Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

De garagebeurt

De Renault Twingo van mijn vrouw moest nodig naar de garage. Het was zeker al 2 jaar geleden. Nadat ik die donderdag een herinnering binnen heb gekregen dat de APK binnenkort echt verloopt, is het toch nu echt noodzakelijk geworden. Dat loopt anders. Een erotisch avontuur in de garage....
Beoordeel dit sprookje
(56 stemmen, 50013 lezers)
Meld misbruik

De Renault Twingo van mijn vrouw moest nodig naar de garage. Het was zeker al 2 jaar geleden. Nadat ik die donderdag een herinnering binnen heb gekregen dat de APK binnenkort verloopt, is het toch nu echt noodzakelijk geworden.

Ik belde daarom die middag maar even naar een garage in de buurt. Ze hadden een leuke aanbieding. Dan ook meteen maar een afspraak via internet maken. Ik had een briefje neergelegd met de gegevens en datum voor mijn vrouw Janet. De gemaakte afspraak kwam haar niet echt uit en dus nam ze zelf aan het einde van de middag even contact op met de eigenaar van de garage met de vraag of de afspraak iets eerder kan. Ze belde vanuit de huiskamer meteen maar even. Ik hoorde haar zeggen dat de APK bijna verlopen is, ze wilde wel zo snel mogelijk geholpen worden.

De eigenaar begint wat te lachen aan de telefoon en reageert vriendelijk voor zover ik kan horen en begint wat te vertellen over de regels van een verlopen APK. Het rijden zonder geldig keuringsbewijs is niet toegestaan. Tja, dat wist ze al. Dus vanaf de dag van de vervaldatum mag niet meer worden gereden, des te meer haast dus...

Hij vertelt mijn vrouw dat ze maar even langs moest komen en dat hij op dit moment eigenlijk geen tijd heeft maar als hij de auto heeft dan kijkt hij even. Hij wil afhankelijk van wat dingen wel even wat in de agenda verzetten. 

De volgende dag gaat mijn vrouw in de ochtend iets eerder naar de garage. Ik rij achter haar aan om haar meteen op te pikken en mee terug te nemen. Bij zijn garage aangekomen rij ik naar de achterkant van het gebouw waar de werkplaats zit. Ik zie mijn vrouw binnen praten met die knaap. De auto is inmiddels naar binnen gereden en hij kijkt naar een formulier. Hij heeft een Scandinavisch uiterlijk en ziet eruit alsof hij een truck kan vooruitslepen. Type: stoere bink en geen halve woorden. Ik blijf maar even dit volgen. Ondertussen heeft hij de map teruggelegd en kijkt hij onder de motorkap van een andere auto en sleutelt hij af en toe door in zijn donkerblauwe overall. Af en toe gebaren makend lacht hij naar mijn vrouw en zijn blik dwaalt over haar lichaam...

Na 10 minuten in discussie te zijn geweest komt mijn vrouw in haar sport outfit en weer teruglopen. Het plan was om meteen door te gaan naar de sportclub en ze heeft een strakke outfit die niet veel te raden overlaat. Dat had de garageknaap natuurlijk ook al gezien.

Ze stapt in en ik rij weg. Ondertussen zit mijn vrouw te 'appen' met haar telefoon en zegt dat ze de auto om een uur of 4-half 5 in de middag op kan halen maar dat ze daarvoor wel al haar charmes in de strijd moest gooien. Nou dat is volgens mij geen probleem voor je, zeg ik nog lachend. Ze knikt lachend. Het was wel een lekker ding inderdaad zegt ze nog. Pardon , zeg ik nog lachend. Ze kijkt me wel heel ondeugend aan. Ik breng haar weg en ga naar huis om te werken. Een vriendin zou haar vanuit de sportschool ophalen en ze had nog verder afspraken. Whatever.

Ik ging die ochtend verder aan het werk en om een uur of 4 kwam Janet thuis. Ze ging naar de badkamer om te douchen en zich op te frissen. Ze riep me vanaf de badkamer of ik haar zo even weg wilde brengen voor 5 uur naar de garage om haar auto weer op te halen. Ik was het alweer bijna vergeten.  Ik maakte mijn werk af en pakte alvast mijn autosleutels.

Ze kwam na een half uur naar mijn werkkamer. Ik moest nu echt afronden anders zou de boel dicht zijn. Ze zag er zeer aantrekkelijk uit. Een lange dunne spijkerrok en een stoere blouse. Ze had vlotte gympen aan en rook heerlijk. Ze had zich een beetje opgemaakt en met haar getinte huid en donkere korte haar zag ze er verzorgd en sexy uit. Vaag zag ik haar tepels naar voren priemen in haar blouse. Ze pakte haar tasje van de tafel en 10 minuten later stapte ze in en reed ik naar de garage aan de andere kant van de stad. Ik zette mijn auto op de parkeerplaats en wachtte even. Ik ben zo terug zei ze nog tegen me. Even mijn charme in de strijd gooien om die auto mee te krijgen. Ze keek me aan en gaf me een knipoog. Loop je even mee zo? Je mag ook weggaan hoor, ik red me wel. Mijn telefoon begon te rinkelen en ik gebaarde dat ik er zo aan kwam. Ze stapte dus uit de auto en liep rustig naar de garage in haar sexy rok. 

Na een paar minuten kwam ze teruglopen en opende het portier. Ze was haar tas vergeten. Ze liep terug en zelf stapte ik ook erg traag uit en liep al bellend rustig naar de ingang achter haar aan, mijn passen wat inhoudend om tijd te rekken zodat ik het gesprek kon afronden. Dat duurde nog even langer zodat ik buiten bleef staan. Na een paar minuten was het gesprek afgerond.

Ik liep de donkere garage in via de enige nog open zijnde deur en mijn ogen moesten wennen aan het donker toen ik naar binnen stapte. Inmiddels was het half 5 geweest. Het was een zeer grote hal. Ik zag 5 hefbruggen op een rij en een flinke opslag. De roldeuren waren allemaal al gesloten en het personeel was eigenlijk vrijwel alllemaal al naar huis. Dit was nog maar de voorkant van het gebouw. Aan de achterkant was een nog groter gedeelte met opslagloodsen, oude bijgebouwen, een zeer groot magazijn en meerdere kantoorruimten. In het schijnsel van een TL balk die nog aan was aan de andere kant van de hal stond iemand met zijn jas aan een kast af te sluiten en liep daarna naar buiten en stapte in een auto. Mij niet eens opgemerkt. Alle rolluiken aan de voorzijde waren inmiddels afgesloten. Het was stil en vlakbij tikte een afkoelende motor van een BMW. De Twingo stond helemaal achter in de hal netjes geparkeerd met een vel A4 onder de ruitenwisser. Het rook hier naar olie, benzine en rubber. Eigenlijk wel lekker. Ik hoorde iemand achterin een gang aan de achterzijde van het gebouw tikken. 

Janet was door een deur verdwenen achterin de hal. Ik hoorde dat ze op het glas van een deur helemaal achterin de lange gang tikte. Ze maakte blijkbaar even geluid zodat men niet schrok wanneer ze naar binnen zou gaan. Ik liep rustig achter haar aan maar hield in en keek even door de deur de lange gang in. De deur was voor de helft beplakt met ondoorzichtig folie en reclame. Ik keek naar binnen en zag meerdere kantoorruimtes, geheel verlaten aan weerszijden van een lange gang. Janet stond achter in de gang en sprak met iemand in een kantoor aan de zijkant.

Hij draaide zich om en kijkt haar recht in haar ogen en zegt wat tegen haar. Mijn vrouw knikt en gebaard naar de werkplaats. Zacht hoor ik haar praten. Een beetje flirtend zie ik dat ze wat dingen tegen hem zegt.

Hij loopt vervolgens weg en ze moet even een paar minuten wachten. Ik ben klaar met mijn telefoongesprek. Ik verbreek de connectie, bekijk nog een mailtje ondertussen wat binnen komt en zet mijn telefoon op stil. Ik hoor nu even niets meer en nieuwsgierig wacht ik even met naar binnen gaan. Ach, misschien kan ze het ook wel gewoon meteen zelf afhandelen en dus wil ik eigenlijk teruglopen, de hal in naar de auto. Ik ben nog even aan het lezen en doe een paar passen terug de hal in als ik uit mijn ooghoek plotseling beweging zie en ze op zachte maar op een bepaalde manier uitdagend tegen hem begint te praten. Dat is wel apart. Ik ben toch nieuwsgierig. Ik stap rustig de lange gang in en doe rustig en zonder geluid de deur dicht. Ik duik twee kantoorruimten verder direct naar binnen. Daar kan ik alles goed volgen. 

Inmiddels komt hij teruglopen en heeft een keurig Italiaans pak aan met smetteloos wit overhemd. Ik loop snel door twee kantoren heen en zit nu tegenover het kantoor waar hij naar binnen is gelopen. Ik zie nu ook Janet staan. Er staat een deur of raam open want de klapdeur is wat opengetrokken. Ik kan hem zacht horen praten.

Zo nu ben jij aan de beurt of bedoel je je auto zegt hij zacht tegen haar met een valse grijns.. Janet lacht wat terug maar ze zegt niets en staat met haar rug naar de wand van het kantoor wat met hem te flirten. Ze leunt met haar rug tegen de wand en heeft haar handen daar plat tegenaan geplaatst. Een been opgetrokken, haar schoentje tegen de muur geplaatst. Ze heeft een lange hoge split in haar rok die haar been behoorlijk bloot laat. Is het nog gelukt met de APK vraagt ze aan hem op een onschuldige meisjes-achtige manier. Hij lacht naar haar. Nou, het was nog wel een klusje hoor maar we zullen zo eens kijken.

Ik hoop dat het allemaal gelukt is en ook dat de prijs wat mee zal vallen. Zegt ze nog. Met haar charmes lukt het aardig zover ik kan zien. Rustig gaat hij aan de gang om alles te controleren en de papieren te pakken, maar houdt haar goed in de gaten. Je werk zit erop voor vandaag, doelend op zijn nette kleding. Ja, hoor. Ik had me al even gedouched en omgekleed. Je bent de laatste voor vandaag. 

Er is spanning voelbaar, er hangt iets in de lucht. We hebben dit vaker meegemaakt. Ze gaat rustig even zitten op een stoel en ze maakt rustig wat bewegingen en slaat haar benen langzaam over elkaar. Haar rok valt wat terug op de lange split, haar been bloot latend. Jannick heet hij. Haar houding is nu een stuk uitdagender. Ik zie dat aan hem dat hij zijn ogen nu haast niet van haar af kan houden. Je voelt de erotische spanning en Janet voert de druk ook op.

Nu zijn mijn ervaringen van de laatste jaren dat er elk jaar wel minimaal een keer een behoorlijk heftig erotisch moment is met Janet en mijzelf. Soms opgezocht en soms overkomt het ons gewoon. Wij zijn wel in voor een avontuurtje af en toe. Wat ik hier natuurlijk weer van harte deel. Zo ook nu weer.

Ze schommelde met haar been en zegt tegen hem dat als ze nu eens niet wil betalen. Is er dan een alternatief? Nou eeh, stamelt hij even. Razendsnel denkt hij na maar is wel zichtbaar van zijn stuk gebracht door deze directe opmerking.  Even slikte hij een aantal keren snel achter elkaar, op zich kan ik wel iets regelen, zei hij een beetje verlegen klinkend. Hij kon zijn ogen haast niet van haar mooie borsten afhouden. 

Ze had dat natuurlijk wel door. Het was ook de bedoeling dat hij naar haar zou kijken. Ze was daar om hem te verleiden, ze was namelijk bijzonder geil die dag. 'Oh, ik heb wel een alternatief in gedachten hoor,' zei ze semi schuchter. Ze probeerde hem met haar enigszins onschuldige houding, terwijl ze sexy gekleed was, te verleiden. En dat lukte, want toen ze naar beneden keek, zag ze de dikke bobbel in zijn broek groeien. Daar kon je gewoon niet omheen. Janet glimlachte. 'Opwindend ideetje? ' zei ze, waarna ze op haar vinger sabbelde en deze over haar decolleté liet glijden. Ze had haar blouse wel wat erg ver open....

Ze geeft hem dan een optie: ik hoef je verder niets te betalen en we hebben samen een leuk onderonsje. Niets te betalen? Herhaald hij vragend. Nou eeeh, onderonsje. Hij vraagt haar onschuldig wat ze dan zelf met een 'onderonsje' bedoelde. Ondertussen tikt hij nog wat in op zijn smart phone en legt deze vervolgens zwijgend weg op een kast achter hem.

Nou een onderonsje denk ik eeehm, vervolgt ze, met jou een spannend uurtje hier en nu beleven, en dan de 'full package'. We zien wel waar het heen gaat. Dat is aan jou, zegt ze weer uitdagend en een open einde latend. Janet staat langzaam op uit de stoel en komt dicht bij hem staan en legt haar hand op zijn schouder. Enne... fluistert ze nu dichtbij zijn oor. Wat versta jij dan onder 'full package'. Hij heeft een beetje een geschrokken blik in zijn ogen door haar directe manier van handelen. Nou, tja weet ik niet direct maar alles erop en eraan...

Ok, ok, we zullen zien. zegt ze, maar mijn auto dan? Zullen we dat meteen en eerst even afhandelen zegt ze beslist. Dan kan ik mijn auto meteen straks meenemen.

Ze kijkt hem geil aan en hij pakt een aantal papieren en legt alvast een stempel klaar voor de rekening. Na een paar minuten staat hij weer naast haar en zegt dat de APK morgen afgehandeld is maar dat de reparatie's al zijn gedaan voor 850 euro. Het is nu hoog tijd voor betalen zegt ze plagend. Een flinke beloning is die 850 euro wel waard, ik denk dat we dat wel kunnen doen. Ik ben zelf verrast. Ze staat inmiddels dicht naast hem en maakt de bovenste knoopjes van zijn overhemd langzaam los en strijkt even heel subtiel langs zijn broek. Onschuldig misschien maar een duidelijk signaal.

Loop je even mee? Dan gaan we het even afhandelen, zegt hij tegen haar. Hij neemt haar rustig mee naar het tegenoverliggende kantoor aan de achterzijde. Ze loopt met hem mee, haar brede heupen wiegend in haar rok. Dat ligt veel rustiger. Snel drukt hij haar tegen zich aan. Janet deinst even terug maar laat hem dan even zijn gang gaan. Met zijn warme handen strijkt hij eerst over haar billen en haar rok en gaat dan omhoog naar voren en naar haar borsten. Hij kust haar. Ze zucht. Zo, zegt ze, jij laat er geen gras over groeien. Heb je zin ofzo? Hij zegt niets maar bromt alleen even instemmend.

 

Dit had ze verwacht en was precies de bedoeling. Ze geniet zelf duidelijk van dit beginnende avontuur en brengt haar hoofd naar achteren. Zijn aanrakingen treffen doel en ze begint heerlijk geil te worden. Haar tepels worden hard en zijn nu goed te zien door haar blouse. Ze had al een knoopje verder opengemaakt en zijn blik gaat nu over haar lichaam.

Ze doet een pas naar achteren, duwt hem van zich af met een hand en kijkt hem heel geil aan, maakt rustig de knoopjes van haar blouse los. Ik zie dat ze een zwart met rode kwart cup BH draagt met kanten afwerking en dunne bandjes die haar borsten flink omhoog en naar voren duwen. Haar tepels zijn bloot en priemen naar voren boven de rand van de beugel en kanten afwerking. Ik wist het: ze had hier eigenlijk al op gerekend. Vandaar dat haar tepels zo naar voren priemden denk ik nog. Hij doet een pas naar voren en legt zijn hand in haar nek en gaat dan langzaam naar beneden over haar borsten en wurmt zijn hand rustig naar haar BH en pakt haar borst stevig beet. Ze ziet er verdomd lekker uit zo. Haar tepels zijn geheel vrij in deze BH en worden niet bedekt. Hij trekt haar blouse met een lichte ruk weg en legt zijn handen op haar beide borsten en pakt direct haar tepels tussen zijn vingers en knijpt er zacht in. Ze kreunt en pakt zijn pols even beet. Hij brengt  zijn lippen om één van haar tepels en zuigt er even aan. Al gauw was haar tepel hard.  Met zijn mond begint hij haar donkerroze tepels nu te kussen en in zijn mond te nemen. Hij zuigt en bijt telkens zachtjes en trekt aan haar tepel zodat hij wat naar voren getrokken wordt en laat dan haar tepel weer los. Ze begint zachtjes te kreunen en ze gaat ondertussen zelf met haar hand naar zijn kruis en betast zijn lul die behoorlijk hard aan voelt. Ze wrijft er rustig over.  Ook de andere tepel mocht van zijn zuigende lippen en zijn likkende tong genieten. Daarna grijpt hij haar borsten beet en kneedde ze zachtjes, om zijn handen vervolgens over haar rug naar haar mooie stevige billen te laten glijden.

Zonder veel te zeggen, glijden zijn handen nu verder over haar lichaam op zoek naar meer. Hij legt zijn handen op haar mooie ronde billen en trekt haar lange rok rustig omhoog met zijn hand om deze vervolgens onder haar rok te laten verdwijnen en haar billen vast te pakken. Dat gaat wat lastig en Janet brengt haar armen zelf naar achteren en wurmt aan de sluiting van haar rok en maakt deze snel en behendig los. Ze heeft er duidelijk zin in. Hij trekt zijn hand terug en ze trekt meteen aan de band. De rok glijdt vervolgens langzaam over haar brede heupen iets naar beneden. Instinctief pakt hij de rok vast en geeft er een ruk aan zodat deze op de grond valt. Ze stapt met haar schoentjes vervolgens rustig uit de rok. Bij het voorover buigen hangen haar borsten met ontblote tepels prachtig in haar BH. Snel graait hij de rok weg van de vloer en gooit deze in een stoel bij het raam.

Ze gaat voor hem staan en hij stapt even naar achteren. Ze heeft een stringslipje aan, haar prachtige billen bloot latend. Een kleine navel piercing, en een kleine tattoo op haar onderrug. Ze is lekker gebruind maar waar haar bikinibroekje (en bovenstukje) heeft gezeten is ze nog helemaal blank. Een lekkere sexy aanblik.

Ondertussen trekt hij zijn overhemd en broek snel uit en staat in zijn boxershort voor haar. Hij is een flinke bink, sportschool bezoekt hij naar mijn inschatting zeer regelmatig. Een tattoo op zijn bovenarm. Hij maakt de blouse van Janet nu verder los en trekt deze met een ruk weg. Voorzichtig verzet ik mijn been wat om nog geen geluid te maken en zie dat er een andere ingang verderop in de hal is. Dat is misschien beter. Ik doe rustig op mijn sneakers met rubberzolen een flink aantal passen en stap rustig de andere gang in. Ik loop geruisloos deze lange gang uit in de richting van waar ik vandaan kwam. Ik kom nu uit in het naastgelegen kantoor en zonder dat ze mij zien kan ik nu alles beter volgen. Voorzichtig stap ik naar binnen. Ik wil dit nog even meemaken. Spannend als altijd.

Ondertussen heeft hij haar blouse helemaal uitgetrokken en haar borsten meer uit de BH cups gehaald door deze naar boven te brengen. Inmiddels staat Janet kwetsbaar en half naakt voor hem. Hij doet een stap naar voren en komt dichtbij haar staan en legt zijn hand opnieuw op haar mooie ronde billen. Hij pakt ze stevig beet met zijn handen. Wat een lekkere kont vrouwtje, zegt hij en geeft een klets met zijn hand op haar billen. Ze geeft een korte maar uitdagende gil.

Dan gaat hij achter haar staan en legt hij zijn handen op haar heupen en laat zijn rechterhand naar voren afzakken naar haar buik en trekt haar stevig tegen zich aan. Hij legt zijn hand daarna rustig op haar onderbuik. Ze huivert even en hij laat zijn hand langzaam in de richting van haar slipje glijden. Janet pakt zijn hand nog even vast en houdt hem tegen. Ze kijkt hem even hulpeloos over haar schouder maar ook smachtend aan. Mijn man is hier ook ergens zegt ze zacht. Hij haalt zijn schouders onverschillig op. Ik wil je lekker neuken zegt hij tegen haar. Ze kijkt hem met grote ogen aan. Heeft hij er problemen mee dan?, vraagt hij. Ze schud met haar hoofd nu zwijgend. Nee. Waar is hij? "Buiten in de auto aan het bellen denk ik" zegt ze. Hij haalt nogmaals zijn schouders op. Komt vast wel goed. Zijn honger naar haar is groter dan die gedachte.

Ze draagt nu alleen nog haar kwartcup BH en een bijpassend stringslipje en heeft haar vlotte zomerschoentjes nog aan. Haar borsten zitten mooi ingesnoerd en haar tepels priemen vooruit. Zijn hand laat hij nu langzaam haar slipje in glijden. Ze zucht diep en gooit haar hoofd achterover. Hij begint langzaam met zijn vingers heen en weer te gaan in haar slip. Opnieuw pakt hij haar borsten stevig beet van achteren. Ze staat nu op haar tenen voor hem. Het is een flinke kerel en zeker een kop groter. Ze laat hem nu verder gaan maar kijkt nog wel even rond. Na een paar minuten draait ze zich om en legt ze haar handen op zijn borstkas en daalt langzaam af naar zijn boxershort en glijdt vervolgens een paar keer over zijn lul die nu flink aan het opbollen is in zijn shorts...

Ze doet een stap naar achteren zodat hij haar even loslaat. Dan knielt ze voor hem en legt haar handen op zijn borstkas en daalt dan langzaam af naar beneden. Hij kijkt omhoog en sluit zijn ogen. Ze zit nu op gehurkt voor hem met haar mooie ronde kont naar achteren, haar stringslip strak om haar billen gespannen en de bandjes hoog over haar heupen. Ze is zichtbaar bloedgeil en heeft er wel zin in, dat is wel duidelijk. Ze pakt nu uit zichzelf met haar slanke vingers de band van zijn boxershort beet en trekt deze langzaam maar zeker naar beneden. Als ze de band naar beneden trekt springt zijn volledig stijve lul meteen uit de short naar voren. Een geweldig apparaat. Ooooh jeee, die is best fors, zegt Janet nog. Hij glimlacht en zegt:te groot? Nee, juist lekker. Ik wil wel lekker gevuld worden door je, Heb je zin? Hij knikt zwijgend. Nu hij zijn boxershort heeft uitgedaan en zijn penis volledig stijf is kan het feest beginnen.

Ze daalt opnieuw af met haar hand en pakt zijn penis beet bij de basis met haar slanke handen. Ze trekt de voorhuid ver naar achteren en al gauw voelt ze dat zijn eikel behoorlijk nat is. Rustig maar stevig begint ze hem nu af te trekken. Dan weer diep en dan weer ondiep. Af en toe een draaiende beweging makend. Hij geniet zichtbaar en heeft zijn ogen gesloten. Dan versnelt ze het tempo verder en trekt hem hard af met lange halen. Zijn lid is nu keihard geworden. Hij trekt haar na een paar minuten naar zich toe en kust haar opnieuw in haar nek.

Hij pakt Janet beet bij haar schouders en zegt dat ze haar schuld moet gaan in moet lossen met een grijns. Met plezier, zegt ze. Hij duwt haar naar beneden en Janet knielt opnieuw voor hem. Hij pakt zelf zijn penis beet en brengt deze naar voren en Janet begint het topje van zijn lul te likken. Ze zwijgt maar gaat verder. Hij kreunt en pakt haar hoofd beet.

Ze pakt met haar slanke handen en rode gelakte nagels zijn lul nu goed vast en begint hem rustig te likken en ritmisch af te trekken. Hij hijgt behoorlijk en staat een beetje gespreid voor haar met zijn gespierde lichaam.... Hij pakt haar hoofd en beweegt zijn onderlichaam naar voren en dan neemt ze een beetje onwennig zijn lul in haar mond en begint hem lekker te zuigen en te pijpen. Na een minuut of wat gaat het al beter. Ze omvat met haar andere hand zijn ballen die ze stevig omhoog duwt. Ondertussen trekt ze hem hard af en neemt ze zijn lul diep in haar mond. Ze snakt af en toe naar adem.

Ze zuigt zijn harde lul heel gedreven af. Ze maakte zijn hele penis kletsnat en brengt hem daarvoor zo diep als mogelijk naar binnen. Zijn pik begon nog meer te groeien, werd steeds harder. Mmmm, wat een grote. Lekker hoor, zei ze tegen hem tussendoor. Lekker? vraagt ze. Hij knikt zwijgend en kreunt. Daarna met haar rappe tong over de gezwollen aderen likkend tot aan de schacht van zijn penis. Ze omvatte nu met beide handen zijn enorme lid en trok hem heel diep over de gehele lengte af.  Dat deed ze een aantal keren en likte dan zijn eikel en pijpte hem een paar keer diep. Dit had wel enorm effect. Zijn penis stond nu keihard, kaarsrecht en fier overeind en klopte erover. Ondertussen streelde ze af en toe zichzelf over haar slipje.

Janet is hem heerlijk een flink aantal minuten aan het klaarmaken en pakt hem dan weer stevig, diep en dan weer subtiel.  Ze laat één hand naar zijn billen gaan en knijpt daar plagerig in. Hij werd er helemaal gek van en had even pauze nodig. Hij pakte de bandjes van haar BH en probeert deze van haar schouders te laten glijden maar dit bleef bij haar armen hangen.

Ze staat voor hem op en pakt langzaam zelf haar bandje van haar BH van achteren beet en maakte snel de sluiting behendig los op haar rug.

Hij stapt naar voren en pakt met zijn handen de BH rand vast aan de voorzijde en trekt snel haar BH. Haar borsten vallen onmiddelijk uit de cups en de BH laat hij vervolgens op de grond vallen. Ze legt vlug haar handen op haar nog blanke borsten maar Jannick pakt haar polsen beet en brengt langzaam haar armen naar beneden.

Hij staat snel achter haar en pakt haar pronte borsten meteen weer van achteren stevig beet in zijn handen en duwt deze met kracht voren en tilt ze op met de harde tepels tussen zijn vingers geklemd en met kracht vasthoudend. Zijn grote handen omvatten haar mooie stevige borsten. Ze gilt even gesmoord en gooit haar hoofd achterover. Ze legt haar slanke handen op de zijne. Hij pakt haar vervolgens bij haar schouders en kust haar in haar nek. Hij heeft haar borsten stevig masserend nog beet als Janet zich omdraait en hij haar loslaat.   

Ze kijkt hem strak aan en weet dat er nu geen weg terug is. Ze duwt hem rustig naar achteren en pakt zelf met haar handen het bandje van haar slipje beet. Ze haakt zwijgend haar vingers achter de bandjes en schuift deze langzaam naar beneden. Het is tijd geworden voor hardere actie en ze trekt het slipje rustig over haar brede heupen naar beneden met een zeer geile blik. Als ze het slipje naar beneden verder wegtrekt buigt ze voorover. Haar borsten hangen nu heerlijk naar beneden. Ze stapt er behendig uit en zwaait met een glimlach even met het slipje naar hem. Zijn blik gaat over haar lichaam. Ze heeft zich lekker geschoren en haar kale kutje kun je goed tussen haar benen zien. Zo zegt ze. Nu ben ik aan de beurt.  Het was tijd om te neuken, zo vond ze.

Hij draait om door haar bij haar schouders de pakken. Door de snelle beweging deinen haar borsten op en neer. Hij staat nu achter haar en werpt een blik op haar prachtige ronde maar strakke billen. Hij duwt haar vervolgens naar achteren naar het buro. Vlug rolt hij in een enkele beweging de stoel aan de kant die in de weg staat. Het buro is nu vrij en hij beweegt Janet rustig naar achteren. Ze leunt nu met haar billen tegen het buro. Dat is niet genoeg natuurlijk. Hij omklemt haar borsten stevig en drukt haar zo stevig achterover op het buro, ze slaakt een verschrikte kreet en laat zich achterover zakken. Ze gaat op haar rug liggen en trekt bijna automatisch haar benen wat op naar zich toe.

Hongerig pakt hij snel haar benen beet en glijdt met zijn handen naar haar enkels en trekt haar benen langzaam maar stevig uit elkaar en duwt deze naar achteren. Ze trekt nu zelf haar benen goed achterover en haar benen worden maximaal gespreid en haar kutje opent zich. Ze ligt gespreid en moet er meteen aan geloven. "Lekker joh", zegt hij tegen haar, terwijl hij een blik werp tussen haar benen. Wat een heerlijk kutje bromt hij goedkeurend terwijl hij Janet aankijkt. Ze bloost. Je kan nu goed haar gesloten strakke schaamlippen zien. Een heerlijke aanblik.

Ze slaat haar armen onder haar benen en ze spreidt deze zelf wat verder en trekt ze naar achteren. Dat gaat hem niet goed genoeg en hij spreidt de benen van Janet maximaal door ze naar buiten te brengen. Hij trekt haar kutje nu lekker helemaal open. Haar prachtige roze kutje wordt nu volledig zichtbaar voor hem. Ze heeft zich zoals altijd lekker kaal geschoren. Er valt niets meer te verbergen. Haar kutje staat door de opwinding al open, klaar om genomen te worden. Hij begint haar nu langzaam te verwennen door over haar clitje te gaan met zijn vingers.  Het vocht begon zich meer en meer tussen haar schaamlippen te vormen. Hij bevochtigt zijn vingers en brengt deze rustig maar stevig tussen haar strakke schaamlippen en zoekt al snel naar haar opening. Ze zucht diep. Met zijn lippen kust hij haar schaamlippen en begint haar clitoris te verwennen met zijn tong. Ze kreunt en zucht opnieuw en sluit haar ogen. Ondertussen probeert hij een vinger bij haar naar binnen te brengen, wat nog moeizaam gaat. "Ik ben wat strak" zegt ze zacht. "Dat lossen we wel op hoor", zegt hij nog tegen haar. Hij likt haar lekker en pakt onverwacht haar schaamlippen met zijn vingers uit elkaar, haar vagina openend. Ze kreunt diep.

Vlug graait ze naar de zijkant en zoekt ondertussen met haar hand in haar tas en pakt een flesje en een paar condooms en legt dat naast zich op het buro. Hij snapt de hint en brengt het op zijn hand aan en smeert het goedje vervolgens langzaam tussen Janet haar benen. Ze gaat nu goed en plat op haar rug liggen. Opnieuw probeert hij een vinger naar binnen te brengen terwijl hij haar lekker likt. Dat gaat nu zonder probleem. Ze heeft zijn pik ondertussen vastgepakt en begint hem opnieuw stevig af te trekken.

Na een paar minuten zegt ze tegen hem: je mag me even lekker ruim maken, even wat meer vingers in mijn kutje. Lekker even stevig, zegt Janet tegen hem. Ze zet haar schoentjes nu stevig op de rand van het buro om steun te krijgen en ligt volledig gespreid voor hem. Hij kijkt haar aan en grijnst. Hij brengt opnieuw glijmiddel aan en spreidt met zijn ene hand haar schaamlippen uit elkaar, likt haar clitje en brengt nu 2 en vlot daarna 3 vingers bij Janet naar binnen en begint het ritme aardig op te voeren door zijn vingers flink ritmisch bij haar naar binnen te stoten en terug te halen. Dan voorzichtig vier vingers brengt hij bij haar naar binnen. Ze kreunt nu behoorlijk. Oooooh, ga door. Lekker stevig. Harder! Hij draait nu met zijn hand rond in haar kutje. Ze gilt en probeert haar benen terug te trekken maar dat voorkomt hij handig. Ze begint enorm opgewonden te raken en kreunt heftig. Jannick is een ruwe bonk en brengt zijn lul na een korte tijd direct voor Janet haar opening. Ze wacht even en Jannick pakt haar hand en brengt zijn lul al naar voren. Pak hem maar vrouwtje, zegt hij. Ze trekt hem nu hard en diep af zodat hij snel 'gereed' is. Dat duurt niet lang.

Hij brengt nu draaiend 3 vingers telkens bij haar naar binnen en Janet kreunt en hijgt en is enorm opgeworden. Hij trekt zijn hand terug en stapt naar achteren en trekt snel een condoom uit de verpakking en brengt deze aan. Hij gaat tussen Janet haar benen staan en slaat een paar keer zijn penis volledig stijf op haar dij. Ze  pakt zijn penis beet met haar hand en Janet stuurde zijn kloppende lid tussen haar gezwollen schaamlippen. Ze liet zich een stukje naar voren glijden en voelde zijn harde pik tuseen haar lippen diep en langzaam bij haar naar binnen glijden. Haar adem stokte voor een paar tellen. Hij hield even in en bracht zijn enorme pik in een langzaam glijdende beweging in haar kutje naar binnen, haar schaamlippen maximaal oprekkend. Ze hield haar adem in en voelde hem natuurlijk nu diep bij haar binnenkomen. Ooooooooh, schreeuwt ze nu uit haar ingehouden adem loslatend. Niet normaal. Wat een grote, kreunt ze uit.

Ze brengt haar hoofd omhoog en kijkt snel naar onderen tussen haar benen wat hij doet en bereid zich voor op wat verder gaat komen terwijl hij zijn penis langzaam uit haar kutje terugtrekt. Ze slaat haar handen om de rand van het buro. Klaar? Vraagt hij. Ze knikt stellig en gaat goed liggen, haar hoofd achterover. Hij duwt haar benen uit elkaar en opnieuw trekt hij haar kutje open. Tegelijkertijd perst hij zijn pik weer volledig in de volle lengte in haar strakke kutje naar binnen. Ze gilt en kreunt heftig. Oooohoooh. Hij pakt haar bij de heupen en tilt ze iets op zodat hij zijn lul zo makkelijk in haar kutje kan laten glijden. Ze is nog heel nauw en haar schaamlippen omsluiten zijn lul strak. Hij brengt telkens rustig maar krachtig zijn onderlichaam naar voren om zijn pik naar binnen te stoten. Janet gilt en kreunt enorm en kijkt hem wat angstig aan.     

Ze moet even in een ritme komen en laat hem haar doorgaan door haar flink te nemen Maar al gauw reed ze op zijn harde paal, terwijl ze haar benen verder optrok naar haar buik. Hij pompte diep bij haar naar binnen en kon voelen hoe nauw en opgewonden ze was. Oooooh, lekker zei ze. Neuk me! Harder! Na een paar minuten begon hij zijn tempo verder op te voeren en stootte hij hard en snel. Zijn paal flitste meedogenloos bij haar naar binnen. Vocht droop uit haar kutje over haar billen. Het kletsen van zijn onderlichaam en zijn ballen klonk door de hal. Hij neukte haar zalig en genoot van haar gekreun.

Het was nu tijd om me ermee te gaan bemoeien. Ondertussen stap ik achterin de ruimte rustig naar binnen maar dat ziet Janet helemaal niet. Jannick ziet mij aankomen en ik kom geruisloos naderbij. Hij schrikt even licht en trekt zijn wenkbrauwen naar mij op. Ondertussen zijn tempo iets lager. Janet heeft haar ogen gesloten en haar borsten zelf beet. Haar billen en borsten schokken bij elke zware stoot van hem. Ze puft ritmisch op zijn diepe stoten.

Ik knik goedkeurend naar hem. Jannick pakte haar tieten nu stevig beet in zijn handen en is haar rustig en ritmisch aan het neuken. Het buro waarop ze ligt, trilt en piept zachtjes bij elke stevige stoot. hij knikt even kort en ik geef aan dat hij door moet gaan. Hij knikt goedkeurend met een lach.

Ze schrikt en kijkt snel achterom. Wat doe je zegt ze. Dan ziet ze dat ik het ben. Ze kijkt wat schichtig achterom. Ik moet betalen voor de beurt hoor, dit was niet zo precies afgesproken stamelt ze nog. Ga maar door, zeg ik tegen haar. Ik doe wel mee. Je schuld inlossen toch? Gaan jullie gerust door zeg ik tegen Jannick. Top!, zegt Jannick.

Ooooh, kreunt ze. Langzaam haalt hij zijn penis helemaal terug en brengt daarna deze telkens diep en maximaal weer bij haar naar binnen. Dat doet hij een flink aantal keren rustig aan. Na een minuut of wat voert hij het tempo opnieuw behoorlijk op en met hevig stoten neukt hij haar nu staand voor haar. Haar benen veren nu ritmisch heen en weer. Al neukend pakt hij haar borsten nu zelf hard vast met de tepels tussen zijn vingers. Ik kijk toe hoe ze hard door hem wordt genomen. Janet kijkt mij met wijdopen ogen indringend aan en pakt zelf haar benen nu en trekt deze wat achterover. Janet heeft mij even gelaten voor wat het is, ze heeft alle aandacht nodig voor wat er tussen haar benen gebeurt. Het is ook niet normaal. Een dekhengst. Een heerlijke aanblik. Hij neukt haar nu hard en diep en ze kreunt, jammert en ademt hoorbaar snel. Ze krijgt een flinke, stevige beurt. Ik sta nu naast hem en kan goed meekijken hoe diep hij haar neemt. Haar schaamlippen schuiven telkens maximaal gespannen om zijn geweldige lid heen en weer. Janet heeft een hand op zijn torso gelegd en probeert hem wat af te remmen. Na een paar minuten hard neuken moet hij rustiger aan gaan doen.

Ondertussen kleed ik me snel uit. Hij trekt zich nu langzaam even terug uit haar kutje, haar opening blijft mooi openstaan. Ze is rood van inspanning. Vocht parelt van zijn hoofd. Ze sluit haar benen en blijft even liggen, afwachtend wat gaat komen. Hij pakt haar hand en trekt haar overeind van het buro. 

Ze kijkt mij aan en ik knik. Ik ga achter haar staan en kijk hem aan en zak door mijn knieen en breng mijn hand van achteren bij Janet tussen haar benen. Ze verzet haar schoentjes even en gaat goed gespreid staan. Ik laat mijn vingers tussen haar opgezwollen schaamlippen glijden. Ze is al lekker nat en ik voel haar opgezwollen clitoris met mijn vingers. Hij kijkt mij even aan en trekt zijn wenkbrauwen even naar mij op ten teken dat het goed zit. Ik ga nu voor Janet staan en ze kijkt me strak aan. Ze pakt mijn penis nu meteen vast en begint me vol overgave af te trekken. Hij is nu achter haar gaan staan en pakt haar van achteren en stevig bij haar borsten vast en knijpt hard in haar tepels. Ze vertrek haar gezicht even. Hij legt daarna zijn handen op haar schouders en drukt haar naar beneden. De boodschap is duidelijk.  Ze gaat nu gehurkt voor me zitten met haar billen mooi naar achteren, haar benen ligt gespreid. 

Jannick gaat achter haar zitten en brengt snel zijn hand tussen haar benen wat gemakkelijk gaat omdat ze iets gespreid voor me zit. Hij stimuleert haar clitoris en pakt haar vol van onderen in haar kruis. Ze kreunt.

Hij kijkt me strak aan en geeft nu iets met zijn andere hand aan. Janet kreunt heftig, aan haar gezicht zie ik dat hij probeert naar binnen te gaan bij haar. Dan schokt zijn even ten teken dat hij bij haar naar binnen is gegaan. Ze sluit haar ogen even. Ik knik naar hem en hij beweegt zijn hand nu ritmisch tussen haar benen van onderen. Ze kreunt en zucht terwijl ze mij aan het verwennen is. Dan steekt hij twee vingers op en versnelt zijn tempo met zijn arm en maakt diepe bewegingen naar binnen en af en toe draaiend met zijn hand. Hij pakt haar nu hard aan van onderen.  Ze kreunt gesmoord ondertussen is ze mij aan het verwennen met mijn lul in haar mond.Ze trekt me nu met lange halen diep af en ondersteund mijn ballen met haar andere hand.

Dan haalt hij zijn hand even terug en brengt nieuw glijmiddel aan op zijn hand uit het flesje dat hij van het buro heeft gepakt. Hij brengt zijn hand snel terug tussen haar benen en brengt het glijmiddel tussen haar schaamlippen. Ik zie dat hij even zoekt door zijn hand op haar schaamlippen te leggen en deze daarna te spreiden met zijn vingers. Janet houdt even in, dan glijdt hij opnieuw bij haar naar binnen en kijkt ze me heel geil aan, aan haar gezicht zie je dat ze voelt dat hij bij haar opnieuw naar binnenkomt. Even houdt ze in maar gaat dan verder met mij verwennen. Hij steek al gauw drie vingers op...en schroeft zijn tempo op. Ze moet nu echt mij even vaarwel zeggen en zich concentreren.

Ik zie dit gebeuren en  zak snel door mijn knieen en ga gehurkt voor haar zitten. Met mijn handen grijp ik Janet haar borsten en pakt deze snel en stevig beet, de tepels tussen vingers, haar tieten omhoog drukkend. Ze kan geen kant meer op. Hij voert het tempo enorm op van achteren en brengt nu hard en ritmisch zijn vingers pompend van onderen bij haar naar binnen. Ze geeft zich over en legt haar handen nu op mijn schouders om steun te krijgen. Kom maar vrouwtje, zegt hij. Kom op! Janet heeft het nu niet meer en schreeuwt het uit van genot. Ik leg mijn hand op haar onderbuik en glij van voren tussen haar benen. Ik voel hem telkens hard bij haar naar binnengaan. Ik breng mijn vingers naar haar gezwollen clitoris en begin haar rustig te stimuleren. Na een paar minuten begint hij een draaiende beweging te maken in haar kutje en kan ze het langer tegenhouden. Ik kom! Ik kom klaar, oooooh lekker, zegt ze hijgend. Jannick gaat door en seconden later komt ze schokkend klaar. Ze moet even bijkomen. Jannick stopt even en staat op.

We zijn nog lang niet klaar. Jannick pakt Janet bij haar hand en trekt haar omhoog. Ze staat op en hij draait haar snel om en duwt haar voorover. Ik neuk je van achteren zegt hij beslist tegen haar. Ik ga voor haar staan met mijn pik fier omhoog. Janet pakt de rand van het buro vast en staat nu maximaal voorover. Snel brengt hij zijn penis naar voren tussen haar billen en deze glijdt in een keer bij haar naar binnen. Ze gilt en hij begint haar keihard te neuken van achteren. Haar borsten wiegen heen en weer terwijl hij haar van achteren lekker te grazen neemt. Ze zet haar schoentjes nu iets uit verder uit elkaar zodat ze goed gespreid voor hem staat. Hij pakt haar heupen stevig beet om goed grip te hebben. Na een paar tellen versnelt hij zijn tempo en diepte. Ze probeert te ontsnappen en komt wat omhoog en staat nu op haar tenen in haar schoentjes. Hij pakt haar schouders beet om haar in bedwang te houden. Zijn onderlichaam kletst tegen haar ronde billen en trilt door haar hele lichaam. Na een paar tellen harde snelle stoten wisselt hij af met langzaam maar heel diep inbrengen van zijn penis bij haar. Ze kreunt enorm en na een paar minuten kan het niet uitblijven. Ze komt opnieuw heftig klaar met een aantal flinke schokken. Vocht loopt bij haar dijen langs naar beneden. Ze moet even bijkomen en hij trekt zich nu even terug. Ik neem zijn plaats in en kijk nu neer op haar prachtige billen en breng mijn stijve pik naar voren en duw haar voorover en breng deze in een beweging haar kutje in. Ik pak haar heupen en begin haar zelf hard te neuken. Als het ritme er is pak ik haar borsten goed beet van achteren die telkens heen en weer schokken en neem stevig haar tepels tussen mijn vingers.

Na een minuut of wat tikt Jannick mij op de schouder en steekt vragend zijn hand op met 2 vingers en wijst op mij en zichzelf. Ik knik. Ik begrijp wat hij wil. Na nog een paar tellen trek ik mijn pik langzaam uit haar terug en komt ze even bij. Vanuit haar voorover gebogen houding staat ze op. Ze komt even bij. Lekker? Vraag ik nog. Ja, erg lekker. Wel heftig zegt ze nog achter adem. Heb je zin om je in je kontje te laten nemen?, vraag ik haar brutaal. Ze twijfelt even maar knikt dan en zegt: dat is goed. Ik heb wel zin. Zwijgend wijst ze op haar tas. Ik pak haar en tas en weet precies wat ze bedoelt. Ik zoek even en vind een kleine bolle butt plug. Ik ga achter haar staan en leg mijn hand op rug en duw haar rustig voorover. Ik plaats hem even bij je. Is goed, zegt ze. Janet gaat al zelf voorover staan en ik breng ruim glijmiddel aan tussen haar billen. Dan breng ik rustig de plug voor haar kontgaatje. Ze pakt de rand van het buro stevig beet. Ik voer de druk op de plug op, ze schokt even en zucht diep als het bovenste kegelvormige deel in haar kontje glijdt. Rustig aan he, zegt ze. Ik blijf wel kracht zetten. Even door zetten, zeg ik tegen haar. Ze buigt nu goed voorover en de plug glijdt met een beweging verder naar binnen. Hij zit erin, zeg ik tegen haar. Langzaam komt  ze omhoog zodat de plug op zijn plek blijft zitten. Ze neemt een paar slokken water en ze loopt heen en weer. Lekker, jongens. Wat wil je? Vraagt ze aan mij. Dat zul je zo wel zien zeg, zeg ik nog tegen haar.

Jannick gaat ondertussen achter haar op het buro liggen en geeft Janet een tik op haar billen en trekt haar naar zich toe bij haar heupen. Ze kijkt achterom. Volgende ronde vrouwtje. Ga maar eens lekker even zitten zegt hij... Ze weet wat hij wil en ze stap al naar achteren en ik help haar even. Janet klimt op het buro en plaatst haar schoentjes naast zijn heupen. Ze pakt zijn pik zelf vast en heeft er duidelijk zin in. Ze trekt hem een aantal keren hard en stevig af. Zijn pik priemt fier omhoog. Ze kijkt goed, pakt zijn pik vast en brengt deze voor haar opening tussen haar benen. Ze brengt zijn top tussen haar nog gezwollen schaamlippen en laat zich vervolgens rustig even een paar keer zakken op zijn pik. Dan laat ze zich verder zakken met haar onderlichaam, diep gehurkt. Hij gaat er nu helemaal in en ze kreunt. Oooh, wat is hij groot zegt ze zacht. Mijn god. Als ze volledig op zijn pik zit, laat ze haar benen wat uit elkaar vallen.

Hij trekt haar benen achterover en hulpeloos ligt ze nu gespreid met zijn pik nog diep in haar. De plug zit nog netjes in haar kontgaatje. Hij pakt de heupen van Janet nu stevig beet zodat ze geen kant op kon en begint haar zo hard als mogelijk achterlangs te palen. Ze kreunde het uit van genot. Zweetdruppels druppelden van zijn gezicht van de inspanning met een blik op die mooie blanke ronde kont voor hem. Hij keek naar zijn harde paal die haar schaamlippen heen en weer liet schuiven, terwijl hij diep in haar poesje aan het stoten was. Ik kijk toe hoe hij haar stevig van onderen aan het neuken is. Je hoort het kletsen tegen haar billen door de ruimte. Ze kreunt heftig als zijn pik in volle lengte telkens naar binnen stoot. Haar schaamlippen zijn rood en haar binnenste schaamlippen strak om zijn pik getrokken. Dit tempo houdt hij minuten vol en hij neukt haar helemaal moe en kreunt zelf ook. Haar borsten schudden telkens bij zijn harde stoten van onderen.

Ze kijkt ondertussen naar boven en na nog een paar minuten knik ik naar hem. Hij stopt rustig en trekt zijn pik langzaam terug tot deze uit haar kutje valt. Ze hijgt. Hij duwt met zijn handen onder Janet haar billen haar omhoog. Ik kom naar voren en rustig pak ik de plug vast en trek deze uit haar kontje naar beneden. Dit gaat gemakkelijk. Ben je er klaar voor? Zeg ik tegen haar. Ze knikt. Ja, je kunt me nemen, zegt ze. Hij brengt zijn pik vervolgens rustig voor haar kontje. Ze schrikt maar knikt 'ja'. Rustig hoor, zegt ze nog wat angstig. Jannick ziet dit ook wel zitten en pakt haar heupen al vast. Even doorbijten vrouwtje, zegt hij achter haar rug. Hij brengt nog flink glijmiddel aan op zijn paal terwijl ik haar omhoog til. Daarna pakt hij haar heupen stevig vast en brengt haar langzaam richting zijn pik. Ze voelt het proberen van hem tegen haar kontje en gilt even. Voorzichtig verdwijnt het topje van mijn pik nu rustig in haar kontgaatje. Ze kreunt het nu enorm uit. Langzaam brengt hij zijn pik nu telkens een stukje verder naar binnen en weer naar buiten om haar klaar te maken voor de volgende stap. Het gaat steeds een beetje soepeler. Na een minuut of wat gaat het steeds vlotter en glijdt zijn pik gemakkelijk bij haar naar binnen. Ze kreunt.

Plotseling kantelt hij haar heupen naar achteren en komt ze volledig gespreid te liggen. Hij trekt zijn penis even terug. Ik kom naar voren. Ik knik naar hem. Janet kreunt nog en kijkt naar het plafond om zich te concentreren en ziet niet dat hij al zijn stijve lul rustig van onderen opnieuw bij haar binnen brengt. Ik pak haar schoentjes en trek deze snel uit en stap naar voren waarbij ik haar benen maximaal achterover druk en spreidt. Ze plaatst nu haar blote voeten op zijn bovenbenen met haar rood gelakte nagels. Ze trekt haar benen op en hij begint zelf nu haar te nemen. Zijn pik glijdt nu in haar kontje terwijl ze gespreid bovenop hem zit.

Na een paar minuten pak ik haar onderbenen beet en drukt deze diep in een beweging achterover. Ze gilt even en zegt: "nee, nee, nog niet". Dat helpt niet. Hij brengt zijn pik rustig tussen haar billen en slaat zijn armen om haar middel om haar te laten zakken. Zijn onderlichaam brengt hij zelf omhoog om bij haar te komen en glijdt zo rustig haar kontje in en begint haar flink te nemen. Ze gilt het uit van opwinding. Ze pakt zijn stoere armen nu beet voor steun terwijl zijn harde pik in haar kontje neemt. Ze heeft haar ogen gesloten en beweegt zelf mee naar beneden op het ritme. Ondertussen breng ik vervolgens mijn pik naar voren en duw mijn pik tussen haar schaamlippen. Hij spreidt haar benen verder achterover om het gemakkelijker te maken bij haar binnen te gaan. Ze is nog kletsnat en voor ze het door heeft kom ik in een keer naar binnen zonder moeite. Ze kreunt en hijgt heftig als ik mijn kloppende penis diep bij haar naar binnen breng. Ze pakt zijn armen weer en kreunt uit alle macht. Oooooh, fuck. Dit is zo heftig en lekker. Beide beginnen we haar nu flink te nemen door het tempo op te voeren. Hij steunt haar goed onder haar billen. Haar kutje is nu maximaal open en opgerekt. Ik maak lange halen bij haar naar binnen. Haar haren zijn kletsnat van inspanning. Na een paar minuten geeft ze opnieuw aan dat ze klaar gaat komen. Een paar tellen later lijken er schokken door haar lichaam te gaan. Ik voel haar vagina strak om mij keiharde paal als opnieuw kreunend klaar komt.

Ik moet het ook even rustig aan doen en trek mijn penis rustig even terug. Ondertussen tilt Jannick haar in een beweging op van het buro met zijn armen om haar middel geslagen en zijn pik nog in haar kontje. Hij is nog niet moe en slaat zijn armen onder haar bovenbenen en trekt haar benen vervolgens helemaal uit elkaar. Ze hangt nu gespreid op zijn pik voor me. Een verrukkelijk gezicht. Angstig kijkt ze me aan. Ik stap naar voren en kijk goed tussen haar benen. Haar benen zijn door hem helemaal gespreid en haar kutje is daardoor mooi en volledig opengetrokken. Ik kan haar gespreide schaamlippen en opening goed zien. Ze is heel erg geil en opgewonden. Neuk me!, Zegt ze. Terwijl ze op zijn pik hangt. Ik kom naar voren en pak haar borsten lekker stevig beet. Ze schudt met haar hoofd maar kan geen woord uitbrengen. Ik kom dicht tegen haar aanstaan en bevind me met mijn zaakje op precies de goede hoogte voor haar kutje. Ik breng stevig een aantal keren mijn pik tussen haar natte lippen en stoot mijn pik dan met kracht naar voren haar kutje in en begin haar hard te nemen. Ik pak haar bij haar heupen en sta nu dicht tegen haar aan. Vocht spettert over haar dij heen als ik maximaal naar binnen bij haar kom bij elke stoot. Ze gilt erover. Oooooh lekker. Ondertussen houdt hij haar benen goed gespreid en beweegt rustig deinend haar omhoog en omlaag op zijn eigen lid. Ze geniet zichtbaar.

Na een aantal minuten met de aanblik van haar volledig gespreide benen moest ik wel klaarkomen. Ik hield het niet langer. Oooh, ik kom zeg ik zacht tegen haar. Snel trek mijn harde lul uit haar zachte, natte vagina. Een krachtige straal zaad spuit ik over haar buik en bovenbeen. Ze pakt met haar slanke hand mijn penis en trekt deze vervolgens hard af, een tweede golf zaad spuit nu over haar buik. Ze gaat door en melkt mij vanaf mijn ballen en de laatste spetters vliegen op haar been. Dan is het klaar. Ze laat mijn penis nu los en ik doe een stap achteruit. Jannick tilt haar rustig omhoog en trekt zijn pik rustig uit haar kontje. Die is nog keihard en hijgend staat ze even voorover om bij te komen. Hij plaatst Janet nu rustig terug met haar voeten op de grond. Ze draaide zich dan snel om en zakte wederom naar beneden, plaatste een hand bovenbeen en trok snel zijn condoom weg. Nu ben jij, zei ze zacht tegen hem. Ze zat gehurkt voor hem en trok hem hard af likte en zoog aan zijn harde pik. Ik kom! Kreunend komt hij klaar, Het zaad spoot met ferme kracht op haar tong en borsten. Kreunend kwam hij klaar en Janet bleef hem een paar keer hard aftrekken. Een tweede straal zaad terwijl ze zijn pik naar beneden richt, spoot over haar borsten. Ze slikte ondertussen haastig alles door. Terwijl ze nog even aan zijn slapper wordende pik trok, keek ze hem met een nog steeds geile blik aan. 'Zullen we dit nog eens dunnetjes overdoen? Maar eerst neem ik mijn auto mee.' Hij moest lachen. We kwamen even bij van deze stevige partij sex. Rustig kleedden we ons aan. Fristen even op. We pakte onze spullen bij elkaar, dronken snel een glas en Janet liep na een minuut of tien terug naar haar auto. De garagedeur rolde omhoog en hij zwaaide met zijn hand. Zo eindigde deze zeer hete garagebeurt. Op na ons volgende avontuur.

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright