Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Een super geil avontuur aan zee...

We hadden een lang weekend een prachtig groot strandhuis aan zee nabij Zandvoort. We hadden daar afgesproken met goede vrienden. Een buitenkansje. Ze had een gezellig weekend geregeld maar dat liep anders. Het weekend begon met een vreselijk lekker onderonsje. Ze nam het initiatief en al snel verlegden we de grenzen. Zoals elk jaar wel een paar keer voorkwam bij ons hadden we een heftige erotische ervaring.
Beoordeel dit sprookje
(49 stemmen, 30368 lezers)
Meld misbruik

Een super geil avontuur aan zee...

Ik pakte mijn tas uit de hal en liep met mijn sleutels in mijn hand naar de auto. Ik maakte de klep van de auto open en gooide met een boog mijn blauwe weekend tas in de kofferbak.
We hadden een lang weekend vlakbij Zandvoort afgesproken met een aantal vrienden. De eerste dagen zouden we doorbrengen met Wim en Laura. Het was geweldig weer geweest in de afgelopen weken. Gisteren eindelijk wat afkoeling. Eigenlijk een ongewoon en zeer hete zomer dit jaar. Janet pakte haar laatste spullen bij elkaar en de handtas van de tafel en kwam over de oprit naar de auto lopen. Ze had een zomerjurkje aan met een diep decollete en vlotte gympen. Ze was al lekker bruin.

Het was al pittig druk op de weg en de rit vlotte niet zo erg. Op zich niet erg, ik reed rustig, we hadden de tijd. Naar een mooi strandhuis een lekker weekend weg en heerlijk de zomerzon is echt geen straf, en zo’n drie kwartier later dan geplanned draaide ik de parkeerplaats bij het grote huis op. Het was maar een paar minuten zoeken en ik had de  plek gevonden. Met de tas over m’n schouder liep ik naar de trappen die de strandgasten van de weg en de duinen naar het lager gelegen strand voeren samen met Janet. Haar heupen wiegden toen ze voor me uitliep. Ondanks het feit dat pas een uur of elf was bleek het al aardig druk te zijn op weg  naar het strand. Wij gingen echter niet verder maar sloegen een pad in naar boven. Na 50 meter waren we er al. Een schitterend wit huis. Ik ging even zitten en trok m’n gympen uit. Het zand was lekker warm aan m’n voeten en ik liep op mijn gemak naar het strandhuis.

We hadden een riant strandhuis kunnen krijgen met vrienden. Maar liefst voor 18 personen. Ruimte genoeg dus om te verdwalen. Meerdere badkamers, slaapkamers en verdiepingen. Een saunaatje en jacuzzi en een buiten zwembad. Dus even heerlijk uitwaaien met uitzicht op zee. Laura en Wim zouden ook al komen vandaag. We zijn dit weekend met drie stellen. Zij waren er al, we zagen de witte BMW al op de oprit staan.

Ik had Wim al een appje gestuurd en hij stond ons al op te wachten in de deuropening. We werden hartelijk onthaald en ik zag Laura aan de voorkant van het riante strandhuis op het terras lag te zonnen. Zachtjes liep ik naar haar toe en ging naast haar zitten. Ze lag op een ligbed en had haar ogen dicht, het leek of ze sliep want ze reageerde niet. Ze droeg een fel rode bikini en het hoog opgesneden broekje en het krappe bovenstukje verhulde een heerlijk licht gebruind lichaam. Zo’n kleur kan na al die weken zo’n bijna niet missen natuurlijk dacht ik, om zo’n lekker kleurtje te hebben. Ze zag er wulps en sexy uit, languit gestrekt en volkomen relaxed. Je zou er zo opspringen. Eigenlijk zou ik dat soort gedachten niet mogen hebben, maar ja.

Ik zat daar zo in gedachten naar haar lekkere lichaam te kijken toen ze mij opmerkte en kalm haar ogen open deed en me met half toegeknepen ogen aankeek. ‘Hoi schoonheid,’ zei ik ‘alles goed met je?’ Ze glimlachte en kwam een beetje overeind en steunde op haar ellebogen. Ik stond op en boog me over haar heen. Ik gaf haar een kus op haar rechterwang en zei ‘Nou, je ziet er geweldig uit en gefeliciteerd nog met je verjaardag.’ Ik rook een lekkere parfumlucht toen ik haar kuste en ik kon een dun gouden halsketting tussen haar heerlijke bruine borsten zien hangen. ‘Dank je wel,’ zei ze, ‘leuk dat jij en Janet konden komen dit weekend, heel gezellig’.
Janet kwam ondertussen aanlopen en Laura stond op van het bed, ze begroette met drie dikke kussen Janet. Janet pakte een doosje uit haar witte handtas en gaf deze aan Laura. Jullie kunnen hier lekker een paar dagen relaxen. Zon, zee en strand,’ zei ze. ‘En wie weet wat nog meer”. Laura gaf een knipoog en lachte naar ons.

Toen begon ze plots te blozen en zei ‘Ehh…ik bedoelde eehhh. Je weet wel. Ze lachte en ging weer achterover liggen. Met haar handen trok ze de zijkanten van haar bikinibroekje omhoog en voor een momentje zag ik haar schaamlippen zichtbaar in haar strakke broekje. Toen ze haar broekje losliet kroop de stof weer langzaam terug en ik zag haar met een half oog naar me kijken terwijl ze haar lippen likte en me een ondeugende glimlach toewierp. Ik bleef nog een paar minuten zitten en genoot van de zon en het uitzicht. Ik zei dat ik even naar Wim ging. Ze knikte. Ondertussen kwam Janet weer aanlopen, ze had haar tas even naar binnen gebracht.

Ik wilde zwemmen dus ik ging het huis binnen, zocht Wim en vond hem in de woonkamer. We spraken even een paar minuten met elkaar en Wim wees onze kamer voor dit lange weekend. Ik deed m’n kleding uit en m’n shorts aan. Ik liep snel naar het grote zwembad achter het riante huis en nam een frisse duik. Even afkoelen om meerdere redenen.

Toen ik na een half uur het water even uitkwam en om de hoek van het huis liep de grote tuin in, zag ik dat Laura nog steeds lag te zonnen. Naast haar zat Janet met haar te praten. De twee hadden blijkbaar lol want ik zag dat Laura hartelijk moest lachen over iets dat ze zei. Toen we bij het terras aankwamen zei Laura ‘Hebben jullie lekker gezwommen?’ Wij knikten. ‘fijn, zullen we straks een hapje eten?’ Ik ging op de vloer van het terras zitten zodat Wim en Janet de andere stoelen konden gebruiken. Ik zat schuin tegenover Laura. Het was een mooie vrouw. Ze was net zo oud als ons en ze had half lang blond haar en heel verzorgd. Ze was niet zo groot maar had een mooi lichaam.

Genoeg gekletst. We gingen even wat eten. Wat hapjes, sushi, een drankje. Alles stond al klaar. Het werd al avond, het was vandaag wel wat frisser in de avond maar nog warm genoeg na een afkoeldag met onweer en regen. Janet zag er sexy en aantrekkelijk uit. Ze had inmiddels hele elegante hoge schoentjes aan in het wit met een hoge houtkeurige blokhak. Ze droeg een kort bijpassend wit met zandkleurig zomerjurkje met hele dunne gladde kousen. Het was niet heel koud maar het kon aardig afkoelen ‘s avonds dus dat ze daarvoor had gekozen was niet vreemd. Een mouwloos zomerjurkje dat haar mooie borsten en mooie slanke schouders goed tot zijn recht deed komen. Ze had mooie benen en ze droeg wel een BH maar onopvallend en die haar borsten lekker stevig leken in te snoeren en steun gaven.

Ik stond in de hal mijn tas even op te ruimen en bracht wat spullen naar de onze kamer. Ik wilde even lekker gaan douchen. Janet liep via de andere ingang naar de kamer en ze zei dat ze zich even of ging opfrissen. Ze bleef een tijdje weg. Ik besloot naar de binnenplaats te gaan en liep nog even naar het zwembad. Onderweg daar naartoe liep ik door een lange gang en zag in de spiegeling van het glas Laura staan in de achterste kamer. Ze bekeek zichzelf snel en hoewel het moeilijk was om in het gedimde donkere kamer het donkere interieur van het huis te zien, kon ik in het spiegelende raam van de terrasdeur zien dat Laura naar een stoel liep en het bovenstukje van haar bikini uittrok. Laura was niet heel lang en had mooi halflang blond haar. Een klein fotomodel om te zien. Ze leek als twee druppels water op Spice girl Emma Bunton. Sexy, een mooi figuurtje en sproetjes. Gewoon een erg lekker ding dus.

Ik zag dat haar prachtige borsten net zo mooi bruin waren als de rest van haar lichaam en vermoedde dat ze af en toe naakt in de zon lag. Ze ging met de rug naar me toe staan en deed nu ook haar broekje uit en ik zag twee heerlijke bruine billen overgaan in mooie slanke heupen en benen die nu langer leken dan wanneer ze kleding aanhad. Ze draaide zich een beetje en haar dijbenen kwamen samen bij een klein streepje donker schaamhaar dat net boven haar heerlijk uitziend kutje zichtbaar was. Ze spreidde haar benen een beetje terwijl ze tegen het dressoir geleund stond en ik zag dat ze met een van haar handen tussen haar benen wreef. Ik kon zien dat ze met een hand haar billen en kutlipjes licht spreidde terwijl ze met haar andere hand ogenschijnlijk zand probeerde te verwijderen.

Hierna pakte ze een roze string van de bank en trok het langzaam over haar benen omhoog. Ze trok een paar keer aan de zijkanten tot de string lekker strak om haar billen zat. Haar prachtige licht bruine billen staken zo mooi af tegen het dunne reepje roze stof dat licht tussen haar bilnaad werd getrokken. Haar kutje werd nog maar net bedekt door het kleine driehoekje dat de voorkant van de string vormde. Nu trok ze een zomerjurkje aan en trok het langzaam over haar hoofd waarna het losjes over de opstaande borsten en de rest van haar bovenlijf naar beneden gleed. Ze had blijkbaar geen behoefte aan een BH.

Ik zat nog steeds op het terras en de sexy show die de onwetende Laura had vertoond, had de hormonen in mijn lijf rap in de hoogste versnelling gezet. Het zal toch niet weer zo’n dag worden die we wel vaker hebben mee gemaakt? Ik probeerde met een half natte handdoek die op het terras lag mijn opgezwollen pik te bedekken. Ik was vreselijk opgegeild door deze onverwachte show en ik zat daar met een vreselijke paal in mijn –toch al niet zo ruime- o’neill surfbroek. Toen ze even later weer naar buiten kwam lopen, bukte ze om een paar natte handdoeken op te pakken.

Haar naakte borsten hingen in haar jurkje en vielen bijna naar buiten. Man, zou ze echt niet in de gaten hebben dat ze me hier stond op te geilen? Terwijl ze gebukt stond, draaide ze zich naar mij toe en vroeg me om de handdoek die ik half over m’n korte broek had liggen. Voordat ik haar kon stoppen, had ze de handdoek van mij weggetrokken en m’n flinke erectie was nu duidelijk zichtbaar. Het schaamrood steeg me naar de kaken en ik stamelde ‘Hmm…ik denk dat ik even naar binnen ga. Laura was inmiddels weer overeind gaan staan en keek me lachend aan. Ze knikte haar hoofd, glimlachte en zei ‘Oehhh……ik zie dat ik niet hoef te vragen of je zin in vanavond hebt. Lachend draaide ze zich om, liep ze het huis in en bracht de handdoeken weg. Ik wist niet zeker of ze dat zei omdat ik een rood gezicht had of omdat het me niet was gelukt m’n erectie te verbergen… Wat ze tegen me zei drong maar amper tot me door…

Ik zag Wim de tuin in komen lopen en kreeg direct van hem een koud biertje in de handen gedrukt. Dat had ik wel even nodig. We spraken even over van alles en nog wat. Ik zag Laura opnieuw voorbij komen en zij had zich klaargemaakt voor de avond. Ze had het strakke jurkje aan met een mooi bloemen motief en hoge rode open schoentjes met spaghettibandjes en een hoge hak. Wat sieraden om, oorbellen in en haar haar was opgestoken.

Ik liep terug naar de slaapkamer met aangrenzende badkamer om me even op te frissen. De vloer was donker hout maar het plafond en muren waren allemaal ivoorwit geschilderd met hout accenten. In de kamer stond een groot en comfortabel twee persoonsbed. Janet haar spullen en tas waren er ook neergezet. Verder stonden er aan de voorzijde van het bed een strak meubel met spiegel, een grote witte rieten mand met erop een bloemstuk. De mand had de vorm van een dekenkist maar was gemaakt van gevlochten riet. Warm en gezellig. Aan de rechterkant van de slaapkamer was een ruime ingebouwde kledingkast. Aan de linkerkant was een dubbel openslaande deur wat toegang bood tot een groot balkon dat uitkeek over de duinen. De deuren waren open en de deuropening werd afgedekt witte doorzichtige gordijnen. Een licht briesje waaide de kamer binnen bewogen de stof licht heen en weer net als golven in de zee.

Ik zag dat er een boek op het bed lag. Ik pakte het en zag dat er in het begin van het boek een stukje papier tussen de bladzijden was geklemd. Hmm…ik vroeg me af wat dit was. Ik opende het boek waar het papiertje tussen de bladzijden was geklemd en zag dat op het papiertje ‘fris je op en kom om 21:30 uur naar beneden naar de woonkamer, het zal een spannende avond worden!’ was geschreven in Laura haar handschrift, verder niets. Ik ging op de rand van het bed zitten en was even uit het veld geslagen. Ik ging even achteroverliggen op het bed. Ik wilde even nadenken en dat kon hier want het was hier lekker rustig en relaxed. Dit was dus toch weer een avontuur aan het worden. Ik keek op mijn horloge. Het was 5 over 9. Ik moest opschieten. Ik legde het boek aan de kant en maakte vaart, ik was nu wel gespannen. Ik had al een idee dat ze in een sexy bui was toen ik hier aankwam. Al die insinuaties van vandaag…. die geile omkleed partij eerder was mogelijk ook expres gedaan zodat ik het zou kunnen zien? Mmm, misschien niet…. ze was wel uitdagend maar ik kon toch niet geloven dat ze dat zo had gepland.
 
Precies om 21:25 liep ik terug naar beneden en de woonkamer binnen en keek schitterend uit over zee. Deze villa had heerlijk privacy en lag half verscholen in de duinen. De boel stond lekker open in de woning. De grote woonkamer met veel glas keek uit op zee met een groot en erg breed balkon bestaande uit planken. Laura stak binnen grote kaarsen aan en gedimd licht zowel buiten als binnen. Luxer en mooier plaatje was het niet. Ik dacht dat we in Zuid Frankrijk waren.

Toen ik naar voren kwam lopen stond Janet inmiddels op het balkon en je kon prachtig de contouren van haar lichaam zien in haar halfdoorzichtige jurk. Dat had ze zelf niet door maar door de strakke stof kon je meer zin dan bedoeld was. Ze stond hoog op haar hakjes met haar brede heupen en leunde een beetje voorover met haar armen op het houten hekwerk van het balkon. Terwijl ik haar zo opnam praatte ze met Wim. Ze draaide ze zich half om om iets tegen hem te zeggen. Haar jurk werd hierdoor strak getrokken en ik kon de vorm van een string tegen de dunne stof van de jurk afgetekend zien. Ze ging verzette haar been even trok haar jurk een beetje los. Ze had haar haar mooi opgestoken. Haar witte handtasje lag naast haar. Janet stond weer op balkon met Laura te praten.

Ik zag Wim nu naar haar toe lopen. Ze spraken en lachten wat met elkaar. Janet knikte een paar keer. Ze keerde zich langzaam naar Wim in het gesprek. Ik zag zijn blik af en toe afdwalen naar haar geweldige decollete. Ik had zo’n voorgevoel dat er vanavond weer wat stond te gebeuren. Gewoon maar later gebeuren.
Iets over half tien stelde Laura voor aan om naar binnen te gaan in de woning met een knipoog naar Janet. ‘Zullen we gaan beginnen? Het is de hoogste tijd’, zei ze tegen Janet. ‘Ja, lijkt me een goed plan’, antwoordde ze.
Wim nam na een aantal minuten initiatief. Ik was inmiddels naar binnen gelopen en in een heerlijke luie stoel weggezakt en kon zo dwars door de kamer heen kijken. Het was los van wat er gebeurde op zich al een prachtig uitzicht. Het geluid van de zee en schreeuwen van de meeuwen verderop op het strand. Het was hier stil, heel ver in de verte liep een eenzame wandelaar over het strand. De grote raampartij liep over de gehele breedte van de woning met daar een groot houten balkon voor. De vloer daarvan liep eigenlijk door van binnen naar buiten. Zo kreeg je een heel ruimtelijk effect. De schuifdeuren stonden open en de geur van zilte zee kwam naar binnen. Schitterend.
 
Wim pakte Janet haar hand en trok haar iets dichter tegen hem aan. Ze ging iets dichter tegen hem aan staan en lachte en sprak rustig met hem. Ze was zichtbaar onder de indruk van deze move. Hij liet zijn hand langzaam omhoog komen en streek heel licht langs haar jurkje. Dit keer was Janet even niet ‘in control’. Hij pakte haar hand vast. ‘Kom mee’, zei hij tegen Janet. Hij kwam langzaam teruglopen van buiten de woonkamer in. Laura had het e.e.a. ook gezien. Ze kwamen nu samen teruglopen in de grote en luxe kamer. Janet haar hoge hakken maar ook die van Laura tikten parmantig op de houten vloer. De spanning was voelbaar. Hij stopte middenin de woonkamer.

Zoals jullie weten hebben Janet en ikzelf een redelijk vrije relatie en houden we van een avontuurtje een paar keer per jaar om het spannend te houden. Soms spontaan en soms is dit goed geregeld. Het was weer zo’n moment….

Wim knikte nu even naar Laura. Ze ging snel naar Janet en had meteen door wat er stond te gebeuren. Het leek wel te zijn afgesproken en….. dat was het ook wel. Janet had blijkbaar iets leuks geregeld. Hij nam direct het initiatief en hoewel Janet druk aan het flirten was geweest met Wim even daarvoor buiten op terras was hij nu die haar een beetje overrompelde. Ze stond nu middenin de woonkamer in haar zomerjurkje op haar hoge hakken en keek even zijdelings naar haar vriendin. Laura kwam met haar champagneglas aanlopen, zette deze snel op tafel weg en gaf Wim nog een vluchtige kus op de mond. ‘Aan de slag Janet’, zei ze. ‘We gaan ons best eens doen vanavond, er moet maar eens actie ondernomen worden’.

Janet keek haar even aan en Laura knipoogde naar hem, wat Janet niet zag. In het voorbij gaan deed ze een graai op tafel en ging nu achter Janet staan en deed haar rustig een blinddoek om. Janet slikte even. ‘Spannend’, zei ze stamelend. Laura ging vervolgens voor hem staan en maakte rustig de knoopjes van zijn overhemd los. Iets wat Janet niet meer kon zien. Die stond een beetje te wiebelen op haar hoge hakjes, ze was gespannen. Mijn hart bonkt nu hevig. Wat gaat er gebeuren? Was het besproken? Ik wacht af.

Ze beweegt haar handen vanuit zijn nek naar beneden en trekt in snelle beweging zijn overhemd open. Soepel laat ze het overhemd van zijn brede schouders glijden. Het liet natuurlijk geen twijfel wat er ging gebeuren. Hij was een stoere vent. Een surfer. Hij deed de laatste jaren aan kite surfing. Heel gespierd, wasbordje, bruin, doorleefde kop van het buiten zijn en blonde lokken. Hij had zo uit een surf reclame kunnen komen. Ze kuste hem nog even op de mond en daarna hoorde je het zachte ruisen van de zee en wind en het droge tikken van haar hoge hakken toen ze naar Janet liep die nog steeds een paar meter verderop stond in het midden van de kamer met een blinddoek om.

Ze ging achter haar staan en meteen maakte ze het ritsje van haar jurk achter op haar rug los. Als de rits opengaat glijdt het jurkje als vanzelf wat losser van haar lichaam. Janet schrok even en huiverde maar liet haar gaan. Het jurkje hing nu los om de schouders van Janet. Ze deed een stap naar voren en pakte haar zomerjurkje vast bij de bandjes en trok eraan en liet deze langzaam over haar schouders naar beneden zakken. Ze liet de bandjes van het jurkje los en deze gleed uit zichzelf naar beneden door de gladde soepele stof en viel langs haar benen op de houten vloer van de woonkamer. In het late avondlicht en het schijnsel van de lampen en kaarsen zie ik nu Janet staan. Ze sloeg instinctief haar handen voor haar stringslipje. De hormonen razen door mijn lijf. Het mist zijn uitwerking op Wim zijn mannelijkheid niet. Zijn surfbroek was zichtbaar bol gaan staan.

Laura keek mij even lachend aan en gaf Janet een tikje tegen haar been. Behendig stapte Janet uit de jurk en plaatste haar hoge hakken stevig terug op de vloer. ‘klak klak’. Ze griste snel de jurk op van de vloer en legde deze weg op een stoel in de hoek van het vertrek. Ze keek nu naar mij en knipoogde naar me en betrok me er nu bij. Ze kwam rustig naar me toe op haar hoge rode hakjes, boog voorover en fluisterde zacht: ‘Doe je mee? Are you in? Kunnen we door denk je?’. Ik knikte bevestigend naar haar. ‘ja hoor, we gaan nu door’, zei ik bijna zakelijk.
Geil wenkte ze me met haar vinger. Ik stond gehoorzaam op en Laura wees me streng direct de stoel aan waar ik moest gaan zitten en een perfect uitzicht had. Dat alles zonder een woord. Wim stond voor Janet op 3 meter afstand en bekeek haar. Hij keek mij aan en knikte naar Janet. Een soort vage vraag om toestemming. Ik knikte naar hem en hij lachte even. Ik knipoogde maar waar had ik ja tegen gezegd?

Zelf stapte ze naar de lounge bank en ging even zitten, een slok nemend uit haar glas. Langzaam voltrok zich hier weer een nieuw avontuur waarin ikzelf vooraf een rol had gespeeld door Janet hierover te spreken. Janet had al weken geleden met haar vriending Laura contact gehad… Het zal vast tot deze afspraak hebben geleid. Het was rustig en er werd weinig gezegd. Ik zat rustig in de stoel maar inwendig liep de spanning enorm op.

Daar stond Janet niet wetende wat zou komen. Haar frisse witte BH snoerden haar borsten in, ze zaten stevig in de cups gedrukt. Gepushed kan ik beter zeggen. Het bovenste gedeelte van de BH was doorzichtig wit kant. Vaag kon je haar tepels zien door het kant. Ze had een kleine stringslip aan, een jarretel gordeltje om die haar hele dunne kousen met smalle witte bovenrand strak naar boven hielden. Een kleine en dunne gouden ketting om haar heupen. Haar stringslipje was heel klein en bedekte maar net haar kruis haar billen bloot latend. Heerlijk en speciaal voor deze avond.

Ze maakte behendig en snel de sluiting van haar BH los en hield de bandjes strak vast en liet daarna langzaam de spanning wegvallen. De borsten van Janet vielen nu uit de cups naar onderen. Laura pakte de bandjes op de schouders van Janet vast en trok de BH langzaam naar voren weg. Haar borsten waren wit en staken af bij gaar verder prachtig bruine lichaam. Precies waar ze haar bikinibroekje en bovenstukje normaal droeg. Janet wilde haar borsten met haar handen bedekken maar direct fluisterde Laura haar wat in haar oor. Haar borsten waren nu in vol ornaat zichtbaar. Janet legde haar handen even op haar nog melkwitte borsten.

Laura pakte Wim bij zijn hand en trok hem mee naar Janet. Wim deed een paar passen naar voren en ging dicht bij Janet staan. Wim pakte haar polsen vast en trok deze langzaam weg van haar borsten. Janet slikte een paar keer en liet haar armen langs haar lichaam hangen. Niet dat ze onwetend was maar meer van erotische spanning. Hij legde zonder aarzelen zijn handen onder haar borsten, pakte deze hard vast door met zijn handen ze te omvatten en tilde ze stevig omhoog. Ze hield even haar adem in. Laura knikte naar hem. “Je hebt toch wel zin in af toe een avontuurtje?, zei ze tegen Janet. Ze knikte nu met enige twijfel. ‘we gaan je lekker nemen’.
De druk liep op met deze aparte wending in de avond. Hij pakte nu haar borsten opnieuw beide beet en bracht deze hard en stevig omhoog en bracht haar roze tepels die donker en stijf werden tussen zijn vingers en kneep er zacht en voorzichtig in. Ze gilde even. Hij bracht zijn mond naar haar mooie tepels en zoog er rustig aan. Janet glimlachte nog steeds geblindoekt zenuwachtig.

Ik geloof niet dat er aansporing nodig was, want ze voelt zijn handen langs haar lichaam glijden. Langs haar rug strelend naar voren. Haar borsten priemden naar voren. Ze begint geil te worden en een nat plekje tekende zich af in haar strakke string slipje. Laura glimlacht als ze het ziet. Janet heeft helemaal geen zin hoor zegt ze tegen ons. Ze bloost. Dan richt hij zich op. Hij legt zijn handen op haar heupen. Zo, zegt hij. Een leuk lang weekend natuurlijk maar je weet wat er moet gebeuren denk ik of niet. Janet keek hem iets vragend aan door haar blinddoek. “Wat bedoel je?” stamelde ze. We gaan hier niet weg voordat we je hier stevig hebben genomen. Ben je klaar om je lekker over te geven en te laten nemen vanavond? Janet was iets overrompeld. ‘ja, ik ben geloof ik er wel klaar voor, maar wat gaan we dan doen?’, zei ze. ‘Dat zul je wel zien’, zei Wim.

Laura stond op en ging rustig achter haar staan. Laura keek mij even aan en wees naar haar slipje. Ik knikte naar haar. Ze pakte nu direct de dunne bandjes van Janet haar stringslipje op haar heupen vast en trok deze met een ruk naar beneden langs haar benen. Janet schrok van deze snelle actie en deed haar ronde billen naar achteren. Het slipje werd behendig weggehaald en over haar schoentjes uitgetrokken. Janet begreep wat ze wilde en tilde even snel haar schoentjes op om er behendig uit te stappen. Ze had zich lekker kaalgeschoren en je kon goed haar roze strakgesloten schaamlippen zien. Daar stond ze, met haar kousen, jarretels en hoge hakjes middenin de ruimte. Prachtig brede heupen met haar blanke borsten die vooruit priemden en het wit van haar broekje haar kaalgeschoren kutje.

Ik keek toe hoe hij haar vastpakte. Dit hadden we samen vaker beleefd. Het ging een hele hete avond worden. Janet had de regie dit keer helemaal niet in handen. Hij pakte Janet haar handen en legde deze op zijn borstkas. Doe je best maar. Ze ging langzaam met haar handen over zijn bruin getinte en gespierde bovenlichaam. Ze kusten elkaar nu even vluchtig. Je bent zenuwachtig of niet? Zei hij zacht. ‘mmm, een beetje’, zei ze bijna iets verlegen. ‘het komt goed’. Stelde hij haar gerust. Maar of dat zo was….

Hij liet Janet langzaam haar hand wat zakken naar beneden en raakte rustig zijn lid aan in zijn broek verstopt. ‘Mmmmm’, zei Laura plagend. ‘Jij hebt er helemaal geen zin’. Hij lachte. Laura ging achter hem staan, keek mij even aan pakte nu de band van zijn surfshorts en trok deze langzaam naar beneden. Zijn al flink stijve lid sprong nu naar voren uit zijn broek. Het was een behoorlijke lul. Janet voelde deze nog net tegen haar buik tikken. ‘Oooooh’, zei ze. ‘Dat is behoorlijk groot’. Hij knipoogde naar Laura. Ondertussen trapte hij zijn strandsneakers uit.
‘Ik weet wel wat je gaat doen’ zei hij heel plagend. ‘Nou, wat dan?’, vroeg ze aan hem.
Hij gaf geen antwoord en legde zijn handen op haar heupen en gleed zo naar boven, pakte haar borsten hard vast, duwde ze ruw naar boven en liet ze vervolgens los. Haar borsten deinden naar beneden. Ze zuchtte en huiverde even. Haar borsten veerden hard naar beneden en zo eindigde hij rustig met zijn handen boven haar borsten en gleed naar haar schouders. Ze zuchtte. Langzaam begon hij druk op haar schouder te geven en drukte hij haar rustig naar beneden. Ze zei niets meer, wist wat ze moest gaan doen en ging langzaam naar beneden op haar hurken zitten en legde haar ene hand op zijn bovenbeen. ‘we gaan van start, doe je best maar eens even goed Janet en verwen hem goed’, zei Laura.

Ze drukt een kus in zijn lies. Ze ging vervolgens rustig en onwennig met haar lippen langzaam naar zijn ballen. Hij is mooi geschoren en Laura wordt al geil als ze naar zijn grote geslacht kijk. Ze raakt eerst voorzichtig met haar handen zijn ballen aan. Ze gaat er met haar vingers rustig langs en ik zie meteen aan zijn lijf dat hij het lekker vindt. Laura komt naar voren en gaat achter Janet staat en doet rustig haar blinddoek nu af. Wanneer ze de blinddoek weg laat glijden knippert Janet met haar ogen en verbaasd, maar verlekkerd werpt ze een blik op zijn toch forse geslacht. Ze kijkt eerst mij aan en daarna Laura, Wim staat voor haar met een enorme erectie. Terwijl Laura de blinddoek afdoet, fluistert ze bijna dat deze avond een cadeau is voor hem en haarzelf, voor ons allemaal. Terwijl Janet hem aankijkt pakte ze zijn enorme lul voorzichtig beet en begon hem heel voorzichtig af te trekken, hij begon zachtjes te kreunen terwijl ze met haar hoofd naar voren ging.

Laura buigt voorover naast Janet. Ze trok zijn voorhuid naar achteren en ontblootte zo zijn eikel. Met het puntje van mijn tong likte ze aan zijn glanzende eikel. Terwijl zij met haar mond naar zijn harde lul gaat, daalt Janet met haar lippen opnieuw af naar zijn ballen. ‘De dames gaan me verwennen’, zegt Wim tegen mij. Ik lacht, daar lijkt het wel op, doe je best. Zeg ik tegen hem.
Janet kijkt omhoog en ziet dat Laura net met haar mond over zijn eikel gaat. Ze begon hem in een heel traag tempo te pijpen en hij kreunde en steunde toen ze hem aan bleef kijken om te kijken naar zijn reactie. Langzaam gaat zijn pik in haar mond. Haar rode volle lippen gaan naar beneden. Wat is dit geil om naar te kijken. Terwijl Janet met haar mond naar zijn ballen gaat, glijdt zijn hand over haar borst naar beneden en pakt hij met zijn hand haar stijve tepel vast en rolt deze voorzichtig tussen zijn vingers. Laura doet haar ogen open en met de pik in haar mond kijkt ze Janet eerst en daarna mij bloedgeil aan.

Ze zitten zo heerlijk met elkaar te spelen en ik hoor hem genieten. Dan stopt ze en geeft Janet een knikje. ‘breng hem tot een orgasme’, zegt ze zacht. Ze geeft een teken aan Janet dat ze het over moet nemen. Janet pakt nu zijn stijve pik vast met haar slanke hand. Al snel merkt ze een dwingende hand op haar hoofd van hem. Ze kust zachtjes vanuit de lies naar zijn ballen, waar ze even zacht over likt met haar tong. Ze ziet en voelt nu voor het eerst helemaal zijn toch forse geslacht. Zijn eikel glimt van opwinding en ik zie zijn enorme lid kloppen op het tempo van zijn hartslag. Ze plaagt hem door met haar tong langzaam aan de onderkant van zijn stam te likken. Ze gaat nu iets omhoog en weer naar beneden, waarbij ze hem getergd hoort kreunen. Als ze te lang doorgaat met plagen gromt hij ongeduldig en richt hij zich op. Hij pakt haar hoofd vast en duwt dwingend zijn erectie richting haar mond.

Ze opent nu gewillig haar mond en hij pakt haar bij haar opgestoken haren vast terwijl hij zijn geslacht in haar mond duwt. Ze zuigt hem op en draait met haar tong rondjes om zijn eikel terwijl haar hand zijn grote stam omvat. Rustig trekt ze hem af en tegelijk zuigend aan zijn top komt ze op gang terwijl hij zijn ogen sluit en zijn ademhaling onregelmatig kreunt. Om hem te plagen laat ze zijn lid af en toe uit haar mond glijden, maar direct pakt hij haar weer vast en drukt hem terug. Dieper deze keer. Tot in haar keel. Ze kokhalst even en ik zie een traan in haar oog, maar hij laat niet los. Ze neemt weer controle. Hij beweegt zijn bekken en zo gaat zijn lul in en uit haar mond. Dan trekt hij zich even terug en haalt even zijn pik uit haar mond, hij moet het even rustig aan doen. Draden speeksel hangen aan haar lippen van het intense werk en ze kijkt met haar mooie ogen even naar zijn gezicht waarom hij stopt. Het duurt niet lang voordat hij haar opnieuw laat gaan.

Ik merk aan de onregelmatigheid van zijn adem en kreunen dat het niet lang meer zal duren voor hij komt. Ze kreunt en pakt zijn ballen vast. Heerlijk. Ze zuigt hard. Met haar hand trekt ze hem gelijktijdig hard en diep af en haar linkerhand klemt ze zijn ballen en brengt deze omhoog. Wim legt opnieuw zijn hand op haar haren om haar dichterbij te brengen. Laura zit met haar glas in de hand geboeid toe te kijken en kijkt mij af en toe geil aan. Janet omvatte nu met haar andere hand zijn balzak helemaal en klemde deze stevig vast en bracht deze stevig omhoog ondertussen hem diep met lange halen aftrekkend. Hij zuchtte erover. Mmm, heerlijk vrouwtje zei hij. ‘Zet em op Wim’, moedigde Laura hem aan. ‘hou vol’. ‘Ooooh, zo lekker zei hij.

Dit ging nog een aantal minuten door. Laura kwam rustig omhoog van de bank en ging geruisloos achter Janet zitten en pakte de sluiting van het sieraad op haar heupen. Ze maakte deze los en legde deze vervolgens weg. Ze maakte de sluitingen van de jarretel gordel die haar kousen ophielden rustig los, de bandjes bungelden nu los langs haar heupen. Ze pakte de jarretels en legde deze weg. Laura ging even achter haar zitten. Ze legde een hand op haar heup. Janet zat wijdbeens en gehurkt voor hem en Laura kon gemakkelijk bij haar komen. Ze bracht rustig haar andere hand van achteren tussen Janet haar benen en gleed over haar lipjes. Janet kreunde even. Ze voelde even goed tussen haar benen en Janet sloot haar ogen even. Ondertussen was Janet Wim nog steeds stevig aan het verwennen. ‘Doorgaan?, vraagt Laura plagerig. Hij knikt. Hij pakt een borst van Janet nu stevig vast. Ze zuigt harder en maakt diepe halen tot aan zijn schacht en trekt hem iets naar achteren, zodat zijn vel strakker staat. Ze verstevigt de greep om zijn pik. Dit heeft effect en het duurt niet lang, hooguit drie minuten.

‘Ben je er klaar voor?’ vraagt hij. Janet kan niets uitbrengen en knikt kort en geeft een kreuntje ter bevestiging. Hij kreunt heftig na een seconde of tien..  ‘O yes’, lekker. ‘Ik kom!’. Aangemoedigd door zijn kreunen versnelt Janet en zuigt krachtig, een schok van het klaarkomen trekt zijn pik even terug en daardoor glipt hij even uit haar mond en spuit de eerste straal warme zaad op haar wang. Ze neemt snel zijn pik weer in haar mond en zijn zaad belandt nu in een warme golf in haar mond. Ze slikt het snel door. Ze vangt de derde staal op. De vierde kletst half op haar gezicht en de vijfde over haar borsten naar beneden. Hij brult een dierlijk geluid. ‘Oooooha wat is dit lekker’, brult hij uit. Ze lacht. Dan is het echt over en na een aantal naschokken van hem staat Janet rustig op en krijgt al snel een handdoekje aangereikt van Laura. ‘Zo zo’, zegt Laura. ‘Dat was een rappe, goed gedaan hoor. Je nam hem heerlijk en het was een vreselijk opwindend gezicht.’. ‘Vond je het lekker?’ Janet antwoordde: ‘het was heerlijk, veel te snel hoor’.

Als hij weer een beetje bijkomt na een paar minuten glimlacht hij naar Laura. “Jij had ook niet veel nodig”, klinkt het plagend naar hem. Hij bloost een beetje. ‘maar we zijn nog lang niet klaar hoor’, zegt Laura met een dikke knipoog. ‘Ik wil veel meer van je zien vanavond’, zegt ze beslist tegen hem. ‘Ik doe mijn best, schatje”. Zegt hij. Laura ziet dat zijn geslacht weer herstellende is naar volle sterkte. Ondertussen heeft Janet zich wat opgefrist.. ‘Hmm wat heb je toch een heerlijk gereedschap’. Fluistert ze tegen hem. ‘Maak je klaar voor de volgende ronde?’. Hij knikt. Je kan Janet nu niet onbevredigd achterlaten’, zegt ze tegen hem. ‘Ga jij maar even zitten Janet, jij bent nu’. Janet moet gaan zitten op een grote brede stoel naast de bank. Laura komt nu naar haar toe. ‘Trek je benen maar even goed op’. Janet trekt haar benen nu op en spreidt deze helemaal en zet haar schoentjes op de randen van de stoel. ‘goed zo!’, zegt Laura. Ze drukt haar benen verder achterover en nu zit ze goed opgetrokken bijna met haar knieën naast haar hoofd en zie zijn ogen opengesperd naar haar staren vanwege het verrukkelijke uitzicht. Ze biedt hem volledig zicht op haar strakke vrouwelijkheid. Een heerlijk strak kutje. Druppeltjes vocht hangen aan haar schaamlippen. Ze wil nu maar één ding en Janet wenkt hem. ‘Jij bent gekomen, dus ze heeft wat tegoed van je’, zegt Laura.

Ze laat zich langzaam wat zakken met de billen naar de rand, terwijl ze zelf haar borsten pakt en ondersteunt ligt ze in vol ornaat te wachten. Ze streelt gespannen haar tepels en duwt dan haar bekken naar beneden. Hij komt naar voren en duikt met zijn gezicht tussen haar gespreide benen, ik zie zijn tong haar poesje likken en voorzichtig over haar clitoris gaan. Janet beweegt nu haar heupen wat op het ritme van zijn tong en heeft haar ogen gesloten en haar borsten zelf stevig omklemd voor steun. Ze stuurt hem waar ze hem wil voelen. Ze geniet ervan om geplaagd te worden en gelikt te worden op haar meest gevoelige plekjes. Haar schaamlippen wijken uit elkaar en gaan openstaan van opwinding en haar clitje is extreem gevoelig. Ze drukt haar natte poesje zonder verder veel omhaal naar zijn gezicht. Ik zie dat hij zijn ogen sluit en zich volledig concentreert. Hij trekt met zijn vingers haar buitenste schaamlippen fors uit elkaar zodat haar clitje en opening goed bereikbaar worden.

Ze beweegt haar hoofd naar achteren en concentreert zich op wat hij daar allemaal tussen haar benen doet. Terwijl zijn tong en vingers langs haar clitoris glijden, kreunt ze hard en ongecontroleerd. Ze is gevoelig. Ik zie hoe hij zich nu volledig concentreert en rondjes cirkelt op haar gevoelige plekje. Zijn handen brengt hij nu onder haar billen en ze komt even met haar onderlichaam naar boven. Hij grijpt haar billen stevig vast terwijl hij haar naar een hoogtepunt brengt. Ze zucht diep. ‘Lik mijn geile kutje’, zegt ze zacht. Laura gaat nu achter de stoel zitten en pakt stevig haar borsten beet, haar tepels tussen haar vingers om haar te ondersteunen. Ze is nu heel erg opgewonden en pakt de leuning van de stoel, ondertussen haar benen extra gespreid met haar hooggehakte schoentjes op de rand.
Hij wordt door Laura aanspoort het tempo op te voeren. Ze beweegt ongecontroleerder en ademt snel en oppervlakkig. Na een 15 seconden gooit ze haar hoofd achterover en Laura knijpt stevig in haar tepels. Ze geeft een gil als zijn mond opeens haar clitje krachtig in zijn mond zuigt en loslaat. Hij brengt haar billen nu goed ophoog haar kutje helemaal blootleggend en gaat nu ritmisch met zijn tong tussen haar lippen door en haar kutje in. Diep diep zuchtend en met een gil bereikt ze haar hoogtepunt, Laura drukt haar borsten bij elkaar en hard omhoog. Schokken van genot schieten ongecontroleerd door haar lijf. Hij laat haar rustig los.

Hij laat haar even lekker klaarkomen, daarna richt hij zich op en grijpt Janet bij de heupen en trekt haar in een vlotte beweging naar de bank. Dit misschien zei hij? Laura kwam nu snel weer van de bank en pakte zijn broek weg die nog op de houten vloer lag. Hij drukte Janet voorover op de bank. Ze zat volledig naakt voor hem met haar knieen op de bank. Haar borsten hingen nu naar beneden tussen haar armen, de tepels stijf. Ze zat stil op haar knieën en wachtte op de dingen die komen gingen. Wim maakte zich klaar voor de volgende ronde. Al die tijd zat Janet stil op haar knieën. Mijn hart ging als een dolle te keer en ik was gespannen. Wat zou de volgende stap zijn? Het hield niet op.

Laura kwam even naar hem toe en begon hem langzaam af te trekken en te likken aan het topje van zijn penis. Hij kreunde en sloot zijn ogen opnieuw. Hoorbaar versnelde zijn ademhaling. Janet keek ademloos achterom hoe Laura langzaam zijn forse lul in haar mond nam en hem kort maar diep begon te pijpen om hem klaar te maken. Hij kreunde. Ze wist wat hij ging doen. Dan versnelde ze weer en daarna weer rustig en diep zijn lul aftrekkend, ondertussen een draaiende beweging makend.

Hij ging dichter naar haar toe met zijn lid fier rechtop, zijn eikel dieprood gespannen met zijn naar achteren geschoven voorhuid, een kaarsrechte schacht van zijn forse geslacht. Janet voelde hoe hij achter haar kwam. Laura bracht zijn lid naar voren en zag hoe Wim zich voorbereidde. Ze had een prachtige kont. Hij duwde haar meer voorover naar het kussen en haar kont goed omhoog. Ze sloot haar ogen, ik voelde de wind nu langs mijn gezicht. Ze zuchtte en plaatste haar benen iets uit elkaar. Ze zat nu kwetsbaar op de bank, haar strakke schaamlippen tegen elkaar als een mooi spleetje tussen haar benen. Haar schoentjes net over de rand van de bank. We hadden een volledig uitzicht op haar kont, en de natte lippen van haar geile kutje. Vocht parelde tussen haar benen van het klaarkomen van even daarvoor. Hij legde zijn handen op haar billen en gaf een zachte kus op haar billen.

Hij trok met zijn handen haar billen nu langzaam uit elkaar en had nu wel het volledige zicht op haar intimiteit. Ze zuchtte even diep en ik zag opeens zijn vinger door haar bilspleet strelen, langs haar kontgaatje en vervolgens drukte hij krachtig zijn vinger haar natte kutje in. Ze zuchtte en zonder aarzelen liet hij langzaam twee vingers naar binnen glijden. Langzaam ging hij in en uit en bewoog ze haar bekken rustig mee op het rime van zijn bewegende hand. Ze was bloedgeil. Ik zag hoe haar kutje zich om zijn vingers sloot en haar strakke lippen heen en weer schoven. Hij voerde zelf langzaam het tempo op. Hij spreidde met zijn vingers van zijn andere hand haar lippen uitelkaar en bracht nu diep twee vingers bij haar naar binnen. Ze kreunde. Opeens stopte hij even. Ik zag hoe zijn harde pik tussen haar benen doorgleed en haar even verkende. Hij positioneerde zijn lul voor haar geslachtsopening. Rustig begon hij nu te drukken en ik zag hoe hij centimeter voor centimeter bezit van haar nam. Haar schaamlippen strak om zijn pik gespannen. Ze kreunde zacht en verschoof haar benen even op de bank met haar hooggehakte schoentjes. Laura ging even naast haar zitten op de bank en ondersteunde haar borsten. ‘Lekker’, zei ze tegen Janet. Ze knikte, ‘ja, wel heftig’. ‘hij is groot’, zei Janet met een stokkende adem. ‘Even doorzetten’, zei Laura plagend.
Laura zag net als ik hem tergend langzaam in haar glijden. Haar ademhaling stokte en ze greep snel met 2 handen het kussen van de grote hoekbank vast met haar slanke handen toen hij haar langzaam met kracht zijn pik naar voren bracht en haar tot aan zijn ballen vulde. Ze gilde gesmoord en klemde zich helemaal vast in het kussen.

Hij gleed langzaam terug om haar rustig te laten wennen en bracht toen opnieuw zijn bekken met kracht naar voren en drong toen opnieuw tot diep in haar kutje; weer terug en weer in; uit en in; uit en in. Hij voerde het tempo na een paar minuten flink op en neukte nu op een stevig tempo haar kutje in doggystyle. Haar schaamlippen omsloten zijn pik strak en schoven mee met zijn in – en uitgaande beweging. Haar borsten wiegden in het ritme heen en weer. Hij bracht nu haar benen meer bij elkaar waardoor ze strakker zijn pik omklemde. Ze kreunde en stootte nu terug op zijn stoten naar achteren. Haar billen trilden bij elke beuk van zijn onderlichaam. Ze had het kussen nu stevig vast, haar knokkels van haar handen waren wit van het kracht zetten.  Ze werd nu heel hard door hem genomen. Het was een heerlijk gezicht. Ze jammerde erover. Hij bleef haar neuken en na een paar minuten kreunde ze ‘oooh ik ga klaarkomen!’. Ze schokte op de bank en kwam opnieuw trillend klaar. Hij ging echter nog gewoon door met stoten. Janet kreunde. ‘oooh stoppen, stoppen!’. Hij trok zich even terug om bij te komen. ‘Goed zo hoor’, zei Laura die naast haar had gezeten en had toegekeken. Janet stond nu rustig op en wankelde even op haar toch hoge hakken. Ze zocht even steun aan de bank. Ze was kapot en haar haar was vochtig van de inspanning. ‘je kunt even bijkomen en je opfrissen’, Laura wees op de ruime badkamer beneden. ‘Lekker’, zei Janet. Ze vertrok even haar hakjes klikkende op de houten vloer.

Laura stond snel op en trok nu uitdagend en erg langzaam zelf haar zomerjurkje uit en stond in haar kleine roze string op hoge rode hakken in het vertrek. Ze had geen BH om, haar borsten hingen niet maar waren stevig en haar tepels stonden parmantig naar voren. Ik zag nu dat ze een navel piercing had en een langgerekte tattoo op haar zij. Een lekker ding. Laura deed de bandjes van haar schoentjes met hoge hak nu snel los en deed deze zelf uit. Ze liep geruisloos op haar blote voeten naar de hoek van de kamer waar ik zat. Ze kwam voor me staan en trok langzaam haar stringslipje uit. Ze had een klein streepje donkerblond schaamhaar vlak boven haar strakke kutje.

Ze ging gehurkt voor me zitten. Ik zag vaag haar strakke schaamlippen tussen haar benen terwijl ze gehurkt zat. Ik zat alleen nog in mijn surfbroek. Ze pakte mijn band van de broek vast en trok deze naar haar toe. Ik bracht mijn onderlichaam omhoog om mijn broek gemakkelijker uit te krijgen. Mijn stijve veerde uit mijn broek. ‘ Dat ziet er goed uit’, zei ze plagend. Binnen een paar minuten was ze volledig ontdaan van haar kleding en zat ze naakt op haar hurken. Ze pakte met haar slanke hand mijn lul beet en keek mee zeer geil aan terwijl ze langzaam deze in haar mond liet verdwijnen. Ik had inmiddels een keihard lid en ze ging lekker door met mij verwennen. Ze keek omhoog naar mij met met haar prachtige blauwe ogen ondertussen druk met mij aan de slag. Het vocht liep langs haar mond wat ze met haar hand wegveegde. Ze nam hem dan weer diep en dan stopte ze en trok hem diep af met haar slanke handen, ondertussen een draaiende beweging makend. Het was heerlijk. Plotseling stopte ze, ze gaf me een innige kus en draaide zich vervolgens op haar blote voeten om met haar billen naar me toe. Ze boog diep voorover en ik kon nu heel goed haar perzik zien. Wat een prachtig strak en gesloten kutje. Ze was nat van opwinding.

Ze pakte haar billen, trok ze uit elkaar en drukte haar tegen me aan. Ik voelde een sensatie door m’n lijf sidderen en ik masseerde even haar billen. Haar huid voelde warm en zacht aan. M’n erectie was nu ongekend groot en ik voelde m’n stijve paal kloppen. Ze kwam dicht tegen me aan en bracht haar hand van voren tussen haar benen en pakte mijn lid vast en positioneerde deze voor haar kletsnatte kutje. ‘Ready?’ zei ze zacht achterom kijkend. Ik knikte. Ik drukte m’n stijve tegen haar buik tussen haar benen door en langzaam gleed mijn paal naar onderen voor haar opening. ‘Oh ja, ja…,’ kreunde ze en voelde dat het op de goede plek was aangekomen en liet toen langzaam mijn eikel tussen haar lippen glijden bij haar naar binnen. Door haar gewicht erop te brengen gleed mijn pik met gemak zo bij haar naar binnen. Hij ging direct diep naar binnen bij haar tot aan mijn balzak. Het was heerlijk. Ze kreunde diep. ‘Ooooh, lekker zeg’. Ze begon me stevig te neuken en ondertussen stootte ik mijn pik omhoog. Ik zag vanuit mijn ooghoek dat Janet teruggekomen was en dat ze met Wim ook weer aan de slag ging. Twee prachtige borsten kwamen meer vrij, stonden fier overeind en haar donkere tepels waren een beetje stijf geworden. Ik pakte nu stevig haar heupen vast. ‘Oh ja, oh….het is zo lekker…ga door, alsjeblieft ga door. Ik wordt er zo geil van.’

Ik voel hoe mijn harde geslacht haar natte kutje oprekte. Ik sluit mijn ogen als ik voel hoe elke centimeter van haar gevuld wordt. Ik hoor haar hevig kreunen. Janet komt aanlopen en ondersteunt haar borsten en neemt stevig haar tepels tussen haar vingers. ‘Oooh, neuk me hard”, gilt Laura uit. Ze is nat, geil, en ze is niet te houden. Janet laat haar hand op haar onderbuik glijden en daarna voel ik dat haar vingers langs mijn stijve lid strijken en haar clitje begint te stimuleren. Ze zit gehurkt voor Janet die haar handen op haar schouders heeft gelegd voor steun. Nadat ze in eerste instantie het tempo bepaalde en mij haar stukje bij beetje liet vullen, heb ik nu het heft in handen genomen. Ze staat met haar voeten plat op de grond voor me met haar billen goed naar achteren rusten op mijn pik. Ik grom diep als mijn volledige geslacht in haar zit. Ik trek me terug en stoot dan diep in haar. Ze kreunt heftig. ‘oooh ja, dit is wat ik wil!’. Met lange harde stoten dringt mijn harde lul diep in haar kleine bekken. Ik zucht, grom en kreun. Mijn tempo versnelt. Mijn knieën zijn week aan het worden en ik kan mezelf nauwelijks in bedwang houden. Ik wil niet te snel klaarkomen maar haar een lekkere beurt geven. Het tempo gaat verder omhoog en mijn handen grijpen nu naar haar billen. Ik merk dat mijn maar ook haar ademhaling onregelmatig is, mijn stoten ongecontroleerder, gekreun heftiger.
Ik weet wat komen gaat, ook al zou ik willen dat we het nog een half uur konden uitstellen. Ik sluit me aan op haar tempo en stoot mezelf telkens terug. Dat maakt mijn penetratie veel dieper bij haar. Zij komt omlaag en ik stoot hard omhoog. Drie, vier stoten verder voel ik haar vaginawand verder verstijven om mijn pik. Ze kreunt wild, waarna ik nog een keer diep in haar stoot. Ik voel diep in haar mijn eerste straal warme zaad naar buiten spuiten. Ze komt vrijwel tegelijk trillend klaar en mijn pik schiet uit haar kutje. Een straal zaad spuit en spettert over haar mooie billen en nog eentje. Ik voel me nog steeds geil, maar ik voel me ook nog onbevredigd. Dit was te snel, we willen allemaal meer. Ik laat geen kans aan de rest om bij te komen. Terwijl ik voel dat mijn lul verslapt en langzaam uit haar glijdt, richt ik me op. Ik zie het zaad langs haar lipjes lopen. Ik veeg met mijn linkerhand de grootste klodders weg tussen haar benen.

Ik sta op en trek Laura mee. Janet loopt naar Wim terug. Laura trekt Janet mee naar de bank. ‘Gehurkt’, hijgt Laura nog. Ze ging vervolgens achter Janet zitten en griste een flesje van een tafel en liet meteen flink wat op haar hand lopen. Ze liet er geen gras over groeien en ging nu goed achter Janet zitten en bracht langzaam haar hand van achteren tussen haar benen. Janet zat goed wijdbeens en gehurkt en Laura kon goed van achteren bij Janet komen. Ze bracht haar hand naar onderen. Mmm, lekker hoor, je bent heerlijk kaal geschoren zei Laura. Janet keek mij gespannen aan en keek even snel achterom wat Laura deed. Ik verschoof even op mijn plek en kon goed zien hoe Laura haar hand tussen haar benen bracht en haar vingers tussen haar kale schaamlipjes liet glijden. Janet kreunde even. Wim ging op de bank voor haar zitten en pakte haar borsten stevig beet en hield deze stevig in bedwang. Ik ging naast hem zitten en keek rustig toe hoe ze haar pakten. Laura legde even haar andere hand op haar brede heupen. Ze keek mij ondertussen aan en voelde goed tussen Janet haar benen en glimlachte en trok een paar keer een goedkeurend gezicht. Janet vertrok haar gezicht even van geilheid toen Laura haar hand opnieuw stevig van onderen tussen haar benen bracht. Na een paar minuten bracht ze rustig twee vingers bij Janet naar binnen.’Ooooh lekker’. Doorgaan zei Laura zacht? Janet knikte. ‘Ja, lekker’. Laura ging verder met het opwinden van Janet en bracht nu ritmisch haar vinger in haar kutje en over haar clitje. Na een aantal minuten werd ze bloedgeil. Mmm, zei Wim. Sta maar eens even op. Janet kwam overeind. Ze had een rode blos en haar tepels waren stijf van opwinding.

Janet koelde even af en stond nu op haar hoge witte hakken in de kamer. Laura pakte haar hand vast en zei: ga maar even zitten. Ze wenkte mij en Wim. Laura leidde Janet naar de bank en rustig draaide Laura haar om door haar handen op haar heupen te leggen. Ze zei dat Janet moest gaan zitten met haar billen op de rand van de bank. Janet wachtte even maar Laura drukte haar rustig naar achteren tot ze zich langzaam zich liet zakken. Ze ging met de billen op de rand zitten. Snel pakte Wim haar vast bij haar hand en dwong haar achterover te gaan liggen. Laura pakte haar onderbeen vast en spreidde deze en liet haar hooggehakte schoentje op de rand van de bank zetten… Ze bracht zelf haar hand voor haar kutje. ‘Rustig maar’, zei Wim. ‘Geef je lekker over’.

Laura deed ondertussen het andere been. Janet plaatste haar schoentjes nu goed op de rand. Ze kon nu geen kant meer op. Ze lag nu goed gespreid op de bank en Laura pakte direct snel door. ‘Ik ga je even verwennen’, zei ze. Ben je zover? Janet knikte. Laura ging nu voor haar zitten. Ze lag nu volledig gespreid voor ons. Het was een lekkere aanblik. Haar prachtige opening was goed zichtbaar, al lekker geneukt door Wim stond ze nog open en haar schaamstreek was rood van het beuken. Ze pakte snel een fles met glijmiddel van het tafeltje naast de bank en bracht veel aan op haar hand. Ze begon Janet goed op te winden door twee vingers bij haar binnen te brengen en ondertussen goed haar clitoris te stimuleren met haar andere hand. Langzaam probeerde ze drie vingers met druk naar binnen te brengen. Janet verschoof even op de bank. Na een paar minuten was haar clitoris mooi opgezwollen en haar schaamlippen waren dik en rood. Ze ging bijna klaarkomen maar Laura stopte rustig. Wim ging ondertussen naast haar zitten en pakte haar hand vast en legde deze op zijn lul. Het signaal was duidelijk. Rustig begon ze hem weer af te trekken maar had alle aandacht nodig voor Laura.

Laura knipoogde naar mij een wees op haar hand en stak 4 vingers op. Ik knikte. Janet zag dit niet, ze had alle focus nodig. Ben je weleens heel hard genomen? Ze knikte. ‘Jawel, vind ik lekker’, zei Janet. Mooi zo zei Laura. ‘Heb je wel eens meer vingers in je kutje gehad?’ zei Laura voorzichtig. ‘Niet vaak’, zei Janet. ‘Wil je het weer eens proberen vanavond?’. ‘Ik denk dat we genoeg ruimte bij je kunnen maken en we nemen de tijd’, zei Laura rustig. Ondertussen Janet stimulerend. ‘De avond is nog lang’. Janet knikte. ‘Oke, probeer maar alleen met een paar vingers dan en wel rustig aan’. Tuurlijk zei Laura. 

Oooo jee, dit zou even doorbijten worden voor mijn Janet. Blijf maar lekker zo zitten zei Laura, gaat goed en mooi. Laura bracht veel glijmiddel aan en wenkte mij. Ik kwam nog dichterbij zitten en hield Janet haar been vast en gespreid, Wim het andere been. Ik zag hoe Laura nu drie en na een minuut of wat vier vingers bij Janet recht van onderen in haar kutje bracht. Ze kreunde heftig. Dit werd een lekkere sessie. Ik ging naast Janet zitten. Ze pakte mijn hand vast. Even doorbijten vrouwtje, zei Wim. Dit gaat even hard core worden. Janet keek hem wat angstig aan. Wim pakte met zijn vingers Janet haar buitenste schaamlippen hard vast tussen zijn vingers en trok deze langzaam maar hard uit elkaar. Ze gilde. Ooooh, rustig zei ze. Laura had haar hand helemaal glad gemaakt en bracht rustig vier vingers telkens bij Janet hard naar binnen. Het gaat goed hoor zei ze, ik ga je even lekker oprekken en we zitten al op vier... Janet pufte en knikte. Laura bracht rustig nu haar vingers voor Janet haar opening en begon de druk steeds verder op te voeren. Langzaam gleed ze steeds verder naar binnen en maakte draaiende bewegingen haar schaamlippen strak omsloten om haar vingers. Janet gilde het uit. Ooooooh, dat is heftig. ‘Volhouden! Persen!’ zei Laura. Janet pufte hevig en Wim keek lekker toe en wreef ondertussen over haar clitje. Haar schaamlippen omsloten haar zeer strak. Rustig bewoog Laura haar hand ritmisch op en neer en begon voorzichtig te draaien. Vocht liep tussen haar benen. ‘Oooooh! Ik kom klaar’, kreunde Janet. Schokkend kwam Janet opnieuw klaar, na een paar minuten stopte Laura trok haar hand voorzichtig terug uit haar stevig opgerekte kutje. ‘Goed gedaan!’ zei ze. Janet moest even bijkomen maar we gingen meteen door. Wim liet Janet nu los. ‘Goed gedaan hoor’, zei hij. Hij trok Janet langzaam omhoog.

Laura eiste haar plek op. ‘Nu wil ik een stevige beurt’. Wim ging voor haar staan en legde nu zijn hand direct op haar onderbuik en gleed meteen langzaam tussen haar benen. Laura zuchtte. Ze verplaatste rustig haar voeten op de vloer zodat ze wat haar benen uitelkaar zette. Hij voelde nu heel krachtig tussen haar benen en ze legde haar handen op zijn schouders en drukte haar borsten tegen hem aan. Ze sloot haar ogen en gooide haar hoofd achterover. Ze trok een been op. Oooooh, ga door zei ze. Hij voelde hard en stimuleerde haar krachtig.

Janet kwam naast Wim staan en zei zacht: je mag haar hard gaan nemen hoor. Doe je best nog een keertje. Wim knikte. Hij pakte Laura bij haar hand en pakte haar bij haar heupen en begon haar te draaien. Ze moest opstaan en zich nu omdraaien. Wim ging op de bank zitten. Laura stapte naar voren en stond nu voor hem. Wim pakte haar heupen en trok haar naar achteren. Hij drukte haar meteen naar onderen zodat ze zich langzaam wel moest laten zakken op zijn keiharde pik. Ze keek tussen haar benen hoe langzaam zijn topje tussen haar lippen gleed. Ze kreunde. Langzaam drukte haar benen maximaal uit elkaar en haar kutje opende zich verder voor hem. Wij keken geil toe. Janet ging meedoen en kwam naar voren en begon haar te likken over haar clitoris en ondertussen spreidde hij met zijn vingers haar schaamlippen verder. Ze kreunde nu van genot en legde haar hand op Janet haar haren. Ze verwende haar goed. Na een paar minuten liet hij rustig zijn penis bij haar naar binnen glijden. Ze kreunde. Haar kutje greep zijn geslacht en zoog hem bij elke stoot diep in zich. Hij voerde het tempo verder op en opeens zag ik zijn duim op haar kontgaatje drukken. Er was glijmiddel genoeg en Janet zag zijn bewegingen en hielp even. Dus toen hij aandrong gleed het kootje van zijn duim soepel in haar kontgaatje. Ze greep Janet even vast en kreunde diep. De spontane stimulatie van haar kutje en kontje was lekker om te zien. Ze zat nu volledig wijdbeens op de bank boven Wim. Ze vertrok even haar gezicht voor een moment door de kleine pijnscheut toen zijn hele duim in haar kontje verdween, maar op dat moment trok haar kutje samen en gleed zijn penis rustig bij haar naar binnen.

Ze merkte dat hij zich langzaam terugtrok en uit haar gleed. Zijn pik viel uit haar kutje en ze kwam zelf ook wat omhoog. Ze zuchtte diep en keek Janet en mij even aan. ‘Zo lekker’, fluisterde ze hees. Net toen ze zich om wilde draaien om te kijken of ze misschien van standje moest veranderen voelde ze weer zijn handen over haar billen glijden. Ze keek hem snel over haar schouder even aan maar Laura wist wat hij wilde. Ze bleef gespreid zitten en voelde hem gaan. Zijn vingers gleden tussen haar lippen door en gleden vervolgens door naar haar kontgaatje. Ze voelde hem nu daar rustig strelen en vervolgens drukte hij een vinger in haar. Ze schrok weer even en gaf een gil. Voor ze van de schrik bekomen was zag ik dat hij meer druk op haar zette en met een tweede vinger aandrong. Maar voor ze hierover uit was of ze dit wilde voelde ze een tweede vinger naar binnendringen. Een combinatie van lichte pijn maar ook genot maakte zich meester van haar, waarbij het laatste de overhand nam toen hij het even liet wennen. Toen ze gewend was begon hij langzaam zijn vingers in en uit haar te bewegen. Ze gaf zich over aan hem en het heerlijke onbeschrijfelijke gevoel wat zich van haar meester maakte. Totdat opeens hij zijn vingers terugtrok. Even was ze zichtbaar teleurgesteld toen het gevoel verdween omdat ze enorm opgewonden raakte, maar toen zagen Janet en ikzelf hoe hij zijn harde eikel tussen haar lipjes doorbewoog naar onderen en zocht. “Hij zou toch niet?” “Maar hij is zo groot?” Dacht ik nog. Voordat mijn gedachten zich hierover gevormd hadden zag ik dat Janet hielp en zijn stijve paal vast pakte en de top van zijn geslacht voor haar kontje bracht. Janet pakte zijn lid vast en bracht snel veel glijmiddel aan. Mijn hart bonkte in mijn keel maar ik kon geen woord uitbrengen. Toch bleef ik zitten kijken hoe dit afliep en wachtte op de dingen die komen gingen. Ze had hem uitgedaagd en nu moest ze hem dan ook maar laten begaan.

Ze voelde hoe zijn eikel glad was van haar geil, zijn voorvocht en het glijmiddel en drukte nu rustig tegen haar kontgaatje. Zojuist was het natuurlijk een klein beetje voorgerekt door 2 vingers. Ze pakte met 2 handen de kussens van de bank terwijl ze voelde hoe hij aandrong. Heel rustig voerde hij de druk op en ik merkte dat hij millimeter voor millimeter aandrong. Ze kreunde en probeerde zich te ontspannen. Ze sloot haar ogen en langzaam voelde ze hem bij haar binnenkomen. Hij stopte even, waarmee hij haar opnieuw liet wennen en drukte toen weer door. Langzaam kwam hij haar nauwste gaatje binnen tussen haar prachtige ronde billen. Ze merkte dat zijn eikel nu bijna binnen was en rillingen flitsten door haar lichaam van genot. Ik merkte dat het makkelijker ging bij haar en zag hoe hij haar langzaam verder vulde. Ze ontspande meer en hij zat zo’n vijf centimeter in haar toen hij een klein stukje terughaalde en vervolgens met een kleine stoot haar opeens verder vulde. Ze gaf een gilletje. Het was heerlijk om te zien. Ze had geen pijn, genot volgde direct daarop. Ze kreeg even de kans om bij te komen, waarna hij haar rustig begon te neuken. Met rustige bewegingen bewoog hij in en uit haar en vulde haar zo langzaam dieper. Een intens genot stroomde door haar lichaam. Ze hijgde en zuchtte. ‘Ooooh, dit is zo lekker’, kreunde ze. Laura keek strak en supergeil Janet aan en knikte nu ondertussen nam Wim haar rustig. Janet kwam snel naar voren en drukte haar benen uit elkaar. Ze zette haar voeten nu op zijn bovenbenen en spreidde zo haar benen goed. We konden goed zien hoe zijn stoten sneller werden, het genot werd groter. Oh wauw! Ze werd volledig door zijn dikke paal opgerekt. Janet fluisterde in mijn oor. ‘ Neem haar nu!’. Laura knikte naar mij. Janet pakte mijn lul vast en begon me snel en flitsend af te trekken. Veel was er niet nodig om mij weer in actie te laten komen. Ik zag zijn stoten sneller worden. Mijn oren suisden van opwinding. Janet trok mij naar voren en pakte een onderbeen van Laura en drukte deze ver achterover.

Ik zag zijn handen onder haar billen terwijl zijn heerlijke lul in en uit mijn kontje gleed. De kamer was gevuld met zijn en zijn gegrom en gekreun. Ik kwam nu tussen haar benen naar voren en Wim bracht zijn armen onder haar benen en vouwde deze naar achteren. Haar kutje opende zich en kwam helemaal bloot te liggen. Ik bewoon naar voren en stootte mijn lul hard in haar kletsnatte kutje. Ze gilde erover. ‘oooooh, fuck, neuk me’. Ik voelde aan de onregelmatigheid dat ze zich niet meer onder controle had. De stoten werden hard en wild van zowel mijzelf als Wim. Janet duwde mij tegen mijn billen hard naar voren. ‘ooooh yes!, ik ga je volspuiten! Ik doe het! Ik kom!”.

Nauwelijks had ik dit uitgesproken of ik voelde nog 2 -3 harde stoten, waarna mijn zaad in haar werd gespoten. Ik trok mijn pik terug terwijl ze nog werd geneukt. Ik spoot over haar onderbuik en klodders zaad vlogen over haar buik en borsten. Na een paar golven warm zaad kon ik niet meer. Zijn geslacht gleed uit haar, Laura draaide snel om en pakte zijn lul en trok hem snel en hard af om zijn orgasme af te maken. Hij kreunde en kwam schokkend klaar. Ze richtte hem op haar bovenlichaam en zijn zaad vloog over haar borsten. Ik zakte op de grond en kon niet meer. Ik keek naar Laura en zag zaad tussen haar benen weglopen vermengd met haar geil drupte op de houten vloer. We konden allemaal niet meer, het was ver na middernacht. Ik landde naast Laura op de bank en Wim liep rustig weg naar de badkamer om bij te komen. Janet ging languit in de stoel liggen. We zoenden elkaar intens. We zeiden even niets maar genoten van het moment. Wat een begin van dit weekend….

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright