zou zijn maar eigenlijk vond ik het wel erg opwindend om mijn eigen vrouw zo te zien met haar benen wijd en dat hij haar betastte op haar meest intieme plekken en steig aan de slag was met haar. Ach, de vraag was natuurlijk of het hierbij bleef en wat verder ging gebeuren. Ik zou het wel zien.

Na een paar keer gleed hij met twee vingers bij haar naar binnen en maakte nog wat meer ruimte totdat hij stevig met drie vingers snel naar binnen gleed. Janet zuchtte nu diep. Toen boog hij even naar achteren en Janet ontspande een beetje. Hij pakte een paarse rubberen gel vibrator uit zijn tas. Heel flexibel en een behoorlijk groot ding. Hij ging op zijn knieen voor de bank zitten. Het apparaat was kennelijk lekker warm gemaakt want hij voelde even en bromde even goedkeurend. Hij hield hem rustig even tegen de dij van Janet aan en vroeg of het goed was. Janet antwoorde en knikte. Hij pakte een condoom en trok dit over de vibrator. Na een paar keer de gel te hebben verdeeld over de dildo zette hij de tril stand aan en bracht hij het topje van de dildo voor Janet haar opening en drukte de dildo tussen haar schaamlippen. Janet zuchtte en moeiteloos gleed deze bij Janet een stukje nu naar binnen toe. Stevig bracht hij de vibrator tussen haar schaamlippen en rolde deze over haar clitoris. Na een paar keer dit gedaan te hebben bracht hij opnieuw het topje bij Janet naar binnen toe en bracht nu de vibrator een stuk verder bij haar naar binnen. Janet gooide haar hoofd achterover en trok haar benen iets naar zich toe. Hij hield met zijn handen haar benen tegen en hield deze gespreid. Na een aantal keren ondiep de vibrator naar binnen te hebben gebracht drukte hij deze diep naar binnen. Janet gilde even en ademde nu wat sneller en hoorbaar. Hij vroeg Janet om haar benen iets meer naar haar buik op te trekken en zo gespreid mogelijk te gaan liggen en haar schoentjes op de bank te zetten. Ze trok haar benen rustig wat op en je kon nu goed haar kale kutje zien en haar mooie schaamlippen met de vibrator in haar strakke kutje…

Hij leunde naar links en pakte Nicole haar hand en trok haar naar zich toe. Ze ging verzitten op de bank en kwam dicht naast Janet zitten. Ze zat nu rechtop en hij pakte opnieuw haar hand en trok haar rustig iets voorover en legde deze daarna op zijn pik. Nicole voelde nu voorzichtig met haar hand en omklemde toen zijn pik, die werd langzaam verder hard. Ze klemde haar hand steviger om zijn pik en begon hem nu rustig maar ritmisch af te trekken met haar slanke handen. Zijn pik was bij nader inzien echt enorm en inmiddels mooi glad. Ik begreep onmiddelijk waarom ze voorbereiding hadden gehad. Nicole bracht nu twee handen om zijn pik. Eentje bij de basis, daar pakte ze ook zijn ballen stevig mee beet, en een hand om de top en begon hem harder en ritmisch af te trekken. Zijn pik werd langzaamaan helemaal keihard en begon te kloppen. Het was werkelijk een gigantische pik, lang en een behoorlijke omvang. Nicole had een rood gezicht van inspanning gekregen. Hij stopte even bij Janet en trok nu langzaam de vibrator terug. Janet sloot haar benen iets en keek toe. Hij stond op en pakte Nicole haar hand vast. “Je mag even opstaan hoor”, zei hij.

Ze stond op en hij draaide zich nu om en hij ging nu voor Nicole staan en pakte meteen haar grote tieten stevig met zijn handen beet en tilde ze goed omhoog. Hij liet zijn handen naar haar heupen glijden en draaide haar om en ging nu snel achter haar staan en pakte haar bij haar schouders. Nicole was een stuk kleiner in lengte. Hij was een boom van een kerel. Hij greep haar meteen opnieuw hard van achteren bij haar tieten en kuste haar in haar nek. Hij sloeg zijn handen onder haar borsten en kneep zacht in haar tepels en tilde haar borsten op. Hij rolde voorzichtig de tepels tussen zijn vingers. Ze gooide haar hoofd naar achteren en hij kuste haar opnieuw. Ondertussen bracht ze haar arm naar achteren en zocht zijn pik op en begon hem opnieuw af te trekken. Janet keek ademloos toe.

“Ik wil jou even zien”, zei hij zacht en pakte Nicole bij haar hand en trok haar mee naar kruk. Laat je kutje maar eens zien zei hij tegen Nicole. Ze ging snel zitten en hij duwde de benen van Nicole zelf al uit elkaar. Nicole ging even steviger zitten op de kruk en zette haar benen met haar sexy schoentjes nog aan iets uit elkaar. Hij kon haar kutje nu zien maar spreidde haar benen verder. Nu kon je goed haar kutje zien en nadat hij voor haar ging staan liet hij snel zijn hand naar beneden glijden tussen haar benen en voelde met zijn donkere vingers tussen haar schaamlippen. Nicole keek denkbeeldig naar het plafond en wachtte wat hij ging doen. Goed zo zei hij tegen Nicole. Pers eens. Nicole perste en haar schaamlippen gingen mooi open staan. Ondertussen was Janet rustig gaan zitten op de bank in een hoek en kwam even bij.

Hij masseerde Nicole en gleed zijn handen naar boven en pakte haar borsten en ging zacht langs haar tepels met zijn handen. Haar tepels werden nu hard en donker en haar borsten richtten zich wat op. Hij legde zijn grote handen op haar dijen en hield haar benen uit elkaar en begon haar clitoris stevig te likken, ondertussen met zijn duimen haar schaamlippen uitelkaar trekkend. Hij verdween met zijn hoofd tussen haar benen en ze kreunde. Ooooooh, zei ze. Lekker dit. Hij ging zo een tijdje door en ze raakte enorm opgewonden en pakte zijn hoofd vast en drukte die tussen haar benen. “neem me”, zei ze zacht. Hij stopte even.

Je hebt wel zin en je bent er klaar voor? Nicole antwoordde zacht en knikte in de richting van hem. Hij trok haar omhoog van de kruk en ze ging weer staan. Hij gleed nu over haar onderbuik en naar haar billen. Hij legde zijn hand op haar onderbuik en gleed meteen naar beneden. Nicole zuchtte opnieuw. Hij voelde even tussen haar benen, Nicole zette haar schoentjes uit zichzelf wat uit elkaar zodat hij goed toegang had. “Goed zo” zei hij goedkeurend. Hij ging nu met zijn vingers opnieuw tussen haar schaamlippen. Hij legde zijn hand op haar mooie rug en duwde haar zacht naar voren. Ze boog nu iets voorover, haar prachtige borsten nu iets hangend. Daarna bracht hij zijn hand van achteren tussen haar billen door tussen haar benen. Hij duwde met zijn andere hand op haar rug haar verder naar voren en omlaag dwingend. Nicole zette haar handen op de kruk en boog nu goed en ver voorover. Hij gleed snel en stevig naar voren en spreidde haar schaamlippen uit elkaar en gleed met twee vingers snel in haar kutje. "Oooooh" zuchtte Nicole. Ze gooide haar hoofd achterover haar blonde haar naar achteren gooiend. Hij vingerde haar nu meteen hard en diep in haar kutje met zijn gespierde handen. Haar borsten deinden ritmisch heen en weer bij die bewegingen.

Hij liet behoorlijk wat glijmiddel op zijn hand lopen en bracht die bij Nicole aan tussen haar benen en in haar kutje. Hij bracht nu rustig drie vingers naar binnen en bleef haar stevig vingeren. Haar kont was mooi rond en deinde op en neer telkens als hij zijn vingers opnieuw bij haar naar binnen bracht. Hij gleed ondertussen met zijn andere hand over haar lichaam naar boven en pakte haar linkerborst nu heel stevig vast en trok haar verder naar beneden. Het was mooi om te zien hoe ze voorover stond met haar mooie benen gespreid en iets wankelend op haar sexy schoentjes met een behoorlijke hak. Hij bracht zijn vingers nu telkens diep naar binnen en draaide zijn hand rond.

Hij stopte en ging voor haar staan en trok Nicole van haar kruk rechtop. Ze pakte zijn pik spontaan vast en trok hem een paar keer stevig af en streelde zijn ballen. Ze kirde “ooooooh Ricardo, wat een ding”. Ze was blijkbaar al behoorlijk geil en had er wel zin in. “Niet te snel, niet te snel”, zei hij beheerst. Hij pakte haar hand en trok haar dicht naar zich toe. Zijn pik drukte nu tegen haar buik aan en hij legde zijn handen op haar schouders en drukte haar rustig naar beneden. Nicole begreep het wat hij wilde en ging op haar hurken zitten met haar mooie ronde billen naar achteren. Ze bracht met haar hand haar blonde haren naar achteren en hield haar haar nu naar achteren. Ze begon rustig eerst te likken aan het topje van zijn pik en hij kreunde instemmend.

Nu begon ze hem flink te pijpen en trok ondertussen zijn machtige pik hard af. Hij kreeg een enorm stijve geval en het duurde niet lang voordat hij in volledige harde toestand was. Ze snoof door haar neus want ze had moeite met zijn grootte. Ze kon hem amper in haar mond houden. Hij onderbrak even en liep op Janet af en pakte haar bij haar hand, trok haar uit de bank en begeleidde haar naar Nicole. Nicole zat nog steeds op haar hurken, met haar schoenjes uit elkaar en veegde het glijmiddel van haar mond. Hij leunde opzij en reikte naar Janet en pakte haar hand. Ze was wat beduust van wat ze zag en zijn pik priemde als van een dekhengst naar voren en was kaarsrecht. Hij trok haar met haar rug tegen zich aan terwijl Nicole nu weer zijn pik pakte in haar handen en rustig maar stevig aan het aftrekken en pijpen was. Hij gleed met zijn hand over Janet haar onderbuik tussen haar benen en spreidde behendig met zijn vingers haar schaamlippen. Ze verzette haar benen en spreidde zo iets.

Hij trok Nicole na een paar minuten omhoog en ging achter haar staan en pakte haar heupen beet en trok haar naar zich toe. Ricardo duwde zachtjes Janet naar Nicole en vroeg of ze voor haar wilde gaan staan. Ze ging voor Nicole staan. Ze legde haar handen op de schouders van Nicole en gleed naar haar borsten. Ricardo ging op zijn knieen zitten en Nicole spreidde haar benen wat. Haar hakjes klikten op de harde stenen vloer. Haar opening kreeg hij nu goed te zien en hij begon haar opnieuw te likken over haar clitoris. Nicole raakte enorm opgewonden en hield zich aan Janet vast. Nicole stond nu ook helemaal open en haar clitoris was helemaal opgezwollen.

Na enkele minuten kon hij zich toch echt niet langer inhouden en moest haar wel geweldig gaan neuken. Hij trok snel een condoom uit de verpakking. Nicole wist nu wel wat er ging komen en zette zich al schrap voor zijn volgende stap en pakte Janet stevig vast bij haar armen. Ze kon niet zien wat hij achter haar deed. Hij trok zichzelf nog een paar keer hard af en bracht zijn pik rustig voor Nicole haar opening en drukte voorzichtig het topje van zijn pik tussen Nicole haar schaamlippen. Dat voelde ze meteen en zette zich flink schrap. Haar beenspieren spanden zich nu aan en ze ging instinctief wat op haar tenen in haar schoentjes staan. Haar hakjes van haar schoentjes kwamen nu los van de vloer. Wat een monsterlijke pik. Helemaal stijf en kaarsrecht priemde hij nu naar voren. Klaar om haar te nemen zoals ze waarschijnlijk in lange tijd niet had gehad.

Ze schokte even en zuchtte en zette zich opnieuw schrap door met haar slanke handen Janet goed vast te pakken, Janet hield haar nu goed vast en wist ook wat er nu ging gebeuren. Hij keek even van achteren naar haar billen, drukte met zijn hand op haar rug en pakte haar heupen rustig en stevig beet. Hij perste zijn pik nu een beetje door Nicole haar opening naar binnen toe. Ze gilde even en trilde van opwinding van wat ging komen en trok een been los van de vloer. Haar hakjes klikten opnieuw. Hij pakte nu haar heupen extra goed vast, duwde haar billen naar beneden en trok haar naar zich toe. Hij tikte tegen de binnenkant van haar been aan om aan te geven dat ze meer gespreid moest staan. Ze verzette haar schoentjes even. Ze ging nu op haar tenen in haar schoentjes staan maar kon niet aan hem ontkomen. Langzaam zette hij meer kracht en drukte zijn pik bij haar krachtiger naar binnen. Ondertussen stevig de handpalm op haar onderrug zodat ze niet omhoog kon komen. Na een paar keer ondiep proberen kwam zijn pik te weinig naar binnen in deze houding en dat beviel hem blijkbaar niet. Hij zakte wat naar beneden en perste opnieuw zijn penis naar binnen in haar kutje en probeerde dit een aantal keren rustig om dichter bij haar te komen. Haar billen trilden bij zijn korte stoten. Nu kwam hij zelf wat omhoog, trok zijn penis terug en pakte Nicole bij haar hand beet en trok haar mee naar de stoel waar ze even daarvoor nog in hadden gezeten. Hij nam Janet mee en leidde haar naar een kruk naast de stoel. Ga maar even zitten, zei hij. Nicole nam plaats in de stoel en zette haar schoentjes al in de beugels en spreidde snel haar benen. Ze had er zin in.

Hij kwam tussen haar benen staan en pakte zijn pik in zijn hand trok deze snel en hard een paar keer af en leidde deze naar Nicole haar opening. Nicole greep de hand van Janet om steun en Janet ging van de kruk af en ging achter haar staan en pakte haar hand stevig beet. Ze spreidde zelf nu met haar vingers haar schaamlippen zodat haar opening goed zichtbaar was. En wist dat er geen ontsnappen meer aan was. Hulpeloos lag ze daar met volledig gespreide benen. Ze stond nu mooi open. Langzaam duwde Ricardo opnieuw zijn pik tussen haar schaamlippen in haar kut stevig naar binnen. “Ben je er klaar voor?” vroeg hij zacht. Ze knikte en zei “ja, je mag me hard nemen”. Hij knikte. Ze was nog wat nauw en trilde even met haar billen in de stoel en zuchtte heftig. Hij trok haar nu met haar mooie ronde billen meer naar de rand. Daar zat een uitsparing in de stoel waardoor hij veel gemakkelijker en dichter bij haar kon komen. Telkens bracht hij zijn pik een klein stukje dieper naar binnen. Snel nu iedere keer alleen maar een stukje van het topje.
Het was maar moeilijk ruimte maken en hij werd wat ongeduldig en toen begon hij met kracht en zijn gespierde lichaam zijn enorme pik naar binnen te persen tussen haar schaamlippen. Nicole gilde en zocht steun om zichzelf vast te houden en pakte snel met haar handen de handgrepen van de stoel vast. Ze probeerde haar benen op te trekken met haar schoentjes. Hij hield haar benen echter tegen en gleed naar boven over haar buik naar haar borsten met zijn handen en pakte haar tieten heel stevig vast en hield haar in bedwang. Oh mijn god zei ze. Wat is dat ding groot. Dit lukt niet zo.
Janet hoorde het allemaal, ze hield haar stevig vast. Niet erg voorzichtig bracht hij zijn pik dieper naar binnen. Hij sloeg zijn armen nu om haar benen en trok haar met een ruk naar de rand van de onderzoeksstoel om nog meer grip te krijgen en ging wat meer boven haar staan en begon nu stevig en deinend zijn pik naar binnen te brengen bij Nicole. Telkens een keertje of 2 ondiep en daarna weer diep proberen te stoten. Zijn pik verdween nu wel voor de helft naar binnen en haar borsten en billen deinden op en neer met de beweging naar voren van zijn lichaam. Haar schaamlippen waren wit en omsloten zeer nauw zijn giga pik en hij probeerde nu deze in de volle lengte naar binnen te brengen, wat nooit helemaal zou gaan lukken. Ze wilde hard genomen worden, daar kreeg ze nu het resultaat. Het was een heerlijk gezicht hoe ze zwaar werd geneukt door hem. Haar benen veerden telkens mee bij het naar binnen brengen van zijn pik bij haar.

Janet had nog steeds de hand vast van Nicole. Ze zag en hoorde hoe hij soppend zijn pik naar binnen bracht bij haar vriendin. Hard bracht hij nu zijn pik steeds dieper naar binnen. Hij trok haar billen nog meer naar de rand en kwam goed tussen haar benen staan. Wat een prachtige kont. Hij ging wat meer boven haar staan en begon nu stevig en hard stotend en deinend zijn pik naar binnen te brengen. Kom op, stamelde Janet, je kan het. Ze wist eigenlijk ook niet wat ze moest zeggen. Zij zou vast nog aan de beurt komen. Hij ramde nu een paar keer hard naar binnen en zijn pik verdween nu bijna volledig bij haar naar binnen. Hij maakte flink ruimte bij haar en haar borsten deinden nu op en neer bij elke harde beuk van zijn onderlichaam. Hij trok zijn pik geheel terug en beukte tussen haar schaamlippen zijn pik terug in haar opening. Nicole had nu haar benen iets uit de beugels gehaald en omhoog gebracht om de lange halen op te vangen. Hij neukte haar nu enorm hard en kwam nu erg diep bij haar en ze probeerde hem krampachtig tegen te houden met haar hand op zijn onderbuik zodat hij minder diep kon stoten. Ze gilde, jammerde daarna bij elke diepe stoot die hij uitvoerde om naar adem te snakken. Haar haar was nu nat van inspanning en ze had een rode blos op haar gezicht. Hij was nat en glom en zweetdruppeltjes liepen langs zijn hoofd. Haar billen trilden nu bij elke harde stoot van zijn pik in haar doordat hij met zijn onderlichaam tegen haar billen aan beukte.
Ze zette nu haar schoentjes terug op de rand van de beugels. Ze raakte heel erg opgewonden en was gewend aan zijn toch wel grote formaat, het ging nu gemakkelijk en ze genoote zichtbaar van zijn lange halen en na een paar minuten stamelde ze zacht dat hij haar harder moest nemen. “neuk me”, fluisterde ze. Hij liet het niet een tweede keer zeggen en schroefde zijn tempo en halen nog verder op. Haa schaamlippen lagen nu wat losser om zijn pik. Na een minuut of 6 hard werken werd zijn tempo iets rustiger en langzaam trok hij nu zijn pik uit haar terug en bracht hem daarna hard en in de volle lengte weer naar binnen. "oooooohhh, wat diep, ik voel je in mijn buik" gilde ze het uit. Hij bleef even in haar met zijn kloppende penis, rustte even en trok tenslotte rustig terug. Met zijn nog stijve penis liep hij nu naar Janet. Ze schrok en schudde even instinctief "nee", terwijl ze nog luisterde en hem op zich af zag komen. Nicole lag na te hijgen en wreef even over haar schaamlippen en sloot haar benen nu langzaam.

Mmm, hij pakte Janet haar hand en ging naast haar staan en streelde haar nu even over haar borsten met zijn donkere handen. Hij kneep even in haar tepels. Nicole lag nog steeds na te hijgen. “Zo”, zei hij. “nu ben jij aan de beurt”. Maar Janet wilde nog niet en twijfelde nu toch wel. Nicole kwam nu rustig uit de stoel gegleden en ging naast haar staan en pakte haar hand en fluisterde iets zacht in haar oor. Ze knikte en dat zag Nicole. “ok” zei ze snel eraan toevoegend. Ze legde nu haar hand op zijn onderbuik en Janet voelde laag op zijn buik en pakte zijn pik nu al uit zichzelf vast. Hij had zijn condoom weggehaald.

Hij ging dicht nu tegen haar aan staan. Janet trok hem een paar keer langzaam af. Hij kuste haar in haar nek en gleed naar haar onderbuik toe en liet zijn vingers tussen haar benen glijden. Ze had er blijkbaar minder zin nadat ze het van Nicole had gezien en maar hij maakte wat ruimte door haar benen wat wijder te zetten. Langzaam gleed hij opnieuw tussen haar benen met zijn hand. Ze zuchtte. Hij spreidde met zijn vingers haar mooie roze schaamlippen en gleed over haar clitoris met zijn vingers tussen haar lippen. Janet zuchtte nu diep. Voorzichtig begon hij Janet te vingeren en haar clitoris te stimuleren.

Haar tepels werden stijf en ze raakte toch opgewonden. Haar kutje werd vochtig. Ze kreunde. Hij pakte hard haar borsten hard vast en nam haar tepel in zijn mond. Voorzichtig gleed hij daarna met zijn vinger haar opening binnen. Haar geslachtsopening stond nu weer mooi open en ze was behoorlijk opgewonden geworden in een paar minuten. Ricardo gleed langzaam opnieuw met zijn hand tussen haar benen. Hij gleed met zijn vingers diep tussen haar schaamlippen en spreidde deze goed en wreef over haar clitoris en gleed af en toe met zijn vinger naar binnen. Hij ging nu voor Janet staan en voelde goed met zijn hand tussen haar iets gespreide benen. Ze stond hulpeloos op haar tenen in haar sexy schoentjes. Hij zakte door zijn knieen en verdween met zijn hoofd tussen haar benen. Janet gooide haar hoofd achterover en legde haar handen op zijn brede schouders. Nicole pakte Janet ondertussen vast en ging achter haar staan en pakte haar heupen beet en hield haar strak op haar plaats. Hij had haar hand tussen zijn benen. Hij pakte haar schaamlippen nu met de vingers van zijn handen en trok ze uitelkaar en begon haar te likken over haar clitoris, af en toe zijn tong in haar opening duwend. Ze liet hem rustig zijn gang gaan en genoot er nu zichtbaar enorm van. Voor het gemak sloeg hij nu een been van haar over zijn schouder. Ze stond met haar andere hoog gehakte schoentje nog op de marmeren vloer. Ze moest nu goed haar evenwicht bewaren. Nu pakte hij Nicole bij haar hand en trok haar achter Janet vandaan en hij legde zijn hand op het hoofd van Nicole en duwde haar nu naar onderen. Ze wist wat hij wilde en hurkte opnieuw snel voor hem en begon hem na een paar keer te hebben afgetrokken opnieuw te pijpen. Nicole hield zijn pik stijf terwijl hij met Janet bezig was door deze af te trekken in de volle lengte en door zijn ballen te kneden met haar slanke handen.

Hij pakte haar hoofd voorzichtig beet, pakte haar blonde haar voorzichtig samen en deed het in een bundeltje naar achteren en stootte ondertussen zijn pik dieper in haar mond. Ze snakte naar adem. Hij hield haar haar nog vast. Na een paar minuten ging hij weer staan en trok Nicole omhoog en pakte een been van haar beet. Hij ging door zijn knieen en Nicole sloeg een been over zijn schouder. Ze leunde nu op zijn schouders met haar handen en gaf hem alle ruimte. Ze kreunde en vond het zichtbaar lekker. Hij verdween tussen haar benen en begon haar te likken over haar clitje en trok haar schaamlippen van elkaar en duwde twee vingers naar binnen bij haar. Hij deed een paar passen naar Janet. Ze had genoeg gewacht op hem. Het werd blijkbaar tijd voor actie. Ze stond te wachten naar wat Ricardo zou doen. Dat liet niet lang op zich wachten.

Doe jij je best maar eens zei hij met een glimlach. Janet legde haar hand rustig om zijn lul en trok hem een paar stevig af. Een beetje aarzelend ging het allemaal nog. Thuis bij ons in bed pijpte ze eigenlijk nooit. Dus ik was benieuwd hoe dit zou gaan. Hij legde zijn hand op haar hoofd en duwde haar naar beneden. Ze kon niet anders dan voor hem gaan zitten. Voorzichtig likte ze nu aan zijn pik en trok hem ondertussen rustig af. Na een paar minuten bracht hij zelf zijn pik rustig in haar mond. Ze pijpte hem nu wat onwennig maar deed het wel. Hij hield haar korte haar nog vast.
Zijn pik werd verder hard en nu pas was goed te merken voor Janet hoe groot hij was. Janet begon hem ritmisch af te trekken en streelde zijn ballen. Hij kreunde. “Harder” zei hij zacht. Janet begon hem nu hard af te trekken met haar slanke handen. Hij pakte een flesje glijmiddel en gaf dit aan Janet. Ze bracht ondertussen flink wat aan op zijn pik en begon het rustig uit te smeren ondertussen hem nog  aftrekkend. Hij kwam nu goed voor Janet staan en trok haar omhoog. Ik heb nu zin in jou zei hij tegen Janet. Klaar? Janet zei "ok", "het moet dan maar , maar dan wel voorzichtig". Hij gaf geen antwoord. Nicole ging even zitten op de kruk die achter haar stond. “Zet hem op”, zei ze tegen Janet. Ze wist wat zou gaan komen, dit zou heftig worden.
Hij trok Janet mee naar de massagetafel en zei dat ze moest plaatsnemen. Janet wist niet wat ze moest zeggen en ging maar met haar billen op de rand zitten. “Spreiden”, zei hij nu met een dwingende stem. Ze zette haar benen uit elkaar en spreidde zo haar benen. Haar kutje werd nu zichtbaar en kwetsbaar zat ze nu half op de tafel. Hij kwam nu goed tussen haar benen staan dicht tegen haar aan en gleed met twee vingers meteen bij haar naar binnen. Ze kreunde en verschoof even op de tafel. Ze pakte de rand van de marmeren tafel nu vast en zocht steun. Ze wist wat ging komen en wat ze allemaal gehoord had bij Nicole stemde haar blijkbaar niet helemaal gerust.

Ik vond het eigenlijk wel lekker om te zien hoe hij haar keihard zou gaan nemen. Ricardo pakte haar heupen beet en trok haar meer naar de rand van de tafel.  Ze trilde van opwinding en wachtte op wat komen zou. De macht lag nu volledig bij hem. Ze gaf geen antwoord. Hij trok een paar keer zijn machtige pik af die nu keihard was, bracht een condoom aan en duwde vervolgens het voorste deel voorzichtig tussen de schaamlippen van Janet voor haar opening. Ze verschoof even en keek hem met grote ogen aan. Langzaam kwam hij naar voren en Ricardo duwde nu zijn pik tussen haar schaamlippen haar opening een stukje naar binnen. Ze gilde even gesmoord. De spanning sidderde door haar lichaam. Ze stond door de opwinding mooi open, klaar om zijn machtige pik te ontvangen. Ze gilde opnieuw, en greep opnieuw de tafel en zuchtte heftig. Het was nog niet eens begonnen allemaal want hij was nog niet bij haar naar binnen gegaan maar dat zou ze pas zometeen ontdekken.

Telkens bracht hij zijn lul een klein stukje dieper naar binnen. Snel alleen maar zijn eikel. Het was voor hem even moeilijk wat ruimte maken. De opening was nog nauw. Toen begon hij toch met meer kracht met zijn gespierde lichaam zijn enorme lul naar binnen te persen tussen haar schaamlippen. Kom op, persen zei hij tegen Janet. Janet kreunde nu en begon te persen en te puffen. Oh mijn god zei ze. Wat is dat ding groot. Hij trok zich snel terug en ging staan en hij trok Janet van de tafel mee met zich. Ze liep met hem mee op haar hakjes, ik keek nu naar haar brede heupen en mooie rug.

Toen kwam hij voor Janet staan en gaf haar een tikje tegen haar dijbeen aan en zei dat ze haar benen iets moest spreiden. Janet deed haar benen iets uitelkaar en snel gleed hij met zijn hand tussen haar benen en voelde stevig. Haar schoentjes klikten op de stenen vloer. Hij gleed tussen haar schaamlippen. Janet zuchtte eventjes. Mmm, zei hij. Ik weet wel wat. Nicole zei: je bent wel direct. Ricardo zei dat dit ook de bedoeling was en dat hij een opdracht had natuurlijk. Wat voor opdracht dan vroeg Nicole hem uitdagend. “waar voor je geld” en “dat zul je wel zien” antwoordde hij greinzend. Janet haar schaamlippen waren nu rood en haar haar was inmiddels wat nat van inspanning en concentratie. Hij bracht zijn hand voorzichtig tussen haar schaamlippen en trok ze daarna hard uitelkaar om ruimte te maken. Ze wapperde even met haar handen en gooide haar hoofd achterover en kreunde. Kom zei hij en trok haar mee. Op haar schoentjes liep ze achter hem aan, haar heupen wiegend, haar borsten deinden op en neer.

Hij ging achter haar staan en gleed over haar billen met zijn handen en pakte haar van achteren stevig beet bij haar heupen en duwde haar rustig naar de tafel. Ze boog voorover en wist nu wat hij ging doen. Ze moest van hem nu op haar knieen gaan zitten op de tafel, met haar billen goed naar achteren en haar benen iets gespreid. Ze deed wat hij vroeg en ging met haar billen naar achteren op de lage tafel zitten. Hij pakte haar heupen en kantelde haar kont omhoog. Je kon nu goed haar van achteren haar opening zien. Hij kwam wat boven haar en bracht zijn lul voor haar opening zonder dat ze dit kon zien. Ze keek even snel naar achteren. Rustig probeerde hij zijn penis nu tussen haar schaamlippen haar opening in te laten glijden. Ze voelde het proberen van hem en kantelde instinctief haar bekken verder. Haar houding maakte dat hij extra diep bij haar kon penetreren. Het uitzicht op haar prachtige ronde billen en haar schaamlippen maakte dat hij snel haar voorover duwde en wilde doorpakken. Rustig bracht hij nu meer dan zijn top naar binnen. Met zijn pik al in haar kutje verzette hij zelf zijn benen op de vloer. Hij pakte haar heupen nu goed stevig beet en Janet zuchtte hevig.
Langzaam perste hij met kracht zijn lul bij haar naar binnen. Ze kreunde en jammerde nu. Ze moest er ook aan geloven. Hij gleed bij elke poging steeds verder en verder. Na een paar keer ging dit toch wel steeds beter. Na een paar minuten van rust en kalmte voerde hij het tempo van stoten ineens flink op. Het ging nu gemakkelijker en hij maakte nu al behoorlijk lange halen waarbij hij zijn enorme lul terug haalde en daarna in een lange stoot met kracht volledig in de lengte bij haar naar binnen bracht. Na een aantal keren bracht hij zijn pik nu diep naar binnen en Janet gilde telkens en hield de tafel goed vast om zijn lange halen op te vangen en om niet vooruit te schuiven. Haar borsten deinden nu telkens heen en weer. Haar prachtige kont trilde bij elke stoot.

Nicole liep langs de tafel en kwam aan de andere kant staan en ondersteunde haar tieten nu die trilden bij elke ram van zijn machtige lul. Hij neukte haar nu keihard van achteren. Na een keer of 30 haalde hij zijn pik terug en stootte deze extra diep naar binnen zover hij kon en hield dit dan een paar tellen vast. Janet had het niet meer en hield met haar handen nu krampachtig en stevig de tafel vast. Ze kneep met haar andere hand in het kussen van de tafel en haar vingers waren wit van het kracht zetten. Oooh niet normaal. Stoppen, zei ze. Hij trok zich er niets van aan. Telkens ramde hij diep naar binnen en hield dan een paar tellen vast waarna hij een aantal lange halen maakte snel achter elkaar. Na een kleine 10 minuten haar hard te hebben genomen en jammeren van Janet trok hij zich rustig terug uit haar kutje. Ze bleef nog even zitten met haar kont lekker naar achteren om bij te komen. Haar opening stond nog volledig open van zijn machtige apparaat. Maar hij was nog lang niet klaar met haar. Hij wilde haar een beurt geven die ze niet snel zou vergeten. Hij pakte Janet daarom bij haar hand en trok haar rustig van de tafel, ging achter haar staan en pakte haar bij haar bovenbenen en tilde haar op.

Janet gilde even van schrik omdat ze verrast was en niet wist wat hij wilde. Ze was compleet verrast. Nicole kwam langs de tafel terug naast hem staan. “Help even”, zei hij tegen Nicole. Snel hield ze hem. Hij tilde haar verder op en Nicole zag nu wat hij wilde doen en pakte zijn lul snel vast en bracht deze goed tussen Janet haar benen. Hij spreidde haar benen nu met zijn machtige armen en Nicole trok haar schaamlippen van elkaar met haar vinger waardoor haar opening goed zichtbaar was. Janet pakte zijn armen beet om steun te krijgen. Nee, nee, zei Janet. Nog niet. Nicole bracht zijn lul echter al voor Janet haar kale kutje en spreidde de schaamlippen opnieuw van Janet met haar vingers.

Toen liet Ricardo een paar keer zijn pik tussen haar schaamlippen glijden en Nicole pakte zijn stijve pik beet, zijn monsterlijk grote pik bracht ze opnieuw met het topje voor Janet haar opening. Hij liet haar rustig maar gestaag zakken op zijn lul met haar eigen gewicht. Langzaam gleed onder het gewicht zijn pik in haar kutje en ze kreunde van genot. Hij was beresterk en zo’n vrouwtje was echt kinderspel. Hij bracht rustig zijn lul verder naar binnen. Nu ging hij ging snel zelf met zijn bovenlichaam op de tafel liggen en zette Janet met de billen naar hem toe op de tafel met haar schoentjes. Toen ze goed stevig stond op haar sexy schoentjes pakte hij haar heupen en trok haar met kracht naar beneden en liet hij haar langzaam verder zakken op zijn lul, haar schaamlippen spreidden zich en Nicole hield zijn pik nog vast en recht omhoog om hem beter naar binnen te laten glijden bij Janet.
Ze gilde en pufte snel. Ooooh wat is hij groot. Rustig rustig, zei ze en probeerde met haar armen en handen af te zetten op zijn gespierde bovenlichaam. Hij trok zich er niet veel van aan. Zij giga pik kwam opnieuw diep bij haar naar binnen en haar binnenste schaamlippen spanden zich nu wit op zijn brede lul. Hij vouwde handig zijn armen om haar heen in een krachtige greep om haar vast te houden.

Haar clitoris was opgezwollen. Hij had haar nu voldoende laten zakken om grip te krijgen en Janet zat nu stevig voor een derde op zijn pik. Met zijn lul in haar strakke kutje op de tafel zocht Janet met haar schoentjes nu even steun. Ze steunde met haar handen op zijn gespierde torso.
Langzaam bracht hij zijn onderlichaam nu naar haar toe, ondertussen haar stevig beet houdend bij haar heupen zodat ze niet weg kon. Zijn enorme pik gleed nu rustig naar binnen toe in de gehele lengte en Janet vertrok haar gezicht, gooide haar hoofd achterover en kreunde diep. Ze zocht naar een manier om te ontsnappen maar die was er niet. Ze kon nu niet anders dan haar benen wat naar buiten te laten vallen en daarmee verder te spreiden. Dat gaf hem echter nog makkelijker toegang. Na een paar keer op en neer te zijn gegaan en even zoeken naar de ideale houding bracht hij nu ineens snel, meedogenloos hard en ritmisch zijn pik van onderen bij haar naar binnen door met zijn onderlichaam stotende bewegingen naar boven te maken. Zijn paal flitste als een razende nu naar binnen. Hij hield haar benen goed gespreid en haar borsten veerden ritmisch op en neer bij elke lange en harde stoot die hij maakte. Ze gilde en jammerde en had er moeite mee het klappen van zijn enorme pik op te vangen. In de volle lengte kwam hij nu telkens bij haar naar binnen. Je hoorde het klappen door de ruimte van zijn onderlichaam en omhoog vliegende ballen tegen haar billen. Ze zuchtte hevig en hield zich goed vast aan zijn gespierde armen.

Haar schaamlippen werden rood van zijn snelle halen in en uit haar kutje en pompende bewegingen en hij ging nu extra lange en diepe halen maken. Janet gilde en vertrok haar gezicht. Oooooh wat diep zei ze. Ik voel je in mijn buik, mijn god..... Hij liet zijn had nu tussen haar benen glijden en wreef over haar clitoris om haar extra te stimuleren. Dat had effect. Na een paar minuten riep Janet dat ze klaar kwam. Ik kom, ik kom klaar! Nu! Nicole had ingespannen toegekeken en kwam meteen naar voren en hielp haar met klaarkomen door goed en stevig haar clitoris te stimuleren. Hij ging ondertussen door en pompend met zijn lul in lange halen naar binnen brengend kwam ze hevig trillend klaar. Hij ging echter gewoon door, haar tieten in zijn handen geklemd beukte hij telkens in nog steeds in de volle lengte naar binnen. Dit was met recht een stevige beurt.

Ondertussen stimuleerde Nicole de clitoris van Janet nog steeds. Ze had echter alle concentratie nodig om goed boven hem te blijven. Hij versnelde zijn tempo verder en Nicole pakte ondertussen het een flesje glijmiddel en liet extra op zijn in en uitgaande pik druppelen en smeerde extra middel over Janet haar schaamlippen. Hij beukte nu keihard naar binnen en trok nu Janet aan haar onderbenen nu meer achterover. Ze stond nu niet meer op haar schoentjes maar lag volledig gespreid achterover en ondertussen bleef hij haar hard neuken. Haar benen veerden op en neer. Ik wist gewoon niet wat ik allemaal meemaakte. Zo had ik haar nog nooit gezien.

Janet jammerde en kreunde enorm en hij bleef maar bij haar naar binnen beuken. Ze ging een tweede keer klaarkomen. Ik kom, ik kom nog een keer gilde ze het uit. “Ik kan niet meer!” Ondertussen hielp Nicole haar opnieuw door haar te stimuleren. Ze kwam opnieuw trillend met haar benen schokkend klaar. Na minutenlang beuken stopte hij nu rustig en trok hij langzaam zijn lul uit haar kutje terug. Hij kwam omhoog en zette hij haar nu rustig terug op de vloer terug op haar schoentjes. Ze zuchtte en kreunde nog en stond wijdbeens even bij te komen, haar sexy schoentjes klikten op de gladde vloer en het vocht droop langs een bovenbeen naar beneden. Haar kuitspieren trilden van inspanning. Ze was kapot en diep geneukt. Hij kwam voor haar staan en kuste haar en legde zijn hand op haar onderbuik en gleed langzaam tussen haar benen. Gaat het nog? Ze knikte naar hem. Haar strakke kutje beviel hem blijkbaar wel en hij gaf haar maar een kort moment rust van het klaarkomen. Zo zei hij. Dat was een lekkere harde beurt.
Hij draaide haar snel om en pakte haar bij haar benen en drukte haar opnieuw achterover op de onderzoekstafel. Ze wilde nog niet maar hij spreidde haar meteen wijdbeens liggend op haar rug en pakte haar schoentjes met spagettibandjes van haar beet en duwde haar benen diep achterover. Ze pakte zelf haar borsten beet, liggend op haar rug. Ze lag nu hulpeloos op de tafel met haar billen tegen de rand. Ze klemde nu haar handen om de tafelrand. Hij trok een paar keer zijn machtige pik af totdat deze weer keihard was en spreidde Janet haar benen verder. De tafel was wat lager gezet en hij stond dus iets hoger dan zij nu lag. Hij kwam nu boven haar en liet zijn lul nu bungelen boven haar onderbuik. Janet zag zijn machtige lul nu tussen haar benen naar beneden bungelen en keek hem angstig aan. "nog niet, nog niet", ik kan niet meer zei ze wanhopig. Komt wel goed zei hij, even volhouden vrouwtje en duwde haar ondertussen verder achterover met haar rug op het kussen van de tafel.

Ze zette haar schoentjes nu op de rand van de tafel. Hij liet zijn pik nu bungelen voor haar kutje en trok haar schaamlippen met zijn vingers uit elkaar. Ze zuchtte. Hij bracht nu haar billen omhoog en sloeg zijn handen eronder en bracht zijn donkere pik opnieuw voor haar kutje en gleed snel haar opening een stuk naar binnen toe. Ze gilde toen hij zich liet zakken met zijn volle gewicht en zijn pik nu diep in een keer bij haar naar binnen bracht. De ruimte bij haar was nu genoeg en hij perste in een keer zijn lul naar binnen in de volle lengte en gromde erover. Het water liep van zijn hoofd af. Ooooh, zei ze. Ze kreunde heftig. Hij trok zich terug met zijn pik en bracht weer snel naar binnen en duwde haar benen achterover en veranderde even van houding.
Janet trok haar benen nu meer op en voordat ze er erg in had liet hij zijn pik voor haar opening bungelen en stootte hij meteen diep en keihard bij haar naar binnen in de volle lengte door zijn onderlichaam met kracht naar voren te brengen. Dit had ze niet verwacht en doordat ze haar benen helemaal opgetrokken had kwam hij nu heel diep bij haar. Ze gilde en hield zich vast aan de tafel zodat ze niet naar achteren schoof door zijn zware stoot. Je kon nu heel goed haar schaamlippen strak om zijn lul zien, een heerlijk gezicht en ik had allang een stijve.

Hij sloeg zijn armen nu om haar benen heen verzette even zijn lichaam en drukte haar benen achterover ondertussen zijn pik half in haar hebbend. Haar kut kwam nu goed zichtbaar bloot te liggen. Hij steunde nu op zijn armen naast haar en hield haar benen achterover en goed gespreid en perste zijn pik nu helemaal naar binnen bij haar. Ze gilde en gooide haar hoofd achterover. Ze kon geen kant op en hij neukte haar nu opnieuw hard. Hij maakte nu lange halen door zijn pik telkens uit haar kut te trekken en dan met volle kracht in de hele lengte naar binnen te brengen. "oooh, mijn god, niet normaal, wat is hij groot", zei ze. Haar gezicht vertrok telkens als hij hard zijn pik naar binnen ramde bij haar.

Hij beukte nu naar binnen en het klappen van zijn onderlichaam tegen haar billen klonk door de ruimte. Het zag er superlekker uit. Je zag bij het in en uit brengen hoe haar schaamlippen strak om zijn enorme pik heen en weer schoven. Nicole stond zichzelf te vingeren en luisterde. Hij kreunde. Haar billen schudden bij de stoot en haar borsten veerden ritmische heen en weer. Het vocht spoot nu uit haar kut bij elke harde beuk en het gutste over haar billen. Ze hield zich nu met haar handen aan de rand van de tafel vast en had haar benen helemaal naar haar buik getrokken waardoor haar kutje nog strakker was.

Ze klemde nu haar benen om hem heen en probeerde hem iets af te remmen maar dat lukte maar half. Vocht droop over haar billen. Haar schaamlippen waren strak gespannen om zijn pik. Niet zo diep en hard, stamelde ze. Hij kreunde en trok zich er niets van aan. Na een aantal minuten trok hij langzaam zijn pik uit haar terug en Janet lag hijgend met haar benen gespreid bij te komen en wreef met haar hand voorzichtig over haar onderbuik en schaamlippen. Hij moest zelf ook even bijkomen en gunde haar even rust.

Na een paar minuten kwam hij terug naar Janet lopen. Ze was inmiddels overeind gekomen en zat nu op de rand van te tafel. Ze had een koud washandje van Nicole gekregen en waste zichzelf even fris en wreef voorzichtig over haar schaamlippen. Hij pakte Nicole bij haar hand vast en trok haar mee. Ze wilde nog niet maar hij wilde daar niets van weten. Hij nam haar mee naar een andere hoek van de ruimte. Janet was nog aan het bijkomen en liep daarna met hen mee. Nicole haar schoentjes met hoge hakjes hoorde je klikken op de vloer. Ze kreeg nu bandjes om haar enkels van hem. Hij maakte snel het klittenband vast. Ze moest op twee stippen op de vloer gaan staan, haar benen werden daardoor wat uit elkaar gezet. Ze moest vervolgens naar voren leunen en met haar handen een grote steun aan de wand vastpakken. Haar enkelbanden werden nu vastgezet aan twee beugeltjes op de vloer. Janet hielp even mee en pakte een band en maakte deze vast om haar enkels en zekerde deze aan de vloer. Ze kon nu niet meer weg.

Toen ze dat gedaan had ging hij achter Nicole staan en liet zijn handen langs haar lichaam glijden. Hij pakte olie uit een flesje en begon haar te masseren. Hij gleed over haar rug en pakte haar bij haar schouders en masseerde haar nek. Ze zuchtte. “Mmmm, lekker”, zie ze. Hij gleed langs haar rug naar voren en gleed over haar borsten. Hij pakte nu goed haar borsten beet en kneep zacht in haar donkere en harde tepels. Ze keek naar de vloer. Hij gleed opnieuw over haar rug naar haar billen. Hij legde zij handen op haar billen en gleed nu verder naar beneden langs haar benen en weer ophoog. Nicole trilde even van spanning. Hij gaf haar nu een tik op haar billen en legde zijn handen nu op haar onderrug en duwde haar wat meer voorover. Ondertussen wenkte hij Janet en gebaarde dat zij hem moest helpen. Hij gebaarde naar beneden en Janet begreep hem en pakte zijn lul meteen vast met haar slanke handen en begon hem snel en hard af te trekken. Hij gromde even en verzette zijn onderlichaam wat in de richting van Janet zodat ze recht voor hem kwam en hem beter af kon trekken. Hij bracht zijn hand rustig naar voren tussen de benen van Nicole die over haar schouder nu keek wat hij deed en zag dat Janet hem opnieuw aan het klaarmaken was.

Hij ging nu goed achter Nicole staan en zakte even iets door zijn knieen heen. Hij bracht nu zijn onderlichaam naar voren toe en trok de billen uit elkaar zodat haar opening goed zichtbaar werd. Hij bracht zijn pik rustig naar voren, zoekend naar haar opening. Ze wist wat hij ging doen en ging al op haar tenen in haar schoentjes staan en bracht haar heupen iets omhoog en kantelde haar bekken. Hij vond haar kutgaatje en begon zijn monsterlijk pik naar voren en omhoog in haar kut te brengen.

Ze gilde en voor ze het wist was hij als een dekhengst dicht tegen haar billen aangaan staan en bracht nu stevig en met kracht zijn pik bij haar naar binnen. Zijn handen gleden nu snel van haar billen naar haar heupen. Hij pakte haar heupen nu goed stevig beet. Zijn lul zat nog maar een klein beetje in haar. Plotseling begon hij met kracht zijn pik naar binnen bij haar te brengen. Ze trilde en gilde en verzette haar schoentjes even en ging op haar tenen staan. Na een paar keer ondiep ging hij nu helemaal doorhalen en bracht zijn pik extra diep naar binnen. Ze gilde opnieuw en hijgde en haar beenspieren waren aangespannen. Ze maakte nu jammerende geluiden en haar handen omklemden nu krachtig de beugel aan de wand. Hij haalde zijn pik terug en gleed opnieuw van onderen diep bij haar naar binnen. haar borsten veerden omhoog door de schok door haar lichaam. Hij pakte nu haar heupen goed beet, ging goed staan en maakte een lange haal naar beneden. Ze wist wat ging komen en klemde zich al vast. In een keer stootte hij nu met kracht in de volle lengte bij haar naar binnen en ze gilde erover. Overtollig glijmiddel spoot uit haar kutje naar buiten over haar dijbeen. Hij had blijkbaar de goede stand nu gevonden want hij gromde en haalde zijn penis naar buiten en bracht deze opnieuw tussen haar billen van achteren in haar kut. Hij trok haar billen van elkaar zodat hij het goed kon zien allemaal.

Hij snoof even en begon haar nu hard te neuken van achteren. Met lange halen stootte hij nu telkens zijn hele pik bij haar naar binnen. Ze jammerde en had moeite met zijn grote lul. Hij trok zich er niets van aan. Hij bleef naar binnen beuken. Haar billen trilden bij elke stoot van zijn onderlichaam en haar schaamlippen gleden strak om zijn pik telkens mee. Het kletsen van zijn onderlichaam tegen haar billen klonk door de ruimte. Ze stond nu meer voorover met haar billen goed naar achteren en haar benen licht gespreid. Janet kwam nu naast haar en gleed met haar hand tussen haar benen en begon haar clitoris te stimuleren. Ze genoot zichtbaar en haar blonde haar was nu nat van inspanning. Ze moest geconcentreerd op haar schoentjes blijven staan om zijn klappen op te vangen. Al na een paar minuten kwam ze klaar, haar hoofd schuddend. Hij deed iets rustiger aan maar bleef haar neuken. Na een paar minuten schroefde hij zijn tempo enorm op en neukte haar nu hard en meedogenloos. Hij ramde zijn pik nu in de volle lengte naar binnen. Na een minuut of 5 trok hij zijn pik snel terug, trok zijn condoom weg en kwam kreunend klaar. Een eerste golf en hij spoot zijn zaad over haar billen. Een tweede, derde golf en hijgend trok hij zich terug.

Hij nam daarna even rust en maakte ondertussen de bandjes om Nicole haar enkels los. Ze kwam even bij en veegde zijn zaad af met een handdoekje en friste zich op. Ze stapte naar achteren en kwam overeind staan. Ze moesten allebei even bijkomen en Ricardo liep even weg. Janet en Nicole kwamen even bij elkaar staan en praatten even zacht met elkaar. Janet wreef over haar onderbuik en moest nog steeds bijkomen. Maar al snel was hij na een minuut of 10 hersteld. Hij was nog niet klaar en had nog zin om verder te gaan. Ze dachten allebei dat het ten einde zou zijn maar dat was anders, hij ging achter Janet staan en gleed over haar billen met zijn handen en pakte haar van achteren stevig beet bij haar heupen en duwde haar voorzichtig naar de wandhouder. Daar zaten ook allerlei andere boeien, clips en klittenband banden aan. Ze boog voorover en wist nu wat hij ging doen. Ze had er nu ook zin in en was bloedgeil. Hij vroeg of ze goed voorover wilde gaan staan met haar billen naar achteren en goed voorover buigen. Ze ging goed staan met haar billen goed naar achteren. Ze pakte handgrepen beet voor haar die hij aanwees en maakte haar polsen goed vast met twee banden.

Hij kon nu goed haar kutje en schaamlippen zien tussen haar benen en kwam wat boven haar en bracht zijn pik voor haar opening. Hij pakte met zijn vingers haar schaamlippen stevig beet en trok deze ver uit elkaar. Haar opening werd goed zichtbaar nu. Ze zuchtte hevig. Even wachtte hij en liet het topje van zijn pik tussen de lippen zakken. Alles ging nu heel gemakkelijk na de stevige beurt van zonet en Janet voelde dit proberen en had haar handen al om de steunen geslagen. Ze keek naar voren met haar gezicht en wachtte af wat ze voelde. Na even proberen perste hij krachtig zijn penis bij haar naar binnen toe. Diep bracht hij zijn pik nu bij haar naar binnen en Janet gilde en hield zich goed vast. Ooooooh zei ze, niet normaal dit. Even stoppen, alsjeblieft. Maar hij stopte echt niet en pakte nu haar heupen goed vast en hield haar stevig naar onderen. Nu bracht hij zijn pik naar haar prachtige kont en liet hem opnieuw tussen haar schaamlippen glijden. Langzaam liet hij zijn pik haar opening binnen glijden. Ze kreunde nu heftig. Toen pakte hij met zijn handen haar heupen stevig beet en trok haar een beetje omhoog en naar zich toe. Hij liet snel en vlot zijn penis naar binnen glijden en haar schaamlippen stonden strak om zijn pik. Langzaam bracht hij zijn pik weer diep naar binnen toe. Haar billen trilden van opwinding en spanning. Toen hij dat een paar keer had gedaan begon hij het tempo op te voeren en met lange diepe halen zijn pik naar binnen te brengen bij haar. Haar billen trilden nu telkens bij iedere stoot naar binnen toe. Heerlijk gaf hij opnieuw haar een beurt.

Nicole kwam nu aan de andere kant staan en ondersteunde haar tieten die nu trilden bij elke ram van zijn pik. Hij stopte met langzaam heen en weer gaan maar versnelde zijn tempo nu enorm en beukte zijn donkere pik in de volle lengte tot aan zijn ballen naar binnen toe. Zijn ballen kletsten daarbij tegen haar aan. Nicole trok aan en kneep in haar tepels en trok haar tieten naar beneden. Ze steunde nu met haar handen goed naar voren en haar borsten hingen naar beneden en deinden met een schok naar voren bij de beweging van haar lichaam.

Hij pakte haar heupen weer stevig beet en trok haar iets meer naar achteren zodat zijn lul gemakkelijk en mooi in de lengte naar binnen kon glijden. Haar dijbeen kwam wat rechter en haar kont beter naar achteren. Het kon niet anders en na een paar minuten kwam ze opnieuw schokkend klaar en wilde stoppen maar daar wilde hij niets van weten. Hij bleef haar doorneuken en verhoogde zijn tempo zelfs nog meer en stootte nu harder zijn lul bij haar naar binnen. Ze keek vragend Nicole aan terwijl Janet niets uit kon brengen maar “nee” schudde.

Ze kon er echter even niets mee en hij bleef van achteren bij haar naar binnen beuken tussen haar strakke schaamlippen. Janet gilde erover en wilde nu echt stoppen en legde haar arm naar achteren en duwde tegen zijn onderbuik om hem af te remmen maar hij bleef van achter bij haar binnenkomen. Ooooooh, schreeuwde ze uit. Maar hij ging hard door. Zijn donkere handen om haar heupen geklemd. Haar borsten wiegden nu telkens naar voren bij elke enorme beuk van zijn onderlichaam haar billen trilden bij elke stoot en ze stond op haar tenen in haar schoentjes. Na een paar minuten trok hij dan toch zijn machtige apparaat terug, hij moest even rustiger aan doen. Haar opening bleef helemaal open staan en ze hijgde erover. Ze sloot snel haar benen door haar schoentjes bij elkaar te brengen.

Hij deed snel een paar passen naar de andere kant van de ruimte en Janet keek zwijgend toe hoe hij wat opruimde en een stevige stoel met dikke metalen poten klaarzette.Hij trok haar omhoog door haar hand te pakken draaide haar snel om en pakte haar bij haar heupen. Hij trok haar naar zich toe terwijl hij op de stoel ging zitten. We gaan een “double” doen zei hij tegen Nicole. Nicole knikte naar hem. “Ok”, zei ze en kwam nu onverwacht in mijn richting oplopen en ik schoot terug op mijn plek. “Was het genieten”, zei ze plagend en geil naar me. Ze vroeg of ik mee wilde lopen. Ze hadden nog een verrassing. Ze wenkte mij nu en ik liep snel naar binnen toe. Ik zag Janet al zitten. Ze keek me geil aan. Janet wachtte af.

Ik kwam aanlopen, keek haar even aan en ze zei zacht “hoi lieverd” tegen mij. Ben je klaar voor de verrassing? Vind je het wat? Ze had een blos en haar haren waren nat van inspanning. “Was het lekker?” zei ik in een opwelling. “Heerlijk, maar ik ben wel kapot nu en aardig gevoelig daar beneden” zei ze. Ik knikte en zei “ja natuurlijk”. “Heb nog zin om me te neuken”, vroeg ze me. Ze gaf me een innige kus. “Ja, heerlijk”,  zei ik. “Maak je dan klaar en neem me, ik heb nog zin in jou”, zei ze tegen me. “We gaan van start”, zei Ricardo tegen me. Maar ze wilde nog niet meteen en wist ook niet wat hij ging doen maar onverwacht en snel spreidde hij haar wijdbeens en maakte snel de spagettibandjes van haar schoentjes nu snel los. Een gesmoorde gil klonk van Janet. Hij pakte haar tieten nu stevig beet met haar tepels tussen haar vingers. Hij wenkte naar haar enkels en ik hielp even om de schoentjes uit te trekken. Ze lag nu hulpeloos achterover maar zat nog met haar billen op zijn bovenbenen. Hij trok een paar keer zijn machtige lul af totdat deze weer keihard was en spreidde Janet haar benen verder. Janet zei “nog niet, nog niet”, ik moet even bijkomen zei ze een klein beetje wanhopig. Eerst Nicole even. “Tuurlijk wel”, zei hij en duwde haar achterover met haar rug tegen zich aan. “We gaan je man nog even laten genieten?”, zie hij kort.

Nicole fluisterde in mijn oor dat ik me snel uit moest kleden. Dat deed ik natuurlijk rap, ik hoefde het niet twee keer te horen. Ze hielp me mijn shirt uit te doen. Ze pakte mijn pik en begon me meteen af te trekken. Janet kwam beter op Ricardo zitten doordat hij zijn handen onder haar billen plaatste en optilde. Ze moest nu achterover met de benen omhoog. Dat was geen probleem want Ricardo trok haar zo achterover. Machtig sterk en gespierd had ze niets in te brengen. Hij had haar benen al achterover gekanteld. Ze had geen tijd om tegen te sputteren. “Neem haar zometeen maar lekker”, fluisterde Nicole tegen me. Ik kwam tussen haar benen instaan en pakte haar benen vast en duwde deze achterover. Snel gebeurde het. Ricardo klemde zijn armen om haar bovenlijf en drukte hard op haar borsten met de handen gevouwen in haar nek. Ze kon geen kant meer op en Nicole trok me ondertussen snel en hard af.

Ze riep nee, nee. Alsjeblieft. Zometeen even, ik heb wel zin hoor maar Nicole eerst. Ricardo hield haar nu even in bedwang en bracht langzaam zijn pik in tussen haar billen. Ze begon naar adem te snakken. Langzaam liet hij zijn monsterlijke lul opnieuw tussen haar schaamlippen glijden. Hij pakte met zijn hand zijn pik nu zelf vast en leidde deze snel naar haar opening. Nicole pakte mijn hand en trok me naar achter toe. “Laat hem nog maar even”, zei ze. “kan ik jou nog even verwennen”, zei ze geil tegen me. Ik deed een paar passen naar achteren en Nicole kwam nu voor me staan en pakte mijn ballen stevig beet en knielde nu voor me en begon me rustig te pijpen ondertussen genietende geluiden te maken. Het was een mooi gezicht allemaal en ik moest me echt inhouden. Ik keek van boven op haar prachtige borsten neer en haar brede heupen. Ze hield zelf haar blonde haar naar achteren vast. Ze pijpte me heerlijk en likte mijn eikel. Al gauw was ik er klaar voor zullen we maar zeggen.

Ik zag dat mijn vrouw haar verzet opgaf en hij liet langzaam zijn pik opnieuw bij haar naar binnen glijden in haar kutje. Ze kreunde. “ooooh, lekker”, stamelde ze zuchtend. Hij kantelde haar heupen en trok haar iets verder naar zich toe zodat zijn pik goed naar binnen kon komen bij haar. Hij bracht nu diep zijn pik bij haar naar binnen in lange halen en begon ineens zijn tempo op te schroeven. Ze kreunde opnieuw en hield zich goed vast aan zijn armen. Ze lag nu achterover gespreid terwijl ze door hem geneukt werd. Een mooie aanblik. Na een paar minuten stopte hij plotseling en zei “ja” tegen Nicole. Mijn vrouw zag niet wat er achter haar gebeurde. Hij trok zijn pik terug en tilde haar hoger op door zijn handen onder haar billen te plaatsen.
Ik was aan de beurt en kwam nu voor haar staan. Ze lag nu volledig met haar benen gespreid en iets hulpeloos achterover. Ze wist nog niet wat er zou gaan gebeuren. Maar hij liet er geen gras over groeien en pakte door. Hij legde zijn hand op haar onderbuik en gleed langzaam met zijn hand tussen haar schaamlippen en gleed met twee vingers naar binnen. Met drie vingers en toen met vier. Hij draaide in haar kutje en ze snakte naar adem en kreunde continue.

Hij wenkte en ik kwam voor haar staan en kuste haar. “neuk me nu” zei ze zacht. Ik gleed tussen haar schaamlippen met mijn vingers terwijl hij haar benen achterover hield. Ondertussen bracht Ricardo rustig zijn pik rustig tussen haar billen en ze kreeg geen seconde rust. Ik gleed een paar keer met mijn vingers naar binnen bij haar en over haar toch wel opgezwollen clitoris. Ik bracht nu 3 vingers naar binnen en daarna vier. Ik begon te draaien in haar kutje en ze gilde het even uit en gooide haar hoofd achterover. Ze kreunde diep en ik bleef met mijn vingers te draaien in haar kut. Ik bracht snel en ritmisch vingers naar binnen en naar buiten.

En toen gebeurde het. Nicole liet extra veel glijmiddel op Janet haar kutje lopen en bracht veel aan bij Ricardo. Hij bracht rustig zijn pik tussen haar billen. Dat werd een sandwich. Ze kantelde instinctief opnieuw haar heupen omdat ze dacht dat hij haar weer wilde neuken maar hij bracht rustig zijn pik voor haar kontje. Er klonk een gesmoorde gil en ze schudde “nee” tegen me maar moest zich concentreren. Hij perste en langzaam gleed zijn pik tussen haar prachtige billen een stukje haar kont in. Na een aantal keren proberen lukte het om zijn lul goed bij haar naar binnen te brengen. Ze hield zich nu goed vast en kreunde diep. Hij stopte eventjes en hij had nu zo’n 5cm zijn pik naar binnen gebracht.

Na een flink aantal keren rustig proberen begon Ricardo haar wat harder maar wel voorzichtig te nemen in haar kont. Ze kreunde en hijgde erover. Oooooh, lekker zei ze. Ricardo bracht zijn pik opnieuw voor haar opening en trok haar langzaam naar beneden. Hij bracht zijn lul langzaam tussen haar lekkere billen en gleed zo opnieuw haar kontje binnen. Hij liet zijn pik langzaam diep in haar glijden en ze gilde het even uit. Hij stootte rustig naar binnen bij haar en Ricardo had haar borsten nu stevig beet om haar in bedwang te houden. Ik keek even toe en ondertussen had ik zelf ook een keiharde.

Nicole wenkte en nu mocht ik naar voren komen. Ik wist wat me te doen stond ik pakte goed haar enkels beet vlak boven haar enkelkettinkje zodat er goed grip was. Nicole pakte mijn pik en trok deze nog een paar keer af en bracht deze voor mijn vrouw haar kutje. Daarna bracht ik mijn pik rustig voor haar opening en perste in een beweging mijn pik keihard tussen haar schaamlippen in haar kutje. Ze gilde en gooide haar hoofd achterover. “Ooooh”, zei ze, “ niet normaal dit”. Ricardo trok haar nu weer naar zich toe en gleed met zijn machtige pik tussen haar billen. Snel schoot zijn pik haar kontje in en ze gilde het uit en haar tieten deinden naar beneden. Hij kwam niet helemaal naar binnen maar dat maakte niet uit. Het was een geweldig gezicht dat ze helemaal gespreid op hem zat. Ik duwde haar benen verder uit elkaar en naar achteren en bracht nu met lange halen mijn pik in en uit haar kutje en pakte haar borsten stevig beet. Ricardo gaf haar goed steun door haar heupen stevig vast te houden.

Ze hield haar benen nu goed achterover en Ricardo hield haar bovenbenen naar achteren en gespreid. Hij nam haar rustig en ritmisch. Ondertussen trok hij haar schaamlippen uit elkaar en wreef ritmisch over haar clitoris. Ondertussen kreunde ze het uit van genot. De ruimte bij haar was nu meer dan genoeg en ik perste telkens in een keer mijn pik naar binnen in de volle lengte. Het water liep van zijn hoofd af. Hij trok zich terug met zijn pik en bracht weer snel naar binnen en duwde haar benen opnieuw achterover en veranderde even van houding.

Ik beukte nu opnieuw naar binnen in haar kut en het klappen van mijn en zijn onderlichaam tegen haar billen klonk door de ruimte. Je hoorde alleen haar snel en ritmisch ademen. Hij bracht zijn armen onder haar benen en duwde deze ver achterover zodat haar kut naar boven kwam. Haar billen schudden bij elke stoot en haar borsten veerden ritmisch heen en weer. Het vocht spoot uit haar kut bij elke harde beuk en het gutste over haar billen. Ze was rood van opwinding en kon geen woord meer uitbrengen. Ze hield zich nu met haar handen aan zijn onderarmen stevig vast en had haar benen verder naar haar buik getrokken waardoor haar kutje nog strakker was en geslotener. Ik bleef haar hard neuken en probeerde nu langzamer maar veel dieper bij haar te komen. Janet had het nu niet meer en kreunde van genot bij elke stoot die ik plaatste. Ik vond het heerlijk om haar zo te neuken in haar strakke kutje en ging hard door. Dit ging zo nog wel even door. Na een aantal minuten kwam ze voor de derde keer opnieuw hijgend en trillend klaar maar ik ging gewoon even door met hard werken. Ik was zelf ook al bijna op mijn hoogtepunt. Dat was blijkbaar niet helemaal de bedoeling. Na een aantal minuten kwam Nicole naast me staan en trok me aan mijn schouder naar achteren. “ik wil ook nog even genieten”, fluisterde ze in mijn oor”. Ze kuste me en pakte mijn hand. Ik liet Janet haar benen nu los en trok mijn pik langzaam terug. Ze kreeg nu rust en Ricardo liet zijn ijzeren greep los. Ze kwam wat voor over en zag dat Nicole me mee trok en voor me uitliep.

Mijn aandacht richtte zich nu op Nicole. Ze pakte mij bij mijn hand en trok me naar de tafel in het midden van de ruimte. Ze leunde met de billen tegen de rand. Ik tilde haar op en zette haar met de billen op de rand. Nicole had er weer zin in nadat ze alles gezien had in de afgelopen minuten. Zo ging het bijna om en om. Ze zette haar schoentjes al op de rand van de tafel en spreidde haar benen helemaal. Ik kwam tussen haar benen en dook met mijn hoofd naar beneden en begon haar clitoris heel subtiel te likken ondertussen haar schaamlippen uit elkaar trekkend. Ik gleed met mijn andere hand over haar benen naar boven, buik en pakte haar borsten beet. Ze raakte al snel opgewonden. “neem me” zei ze tegen me. Dat liet ik me niet twee keer zeggen bij deze blonde stoot en drukte haar meteen achterover op de tafel en pakte haar enkels vast en spreidde haar benen. Ondertussen legde ik mijn lul op haar onderbuik. Ik haalde mijn onderlichaam naar achteren en mijn pik was inmiddels stijf en priemde naar voren. Langzaam kwam ik nu naar voren met mijn pik zoekend naar haar kutje. Ze keek me smachtend aan. Ze zuchtte en langzaam perste ik mijn pik bij haar naar binnen. Ze kreunde van genot. "Ooooohh, lekker", stamelde ze.

Ze stond mooi open om hem goed te ontvangen en na een paar rustige bewegingen bracht ik nu mijn pik diep bij haar naar binnen. “hard?” zei ik. Ze knikte instemmend naar mij grote toch wat angstige ogen. Ik haalde mijn pik terug en ramde deze in de volle lengte bij haar naar binnen. Ze gilde gesmoord en pakte met haar handen de rand van de tafel vast om houvast te zoeken. Ik begon haar meteen heel hard te neuken en ze kreunde uit alle macht. Ze liet zelf nu de hand naar haar clitoris glijden, ondertussen bleef ik haar hard nemen op de tafel. Haar billen trilden bij elke stoot en mijn armen omklemden nu haar benen die ik iets omhoog en bij elkaar had gebracht. Na een minuut of 7 zei ze hortend en stotend dat ze klaar kwam en schuddend lag ze op de tafel met mijn lul nog in haar kutje. Ik voelde het knijpen van haar klaarkomen. Nicole lag nog even na te genieten op de tafel.

Janet liep naar de muur en pakte de steun die aan de wand was bevestigd vast en plaatste haar voeten uitelkaar en boog diep voorover. “hier, neuk me, schat” zei ze zacht maar zeer beslist. Ik kon me niet inhouden en pakte haar heupen stevig vast en ging achter haar staan. Wat een geweldige billen! Ik zag haar schaamlippen van achteren en bracht mijn pik langzaam tussen haar billen bij haar naar binnen. Ze was nog super glad en ik gleed zo haar kutje in zonder weerstand. Ze zuchtte en ik pakte haar prachtige borsten van achteren vast. Ik begon haar nu stevig te neuken en hield haar heupen goed vast.
Ze stond nu op blote voeten op haar tenen en haar borsten schokten in het ritme naar voren en haar billen trilden van elke beuk. Ze kreunde en hijgde. “lekker, oh, wat lekker, neuk me maar hard”, zei ze met een hoge stem tussen de ademhaling door. Na een minuut of 5-6 kon ik het echt niet langer houden en kwam kreunend klaar. Ik trok mijn lul terug en een golf sperma spoot over haar billen en rug. Ze glimlachte. Ze stond nog hijgend met haar benen gespreid bij te komen en wreef met haar hand voorzichtig over haar onderbuik en schaamlippen. Janet kon ook niet meer, ze was inmiddels wel kapot geneukt. Nicole was ook moe en voldaan. Ricardo vertrok inmiddels en zwijgend ruimden we de boel daarna op en hebben nog zeker een uur rustig met een glas champagne zitten bijkomen en nagenieten met elkaar. Veel woorden hadden we niet nodig met elkaar voor deze heftige en onverwachte belevenis. Wat een middag! Na wat gedronken te hebben keerden we na deze hete en onvergetelijke ochtend en middag rustig terug naar huis. De afspraak was om nog eens te herhalen, thuis of elders. Wie weet deze zomer een nieuwe afspraak en spannend ritje naar Nijmegen...

Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright