Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Apart genomen bij de douane...

Het is eind juli en ik ben net op de terugweg van vijf dagen Milaan samen met mijn vrouw. Die ochtend pakken we onze spullen in, checken uit bij de balie van het hotel. We gaan terug naar het vliegveld van Milaan. Mijn blik glijdt op het station over haar lichaam als we staan te wachten. Ze ziet er lekker uit, sexy schoentjes en luchtige kleding. Als we een krap uurtje later op het vliegveld staan voel ik dat er een vreemde sfeer hangt. Er lopen veel mensen van beveiliging rond, en de paspoortcontroles zijn, zoals we horen, ronduit streng. Dan moeten we mee met de beambten en krijgt mijn vrouw een wel heel speciale behandeling....
Beoordeel dit sprookje
(237 stemmen, 108618 lezers)
Meld misbruik
Het is juli en ik ben net op de terugweg van vijf dagen Milaan samen met mijn vrouw. Die ochtend pakken we onze spullen in, checken uit bij de balie van het hotel. Het hotel ligt dicht bij het centrum van de stad. De afgelopen dagen waren heerlijk en behoorlijk warm. Perfect dus. We gaan terug met de trein naar het vliegveld van Milaan. Als we op het station staan te wachten en ze voor me staat gaat mijn blik over haar lichaam.
Ze ziet er lekker uit, sexy schoentjes met hoge hak, een linnen dunne broek en luchtige blouse. Doordat ze een dunne zomerse linnen broek aan heeft kan ik vaag haar donker gekleurde slipje zien. Ze heeft het zelf niet eens in de gaten. Bagage heeft ze niet, die sjok ik. Ze heeft alleen haar net gekochte chique Italiaanse tas met haar spullen. Goed, terug naar de reis.

Als we een krap uurtje later op het vliegveld staan voel ik dat er een vreemde sfeer hangt. Er lopen veel mensen van beveiliging rond, en de paspoortcontroles zijn, zoals we horen, ronduit streng. Bij iedereen wordt het paspoort zorgvuldig doorgeplozen. Overal carabinieri. Vluchten zijn hier en daar vertraagd en er is behoorlijk drukte op de luchthaven. Zijdelings horen we van een groep Engelse toeristen dat er vanochtend vroeg een bommelding was of een verdacht pakket is gevonden. Het zal allemaal wel. Waardeloos is de vertraging, dat is belangrijker.
We staan dan ook lang in de rij. Eindelijk zijn we dan aan de beurt na zeker een uurtje wachten. We checken in en geven de koffer af en lopen door naar de douane. Daar staan we nog een tijd te wachten, en inderdaad is het behoorlijk grondig en streng allemaal. Alleen al de gezichten van de beambten zeggen genoeg. Een politieman met een hond loopt tussen de mensen door. Eindelijk zijn wij aan de beurt. Wij lopen naar voren en gooien al onze spullen in de bekende bakken. Dan gaan we naar voren door de detectiepoort. Mijn vrouw loopt eerst op de poort af en stapt er doorheen. De pieper gaat af….

Een vrouwelijke douanebeambte neemt haar apart en bekijkt het paspoort van mijzelf en mijn vrouw. Ze vraagt aan haar of er nog dingen zijn aan te geven. Mijn vrouw schud "nee" en daarop vraagt ze of ze de tas even mag controleren, en of ze haar hiervoor wil volgen.

Ik vloek inwendig want dit geeft allemaal nog meer vertraging. We hadden al niets in de tassen gelaten wat gezeur zou kunnen geven. Nou ja, maar meewerken zeg ik lopend tegen mijn vrouw. We worden verzocht mee te lopen naar achteren. Haar hakjes klikken op de tegelvloer van de gang waarin we nu lopen. Ik loop achter mijn vrouw aan mee met de beambte. Haar heupen wiegen heen en weer. Eigenlijk super lekker. Na een stukje lopen komen we aan bij een deur waarop staat "customs". Ze doet de deur open en laat ons naar binnen gaan.

Hier zitten een aantal mannelijke en vrouwelijke collega’s van haar achter een balie en in een kantoor. Twee legitimeren zich en stellen zich keurig voor. Eerst moeten we nog wat schriftelijke formaliteiten worden afgehandeld. Ze spreken snel Italiaans tegen elkaar en de vrouw wijst naar ons. Op een ander standaardformulier verklaren we op de hoogte te zijn dat je verplicht bent om mee te werken.

 

Als dit vervolgens is gelezen en getekend, worden we door de vrouw en een collega meegenomen door een gang achter de balie waarop links en rechts deuren uitkomen. We gaan een deur binnen naar een ander vertrek. Het is een redelijke wachtruimte met daarin weer 2 deuren. Eentje daarvan staat open en geeft toegang tot een grote ruimte.

De vertrekken hier hebben geen ramen, alleen een andere deur en een grote tafel in het midden. De deuren gaan op slot. De tas van mijn vrouw wordt op de tafel gezet en open gemaakt. Alle twee trekken ze nu van die plastic handschoenen aan, en alles gaat uit de tas en wordt aandachtig onderzocht. Het gaat voornamelijk nu om die tas en mijn vrouw. Ik moet mijn mond houden en in de hoek gaan zitten op een stoel en wachten.

Nadat de hele tas doorgespit is komt de vrouwelijke beambte die ons hierheen heeft gehaald naar mijn vrouw toe en geeft aan om mee te lopen naar de andere ruimte. Ik moet blijven zitten in deze kamer maar de deur blijft open en ik krijg dus wel alles mee. Ze loopt met haar mee. De beambte geeft aan dat ze met haar armen tegen de muur moet gaan staan. Terwijl ze met mijn handen tegen de muur gaat staan komen haar collega's links en rechts van haar staan en pakken beide ieder een arm van haar vast. "spread your legs please" klinkt het volgende bevel in slecht Engels. Ze spreidt haar benen door haar schoentjes te verzetten. Haar katoenen broek zit strak om haar lichaam en zelfs ik kan haar slipje nu heel goed zien door haar dunne broek. Gelijk zetten haar collega's elk een voet aan de binnenkant van de schoentjes van Janet, zodat ze deze niet zomaar weer kan sluiten. Ze gaat even goed staan op haar hakjes.

Er volgen een paar standaard vragen. Ik zie vervolgens hoe de handen van de vrouwelijke beambte over haar blouse glijden. Haar handen gaan al zoekend via de zijkanten van boven naar beneden tot aan haar heupen om vervolgens naar voren te gaan en langzaam weer naar boven. Ze komt met haar handen bij haar borsten en zoekt langs haar BH. Ik zie nu dat haar tepels hard worden in haar blouse. Haar handen zakken weer naar beneden en onderzoeken nu haar broek vluchtig. Vervolgens gaat ze door haar knieën en zakt af met haar handen naar haar enkels en ze pakt de rechter enkel vast. Ze beweegt weer omhoog over haar benen naar haar slipje. Dat herhaald zich nu bij haar andere been en weer gaan de handen omhoog, geen stukje van de benen overgeslagen.

Haar rechterhand beweegt nu langzaam weer naar beneden waarbij ze goed kijkt en met haar vingers onderzoekend langs de randen van het slipje van Janet gaat, en ze langs haar liezen doorgaat naar achteren. En verder gaat ze weer. Haar vingers komen nu langs haar schaamlippen en bewegen verder door naar achteren, tot ze via haar billen de bovenkant van haar slipje heeft bereikt. De vrouw gaat weer rechtop staan en ze geeft met een korte knik aan naar haar collega's "OK". Zo, inpakken dan maar nu denk ik. Is dat gezeur ook weer over. Dat gaat dus even niet door…

Ze ratelde nu snel wat in het Italiaans, wat ik helaas niet kan verstaan. Mijn vrouw vraagt om duidelijkheid en of het in het Engels kan maar dat is teveel gevraagd. Ze moet meteen meelopen met de beambte. De kamer waar ze nu in stond, is een kale ruimte zonder ramen met alleen tl-buizen als verlichting en een klein bureau. Ondanks dat de beamten nog vriendelijk zijn maar wel precies, is ze zichtbaar niet helemaal op haar gemak en zenuwachtig. Ze moet mee terug lopen en kijkt mij vragend aan. Ik haal mijn schouders op. Terwijl de beambte nog bezig was, gingen de twee andere douaniers zitten aan één kant van de tafel die in de ruimte stond. Er is een mannelijke collega bijgekomen en ze zijn nu met drie in totaal. Ze bekijken haar goed van top tot teen. Wat een geneuzel allemaal. Maar goed. Tot mijn verbazing haalt haar vrouwelijke collega nu de andere deur van het slot, en opent deze. Door de deur loopt ze hier naar binnen. Ik zie een kamer die fel verlicht is en slechts voorzien is van twee grote, ondoorzichtig gemaakte ramen met dik traliewerk aan de binnenzijde. Mijn ogen moeten even wennen aan het felle licht. Als Janet door de deur wordt heen geloodst zie ik waar ze nu in terecht is gekomen.

De spanning neemt toe als ik deze kamer inkijk nadat mijn ogen zijn gewend. De kamer is voorzien van een grote onderzoektafel zoals bij een gynaecoloog, alleen iets groter en met grotere beensteunen. Deze staat achteraan maar nog wel los van de muur. Er staan wat rolkasten met spullen, een bureau en een ladekast. De kamer is verder zandkleurig en boven de tafel hangt een grote onderzoeklamp. De beugels aan het uiteinde van de tafel zijn voorzien van banden met klittenband.

Ze zag nu wel in waar dit naartoe zou gaan. Janet geeft nog eens aan dat ze dit niet wil en in het Engels zegt ze dat ze door een vrouw alleen wil worden onderzocht. Elders had ze wel enorm geprotesteerd, maar hier laat ze het uiteindelijk toch maar toe. Ze voelt dat ze ook geen keuze heeft. Dat zal alleen maar meer gedonder inhouden. Eigenlijk is het ook wel erotisch denk ik nog. Ze kiest nu maar eieren voor haar geld en werkt mee. De dame geeft met gebaren aan dat ze haar blouse moet uittrekken.

Janet doet nu de knoopjes van haar blouse langzaam los en deze valt langzaam open. Als haar bloes volledig los is en ze deze uittrek, pakt de vrouwelijke collega deze aan en onderzoekt deze goed. Ze staat nu in haar doorzichtige zwarte BH en haar katoenen broek op haar sexy zomerschoentjes. Haar tepels priemen naar voren. Als ze even achterom wil kijken krijgt ze meteen het commando om naar de muur te blijven kijken. Misschien een beetje overdreven streng is dit wel.

Vervolgens maakt ze haar broek los en laat deze langzaam over haar benen naar beneden glijden. Dit past precies over haar schoentjes. Ze stapt er voorzichtig uit met haar hoge hakken. Ze buigt diep voorover, haar borsten hangen nu in haar BH. Ook dit kledingstuk wordt door de vrouw opgepakt en uitgebreid onderzocht. Daar staat ze dan. Ze ziet er eigenlijk superlekker uit met haar zwarte kleine slipje, een lekkere ronde kont en schoentjes met een brede hoge hak. Zoals ze nu stond gaf dit een prachtig uitzicht op haar lichaam. Het gaf de mannen die achter haar stonden de kans om haar mooie, volle billen en stevige benen te bekijken. Die denken nu vast hetzelfde.

De vrouw die Janet net foulieerde geeft aan dat ze zich verder uit dient te kleden. Janet begin nog even te protesteren, "dat is toch niet nodig?" vraagt ze aan haar. De vrouw kijkt haar nu streng aan, en vertelt rustig dat ze verpicht is mee te werken.

De vrouw wijst naar Janet haar slipje en BH en schoentjes "verder uitkleden" zegt de vrouw nu autoritair. Janet kijkt haar nog even aan met een bijna smekend gezicht maar dat heeft geen zin of effect. De andere twee staan nu langzaam op van de stoel en gaan achter haar staan. "VERDER UITKLEDEN" herhaald ze nu nogmaals op scherpe toon. Janet aarzelde even maar de beamte brengt haar weer met een schok tot de werkelijkheid. Geen keuze.

Ze maakt de haakjes van haar BH dan toch maar los en drukt met haar armen de BH nog tegen haar borsten. De dame maakt een gebaar naar de BH. Vervolgens haalt ze diep adem en trekt de BH weg en geeft deze aan de beamte. Haar borsten vallen nu uit de cups en ze geeft de BH aan de beamte die deze onderzoekt en vervolgens op een tafel legt. Striemen laten goed zien waar haar borsten ingesnoerd waren door haar BH.

Vervolgens haakt Janet haar slanke vingers achter de bandjes van haar slipje en trek deze gelaten naar beneden. Daarbij bukt ze voorover om uit het slipje te stappen. Haar borsten hangen nu van haar lichaam bij deze beweging. Wat een lekkere kont. Als ze haar slipje naar beneden trekt kun je haar kutje vaag van achteren tussen haar benen zien, haar schaamlippen zichtbaar en kaal geschoren. De beamte pakt de spullen en onderzoekt deze en houdt ze stuk voor stuk voor een speciale lamp. Vervolgens vraagt ze aan Janet of ze nog ergens iets verstopt heeft op andere plekken wat tegen de regels of wet is. Ze schud daarop driftig “nee”. "No problemo to examine then” zegt de vrouw in gebrekkig Engels. Janet is zichtbaar even beduusd. Het was nu toch klaar?

Eén van de mannelijke beambten stapt nu naar voren en legt zijn hand op haar schouders. Ze huivert even. Wat gaat er nu gebeuren? De handen op haar schouders zijn groot en stevig. Het is ook een gespierde macho kerel. Hij brengt nu zijn handen verder naar voren, waar ze ook de zijkant van haar borsten even raken. De handen glijden nu naar onderen over haar buik maar dit lijkt niet meer alleen op fouilleren. De vrouwelijke beambte stapt nu even naar achteren en laat hem zijn gang rustig gaan.

De man komt weer naar boven en grijpt nu haar borsten ongegeneerd van onderen beet, tilt ze op en vervolgens legt hij zijn handen op haar borsten en pakt ze stevig beet met zijn krachtige handen. Hier was Janet zeker niet van gediend en ze begint krachtig te protesteren. “Hey! What are you doing?”. Onmiddelijk reageert hij en zegt in iets beter Engels tegen haar: “Just remain calm, “Please cooperate, miss.” Ondertussen houdt hij haar borsten gewoon stevig beet. Hij neemt haar rechtertepel zelfs tussen zijn duim en wijsvinger en trekt er zachtjes aan. Janet voelt zich zeer ongemakkelijk en kijkt naar het plafond en haar ademhaling begint te versnellen. Haar tepels worden hard en ze krijgt een rode kleur op haar gezicht.

Vervolgens legt hij nu zijn handen op haar heupen. Langzaam brengt hij nu zijn handen naar haar billen, hij pakt haar billen stevig beet om ze te inspecteren. Hij duwt ze uitelkaar en werkt een blik op haar schaamlippen die je duidelijk tussen haar benen van achteren nu kunt zien omdat ze ook voorover staat. Daarna glijden ze over haar rug naar voren om vervolgens naar voren te gaan en even vluchtig over haar schaamheuvel te gaan en verder naar beneden door te gaan naar haar benen, die hij maar vluchtig natrekt. Hij strijkt nu even met zijn vingertoppen over haar schaamheuvel en een deel van haar kutje. Janet legde nu verschrikt haar hand op die van de beambte en probeert deze weg te duwen, maar zij voelde op haar beurt weer de hand van de andere beambte op haar arm. “you must cooperate, miss.” Janet laat zijn hand los en de andere beambte plaatst haar hand opnieuw tegen de wand.

Vanuit haar ooghoeken zag ze dat hij nu op zijn hurken was gaan zitten. Hij inspecteert haar billen grondig met zijn ogen en zijn handen!! Ondertussen nam de andere beambte nu ook achter haar plaats. Hij legt zijn handen op haar borsten en begint ze te masseren. Haar tepels krachtig af en toe tussen zijn vingers door. Waar de eerste net nog rustig aan deed, pakt deze man gewoon stevig haar borsten en houdt deze hard in bedwang. Ze laat een onderdrukte gil horen.

Hoewel haar borsten stevig worden vastgehouden, gaat de ander nu rustig over haar billen, tussen haar benen naar voren totdat zijn handen haar kutje vonden. Zijn wijs- en middelvingers glijden over haar schaamlippen. Janet begint opgewonden te raken van zijn vingers die haar aanraken. Aan de ene kant wil ze dit niet maar het is warm en ze is ook wel zichtbaar geil. Ze verzet haar schoentjes en haar hoge hakjes klikten op de gladde harde vloer. Ze zucht en plaatst haar kont wat naar achteren. Wat ze niet meteen door heeft is dat dit het alleen maar allemaal gemakkelijker maakt. Hij ging nu verder en brengt voorzichtig zijn vinger tussen haar schaamlippen van voren maar ziet dat ze haar kont naar achteren heeft gebracht. Nu laat zijn hand rustig van achteren tussen haar benen glijden. Hij tikt tegen de binnenkant van haar benen aan met als boodschap op meer wijdbeens te gaan staan. Janet zet haar benen vrijwillig nog iets verder uit elkaar. Hij had nu prachtig uitzicht van achteren op haar billen en schaamlippen die zichtbaar waren tussen haar benen.

Dat ging een paar tellen door en opeens lieten ze haar los. Ze hoorde wat geroffel achter haar en wat snel gepraat in het Italiaans volgde. Er ging wat gebeuren en het enige wat ik oppikte was, was dat de dame ‘Ok, bene’ zei aan het einde. Dat Italiaans verstond ik nog wel.

Ze stapte weer naar voren en Janet keek haar nu benauwd aan. "Please lay down in chair” vraagt de vrouw aan haar. Janet weet nu echt niet meer wat ze moet denken en om hier rap vanaf te zijn werkt ze maar mee. Ik heb er zelf ook geen zin in als er nog meer mensen bij worden gehaald en er een toestand komt. Ik hoop dus dat ze niet al te moeilijk doet.

Ik merk dat de spanning bij mij begint op te lopen, een deel van de ruimte kan ik ook niet zien. Janet gaat op het kussen van de stoel zitten tussen de beugels in, exact zoals de beambte het nu aangeeft. Vervolgens laat ze haar bovenlichaam naar achteren laten zakken tot ze met haar rug op de kunststof lederen ondergrond ligt, welke is afgedekt met een rol blauw papier.

Vervolgens zetten haar beide collega's zich in beweging en komen links en rechts naast Janet staan. De dame vraagt aan haar om haar benen in de beugels te leggen. Ze twijfelt even. Als ze dat doet is meteen alles zichtbaar. "NOW", zegt de beambte. Janet trekt haar benen op en legt ze voorzichtig en rustig in de beugels. De twee lopen nu naar de achterkant van de tafel, en pakken ieder een been van haar bij haar enkels. Haar benen worden voorzichtig maar met vaste hand uit elkaar bewogen en goed in de beugels gelegd, en deze worden met behulp van de klittenband riemen vast gemaakt te hoogte van haar enkels. Dit alles gebeurt zwijgend en met routine.

Janet haar benen worden nu volledig gespreid en haar kaal geschoren kutje is nu in vol ornaat zichtbaar. Eigenlijk begin ik wel opgewonden te raken. Wat gaat er gebeuren? De beugels worden vastgezet met knoppen en Janet pakt de steunen met haar slanke handen vast. Ze is nu even machteloos en ik kan niet ontkennen dat het niets met mij doet. De aanblik is wel bloedgeil.

Ze lag nu toch nerveus in de stoel te wachten wat komen ging. Schaamhaar heeft ze al niet en dit biedt ook weinig bescherming aangezien ze volledig gespreid nu in de stoel ligt. Haar kale roze kutje is nu volledig zichtbaar in het felle licht van zowel de lamp als het zonlicht wat naar binnen valt. De vrouw komt vervolgens met een doosje aanlopen en haalt hier andere latex handschoentjes uit geeft de doos door aan haar collega's.

Als ze alle drie deze handschoenen aan hebben gaat de vrouw met haar handen naar haar borsten welke zeer zorgvuldig worden bekeken, zelfs haar tepels ontkomen niet aan een uitgebreid onderzoek. "People hide everything, everywhere” zegt ze tegen Janet. Ze bloost en zegt verder niks. De vrouw pakt er nu een krukje bij en komt tussen Janet haar benen zitten. Het achterste gedeelte van de tafel wordt nu weg geklapt en ze ligt nu met haar billen strak op de rand van de stoel. De vrouw vraagt nu te onspannen om het onderzoek te vergemakkelijken, en het aan te geven als iets pijn doet. Vervolgens vraagt ze haar collega's om de beide beugels verder uit elkaar te bewegen. Janet ziet hoe haar benen die gebogen op de steunen liggen nog verder uit elkaar worden gehaald, en hoe haar kutje langzaam open komt.

Ze ligt nu echt maximaal gespreid, machteloos overgeleverd aan deze beambten. De vrouw buigt zich voorover en bekijkt haar kutje. Dan beweegt ze haar hand en begint haar kale schaamlippen te betasten. Janet ligt nu wat achterover en ziet niet precies wat er gebeurt daar tussen haar benen en sluit haar ogen even. Ze duwt vervolgens met haar vinger Janet haar buitenste schaamlippen uit elkaar en zoekt snel naar haar opening.

Nu zijn haar binnenste schaamlippen aan de beurt, ook deze ontsnappen niet aan haar aandacht. Voorzichtig beweegt ze dan haar clitoris alle kanten op tussen haar vingers. Janet zucht. Even gebeurt er niets en de vrouw wacht. Dan probeert ze rustig een gehandschoende vinger bij Janet naar binnen te brengen. Janet spant haar beenspieren meteen aan.

Ze had dit niet verwacht, en er ontsnapt een lichte kreun. Ze trekt zich even terug en pakt een flesje van het tafeltje naast haar, en laat een grote hoeveelheid doorzichtig glijmiddel over haar handschoen heen lopen. Ze gaat weer tussen haar benen zitten en brengt rustig glijmiddel aan op haar schaamlippen en brengt een vinger rustig naar binnen. Ze brengt na een aantal keren rustig naar binnen te zijn gegaan ineens haar vinger diep naar binnen tot het niet verder lukt. Janet kreunt. Haar slanke en lange vingers maken nu zoekende en draaiende bewegingen in haar kutje. Janet begint toch ook wel opgewonden te raken en kreunt nu meer. Een tweede vinger gaat naar binnen en ze draait nu stevig in haar kutje en langs haar binnenste schaamlippen. Na enige minuten onderzoek trekt ze zich terug met haar vingers.

Ze vraagt nu haar collega om iets te pakken. Janet wacht gespannen af. Als deze terug komt van een kast zie ik dat ze in haar handen een vrij fors exemplaar speculum meeneemt. Maar de vrouwelijke beambte is niet tevreden en vraagt om een ander type. Als haar collega terug komt vanaf de wasbak en dit aan haar geeft zie ik wat ze in haar handen heeft, het is een speculum van ik denk wel 25 cm lang, met bekken van wel 3,5 cm breed. Dit zal heftig worden want Janet heeft een strak en nauw kutje.Toch pakt de beambte het speculum aan en vervolgens gaat ze dit gebruiken. Janet krijgt ondertussen wat korte instructies van de beambte in het Engels.

Ze moet ontspannen en uitademen als ze het apparaat naar binnen brengt. Janet probeert zich te ontspannen, en ze voelt hoe de vrouw haar schaamlippen aan het spreiden is met de vingers van haar linkerhand en het speculum tegen haar opening positioneert met haar andere hand. Haar collega helpt haar vervolgens hierbij even door haar schaamlippen voorzichtig iets open te trekken. Op het moment dat Janet aan het uitademen is drukt de beambte met kracht naar voren en het speculum glijdt nu zo'n 5 cm naar binnen bij haar. "ja, weer ontspannen en uitademen" zegt de vrouw rustig, en weer glijdt met kracht het een 10cm verder naar binnen, om bij de volgende poging compleet in haar kutje te zitten. Het ding vult haar behoorlijk en Janet puft nu duidelijk hoorbaar. “ooooh” kreunt ze. Ze heeft nu haar handen om de rubberhandvatten van de stoel geslagen.

Nu pakt ze de handgreep van de eendenbek vast, en Janet haar kutje komt helemaal open, haar schaamlippen strak gespannen om het achterste deel van het speculum. Nadat het inwendig onderzoekje van een minuut of vijf is afgelopen, sluit ze de eendenbek en haalt deze uit Janet haar kutje. Het onderzoekje is klaar en ze geeft in het Engels aan dat er niets is gevonden. Prima.

Terwijl Janet nog ligt bij te komen van deze ervaring beweegt de hand van de vrouw alweer naar haar kutje, en ze brengt een aantal vingers alweer bij haar naar binnen, hoeveel het er zijn kan ik niet precies zien, maar het zijn er meer dan twee. De man naast haar spreidt Janet haar schaamlippen voor haar aankomende hand. Weer zie ik haar vingers bij Janet naar binnen dringen en ze beweegt ze een beetje heen en weer, haar duim rust hierbij op haar clitoris, iets wat Janet lekker vind aan haar gezucht en gekreun te horen. Waar gaat dit allemaal naar toe? Ik voel iets stijf worden bij mijzelf. “You like that”, vraagt de vrouw. Janet knikt tot mijn verbazing “ja” en begint behoorlijk opgewonden hiervan te worden.

Ik zie nu weer goed recht tussen de benen van mijn vrouw en het is een heerlijke aanblik hoe ze volledig gespreid ligt in de stoel met haar benen in de beugels, haar sexy schoentjes nog aan. Ondertussen heeft de beambte met moeite vier vingers bij haar naar binnengebracht. "Relax now please, this is necessary" zegt ze met een glimlach.

Ik zie nu vier vingers stevig naar binnen gaan en ronddraaien in haar kutje. Ze plaatst haar smalle hand voor haar kutje en voorzichtig begint ze te duwen. Janet gilt even. "Relax miss”. Janet volgt haar aanwijzingen nu en perst. Haar kutje staat nu helemaal mooi open en de vrouw beweegt haar hand, rustig een beetje in en uit haar vagina, als Janet zachtjes een beetje perst brengt ze snel de hand smal naar voren en geeft ze meer druk. Haar vier vingers zie ik nu langzaam maar zeker bij Janet naar binnen glijden, terwijl haar kutje en schaamlippen tot het uiterste wordt opgerekt bij deze actie. Janet puft nu hefig. Ze probeert zich nu wat op te richten uit de stoel, maar kan alleen het hoofd een stukje optillen. Haar schaamlippen staan strak gespannen om haar vingers, en ik zie de huidplooi boven haar klitje heen en weer bewegen op haar in- en uitgaande ritme. “Ohhhh, kreunt ze”. De vrouw schroeft het tempo nu flink op en haalt haar vingers hard ritmisch in en uit haar kutje.
Na een paar minuten gilt ze even gesmoord en geeft aan te moeten klaar komen. Ze komt vervolgens trillend klaar, het metaal van de beugels rinkelt als ze ligt te schokken in de stoel met haar benen nog vastgesnoerd. Het vocht loopt langzaam uit haar kutje over haar lippen en kont naar beneden. De vrouw trekt nu langzaam haar hand terug. Ze kwam even bij maar het was nog niet klaar.

Dit was de eerste keer dat ze zich weer mocht omdraaien, en de ruimte in kon kijken. De stoel stond in het midden en achter haar was een deur naar de kamer er naast. Ze was nog voorzichtig in het om zich heen kijken. Wat stond haar verder te wachten? Ze lieten haar nog in de stoel liggen. Ze keek nu om en zag de Italiaan spiernaakt aan komen lopen. Het was de grootste van de twee. Het was een bonk van een kerel en heel gespierd! Maar wat haar aandacht ook trok, was zijn pik die fier omhoog stond. Een flinke penis. Janet begon nu hard te praten tegen de vrouw en zei dat dit echt helemaal niet kon en de bedoeling was. Ik ging er vanuit dat ze haar niks zouden doen, dit was best wel interessante wending. Ik genoot eigenlijk wel. Toch was Janet nu heel erg opgewonden en wilde wel verder gaan.

“On the edge with your butt,” zei de Italiaan toen Janet weer achterover lag in de stoel. Hij pakte ondertussen haar hand en legde die om zijn flinke penis. Demonstratief bewoog hij haar hand op en neer over zijn schacht. Janet begreep die hint maar al te goed en eigenlijk zonder aarzelen begon ze hem vervolgens rustig af te trekken met haar slanke hand. De vrouwelijke beambte duwde ondertussen haar benen weer uit elkaar. Die andere kerel kwam nu tussen haar benen staan. Hij dook met zijn hoofd tussen haar benen en begon zacht haar klitje te stimuleren. Janet keek naar de Italiaan opzij van haar en zag zijn enorme penis!

Ik denk dat ze hoopte dat het bij aftrekken bleef maar mijn gevoel was dat dit nog wel eens anders kon lopen. Tussen haar benen gebeurde inmiddels van alles. Hij pakte één van haar borsten en bewerkte die zoals hij zostraks ook al deed. Hij was haar aan het verwennen. Af en toe zoog hij op haar clitoris of likte hij langs haar schaamlippen. Janet begon opnieuw enorm opgewonden te raken en ik zag dat ze ervan begon te genieten. Ze trok nu zijn keiharde pik hard af met haar hand en kneedde zijn ballen. “Suck me,” zei hij ineens zacht tegen haar.

Janet keek aarzelend beurtelings naar zijn pik en zijn dwingende ogen. Ze kon er niet onderuit! Voorzichtig nam ze zijn penis in haar mond en begon rustig te zuigen en hem te pijpen. Ze zoog aan en likte aan zijn eikel. De kleerkast slaakte een zucht van genot. Ze zuchtte en kreunde ondertussen van de heerlijke befbeurt die ze kreeg van de ander. Ondertussen nam ze zijn pik steeds dieper in haar mond.

De ander liet nu een vinger bij Janet naar binnen glijden en hij concentreerde zich op haar clitoris. Ze bespraken iets in het Italiaans. Hij draaide zich half om en ritse snel een condoom uit de verpakking en bracht deze aan. Ik zag hoe hij hoe hij zijn stijve penis tegen haar dij aan duwde. Hij bracht zijn pik nu voor haar opening. Ze schrok en trok in een reflex haar benen terug... wat niet ging. Metaal rinkelde van de stoel waar ze nog steeds in vastzat.

Hij liet flink glijmiddel op haar lippen druppelen en ondertussen zette hij langzaam kracht en liet zijn pik zo langzaam in haar kutje glijden. Ze kreunde heftig. Het was een flinke maar niet zo groot als die van de andere makker. Ondertussen bewerkte hij haar klitje met zijn vingers zoals hij haar tepels ook verwende. Ze liet het over zich heen komen. “You know what to do.” De ander hield zijn pik weer voor haar mond, maar stopte hem er nou zelf in. Hij stootte zijn lul in haar mond met voorzichtige, steeds diepere stoten. Ze snakte naar adem en glijmiddel liep over haar kin weg. Ze pijpte hem nu diep en hij genoot zichtbaar.

De kerel tussen haar benen pakte zijn pik in zijn hand trok deze snel en hard nog een paar keer af en leidde deze opnieuw naar haar opening. Hulpeloos lag ze daar met volledig gespreide benen. Ze stond nu mooi open. Langzaam duwde hij opnieuw zijn pik tussen haar schaamlippen in haar kut stevig naar binnen. Ze was nog wat nauw en trilde even met haar billen in de stoel en zuchtte heftig. Ze lag nu met haar mooie ronde billen helemaal op de rand. Telkens bracht hij zijn pik een klein stukje dieper naar binnen. Glijmiddel liep nu uit haar kutje naar haar billen. Snel nu iedere keer alleen maar een stukje van het topje. Hij perste nu met kracht dieper zijn pik bij haar naar binnen. Janet kreunde nu heftig en zocht steun om zichzelf vast te houden en pakte snel met haar handen de handgrepen van de stoel vast. Ze probeerde haar benen op te trekkenes. Hij hield haar benen echter tegen en gleed naar boven over haar buik naar haar borsten met zijn handen en pakte haar tieten heel stevig vast en hield haar zo in bedwang. Ondertussen was ze gestopt met pijpen, ze had al haar aandacht nodig voor wat er tussen haar benen gebeurde...

Niet erg voorzichtig bracht hij zijn pik steeds dieper naar binnen. Hij sloeg zijn armen nu om haar benen en ging wat meer boven haar staan en begon nu stevig en deinend zijn pik naar binnen te brengen en probeerde in de volledige lengte naar binnen te stoten. Glijmiddel spetterde nu uit haar kutje naar buiten bij elke ram van zijn pik. Ze kreunde en jammerde telkens bij zijn stoot naar voren. Haar borsten en billen deinden op en neer met de beweging van zijn lichaam. Ze hield zichzelf nu goed vast. Haar binnenste schaamlippen waren wit en omsloten nauw zijn penis die hij nu telkens in de volle lengte naar binnen stootte bij haar tot helemaal aan de basis van zijn schacht. Het was een heerlijk gezicht hoe ze zwaar werd geneukt door hem. Haar benen veerden mee bij het naar binnen brengen van zijn pik bij haar.

Na een paar minuten trok hij zich rustig terug. De vrouwelijke beambte deed vrolijk mee, maakt haar banden om haar enkels los en gebaarde dat ze uit de stoel kon komen. Ze had er zin in en draaide zichzelf al om met haar billen naar de beambte. De grootste van de twee stapte nu naar voren en ging nu achter haar staan, hij was duidelijk aan de beurt en drukte haar voorover richting het bureau wat daar stond. Ze hadden inmiddels een dik zacht kussen neergelegd.
Hij keek even van achteren naar haar billen, drukte met zijn hand op haar rug en pakte haar heupen rustig en stevig beet. Ze kantelde haar heupen en ging al voorover staan. Ze had er zichtbaar zin in en wist wat hij wilde. De vrouw gebaarde dat ze haar benen moest spreiden. Hij ging achter haar staan en gleed over haar billen met zijn handen en pakte haar nu opnieuw van achteren stevig beet bij haar heupen en duwde haar voorzichtig verder naar de tafel.

Ze boog voorover en wist nu wat hij ging doen. Hij kwam wat naar onderen met zijn lichaam en bracht zijn pik voor haar opening zonder dat ze dit kon zien. Rustig probeerde hij zijn penis nu tussen haar schaamlippen haar opening in te laten glijden. Ze voelde het proberen van hem en kantelde instinctief haar bekken naar achteren. Dat maakte het voor hem extra makkelijk. Het uitzicht op haar prachtige ronde billen en haar schaamlippen die nog iets openstonden maakte dat hij een enrom stijve penis had en zich niet langer kon inhouden.

Rustig bracht hij nu meer dan zijn top naar binnen. Met zijn pik al in haar kutje verzette hij zelf zijn benen op de vloer. Janet zuchtte nu hevig en leunde nu goed voorover, haar tieten hingen nu doordat ze voorover stond en ze pakte de rand van de tafel vast met haar handen. Hij perste zijn pik nu een beetje door Janet haar strakke opening naar binnen toe. Ze gilde even en trilde van opwinding van wat ging komen en trok een been los van de vloer. Haar hakjes klikten op de harde vloer waar ze op stond. Hij pakte nu haar heupen extra goed vast, duwde haar billen naar beneden en trok haar naar zich toe. Hij tikte tegen de binnenkant van haar been aan om aan te geven dat ze meer gespreid moest staan. Ze verzette haar schoentjes even. Ze ging nu op haar tenen in haar schoentjes staan maar kon niet aan hem ontkomen. Langzaam zette hij meer kracht en zijn pik gleed langzaam bij haar naar binnen.

Na een paar keer ondiep proberen zakte hij wat naar beneden en perste nu opnieuw zijn kaarsrechte penis naar binnen in haar kutje en probeerde dit een aantal keren rustig om dichter bij haar te komen. Haar billen trilden bij zijn stoten. Hij ramde nu met kracht zijn pik bij haar naar binnen en voerde het tempo van stoten flink op. Je hoorde het kletsen tegen haar lichaam. Hij maakte nu al behoorlijk lange halen waarbij hij zijn enorme pik terug haalde en daarna in een lange stoot met kracht volledig in de lengte bij haar naar binnen bracht.

Ze kreunde en jammerde steeds en Janet en hield de tafel goed vast om zijn lange halen op te vangen en om niet vooruit te schuiven. Haar borsten deinden nu telkens heen en weer bij zijn harde stoten naar voren. Haar prachtige kont trilde bij elke ram. Na een tijdje haar hard te hebben genomen en kreunen van Janet trok hij zich rustig terug uit haar kutje. Ze bleef nog even voorover gebogen staan om bij te komen. Haar opening stond nog volledig open van zijn penis.

De andere Italiaan lag inmiddels op het bureau. Janet moest zich omdraaien van hem en op het bureau gaan zitten. De grootste kerel hielp haar nu even om positie in te nemen en pakte haar hand vast en trok haar omhoog. De ander hield zijn stijve pik al omhoog in zijn hand. Ze moest gehurkt boven hem komen met de billen naar hem toe. Hij had er zin in en snel bracht zijn pik aan de voorkant voor Janet haar kale kutje en spreidde de schaamlippen opnieuw van Janet met zijn vingers door zijn hand tussen haar benen te brengen en haar lippen te spreiden. Hij probeerde even om in haar te komen maar het lukte niet direct. Janet was inmiddels enorm geil en ze hielp hem nu door zelf haar schaamlippen te spreiden met haar slanke vingers. Ze keek naar onderen tussen haar benen en zocht zijn pik en liet zich vervolgens langzaam even zakken.

Hij liet een paar keer zijn pik tussen haar schaamlippen glijden en Janet pakte zijn stijve pik beet , trok hem een aantal keren hard af en bracht vervolgens deze opnieuw voor haar opening. Hij steunde haar nu en pakte haar heupen stevig beet. Ze wist nu wat ging gebeuren en liet zich met hulp van hem rustig maar gestaag zakken op zijn pik. Ze kreunde van genot. “ooooooh, that is so nice”, zei ze. Na een paar keer proberen zakte ze nu volledig met haar kutje op zijn stijve pik en haar schaamlippen omsloot zijn pik nu strak. Ze bleef even een paar tellen op zijn harde kloppende penis zitten.

Nu ging hij ging snel zelf met zijn bovenlichaam ook op de tafel liggen en zette Janet steviger met de billen naar hem toe op de tafel met haar schoentjes. Toen ze goed stevig stond op haar hakjes op het blad van het bureau of de tafel, trok hij haar met kracht naar beneden en liet hij haar met kracht op zijn pik zakken ondertussen een stotende beweging omhoog makend met zijn penis. Haar schaamlippen spreidden zich nu volledig. Ze gilde en pufte snel. Ze probeerde met haar armen en handen zich vast te houden op zijn gespierde torso. Langzaam begon hij haar van onderen keihard te neuken in haar kutje. Hij kwam steeds een beetje dieper bij haar naar binnen en haar binnenste schaamlippen spanden zich nu strak op zijn brede pik en gleden strak bij het in - en uitbrengen. Haar clitoris was opgezwollen. Hij had haar nu voldoende laten zakken om grip te krijgen en Janet zat nu stevig volledig op zijn pik. Met zijn pik in haar strakke kutje op de tafel zocht Janet met haar schoentjes nu even steun. Hij pakte haar enkels vast net boven de bandjes van haar schoentjes.

Snel bracht hij zijn onderlichaam nu naar haar toe, ondertussen haar stevig beet houdend zodat ze niet weg kon. Zijn pik gleed nu volledig naar binnen toe en Janet zocht naar een manier om te ontsnappen of iets omhoog te komen maar die was er niet. Ze kon ook niet omhoog want hij hield haar goed tegen door nu haar heupen krachtig vast te houden.

Ze kon nu niet anders dan haar benen wat meer naar buiten te laten vallen en daarmee verder te spreiden. Ze liet haar bovenlichaam nu achterover vallen. Het was een heerlijk gezicht hoe ze gespreid op zijn pik zat, staande op haar schoentjes op de tafel. Tegelijkertijd bracht hij nu met een hoog tempo, meedogenloos hard en ritmisch zijn pik van onderen bij haar naar binnen door met zijn onderlichaam stotende bewegingen naar boven te maken. Hij hield haar benen goed gespreid en haar borsten veerden ritmisch op en neer bij elke stoot die hij maakte. Ze gilde en jammerde en had er moeite mee het klappen van zijn pik op te vangen. In de volle lengte kwam hij nu telkens bij haar naar binnen.

Haar kutje werden rood van zijn pompende bewegingen en hij ging nu extra lange en diepe halen maken en wachtte even als hij diep in haar zat.. Janet gilde en vertrok haar gezicht. Oooooh that is deep!. my god..... Na een paar minuten riep Janet dat ze klaar ging komen. Ik ga komen kreunde ze. Ik ga komen! De andere Italiaan kwam naar voren en legde zijn hand op haar onderbuik, gleed tussen haar benen en hielp haar met klaarkomen door haar nog even extra te helpen. De ander ging ondertussen door en bracht pompend zijn pik in lange halen naar binnen. Na een paar tellen kwam ze opnieuw hevig trillend klaar. Hij ging echter door, haar tieten nu in zijn handen geklemd beukte hij telkens in nog steeds in de volle lengte naar binnen. Ze kreeg een stevige beurt.

Ook hij deed nu iets rustiger aan en trok zich terug uit haar kutje nadat hij een gebaar van de andere kerel had gekregen. Hij wilde haar nog even en ze mocht nu van hem op haar rug op de tafel gaan liggen. De andere Italiaan eiste nu zijn plek nu op. Met kracht die zij al verwachtte van hem duwde hij haar benen uiteen. Ze wilde nog niet maar hij spreidde haar meteen wijdbeens liggend op haar rug en pakte haar schoentjes met bandjes om haar enkels van haar beet en duwde haar benen diep achterover. Ze pakte zelf haar borsten beet, liggend op haar rug. Ze lag nu hulpeloos op de tafel met haar billen tegen de rand. Ze klemde nu haar handen om de tafelrand.

Hij zette zijn pik tegen haar schaamlippen aan en ze voelde zijn stijve grote pik. Ze kwam er meteen achter wat zijn bedoeling was toen hij met een krachtige stoot haar penetreerde. Waar hij zostraks nog rustig aan deed en haar voorzichtig neukte, beukte hij nu meteen bruut in en uit haar kutje! Zijn pik flitste als een razende heen en weer in haar. Terwijl ze hard genomen werd, was de ander achter haar gaan staan en hield haar borsten nu stevig vast om haar zo in bedwang te houden. Door zijn harde stoten zag je haar heerlijke tieten die heen en weer wiegden.

Hij kon zijn harde stoten maar voor een tijdje volhouden. Na een paar minuten werd zijn tempo lager en Janet voelde zijn pik kloppen in haar kutje. Ging hij klaarkomen? Hij trok zich even terug en ze kon even op adem komen. Hij trok een paar keer zijn machtige pik af totdat deze weer keihard was en spreidde Janet haar benen weer. Hij kwam nu wat boven haar en liet zijn pik nu hangen boven haar onderbuik. Janet zag zijn machtige pik nu tussen haar benen naar beneden bungelen en keek hem angstig aan. "nog niet, nog niet", ik kan niet meer zei ze wanhopig. “come on”, zei hij. “I want to fuck you hard”. Ze moest even volhouden en hij duwde haar ondertussen verder achterover met haar rug op de tafel.

Ze zette haar schoentjes nu op de rand van de tafel. Hij liet zijn pik nu bungelen voor haar kutje en trok haar schaamlippen uit elkaar met zijn vingers. Ze zuchtte. Hij bracht nu haar billen omhoog en sloeg zijn handen eronder en bracht zijn pik opnieuw voor haar kutje en gleed snel haar opening een stuk naar binnen toe. Ze gilde even toen hij zich liet zakken met zijn volle gewicht achter zijn keiharde apparaat en bracht zijn pik nu diep in een keer bij haar naar binnen. Glijmiddel liep nu weg uit haar kutje over haar billen naar haar bovenbeen. De ruimte bij haar was nu genoeg en hij perste in een keer zijn pik naar binnen in de volledige lengte tot aan de schacht. Ze kreunde heftig. Met haar andere hand masseerde ze nu zijn ballen ondertussen. Hij verhoogde het tempo verder en het kletsen van ballen tegen haar billen klonk nu door de ruimte. Opnieuw ging Janet nu na een paar minuten klaar komen. Een schok zetten zich door haar lichaam en ze gooide haar hoofd achterover en kreunde diep.

Het tempo was echter nog steeds hoog terwijl hij voelde hoe haar kutje op zijn pik kneep door haar klaarkomen. Het kon niet anders dan dat effect had. Na nog een paar halen was het zover. “I’m going to come!” brulde hij opeens terwijl haar orgasme langzaam op het hoogte punt was en wegebde. Ze was net genoeg bij zinnen om te begrijpen wat hij bedoelde. Hij trok zijn penis snel uit haar kutje en rukte het condoom weg. Janet slaakte een zucht van opluchting toen hij de eerste straal van sperma met kracht over haar onderbuik spoot. Al snel volgde een tweede. Ze kwam overeind en nam zijn pik in haar hand, pakte zijn ballen vast met haar andere hand en begon hem zelf hard af te trekken. Met elke haal spoot hij zaad, er leek geen eind aan te komen! Hij brulde zijn orgasme uit met elke straal die hij over haar heen spoot. Toen de laatste druppels sperma uit zijn pik dropen, was haar hele onderbuik nat van zijn zaad wat langzaam naar beneden begon te lopen.

De Italiaan liep nu naar achteren om bij te komen maar de ander had nog wat tegoed van haar en dat kwam hij nu opeisen. Hij trok Janet snel omhoog van de tafel. Ze lag nog bij te komen maar was snel weer bij de les. Toen ze dat gedaan had ging hij achter haar staan en liet zijn handen langs haar lichaam glijden. Ze zuchtte. Hij gleed langs haar rug naar voren en gleed over haar borsten. Hij pakte nu goed haar borsten beet en kneep zacht in haar donkere en harde tepels. Ze keek naar de vloer. Hij gaf haar nu een tik op haar billen en legde zijn handen nu op haar onderrug en duwde haar ruw meer voorover. Ze pakte zijn pik vast met haar slanke handen en begon hem snel en hard af te trekken. Hij kreunde even en verzette zijn onderlichaam wat in de richting van Janet zodat ze recht voor hem kwam en hem beter af kon trekken. Ze kneedde zijn ballen ondertussen zij pik hard aftrekkend tot aan de basis. Hij bracht zijn hand rustig naar voren tussen de benen van haar. Na een paar minuten was zijn pik keihard en draaide hij haar snel om. Ze draaide zich snel op haar schoentje en plaatste haar hakjes stevig op de vloer, haar benen uit elkaar zettend. Over haar schouder keek ze wat hij deed en zag dat hij zich opnieuw aan het klaarmaken was. Hij bracht snel een condoom aan.

Hij ging nu goed achter Janet staan en zakte even iets door zijn knieen heen. Hij bracht nu zijn onderlichaam naar voren toe en trok de billen uit elkaar zodat haar opening goed zichtbaar werd. Hij bracht zijn pik rustig naar voren, zoekend naar haar opening. Ze wist wat hij ging doen en ging al op haar tenen in haar schoentjes staan en bracht haar heupen iets omhoog en kantelde haar bekken. Ze liet haar hand tussen haar benen komen en pakte zijn pik vast en leidde deze naar haar opening toe. Hij vond haar kutgaatje en begon zijn pik naar voren en omhoog in haar kut te brengen. Ze ging nu voorover liggen op de tafel zodat haar kont mooi omhoog kwam.

Ze gilde en voor ze het wist was hij als een dekhengst dicht tegen haar billen aan gaan staan en bracht nu stevig en met kracht meteen zijn pik bij haar naar binnen. Hij pakte haar heupen nu goed stevig beet. Ze trilde en gilde en verzette haar schoentjes even en ging op haar tenen staan. Na een paar keer ondiep ging hij nu helemaal doorhalen en bracht zijn pik extra diep naar binnen. Ze gilde en hijgde en haar beenspieren waren aangespannen. Haar handen omklemden nu krachtig het blad van het bureau voor haar om niet naar voren te schuiven. Hij haalde zijn pik terug en gleed opnieuw van onderen diep bij haar naar binnen. Haar borsten veerden met een schok omhoog. Hij pakte nu haar borsten goed vast, trok haar opnieuw omlaag naar de tafel en ging goed staan en maakte een lange haal naar beneden. Ze wist wat ging komen en klemde zich al vast. In een keer stootte hij nu met kracht in de volle lengte bij haar naar binnen en ze gilde erover. Glijmiddel spoot uit haar kutje op haar onderbeen. Hij had blijkbaar de goede stand nu gevonden want hij kreunde erover en haalde zijn penis naar buiten en bracht opnieuw zijn penis tussen haar billen van achteren in haar kutje. Ze ging telkens op haar tenen staan in haar schoentjes en zakte terug in het ritme van zijn stoten.

Hij begon haar nu hard te neuken van achteren. Met lange halen stootte hij nu telkens zijn hele pik bij haar naar binnen. Ze jammerde even en had even moeite met zijn pik. Hij trok zich er niets van aan. Hij bleef naar binnen beuken. Haar billen trilden bij elke stoot van zijn onderlichaam en haar schaamlippen gleden strak om zijn pik telkens mee. Het kletsen van zijn onderlichaam tegen haar billen klonk door de ruimte. Ze stond nu meer voorover met haar billen goed naar achteren en haar benen licht gespreid. Ze genoot nu zichtbaar en haar haren waren nat van de inspanning. Ze moest geconcentreerd op haar schoentjes blijven staan om zijn klappen op te vangen. Al na een paar minuten kwam ze opnieuw klaar, haar hoofd driftig schuddend. Ze kon nu echt niet meer. Vier keer klaarkomen was een hele opgave.

Hij deed iets rustiger aan maar bleef haar neuken. Na een paar minuten schroefde hij zijn tempo enorm op voor de laatste eindspurt en neukte haar nu hard en meedogenloos. Na een minuut of 5 trok hij zijn pik snel terug, trok zijn condoom snel weg en kwam kreunend klaar. Een eerste golf zaad sproeide over haar onderrug. Een tweede sproeide over haar billen, ze draaide zich vervolgens snel om en nam zijn pik in haar slanke hand en trok hem met kracht verder af. Opnieuw na een haal spoot er zaad met kracht uit zijn pik over haar borsten. Na nog een paar keer was de koek echt op.

Langzaam ebden hun orgasmes weg. Janet pakte een handdoek vanuit de stapel gecontroleerde spullen die nu op de grond lag en maakte zich intussen schoon en veegde het glijmiddel en het zaad langzaam weg. Ze friste zich op met een washandje en een kom met water. De andere Italiaan keek ook moe maar zeer voldaan naar haar en glimlachte. Ondertussen begonnen de mannen zich weer aan te kleden. Bevredigd keken ze hoe zij hetzelfde deed. Ze deed haar slipje en BH weer aan en trok haar blouse weer aan en knoopte deze dicht.

Na een paar minuten was ze gereed en alsof er niets gebeurd was, liepen Janet en de twee douaniers terug naar de ruimte waarin ik zat te wachten. Ik deed net of ik het niet had meegekregen. En, vroeg ik haar "is de controle nu klaar en kunnen we vertrekken? Nog problemen?". Nee, zei ze “Gewoon een standaardcontrole” antwoordde Janet kortaf. “She’s fine,” zei de Italiaan. “ You can go”. Ik gaf haar tas aan haar en zo keerden we terug naar de grote vertrekhal. Wel vreemd dat ze haar blouse uit haar broek had op haar billen…

Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright