Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Een stevig avontuur in de tuin..

Naast ons woont ook een stel. Karin en Noah. Ze zijn net als wij in de 40. Hij is een gespierde iets getinte kerel. Zij een knappe brunette. Wij hebben een goed contact met ze en regelmatig drinken we even wat ‘s avonds, een barbeque samen of simpel een kop koffie en maken we een praatje. Daarbij was er al maanden een bepaalde spanning te voelen tussen ons en hen. Die ochtend ontvouwde dit zich in een stevig en erotisch zomers avontuur in de tuin.
Beoordeel dit sprookje
(76 stemmen, 62850 lezers)
Meld misbruik
Een stevige beurt in de tuin. Het is warm vandaag. Ik ben in huis de bende wat aan het opruimen. Rond de klok van 10 drink ik even koffie met Janet, mijn vrouw. Ze is net van fitness teruggekomen en gaat zich zo douchen. Nu moet ik even iets duidelijk maken. Al een aantal jaren wonen we nu in een nieuwbouwhuis aan de rand van de stad. Een leuke wijk. We wonen in een 2-onder-1 kap woning. Naast ons woont ook een stel. Karin en Noah. Ze zijn net als wij in de 40. Hij is een gespierde iets getinte kerel. Zij een knappe brunette. Ze hebben net als ons samen 2 kinderen. Wij hebben een goed contact met ze en regelmatig drinken we even wat ?s avonds, een barbeque samen of simpel een kop koffie en maken we een praatje. Daarbij was er al maanden een bepaalde spanning te voelen tussen ons en hen. Mijn vrouw en ik hebben samen al enkele avontuurtjes meegemaakt, soms door toevalligheden. We staan ook wel open om eens wat nieuws te proberen. Zo ook deze ochtend in de zomer van dit jaar.

Ik ga na de koffie verder met puin ruimen in huis totdat ik toevallig naar buiten kijk en mijn buurman in zijn spierwitte badjas op slippers de tuin zie inlopen. Je kent dat wel: je ziet beweging en onwillekeurig kijk je. Ik zie dat hij even rustig gaat zitten met zijn krantje. Ik ga dus weer even door met opruimen. Na enkele minuten valt het mij op dat Karin ook naar buiten komt lopen in haar badjas op hakjes. Een beetje een rare combinatie, dacht ik nog. Ik kijk schuin en voorzichtig door de lamellen de tuin in, toch nieuwsgierig zoals de meeste onder ons zullen zijn bij allerlei bewegingen. Ze is overigens een mooie meid. Slank maar niet mager, niet heel lang en een beetje getint, Italiaans qua uiterlijk met een volle bos donker krullend haar. Prachtig.

Ze gaat naast hem zitten op het bankje en slaat haar benen over elkaar en zegt lachend iets tegen hem. Hij glimlacht en kijkt nog in zijn krantje. Dan legt ze haar hand op zijn been en blijft zacht tegen hem praten. Hij geeft zacht antwoord en langzaam glijdt ondertussen met haar hand onder zijn badjas naar zijn borstkas. Hij kust haar en kijkt haar vragend aan. Ze plaagt hem wat. Het is duidelijk dat ze zijn aandacht wil. Het begin van een hete ochtend vol verrassingen, blijkt achteraf.
Ze keert zich naar hem toe en trekt haar badjas wat open. Ik kan dit niet zien maar het is duidelijk dat dit zijn effect heeft. Hij kijkt naar haar en blijkbaar is zijn interesse nu wel gewekt. Hij laat langzaam zijn krant wat zakken. Ze pakt zijn krant vast en trekt legt deze rustig weg. Ze gaat rustig weer naast hem zitten op het bankje en maakt plagerig de knoop langzaam los die in de ceintuur van zijn badjas zit. Rustig glijdt haar hand nu onder zijn badjas. Hij spant zijn beenspieren zichtbaar aan en geeft haar opnieuw een kus. Daarna trekt ze zijn badjas wat verder wat open.

Hij heeft alleen een donkere boxershort aan en ze glijdt nu langzaam met haar hand naar zijn boxershort en strijkt met haar hand over zijn kruis. Langzaam zie ik daar een flinke bobbel verschijnen als ze met haar hand heen en weer gaat. En rustig gaat ze door. Zijn boxershort bolt inmiddels aardig op. Ze laat er geen gras over groeien lijkt het en legt haar hand op zijn onderbuik en glijdt langzaam naar beneden. Ze pakt de rand van boxershort met haar ene hand vast en trekt deze van zijn lichaam. Ze gaat snel met haar hand in zijn boxershort en pakt zijn lid vast. Wauw! Na wat gerommel in zijn boxershort is ze er blijkbaar zat van en trekt ze zijn short rustig een stuk naar beneden. Hij komt met zijn onderlichaam omhoog zodat ze zijn boxershort ook uit kan trekken. Als ze zijn short naar beneden trekt staat zijn pik inmiddels fier omhoog. Een flink apparaat. Ze omsluit nu met haar slanke hand snel zijn penis en begint hem langzaam naar beneden maar diep af te trekken... Haar nagels zijn verzorgd en mooi gelakt. De spanning is nu best wel gestegen en ik heb het schoonmaken en opruimen maar even voorlopig vaarwel gezegd. Karin begint hem nu stevig en snel af te trekken. Wat een lul zeg! Ze glijdt na een paar minuten behendig van het bankje en knielt nu voor hem op het gras. Ze maakt nu diepe lange halen om zijn pik volledig in harde toestand te krijgen. Ze heeft zichtbaar enorm zin in hem. Dat is wel duidelijk. Dat gaat zo te zien prima. Zijn pik priemt nu keihard naar voren als van een dekhengst. Ze pakt zijn stijve pik met twee handen vast en brengt haar mond rustig naar zijn pik en begint rustig zijn topje te likken. Ondertussen pakt ze stevig zijn ballen vast en kneed deze met haar andere hand. Hij kreunt. Ze neemt zijn pik nu vol in haar mond en begint hem goed te pijpen. Zijn pik wordt nu helemaal stijf en ik moet zeggen dat hij boven gemiddeld geschapen is. Ze begint hem nu dieper af te trekken. Hij kreunt en leunt nu wat achterover. Hij legt zijn hand op haar hoofd neer en pakt voorzichtig haar haren vast en duwt haar zo stevig mee naar beneden als ze hem pijpt.

Na een paar minuten opent hij zijn ogen en komt hij meer overeind, pakt haar bij haar arm en trekt haar omhoog. Ze kussen elkaar en ze maakt zelf de snel haar eigen badjas los. Haar prachtige grote borsten priemen nu naar voren uit haar badjas die daar nu omheen valt. Ze heeft een half open BH aan en haar tepels prijken net boven de rand van haar BH naar voren. Haar borsten stevig ondersteunt. Hij legt zijn handen op haar heupen en langzaam glijdt hij met zijn handen nu naar boven en pakt vol met zijn handen haar borsten beet en omvat ze helemaal. Hij pakt ze zeer stevig beet en pakt de tepels tussen zijn vingers en knijpt er zacht in. Ze gooit haar hoofd achterover.

Daarna pakt hij snel de randen van haar badjas en trekt deze langzaam van haar schouders naar achteren. Ze laat haar armen langs haar lichaam hangen en de badjas valt van haar af op de grond. Wat ik dan zie! Geweldig. Ze heeft een prachtige ronde kont en nog een rood halfdoorzichtig slipje aan. Hij staat op en kust haar. Hij gaat met zijn handen behendig achter haar rug en pakt snel het bandje van haar BH en schuift met zijn vingers naar de sluiting. Ondertussen zoekt ze met graaiende bewegingen en pakt ze met haar hand zijn pik weer vast en begint ze weer met hem af te trekken. Kortom: ze zijn lekker bezig met elkaar en ik kijk ongegeneerd mee. Ondertussen zie ik wat uit mijn ooghoek. Het is Janet. Mijn vrouw loopt de tuin in om wat dingen in de schuur weg te leggen. Ze loopt de schuur vervolgens uit en draait de deur in de omheining achter open. Ik schrik me rot als ze onze tuin uitloopt richting? de buren. Ik denk eerst nog: ze gaat naar de auto maar dan zie ik dat ze wat tijdschriften bij haar heeft. Die wil ze dus blijkbaar gaan terugbrengen naar de buren. Ze loopt achterom en opent zonder na te denken het hek van de buren. Ik verstijf even en wacht af wat gaat gebeuren. Er is nu geen redden meer aan. Mijn vrouw heeft nog niets opgemerkt en loopt de tuin zo in. Die is een meter of 20 diep. Tijdens het binnenlopen kijkt ze ineens op en staat oog in oog met Karin die alleen in haar slipje staat op haar schoentjes met hoge hakken voor Noah die compleet naakt voor haar staat in vol ornaat.

Ze is even van haar stuk en haperend stopt ze en wil meteen teruglopen als Karin snel reageert en naar haar toe komt en haar bij haar hand pakt en zacht iets tegen haar zegt. Ze knikt terug. Nu zijn we wel wat gewend en experimenteren we ook wel eens met wat nieuws maar dit is toch wel een heel aparte wending. Ik wacht dus maar even af. Het feest is nu wel over, verwachtte ik. Karin gaat echter voor haar staan en kijkt haar uitdagend aan. Achter haar staat Noah. Zijn penis priemt nog naar voren. Janet is even van haar stuk als ze hem ziet staan.

"Kom", zegt hij rustig tegen Janet en gebaart dat ze best verder kan komen. Janet mag er ook zijn. Ik geniet even op afstand. Ze staat in haar lange zomerrok met blauwe hoge sleehakjes eronder. Ze heeft een blauw hemdje aan met een kort jasje erover, geheel passend bij de beige rok en schoentjes. Vaag kan je door haar rok haar slipje zien. Karin trekt haar mee en fluistert opnieuw wat in haar oor. Ze overleggen even en Karin wijst naar ons huis. Ze gaat even aan de picknicktafel. Ondertussen loopt Noah achter hen aan met zijn penis volledig stijf naar voren stekend. Het feest is dus nog niet over. Sterker: Janet knikt "ja" op enkele zachte vragen en wijst naar Noah. Hij lacht en komt naar haar toe. Karin gebaart Janet om even te gaan zitten. Ze is nog even "bezig".

Karin buigt voorover en haar grote borsten hangen nu van haar lichaam. Haar tepels zijn hard. Ze geeft Janet nu een kus. Vaag zie je haar schaamlippen door haar doorzichtige rode slipje. Ze gaat voor Noah staan. Hij laat er geen gras over groeien en pakt de bandjes van haar slipje en trekt deze langzaam naar beneden. Ze stapt behendig uit haar slipje. Ze geeft hem een innige kus en hij legt zijn hand op haar onderbuik en trekt haar naar zich toe. Ze komt dichter tegen hem aan staan. Hij laat zijn hand nu langzaam naar beneden glijden tussen haar benen en bracht zijn vingers rustig tussen haar schaamlippen. Janet kijkt gespannen toe en deed haar jasje uit en legde deze even weg op tafel. Ze zit nu in haar hemdje met spaghettibandjes en slaat haar benen over elkaar. Ze weet zichtbaar nog steeds niet helemaal goed wat ze hiermee moet maar kijkt nu gespannen en geboeid toe hoe de twee met elkaar aan de slag gaan.... Karin gaat op haar tenen staan in haar schoentjes en hij knielt voor haar. Hij brengt zijn hoofd naar voren en begint haar te likken. Janet keek ingespannen toe en wist ook niet meer hoe ze het had. Karin werd even ordinair voor haar ogen door hem verwend en zij legde nu haar handen op zijn gespierde schouders. Hij pakte met zijn handen haar mooie ronde billen en hield haar stevig vast. Ze kreunde en gooide haar hoofd achterover. Haar tepels werden ondertussen keihard. Een paar tellen later legt Karin haar been over de schouder van Noah zodat hij veel beter bij haar kan komen. Karin geniet rustig en kijkt snel zijdelings naar Janet met een enorm geile blik. Na een 5 minuten of zo stopt hij er ineens mee en zet Karin rustig met haar been terug op de grond, staat op en loopt rustig naar Janet toe. Hij gebaart in haar richting. "Wil je meedoen?", Vraagt hij uitdagend en rustig aan Janet.

Ze had natuurlijk al even tijd gehad. Ze denkt dan ook maar heel kort na en knikt dan instemmend. "En Peter dan??", op mij doelend, vraagt Janet. "Dat komt zo wel!", antwoordde hij stellig en glimlachend. Hij trok Janet overeind en gaf haar een kus. "Hier hebben Karin en ik het al een hele tijd over", zegt hij tegen haar. "Ok", brengt ze hakkelend uit. Hij pakte Janet bij haar hand en trekt haar naar zich toe. Langzaam beweegt hij dan haar hand naar beneden en legt hij haar hand op zijn onderbuik. Janet is verrast maar hersteld zich meteen en weet wat hij wil. Ze glijdt nu langzaam naar beneden met haar hand, ondertussen hem aankijkend. Ze is ineens "om" en krijgt nu ook duidelijk de smaak te pakken. Ik ben zeer verrast maar blijf kijken. Een avontuurtje op een zonnige ochtend. Waar zal dit eindigen? Dat zal snel duidelijk worden. Ze daalt af richting zijn ballen en pakt deze nu voorzichtig in haar hand en begint deze rustig te kneden. Hij kreunt en sluit zijn ogen half. Langzaam komt ze nu omhoog met haar hand en gaat langzaam langs de schacht van zijn penis omhoog. Boven aan gekomen pakt ze zijn half stijve pik rustig vast en trekt zijn voorhuid naar beneden en begint hem rustig maar krachtig af te trekken. Ze kijkt ondertussen een paar keer naar beneden naar zijn toch forse lid. Ze is zeker niet afwachtend.

Ondertussen zag ik hoe Karin naar de tafel liep en haar telefoon pakte en vervolgens iets intoetste. Een paar seconden later hoorde ik zacht een berichtje binnen komen om mijn telefoon. Ik kijk snel. "Zin in koffie?", groetjes Karin, stond er in het korte bericht met een smiley. Ik bleef nog even kijken maar de boodschap was nu heel duidelijk. Het was tijd om ook in actie te gaan komen en naar beneden te gaan. Ik bleef echter nog even stiekum kijken. Het was eigenlijk wel zeer opwindend. Noah pakte het hemdje van Janet beet bij de randen en trok het langzaam omhoog. Ze begonnen Janet nu gewoon van haar zomerkelding te ontdoen! Janet liet even zijn pik los en strekte haar armen naar boven in de lucht. Ze deed haar hemdje verder omhoog en hij trok dit over haar hoofd uit.

Ze stond nu in haar half doorzichtige BH voor hem. Dit ging allemaal razendsnel. Janet pakte weer snel zijn pik beet. Hij boog even vlug voorover en pakte de rand van haar lange zomerrok en trok deze rustig omhoog. Janet liet hem zijn gang gaan en werd inmiddels ook steeds geiler. Ze ging nu goed voor hem staan en legde haar hand op zijn gespierde borstkas. "Hij is groot hoor", zei Janet tegen hem ondertussen naar beneden kijkend. Hij glimlacht naar haar. "Heb je zin er zin in??", vraagt hij haar. "Ik wil het wel proberen maar..", zegt ze rustig. "Proberen??", zei Karin vragend haar onderbrekend. "Ja, ik weet niet of dat gaat passen?", zei ze rustig tegen Karin, al knikkend naar Noah. "Vast wel!", antwoordde Karin. "Gewoon doen, mij lukt het ook".

Hij liet ondertussen langzaam van voren zijn hand onder haar rok glijden naar de voorkant van haar slipje. Karin had haar telefoon inmiddels weer weggelegd en liep rustig naar Janet. Ik kon haar nu heel goed zien in het warme zonlicht. Ze had zichzelf helemaal kaalgeschoren. Je kon goed het begin van haar schaamlippen tussen haar benen zien. Ze was lekker gebruind en je kon precies zien waar haar bikini had gezeten, daar was het licht getint of blank. Het gaf een extra sexy look. Ze draaide zich om en liep terug. Haar mooie brede heupen wiegden en haar schoentjes tikten op de tegels van de binnenplaats. Haar prachtige borsten deinden bij elke stap. Ze ging achter Janet staan en zei dat ze mij een berichtje voor koffie had gestuurd. Janet glimlachte en keek half achterom naar Karin. "nou, dit is wel wat meer dan koffie", zei ze tegen Karin. Karin pakte ondertussen heel relaxed de bandjes van de BH van Janet vast en liet haar vingers behendig aan de achterkant van de bandjes naar beneden glijden en maakte daarna rustig de haakjes achter haar rug los. Snel en behendig had ze de BH los gemaakt en Karin liet de bandjes meteen los. Door deze beweging vielen de borsten van Janet meteen uit de cups waarin ze ingesnoerd zaten. Meteen zag Noah dit gebeuren en trok de BH iets verder weg van haar borsten. Haar borsten hingen nu uit de BH en hij greep met een hand een borst vast en pakte haar tepel vast en bracht zijn mond naar haar borst. Je kon de striemen nog zien waar haar borsten ingesnoerd in de cups hadden gezeten. Hij nam voorzichtig de tepel in zijn mond en zoog en trok eraan. Janet gooide haar hoofd achterover en sloot haar ogen. Karin trok nu de BH helemaal weg naar voren terwijl Noah met haar bezig was.

Hij graaide ondertussen onhandig nog onder haar rok en Karin zag dit gerommel. Ze ging meteen een stapje verder en maakte rustig de haakjes van Janet haar rok los aan de voorzijde. Daarna maakte ze de dunne ceintuur los. Het ging allemaal heel snel en volleerd leek het wel. Janet had Noah zijn pik nu weer stevig beet en begon hem hard af te trekken. Zijn pik was nu keihard en stond in volledig stijve toestand naar voren. Wat een ding!

De rok was ook snel los gemaakt en Noah trok zijn hand snel even terug en pakte Janet haar borsten hard beet van voren en bracht haar borsten met kracht omhoog met de tepels tussen zijn vingers geklemd. Janet werd nu van twee kanten aangepakt en liet het maar over zich heenkomen. Letterlijk. Ze sloot haar ogen en had haar hoofd iets achterover. Karin trok vervolgens de rok rustig naar beneden en deze viel vervolgens losjes om de heupen van Janet en doordat Karin er nog licht aan trok gleed deze langzaam van haar lichaam op de tegels van de binnenplaats. Janet voelde de rok naar beneden glijden over haar heupen en keek nu naar beneden wat er gebeurde en stapte behendig met haar schoentjes uit de rok. Karin boog voorover en pakte de rok van de grond en trok deze snel weg. Janet ging meer stevig op de tegels staan met haar toch wel hoge schoentjes.

Karin legde nu haar handen nu op haar heupen en zette er nu vaart achter en ging telkens een stap verder. Ze pakte snel de randen van Janet haar slipje vast. Een half doorzichtig blauw broekje. Janet schrok nog een beetje van deze snelle actie maar werkte wel mee. Ze trok het slipje langzaam schuivend naar beneden over haar brede heupen. Toen ze halverwege was trok Janet haar ene been op om rustig uit het slipje te stappen. Ze stapte voorzichtig met haar schoentjes nog aan uit het slipje. Dit werd allemaal steeds leuker.

Noah pakte nu haar hand vast en nam haar mee naar het bankje waar hij even daarvoor nog zijn krant had zitten lezen. Janet liep rustig met hem mee. Hij pakte haar bij haar schouders beet en duwde haar rustig naar beneden. Ze liet zich zakken op het kussen en ging met haar billen op de rand zitten, haar schoentjes iets uit elkaar plaatsend. Karin liep even weg naar binnen. "Doe je best maar eens", zei hij tegen Janet. Hij ging goed voor haar staan en Janet pakte zijn volledig stijve pik opnieuw vast met haar hand en bracht deze naar voren. Ze begon nu rustig met haar tong te likken aan het topje. Noah pakte voorzichtig haar hoofd vast en bracht zijn pik in stelling voor haar gezicht. Ze wist dat er geen ontkomen aan was en Janet nam zijn flinke lul nu rustig een stukje in haar mond en begon hem rustig maar stevig te pijpen. "oooh, heerlijk, ga door!, kreunde hij van genot. Hij stootte nu wat dieper in haar mond. Ze pijpte hem nu inmiddels goed diep en snoof daarbij door haar neus. Ze had moeite met zijn grote pik. Met haar hand hem aftrekkend in een op - en neer neer en draaiende bewegingen. Met haar andere hand ondersteunde ze nu zijn ballen stevig..

Karin kwam inmiddels teruglopen in de tuin en had een grote fles glijmiddel meegenomen en nog een doos met andere spullen. Ze zag dat Janet druk aan de slag was. "Goed zo Janet!", zei ze. "Lekker hoor". Het was nu echt tijd. Ik kon dit niet langer aanzien en wilde ook mijn vrouw een beetje in de gaten houden. Ik stond dus op en liep naar de badkamer om me even snel op te frissen. Ik liep vervolgens snel naar beneden en graaide mijn sleutels van de keukentafel. Ik liep rustig achterom de tuin uit naar de tuin van de buren. Ik opende het hek en zag mijn Janet druk bezig met de buurman en achterin de tuin zat Karin op de bank van de picknick tafel." Ze zat toe te kijken hoe mijn vrouw Noah stevig aan het pijpen was en was zichzelf ondertussen wat aan het "klaarmaken". Janet zag mij aan komen lopen. Ze zat op het bankje en had haar benen uit elkaar gezet met haar hoge hakjes en ik keek naar wat er gebeurde en Janet stopte even met haar "werk". Ze glimlachte even naar me. "sorry hoor, het overviel me en ik ben alvast begonnen", zei ze een beetje verontschuldigend. Ze stond even snel op en liep een paar passen naar me toe. Ze veegde even met haar slanke hand het vocht van haar gezicht en mond en vroeg zacht mij indringend aankijkend of ik ook zin had en of we doorgingen. "Ja, natuurlijk!", zei ik. Ik knikte en had nog door dat ik nogmaals "ja, ja tuurlijk, ga verder", stamelend uit kon brengen. "Lekker", zei ze zacht. Ze gaf me een kus. "Ik heb zo ook zin in jou, maar eerst Noah nu", zei ze glimlachend. Ik knikte. Daarna liep ze terug en ging weer gespreid op het bankje zitten. Karin kwam al wat glimlachend op me toelopen en zei vol humor dat de koffie wel even kon wachten. Janet knikte en pakte Noah zijn pik weer stevig vast en begon hem hard en diep af te trekken. Hij kreunde opnieuw.

Karin kwam naar me toe en kuste me. Ondertussen had Janet de pik van Noah weer gepakt en was ze weer stevig met hem bezig. Karin pakte snel mijn riem van mijn korte spijkerbroek vast en maakte deze snel los. "Je loopt achter hoor!", zei ze lachend. Snel trapte ik mijn schoenen uit en Karin trok mijn broek al naar beneden. Ze kwam voor me staan met haar uitdagende blik. Haar mooie bruine ogen gleden over mijn lichaam en ze pakte met haar handen de rand van mijn shirt beet en trok deze snel omhoog. Janet hield me zijdelings in de gaten en wierp af en toe een blik naar ons.
Daar stond ik in mijn boxershort. Ze kwam dicht tegen me aanstaan en haar mooie volle borsten drukten tegen mijn torso. We kusten elkaar en ze trok me mee naar Noah en Janet. "Even genieten van ze hoor", zei ze. Ze kwam naast me staan, sloeg een arm om me heen en samen keken we wat de andere twee aan het uitspoken waren. Eigenlijk geweldig lekker om te zien hoe mijn vrouw bezig was met hem. Ze keek me even snel aan en trok haar wenkbrauwen even op naar mij terwijl ze ondertussen druk bezig was. Zijn pik was groot, groter als die van mijzelf. Ondertussen zag ik dat Noah rustig zijn pik terugtrok en de benen van Janet achterover bracht. Janet verschoof even wat en ging goed op het bankje zitten met een kussen onder haar billen. Noah pakte haar boven haar enkels vast, net boven de bandjes van haar schoentjes en haar enkelkettinkje. Hij spreidde haar benen nu volledig en Janet was nog iets onwennig want dit was voor het eerst dat ze zich zo toonde maar ze werkte wel mee. Er was geen houden mee aan. Daar lag ze half achterover met haar benen volledig gespreid voor de buurman en ons als toeschouwers. Het was een heerlijk gezicht. Ze was superglad geschoren. Janet had een heel mooi kutje met een prachtig strak spleetje en haar binnenste schaamlippen kwamen iets naar buiten. Eigenlijk perfect. "Je ziet er verdomde lekker uit", zei Noah zacht tegen haar. Ze bloosde en zei niets.

Karin keek me goedkeurend aan. Noah ging op zijn knieen op het gras zitten en boog voorover. Hij gleed langzaam met zijn hand over de onderbuik van Janet naar beneden. "Je bent erg lekker Janet", zei hij tegen haar. Hij ging snel verder en gleed met zijn vingers tussen haar nog gesloten schaamlippen en spreidde deze snel volledig uit elkaar. Haar clitoris en opening kwamen zo bloot te liggen en hij begon haar voorzichtig te likken. Janet kreunde terwijl we allemaal toekeken. Ze keek ons even kort met half dichtgekepen ogen zeer geil aan. Ze had een rode blos op haar gezicht van inspanning.

Noah ging er stevig tegen aan en begon haar goed te likken. Ze hield zelf haar borsten nu stevig beet en keek af en toe wat hij allemaal tussen haar benen deed. Na een paar minuten raakte Janet lekker opgewonden en bracht hij voorzichtig en rustig een vinger bij haar naar binnen. "mmm, je bent al lekker nat, Janet", zei hij uitdagend. Ze knikte zonder iets te zeggen en kreunde en zuchtte toen hij haar stevig begon te vingeren. Ze kreunde nu van genot. "Je bent hartstikke strak", zei hij tegen haar. "Ja, een beetje rustig alsjeblieft". Hij bracht echter snel twee vingers naar binnen en daarna voorzichtig drie. Haar binnenste schaamlippen waren nu strak gespannen om zijn vingers die hij af en toe draaide in haar kutje bij het in- en uitbrengen maar vooral stevig en ritmisch bij haar naar binnen bracht. Dan weer een vinger, dan weer twee. Haar benen veerden telkens mee met de stevige bewegingen die hij maakte. Hij voerde flink zijn tempo op en vingerde haar nu krachtig. Janet jammerde sexy en raakte hevig opgewonden. Karin keerde zich naar mij om en gleed met haar hand richting mijn boxershort. Ze pakte de band mijn mijn boxer en trok deze rustig naar beneden. Van wat ik had gezien was ikzelf ook nogal onder de "indruk", wat resulteerde in een keiharde pik. Snel hurkte ze voor me en pakte mijn lul vast en begon me rustig maar stevig in lange halen af te trekken, ondertussen likkend aan het topje van mijn pik. Man, wat lekker. Zo ging dit avontuur snel van start.

Noah stond even op en graaide achter zich in de doos met spullen en pakte een flinke vibrator en glijmiddel. Hij trok snel een condoom uit de verpakking en bracht deze vlug aan over de vibrator. Janet sloot haar benen even en moest even bijkomen. Hij bracht snel glijmiddel aan op de vibrator vanuit een flacon en legde de hand op de knie van Janet en bewoog deze naar buiten. "Spreiden", zei hij beslist. Janet liet haar benen weer openvallen en hij bracht rustig de toch wel grote maat vibrator rustig voor haar opening. Hij spreidde haar benen meer en ze keek even naar hem met een bedenkelijke blik. "Dat is een flinke, rustig aan hoor", zei Janet nog tegen hem. Hij knikte maar trok zich er zo te zien niet veel van aan. Hij bracht snel de top tussen haar schaamlippen met de ene hand en spreidde vervolgens haar open met de vingers van zijn andere hand. Snel bracht hij een stukje de vibrator naar binnen. Ze gilde nu en trok haar benen los van de bank. "Helpen jullie eventjes", zei Noah tegen mij en Karin. Karin stopte snel met mij en we liepen samen nu snel naar de bank toe. Janet keek mij wat angstig aan en Karin ging snel naast Janet op het bankje zitten en pakte het onderbeen van Janet vast aan de ene kant. Ik ging naast haar aan de ander kant op de bank zitten en beide hielden we nu haar benen vast bij haar schoentjes in bedwang. "Goed zo", zei Noah. "Ready?", zei hij tegen Janet. Ze knikte. Karin liet pakte snel de fles en liet extra glijmiddel op haar kutje druppelen.

Noah probeerde inmiddels de vibrator nu stevig naar binnen te brengen. "Oooh, mijn god, die is groot!?", gilde Janet. "Stoppen joh!?". Noah pakte het apparaat nu stevig beet in zijn hand. Hij keek mij aan. Ik knikte. Nu duwde hij met kracht naar binnen en haar schaamlippen stonden superstrak om de donker gekleurde vibrator. Steeds verder perste hij in haar kutje en Janet kreunde diep en probeerde haar benen wat te sluiten. Ze pakte zijn hand en probeerde hem af te remmen. Karin en ikzelf trokken haar benen maximaal uit elkaar. Haar kutje opende zich heerlijk. Hij stootte steeds wat dieper naar binnen en begon rustig het tempo op te voeren. "Kom op Janet!", zei Karin. Ondertussen had ze zelf haar borsten vastgepakt en ondersteunde deze. Na een paar minuten rustig proberen versnelde hij zijn tempo en bracht nu de vibrator telkens met langere halen in de volledige lengte naar binnen. Het ging steeds gemakkelijker. Karin boog nogmaals naar rechts en pakte de fles met glijmiddel en liet lekker veel op haar schaamlippen druppelen. Dat had ook effect: de vibrator gleed nu nog beter naar binnen in haar strakke kutje.

Na een paar minuten begon hij haar clitoris te stimuleren en Janet werd geiler en geiler. Ze had de hakjes van haar schoentjes nu op de rand van het bankje gezet en haar benen helemaal gespreid. Dit bracht haar langzaam naar een hoogtepunt want na een paar minuten gilde ze dat ze klaar ging komen. Noah zei: "kom Janet, kom klaar!". Hij ramde nu de vibrator in en uit haar kutje en glijmiddel liep naar naar buiten richting haar billen. Kreunend en schokkend kwam ze vervolgens klaar terwijl hij gewoon doorging met haar verwennen door met zijn vingers haar clitje te verwennen.

Karin liet nu het been van Janet nu rustig los en stond op en liep naar mij. "Nu ben ik aan de beurt", zei ze met een geile blik. Ze pakte mijn hand en trok me mee naar de picknicktafel. Ik volgde haar en ze had allang kussens en een fleecedeken op de tafel gelegd voor het comfort. Ze ging met haar billen op de rand zitten en daar ging ze achterover liggen op haar rug op de tafel. Ze spreidde snel haar benen. Haar mooi gelakte nagels van haar mooie slanke handen en voeten vielen me nu pas op. Ze zetten haar voeten op de rand van de tafel en ik kon nu volledig en in vol ornaat haar prachtige geschoren kutje zien. Haar binnenste schaamlippen zag ik goed zitten en kwamen tussen haar buitenste schaamlippen. Haar opening stond al open en vocht parelde in het zonlicht. Ik pakte haar binnenste schaamlippen en spreidde deze en begon haar rustig te likken over haar clitje. Wat was dit mooi. Ze pakte mijn hoofd rustig vast en was nu volledig achterover gaan liggen en genoot van wat ik allemaal met haar uit vrat. Ik bracht na een paar minuten een vinger bij haar naar binnen.

Uit mijn ooghoek zag ik dat Janet iets was bijgekomen en even rechtop zat op het bankje. Ze was Noah opnieuw aan het verwennen. Lang duurde het niet. Hij duwde haar opnieuw achterover en spreidde haar benen. Hij legde zijn stijve pik op haar onderbuik en gleed een aantal keren tussen haar schaamlippen naar onderen. Na een paar keer gleed hij naar haar opening en priemde naar voren. Rustig gaf hij druk naar voren en drukte zijn pik in haar nauwe opening naar binnen. Ze gilde opnieuw en kreunde heftig. Hij liet nu langzaam zijn pik naar binnen glijden bij haar. Hij kwam wat meer omhoog en begon haar nu goed te nemen door zijn pik in lange halen naar binnen te stoten. Janet had het niet meer en kreunde onophoudelijk. Ze legde haar handen op zijn onderlichaam om hem wat af te remmen. Na een minuutje of wat trok hij zijn pik terug. Ze sloot langzaam haar benen maar hij pakte hij Janet bij haar hand en nam haar mee naar de tafel waar nu Karin ook op lag. Ze keek naar mij en wisselde even een blik met me. "Lekker?", zei ze tegen Karin. "Heerlijk", kreunde ze hijgend.

Noah draaide snel Janet om en plaatste zijn hand op haar rug en begon haar krachtig voorover te duwen. Janet wist wat er nu zou gaan gebeuren en boog al wat voorover. Ze moest er nu toch echt aan geloven. Noah pakte haar onderbeen en zette deze iets uit elkaar. "Wil je je benen spreiden", zei hij kort. Janet gehoorzaamde hem en keek nu toch wat gespannen achterom. Ze plaatste haar handen op de rand van de tafel, vlak naast Karin en mijzelf. Haar borsten hingen nu vrij van haar lichaam. Noah maakte zich gereed. Hij trok zichzelf nog een paar keer hard af en zijn pik priemde nu naar voren als van een dekhengst die de merrie zou beklimmen. Hij had een monsterlijke pik. Janet bereidde zichzelf voor. Karin kwam overeind en zei: "even wachten". Ze wilde even kijken hoe het met Janet ging. Noah pakte glijmiddel en bracht dit op zijn hand aan. Hij gleed vervolgens met zijn hand van achteren tussen de benen van Janet en bracht goed glijmiddel aan door met zijn vingers tussen haar schaamlippen te gaan. Snel gleed hij met een vinger bij haar naar binnen. Janet ging op haar tenen in haar schoentjes staan. "Klaar?", zei hij rustig. "Ja, ik denk van wel, stamelde Janet over haar schouder. Karin legde haar hand op de hand van Janet. "Ontspannen", zei ze rustig.

Ik stond nu achter Janet en Noah. Noah legde zijn hand op haar rug en drukte opnieuw zacht op haar rug. Ze stond nu goed voorover en wachtte even op wat komen ging. Noah ging dicht tegen haar aanstaan en bracht zijn pik naar haar billen en van achteren voor haar opening. Hij probeerde nu bij haar binnen te komen. Na even proberen en rustig zijn pik tussen haar schaamlippen gedrukt te hebben drukte hij met kracht naar voren en bracht zijn pik voor een deel naar binnen. Ze gilde even en schokte en trok een been van de vloer. Ze ging op haar tenen staan in haar schoentjes in de hoop de kracht te ontwijken. "oooh, niet normaal, je hebt echt een grote", zei ze hijgend. Hij glimlachte naar mij en zei zacht: "hard?" Ik knikte goedkeurend. Karin zei: "neem haar maar lekker hard". "Zet em op No", zei Karin. "Neuk haar!". Janet vroeg wat we zeiden. De wind ruisde hard door de bomen. "Niets", antwoordde ik vals met een knipoog naar Karin. Hij haalde vervolgens zijn onderlichaam terug en trok zijn pik bijna uit haar terug en stootte vervolgens keihard naar voren. Janet gilde nu en kreunde vervolgens diep en haar handen waren wit van het beethouden van de picknicktafel. Ze kon niets meer uitbrengen. Hij maakte ruimte bij haar. Ze keek mij angstig aan. "gaat het?", vroeg ik. Ze knikte en kon amper wat uitbrengen. "nou, het gaat wel", hijgde ze haperend. Hij klom nu helemaal op haar. Hij had haar heupen stevig beet en liet daarna zijn handen naar voren glijden en pakte haar wiegende borsten stevig beet, haar tepels tussen zijn vingers geklemd. Janet stond met haar schoentjes nu dichter bij elkaar. Dat maakte haar nog strakker. Hij kreunde.

Hij duwde haar iets verder voorover en hij begon nu rustig zijn pik in en uit haar kutje te halen. Af en toe was hij helemaal uit haar en stootte ineens tussen haar schaamlippen diep naar binnen. ?"oooh", zei hij. "Je bent zo verdomde lekker strak". Janet zei nu niet veel meer. Ze had al haar aandacht nodig staande op haar hoge hakjes op haar tenen. Er was geen ontkomen aan. Karin keek nu ook lekker toe hoe ze hard door hem werd genomen van achteren. "Harder, harder Noah!", moedigde ze hem ook nog aan. "Oooh, nee niet harder", jammerde Janet hijgend. Hij legde zijn handen stevig om haar brede heupen geslagen en neukte haar nu hard van achteren. De aanmoedigingen maakte dat hij zijn bewegingen verder opvoerde. Janet had het niet meer en wij stonden achter Noah te kijken hoe zijn pik in en uit haar kutje gleed met haar schaamlippen zeer strak om zijn pik. Na een paar minuten deed hij het even rustiger aan en kwam even los van haar. Hij pakte even glijmiddel en hijgde nog even na, druppels parelden van zijn gezicht door de inspanning. Karin trok me opnieuw mee naar de tafel. "Noah is nog wel even bezig hoor, ze krijgt geen rust", zei ze zacht en plagend. Karin ging opnieuw liggen op haar rug. Ze spreidde haar benen nu volledig en ik ging nu goed bezig met Karin en ondertussen was ze behoorlijk opgewonden. Haar clitje was opgezwollen en ik bracht nu voorzichtig drie vingers bij haar naar binnen. "Meer!", zei ze zacht. "Vul me goed". Dat deed ik en bracht voorzichtig nu vier vingers bij haar naar binnen en begon rustig te draaien in haar strakke kutje en ondertussen ritmisch mijn hand in - en uit bewegend. Dat was de druppel. Na een tijdje kon ze plotseling het niet langer houden. Ze kwam kreunend en trillend klaar. Ze lag even na te genieten. Ik kon daarom nu goed "de buren" in de gaten houden en deed opnieuw een paar passen naar achteren. Janet stond nog steeds voorover.

Als een mooie perzik kon je nu haar strak gesloten lippen zien van achteren tussen haar benen. Na een paar tellen pakte hij haar weer beet. Janet verplaatste haar schoentjes even om steviger te staan. Hij had glijmiddel op zijn hand gedaan en bracht dit nu tussen haar benen aan en verdween met twee vingers in haar kutje. Hij bracht zijn pik weer tussen haar schaamlippen en liet deze langzaam naar binnen glijden in de hele lengte. Je kon nu goed zien dat haar lippen zeer strak om zijn lul zaten doordat ze haar benen weer bij elkaar geplaatst had. Hij begon weer ritmisch en in de hele lengte naar binnen te beuken en het klappen van zijn blote onderlijf tegen haar lekkere billen was nu goed te horen in de tuin. Haar billen trilden bij elke harde stoot en haar borsten deinden naar voren. Karin leunde nu voorover en pakte haar borsten stevig vast en ondersteunde deze door haar handen eronder te brengen. Ze pakte haar tepels even stevig beet. Janet had nog steeds de tafel stevig beet. Het was geweldig om te zien hoe "mijn" Janet een enorm lekkere beurt kreeg.

Na een paar minuten had ik ook weer zin gekregen en gebaarde naar Karin. Ze liep naar me toe en ze ging opnieuw op de picknick tafel liggen. Ondertussen werd Janet nog hard genomen. Ik spreidde de benen van Karin. Ze had er ook enorm zin in en deed haar benen zelf al uit elkaar. Ik maakte de bandjes van haar schoentjes snel los en zij liet ze op de grond vallen. Ze zette haar voeten vervolgens op de rand van de tafel en ik had inmiddels weer een enorme stijve. Ik drukte haar slanke benen achterover en kwam dichter tegen haar onderlichaam aanstaan. Haar slanke hand gleed tussen haar benen en ze spreidde zelf al haar schaamlippen. "Neem me", zei ze zacht. Ze trok haar benen extra goed achterover zodat ze geheel "klaar" voor me lag. Dat liet ik me niet nog een keer zeggen.

Ik bracht mijn pik naar voren en stootte bij haar naar binnen. Ze gilde. "oooh, zo lekker", kreunde ze. Ik pakte wat glijmiddel en druppelde dit op haar opening ondertussen haar nemend. Janet werd nog steeds onvermoeibaar hard genomen. Ze keek zijdelings naar ons maar had alle aandacht nodig voor het onophoudelijke beuken van Noah. Haar borsten deinden bij elke beuk van zijn lichaam nu naar voren en ze ademde snel. Ze jammerde ondertussen continue en stond nu wat meer rechtop, haar schoentjes had ze wat meer bij elkaar geplaatst haar billen goed naar achteren en omhoog brengend. Dan weer voerde hij zijn ritme op en dan deed hij het iets langzamer. Hij pakte haar borsten nu van achteren zeer stevig vast en beukte van achteren in haar strakke kutje, haar zo in bedwang houdend.

Ondertussen maakte ik lange halen bij Karin naar binnen. Haar schaamlippen omsloten strak mijn pik en je zag haar binnenste schaamlippen meebewegen bij elke haal die ik maakte . Ze kreunde en plaatste haar hand op mijn onderbuik om me iets af te remmen. Na een flink aantal minuten trok Noah zich terug. Janet ging even rustig staan en gaf hem een kus. Ze moest even bijkomen maar hij ook. Janet ging rechtop staan en keek ondertussen toe hoe ik Karin nam. Na een aantal minuten trok ik mij ook langzaam terug uit Karin. Ze kwam overeind. Ze zei: "vinden jullie het ook geil en lekker??". Janet zei het eerste "ja, erg lekker en spannend". Ze knikte vervolgens naar Noah en zei "double?". Noah knikte en zei dat dat goed was. Janet keek mij even vragend aan en kwam naar me toe en gaf me een kus. "Lekker", zei ze zacht. "Heerlijk", antwoorde ik. "En jij dan?", Ze zei dat het hard ging en zijn hij nogal groot geschapen was. Ze was er nu meer aan gewend en het was erg lekker.

Noah pakte een deken en kwam naar Janet en pakte haar hand. Hij trok haar eerst mee naar een set krukken die bij een houten bar stonden achterin de tuin en draaide haar om en gebaarde dat ze andersom op de kruk moest gaan zitten. Janet deed dit en ging andersom de kruk zitten. Ze kantelde haar heupen en bracht haar billen naar achteren en zette haar schoentjes goed op de steunen van de stoel. Ze leunde nu voorover met haar armen op de stoel. Noah pakte glijmiddel en had zin om haar van achteren opnieuw te nemen. Hij trok zichzelf een paar keer goed af en kwam achter haar staan. Janet schoof een beetje naar achteren. Ze keek naar achteren en pakte zijn pik uit zichzelf vast en wist wat hij wilde. Ze bracht zijn pik tussen haar schaamlippen en hij begon haar opnieuw te neuken. Karin pakte een glas water en kwam volledig naakt op blote voeten rustig naar me toe lopen en sloeg een arm om me heen. Nu pas kon ik haar even goed bekijken. Ze was prachtig. Een beetje getint, kleine piercing in haar navel met een hangertje en mooie brede heupen. Niet mager maar mooi vol slank. Ze gaf me een kus. Karin keek over mijn schouder wat er verderop gebeurde. Janet kreunde van achteruit de tuin. Noah zijn pik zag je in en uit haar gaan. Karin pakte ondertussen mijn jongeheer en begon rustig met mij te spelen.

Inmiddels was Noah een paar stappen naar achteren gegaan en hij trok Janet mee naar het grasveld. Karin liep al snel mee en had een grote fleecedeken onder haar arm meegenomen. Ze spreidde de deken uit en Noah hielp deze goed neer te leggen. Hij ging op de deken liggen en vroeg of Janet naast hem kwam zitten. Ze liet zich zakken op deken en ging naast hem zitten. Karin pakte de schoentjes van Janet vast en maakte de bandjes los. Hij wachtte niet lang maar kuste haar even en draaide haar vervolgens met de haar billen naar zich toe. Ze moest op haar knieen en handen zitten. Hij ging achter haar zitten en na een minuutje was hij alweer klaar voor actie. Karin trok me mee en we gingen samen ook op de deken zitten. Karin genoot ook van de actie van de andere twee en hoe Noah tekeer ging. Noah bracht langzaam zijn pik opnieuw voor Janet haar opening en ik kon het zien aan haar gezicht toen hij stevig bij haar naar binnen kwam. Janet vertrok even haar gezicht en keek ons daarna heel strak en geconcentreerd aan. Ze kreunde en hijgde met haar mond open. Haar haren waren inmiddels nat van inspanning. Hij begon haar opnieuw ritmisch te nemen. Karin kwam tegen me aan liggen en gleed met haar hand richting mijn lul en begon me rustig af te trekken.

Na een aantal minuten trok hij zich rustig terug en ging hij liggen. Hij vroeg aan Janet om bovenop hem te komen met haar billen naar hem toe. Ze deed wat hij vroeg en plaatste een been over hem heen en pakte zijn pik. Ze spreidde zelf haar schaamlippen en pakte met de andere hand zijn pik beet. Ze bracht deze zelf rustig bij haar naar binnen en liet zich rustig een stuk zakken op hem. Hij kreunde. Ze begon rustig en ritmisch te bewegen en zo zijn pik telkens in en uit haar kutje bewegend. Het ging hem niet diep genoeg en al snel kantelde hij wat en begon hij zelf zijn pik stevig van onderen bij haar naar binnen te brengen. Janet liet haar benen open vallen en Karin en ik genoten van de neukpartij.

Ondertussen was mijn pik helemaal keihard. Karin zei tegen Noah: "Ben je zover??". Ik begreep even niet was ze bedoelde maar dat werd snel duidelijk. Hij tilde Janet verder omhoog en trok zijn pik terug uit haar kutje. Nu zag ik dat hij rustig zich even uit haar terugtrok. Janet ging naast hem zitten. Snel bracht Karin nu glijmiddel tussen haar benen aan en trok een paar keer Noah af. "Ga je gang", zei ze tegen hem. Hij plaatste zijn handen goed onder de billen van Karin die zich nu omdraaide. Ze liet zich vervolgens rustig zakken. Noah bracht zijn pik nu voor haar kontje en Karin gilde. Langzaam liet hij haar op zijn pik zakken. Janet hielp mee om haar evenwicht te houden en leidde de pik van Noah naar binnen in haar kontgaatje. Het was een heerlijke aanblik en onverwacht. Karin keek mij strak en zeer geil aan en kreunde en hijgde terwijl ze rustig zich liet zakken op zijn monsterlijke pik. Na een paar minuten trok hij zich even rustig terug. Karin boog voorover en fluisterde wat in het oor van Janet. Ze knikte kort. Karin liet zich opnieuw rustig zakken en Janet schoof over de deken rustig naar mij toe en gaf me een innige kus. Ze gleed ondertussen met haar hand naar mijn pik en begon me hard af te trekken. Ik was snel weer klaar voor actie. Janet fluisterde in mijn oor dat ik Karin mocht nemen. "Nu??", vroeg ik nog wat verbaast. "Meteen een sandwich..", zei Janet. Ik kwam naar voren en Janet hielp me en boog naar onderen. Karin liet haar benen openvallen en Noah trok ze verder naar achteren weg.

Ze lag nu geheel gespreid en vol ornaat te wachten en Noah zat al in haar kontje. Ze kreunde. Janet pakte mijn pik en leidde deze snel naar Karin haar opening. Ik wachtte niet langer en bracht rustig mijn pik bij haar naar binnen. Ze gilde en Janet ging nu achter me zitten en duwde tegen mijn billen aan zodat ik naar voren ging. Ik stootte door in haar kutje en langzaam bewoog Noah haar op en neer. Ze had het nu niet meer. Ze had haar benen nu helemaal opgetrokken. "oooooh, lekker", zei ze. Ik bracht ritmisch nu telkens mij pik bij haar binnen. Ze was strak en het was een lekker gezicht.

Na een minuut of 8 schudde ze plotseling heftig "nee" en kwam vervolgens snel trillend klaar. Ik trok mij daarna rustig terug. Janet kwam meteen in actie en hield mijn pik stijf door deze rustig af te trekken. Noah kwam overeind en draaide Janet snel om. Hij liep even kort weg om zich op te frissen en kwam na een paar minuten teruglopen. Janet zat weer klaar om op haar "hondjes" te worden genomen. Karin draaide zich ook om en kwam precies gelijk naar Janet toe om ook op de deken plaats te nemen. Ze bracht haar kont omhoog en zowel Noah als ikzelf kwamen naar voren en de dames boden zich meteen aan door de heupen te kantelen. We begonnen allebei de dames te neuken. Een heerlijke kont voor me. Ik bracht rustig met mijn hand mijn pik naar de opening van Karin en liet mezelf rustig naar binnen glijden tussen haar schaamlippen door haar kutje in. Noah liet er geen gras over groeien en bracht meteen in de volle lengte zijn pik naar binnen bij Janet, ze werd weer hard genomen en zelf voerde ik ook enorm het tempo op voor de eindsprint. Karin jammerde en haar borsten zwiepten naar voren bij elke beuk van mijn onderlichaam. Na enkele minuten kon ik het niet langer houden. Ik trok me snel terug en een golf zaad spoot over Karin haar onderrug. Kreunend kwam ik klaar. Nog een golf en Karin draaide zich heel snel om, pakte mijn nog stijve pik en melkte het laatste zaad door me hard af te trekken. Langzaam ebde na een paar minuten mijn orgasme weg.

Noah hield het ook niet heel lang meer vol. Janet haar haren en rug waren vochtig van inspanning. Haar kutje rood van het onphoudelijke beuken van zijn pik in haar. Hij bleef maar doorgaan maar kort na mij kreunde hij ook en gooide een oerkreet eruit. "Ik kom!!!", schreeude hij. Hij trok snel zijn apparaat terug en het zaad spoot vervolgens over haar rug. Karin zat inmiddels toe te kijken. Ze glimlachte. Janet draaide zich ook snel om, keek ons aan en trok Noah stevig af. Een nieuwe golf zaad spoot over haar borsten. Tot het laatste van zijn orgasme was weggevloeid. Moe maar voldaan keken we elkaar allemaal aan. We stonden allemaal rustig op, fristen ons op en namen zwijgend wat te dinken. Als snel werd de stilte doorbroken.

Zo eindigde een zeer spannende ochtend in een ultiem hoogtepunt in de heerlijk warme zon. We bleven nog even zitten nahijgen en al snel kwam het voornemen over een paar weken een nieuw afspraakje met elkaar te maken. De verwachting is dus nog wel eens een avontuur en de basis voor een spannend verhaal?..

Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright