Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Op zijn Grieks!

2019 was het tweede jaar dat we naar Griekenland gingen. Vorig jaar naar Athene maar dit jaar naar Zakynthos. We hadden een vakantie geboekt in begin mei vanwege het lekkere weer, het lekkere eten, de mooie omgeving, en ....een heerlijk Grieks spannend avontuur.
Beoordeel dit sprookje
(49 stemmen, 11783 lezers)
Meld misbruik

Op zijn Grieks.

2019 was het tweede jaar dat we naar Griekenland gingen. Vorig jaar naar Athene maar dit jaar naar Zakynthos. We hadden een vakantie geboekt in begin mei vanwege het lekkere weer, het lekkere eten, de mooie omgeving, en .....vanwege de mooie mannen (ik vermoed tenminste dat dat een argument is dat bij mijn vrouw wel meespeelt, bij mij helemaal niet, ik kijk graag naar de Griekse vrouwen). In deze periode van het jaar is het heerlijk en nog niet zo verschrikkelijk warm.

We hadden een luxe huis met eigen zwembad geboekt op een rustig plekje middenin de natuur. Alle privacy. Het was niet goedkoop, maar goed, dan heb je wat. We reserveerden voor een weekje. In de periode dat we daar zouden verblijven zou het daar al 25 graden moeten zijn. Heerlijk dus.

In de ochtend hadden we een vlucht vanaf Schiphol met Transavia en landden later op de dag na wat vertragingen op de luchthaven. Nou ja, luchthaven.... meer een klein vliegveld. Met een klein ontvangstgebouw en douane.

We haalden een huurauto op bij een verhuurbedrijf op de luchthaven. Dat ging erg vlot. We gooiden de koffers achterin de auto en na wat ingeslagen te hebben bij de lokale supermarkt reden we direct naar het gehuurde huis.

Deze dag zouden we niet veel meer kunnen doen. Het was best rommelig en hier en daar maakte het een wat versleten indruk. Dat had ook wel zijn charme moet ik zeggen. Aangekomen was het een genot om te zien. Een prachtige omgeving en voorzien van alle luxe en privacy. We brachten de bagage naar binnen en kwamen even bij. Die avond deden we niet veel meer, een duik in het zwembad en lekker even uitrusten.

Het was de derde dag. We hadden de afgelopen dagen uitgerust en rondgehangen bij het zwembad en wat op het strand gelegen, beetje rondgekeken en genoten van het heerlijke weer en de mooie omgeving. Ik werd wakker van de warmte die de kamer vulde. De zon scheen flink op de ramen maar de luiken aan de buitenzijde en het witgekalkte huis waar we in verbleven hielden het binnen aangenaam. Ik stond op en keek door een kier tussen de gordijnen. Het uitzicht was geweldig over zee. Op een terras van een woning veel verderop zat een Grieks stel te ontbijten. Het balkon bevond zich op zeker 50 meter afstand. Ik trok het gordijn weer dicht en draaide me om en liep naar beneden. Ik maakte wat klaar en we hadden ontbijt op het riante balkon en besloten na een uurtje de kaart en wat boekjes te hebben gelezen om naar een havenplaatsje in de buurt te gaan. Janet friste zich op en trok zomerse kleding aan. Er hing wat spanning in de lucht vandaag. Zullen we lekker een spannende avond hebben zei ze uitdagend toen ze naar beneden kwam lopen. Nou dat was natuurlijk een goed voorstel en we zouden op zoek gaan naar een lekker wijntje. De plek, de zinderende warmte en romantische omgeving maakte wel los.

We vertrokken en kwamen rond het middaguur aan in het havenplaatsje. Nog wel op tijd want iets later en alles zou daar voor een aantal uren dicht gaan. Het was nog wat vroeg in het seizoen maar al wel gezellig druk. We hadden de auto geparkeerd bij de haven en liepen het stadje in. De zon scheen fel en warmde de lucht al behoorlijk op. Oude olijfbomen, een leuk pleintje met winkeltjes daarom heen, alles licht blauwe tinten, leuke restaurantjes, cafe en bars om het plein en de haven. Ik keek al uit naar een lekker wijntje voor de avond. Janet liep in haar ruime blauwe zomerjurk voor me. Ze zag er zoals vaker heerlijk uit. Een strak lichtblauw topje met cups en dunne bandjes, een lange ruime zomerjurk maar een beetje doorzichtig, kort haar (ze had een paar weken sexy kort donker haar), lichtblauwe oorbellen en een paar zomerschoentjes met enkelbandjes en hoge sleehak. We besloten om een drankje te pakken en gingen een modern cafe binnen en bestelden een ijskoude frappe.

 

Mijn ogen raakten langzaam gewend aan het donker binnen en ik zag een Griekse jongen achter in de zaak staan geleund tegen de bar. Janet had veel bekijks met haar lengte en de ogen van de Griekse bediende die naar ons toe kwam lopen gleden over haar lichaam. Ze ging lekker met hem wat flirten zag ik uit mijn ooghoek. Alleen al haar oogopslag zei genoeg. Ondertussen was ze geamuseerd aan het praten. We hadden wel trek gekregen en besloten om te blijven zitten en alsnog iets te gaan eten. Geheel naar Griekse gewoonte waren er wat eenvoudige gerechten en salades. Prima op zo’n warme dag. We bestelden een salade met wat mager vlees. We werden getrakteerd op een ouzo-mix met ijs en wat olijven en na een tijdje werd het eten geserveerd. Het was gezellig druk.

We hadden heerlijk gegeten en na het eten werd er een mix ouzo op tafel gezet met glazen. De ober, een jonge knaap schonk alle drie de glazen vol en proostte met ons. Er werden meer ouzo’s aangeboden en Janet werd wat losser maar was nog wel helder. Ze babbelde wat met een tweede donkere knul die gelukkig ook goed Engels sprak. Eigenlijk allemaal. Een aantal hadden ook in het buitenland gewerkt en gaven aan dat hier minder te beleven viel. Eentje had een tijd in Rotterdam in de horeca gewerkt. Ik nam flink wat koud water want die ouzo hakte er anders even in en zo midden op de dag teveel leek me niet handig. Janet trok de aandacht met haar goed gevulde topje en zomerjurk. Haar tepels priemden naar voren in haar topje.

 

Ik vroeg even naar de WC. Hij wees snel naar achteren. Deze was helemaal achterin het cafe/restaurant en dan een trap af. Ik liep weg de lange zaak door naar achteren, de trap af. Het was hier heel erg stil en de gang was een soort galerij met grote ramen die uitkeken op een grote binnentuin met aan beide kanten gebouwen. Enorm groot, het leek wel een oud hotel.

Ik friste me even op in de grote modern ogende ruimte en liep na een minuut of 7 terug naar voren. Toen ik naar voren terug liep keek ik nog even rond en hield mijn pas even in. Ik zag dat Janet inmiddels was opgestaan van haar kruk en met de Griekse heren stond te praten op haar hoge hakjes. Ze gebaarde naar achteren. Het waren de beide knapen van het cafe zelf. De mannen flirtten met haar en dat spel speelde ze vrolijk mee. Zoals wel vaker. De eerdere avonturen zoals ik die hier wel beschreven heb is ze niet vies van een flirt en ze is zich heel goed bewust van haar aantrekkelijkheid en exotische uiterlijk.

Ze wees nogmaals naar achteren, pakte haar tasje van de kruk naast haar en liep heupwiegend op haar hoge hakjes mijn richting op met de twee mannen. Ik kwam nu rustig op ze aflopen en ze knipoogde tegen mij en zei ‘loop je mee met ons?’ Ze willen wat van de oude stadsmuur en gebouwen hierachter laten zien. Schijnt erg mooi te zijn hierachter. Dat was inderdaad zo, aan de andere kant... Ik vind het maar een apart verhaal, mompelde ik nog. Er kwamen nu twee Grieken bij ons staan praten. Echte gespierde macho-Grieken, eentje een boom van een kerel. Janet vond ze ook wel erg aantrekkelijk was mijn indruk. Ze praatte wat in het Engels en zo liepen we rustig naar achteren. Ondertussen bekeken ze Janet van top tot teen, die er nu opeens wel heel luchtig en minimaal gekleed bijstond met haar brede heupen in haar dunne zomerjurk. Zeker toen een van de Grieken haar iets buiten aanwees en ze met haar billen naar ons toedraaide. Haar mooie ronde billen, brede heupen en haar strakke stringslipje waren zichtbaar door haar dunne zomerjurk.

Het bleek een enorm groot gebouw te zijn en al pratend kwamen we aan de achterzijde de volgende lange gang in en gingen we een grote trap op die naar een andere verdieping ging. We liepen een enorm lange gang in en de jongen voor me wees naar allerlei dingen en vertelde kort wat over het gebouw. Een paar deuren aan de rechterkant wees hij waar we naar toe zouden gaan. We stapten de grote ruimte binnen met zacht tapijt, een groot buro met lamp en een paar grote stoelen. Het was een klassiek kantoor. Het leek niet alleen zo maar het was ook ooit een hotel geweest met blijkbaar rijke historie maar nu verlaten en stil. Door het raam zag ik de oude muren van een kasteel aan de achterzijde. De deur bleef open achter ons en ik zag de blikken van de mannen weer over het lichaam van Janet gaan...

"Before we continue with the tour and see some of the of building maybe a couple of kisses from your wife.. and let’s take a shower"?, grijnst de kerel. "Ahum.."?, zei Janet meteen. Ik aarzelde even. “i had a shower an hour ago”, zei ze iets kortaf.

 

"Tja wat wil je, je ziet er ook wel erg uitdagend uit", zeg ik nog. "Dacht je dat je een toeristische rondleiding zou krijgen"?. "Dat zei hij wel zonet tegen me.."?, siste ze zacht tegen me. "Wat zal ik nu doen als ze terugkomen"?, vraagt ze. “Wacht even af”, zeg ik. “We like to fresh up and will be back in a minute..... to continue”, zei de zichtbaar oudste en loopt snel weg de hal in. “a drink?” vraagt de ander. Janet knikt. Een meisje loopt in de gang en gaat in opdracht wat frisdrank halen. Genoeg drank gehad. Ik loop samen met Janet de enorme hal in die naast de gang ligt. “mooi hier”. Haar hakjes klikken op de hard stenen vloer. De echo klinkt. We keken even wat rond in de grote hal en de binnenplaats. Druk was het hier niet. Op het plein iets verderop klonk gedempt gelach. Vrij snel daarna zijn de mannen terug. Een van de kerels heeft frisdrank op een groot blad staan. We liepen rustig terug toen hij ons wenkte. Toen we binnen liepen in het vertrek zette hij het blad net weg op een dressoir wat tegen een van de met hout beklede wanden stond. Het geluid werd hier helemaal gedempt.

 

De grootste van de twee komt teruglopen en gaat nu voor haar staan en tikt op zijn mond en lacht naar haar. Janet kijkt me aan. "Tja, kus hem maar een paar keer, zo lelijk is hij toch ook weer niet...dan ben je toch klaar"?, zeg ik zonder enig vertrouwen. Ondertussen glijden de donkerbruine ogen van de 2 Grieken over het lichaam van mijn vrouw. Ze kijkt even snel blozend naar de kerel die voor haar staat. Hij neemt de lead een beetje "OK, dan.. maar je hebt wel wat goed te maken straks!", lachte ze iets zenuwachtig naar me. Ik zeg maar even niets... Het is een boom van een kerel. Janet gaat iets op haar tenen staan in haar schoentjes en kust hem zachtjes op zijn lippen. De andere kijkt naar haar hakjes en haar dunne zomerjurk.

 

Ik zie hoe de Griek zijn handen rustig langs Janet's heupen laat glijden. Hij streelt haar en trekt haar tegen zich aan. Ze stopt meteen met hem te kussen. "More.. I want to feel your tongue.."? Ze aarzelt. Hij trekt haar dicht en krachtig tegen zich aan. Ze stribbelt iets tegen en zegt “Maybe I don’t like that”. Hij lacht. De andere Griek staat verderop in het vertrek en ik zie dat hij de gang op gaat en kijkt. Dit belooft nog leuk te worden.
Dan duwt mijn vrouw toch zachtjes haar lippen tegen de zijne. We zien hoe hij haar zoent en hoe haar lippen langzaam uiteen gaan. “mmm, nice peppermint”, zegt ze zacht tegen hem. Hij legt zijn hand achter haar hoofd en hij begint haar intenser te kussen. Zijn hand streelt door haar donkere haren en houdt haar tegelijk stevig tegen zijn mond geklemd. Ze heeft mooie oorbellen in en voorzichtig duwt hij haar hoofd wat achterover. Ze is wat kleiner in lengte in vergelijking met hem. Ze staat te kussen met een Griek die ze eigenlijk stiekum ongelofelijk aantrekkelijk zou vinden. Dan spelen de tongen wat met elkaar in een langzamerhand geiler wordend spel. Mmmm, nice, zegt ze dan. Dan stopt hij plotseling. We horen een zacht kreuntje van Janet als zijn lippen de hare verlaten. "She is good.."?, grijnst de Griek naar mij. De andere jongen is inmiddels teruggekomen en lacht. Opnieuw begint hij haar te kussen.

 

Ze antwoordt nu snel, haar lippen gaan weer uit elkaar en ze kussen weer. “are you in for a little adventure, maybe?!?”, fluistert de Griek zacht. “Maybe, it depends how good you are”, zegt ze bitchy terug met haar donkere ogen hem verleidelijk aankijkend. Ze kijkt mij heel even vragend aan met een geile blik.. “wat denk jij?, zegt ze vragend. “Tja, wat jij wil. Ze knikt. “Ik ben wel in voor een avontuurtje”, zucht ze. “Ok”, zeg ik. Ze knikt. “Blijf je wel bij me en pas je een beetje op me?”, zegt ze iets bezorgd. Ik knik naar haar. “Dat is goed hoor”, antwoord ik nog zakelijk. Het is weer raak. “What are you talking”, vraagt de Griek aan mij. “You can take her for a while, she likes you”, zeg ik. Ze kijkt me verschrikt aan na mijn opmerking.

Hij is wat verbaasd door het directe antwoord en neemt daarop wat initiatief. Zijn handen glijden naar beneden over haar lange zomerjurk en strijken nu langs haar billen. “Ok, let’s do it, turn then”, zegt hij kort. Janet draait zich langzaam om voor hem en gaat met haar rug naar hem staan. “let’s have a look under that dress”. Langzaam trekt hij nu haar lange zomerjurk omhoog en laat zo ons haar billen zien en een stuk van haar witte slipje. Ze heeft dus een stringslipje aan, die hoog met de bandjes over haar brede heupen lopen en haar mooie ronde billen bloot latend. Hij trekt haar onderlichaam tegen het zijne. Mijn vrouw kreunt zachtjes.

 

Dan gaan zijn handen weer omhoog en trekt hij met zijn hand de schouderbandjes van haar topje wat opzij. De bovenkant van haar borsten wordt zichtbaar. Het grote spel is begonnen. Hij schuift langzaam haar topje iets verder naar beneden. Ze laat het toe. Dan pakt hij de bandjes vast en trekt deze langzaam naar onderen. Het licht blauwe topje schuift over haar borsten naar beneden die langzaam tevoorschijn komen. Prachtige naar voren staande borsten en haar mooie grote tepels. Haar ene borst hangt nu helemaal uit haar topje. Ik hoor Janet niet protesteren. Ik wil opstaan maar de tweede Griek zegt "Leave him! It is OK"?, zegt de jongste. Ik blijf staan. "An hour maybe longer... I think she already likes it.."?, grijnst een van hen. Janet kijkt me aan en knikt snel even naar me. Toch een klein beetje machteloos zie ik hoe zijn handen naar haar borsten glijden. Hij begint ze te strelen en knijpt in haar tepels en trekt er voorzichtig aan. Die worden hard en priemen nu naar voren. De Griek lijkt dit ook te merken want hij blijft haar flinke borsten kneden en strelen. Hij trekt haar topje naar boven en weg...

 

Inmiddels heeft Janet een hand achter op zijn hoofd gelegd en streelt ze door zijn donkere krullen. We horen haar zachtjes kreunen als hij nu stevig in haar tepels knijpt. Hij pakt haar borsten nu vol beet met haar tepels tussen zijn vingers en duwt deze krachtig omhoog. Inmiddels komt rustig een derde Griek stil naar binnen. Janet kijkt nog even verschrikt naar de deur schuin over haar schouder. Hij sluit de deur snel achter zich en bekijkt de hele zaak eens van afstand. Hij ziet Janet nu sexy midden in de kamer staan. Een van de mannen stapt nu naar voren en gaat achter haar staan en maakt haar zomerjurk snel en behendig van achteren los door het riempje en ritsje los te maken. Langzaam laat hij deze over haar heupen naar beneden glijden. Ze weet wat hij wil en beweegt haar heupen wiegend heen en weer. De zomerjurk valt op de grond. Hij haalt de zomerjurk weg en legt deze op een stoel.

 

Daar staat ze in haar witte stringslipje op haar hoge sleehakjes. Een andere Griekse vent gaat nu achter haar staan en laat er geen gras over groeien en pakt haar melkwitte borsten stevig met zijn handen beet van achteren, de rest van haar lichaam is lekker bruin. Met een snelle beweging pakt hij het slipje bij de dunne bandjes vast. De andere 2 helpen hem nu. Janet doet haar benen iets bij elkaar om het gemakkelijker te maken. Hij trekt het aan de bandjes naar beneden en behendig stapt ze eruit met haar schoentjes. Dan is haar slipje weg en staat ze naakt voor hem. Hij legt zijn handen op haar mooie ronde billen en geeft haar daarna een klein tikje. Ze lacht even.

 

Hij pakt haar hand en loopt langzaam met haar achteruit en drukt haar in een grote brede lederen stoel die daar staat in de hoek van het vertrek. Rustig laat ze zich zakken op de rand van de stoel en gaat zitten. Ze leunt wat achterover. Hij gaat voor haar zitten en begint rustig haar borsten te strelen. Ze sluit haar ogen en zucht even. Stevig pakt hij haar borsten nu vast en brengt deze helemaal naar boven en laat ze dan weer los. Haar borsten deinen naar beneden. Hij pakt haar tepels tussen zijn vingers en trekt er rustig aan. Ze kreunt. Dan duwt hij haar rustig naar achteren en legt zijn handen aan de binnenzijde van haar benen en trekt deze langzaam maar krachtig uit elkaar.


Meteen komen de twee andere Grieken nu naast haar staan en pakken haar benen beet en trekken deze rustig verder uit elkaar. Ze kijkt me snel aan met een geile blik en spreid haar benen voor hem. Haar prachtige roze gesloten kutje is nu zichtbaar. Ze ligt er poedelnaakt en je kan goed zien waar haar bikini slipje heeft gezeten daar is het nog blank. Helemaal gespreid ligt ze nu voor hem. “Nice pussy you have and smooth”, zegt de Griek zacht en goedkeurend na een blik tussen haar benen. Janet bloost. Haar mooie gesloten schaamlippen verhullen nu nog haar strakke opening. Het is een prachtig glad en volmaakt kutje en helemaal kaalgeschoren. Hij is nu niet meer tegen te houden. Snel legt hij zijn hand op haar onderbuik en glijdt langzaam naar beneden en brengt zijn vinger rustig tussen haar nog strak gesloten schaamlippen en zoekt haar clitoris op. Ze zucht even.

 

Hij draait met zijn heupen tussen haar benen zodat ze deze niet meer kan sluiten maar ja, de twee andere mannen houden haar al in bedwang. Het lijkt alsof ze zijn lul door zijn kleren heen voelt en dat ze terug duwt. Ze streelt met haar handen zijn rug en zijn haar. Dan gaat zijn mond naar haar borsten. Hij kust ze, zuigt op haar tepels. "Oohh.."?, horen we Janet kreunen. Ze legt haar handen iets boven haar hoofd op de leuningen van de stoel. Hij zuigt aan haar tepels en kneedt ze. Dan gaat zijn mond naar haar buikje, likt haar navel, passeert dan haar piercing en kust haar onderbuik. Ze pakken flink door.

 

Meteen daarna gaat zijn mond naar haar schaamlippen. De buitenste schaamlippen pakt hij stevig beet tussen zijn vingers en trekt ze meteen flink uit elkaar en met zijn tong likt hij net boven haar gevoelige plekje. Haar clitoris komt bloot te liggen en haar schaamlippen openen zich. Ze gilt even gesmoord. Hij duwt iets naar onderen en legt zijn handen op haar benen. De andere twee pakken haar benen nu vast bij haar enkels en brengen deze volledig naar buiten en wat naar achteren zodat ze helemaal gespreid ligt. Ze pakken haar net boven de dunne bandjes van haar sexy zomerschoentjes vast en duwen naar achteren. Janet trekt haar benen wat op en ondertussen geniet ze van wat er allemaal tussen haar benen gebeurt. De Griek gaat met zijn tong langzaam omhoog via haar enkel, naar haar kuit en naar haar bovenbenen.

 

Hij gaat naar de binnenkant van haar bovenbenen en langzaam omhoog. Ademloos kijken de anderen toe hoe hij op weg gaat naar haar kutje. Janet houdt zelf ook haar adem in. Als zijn tong eindelijk haar kutje raakt. "Oohh.. jaa.. Yes"?, kreunt ze. Dan begint hij haar rustig te likken. Dat doet hij kennelijk goed want binnen de kortste keren draait ze met haar heupen tegen zijn tong. "Ooohh.. jaa.. mmm.. jaaa...", horen we haar kreunen. Hij likt haar clitoris die opzwelt tussen haar dikker wordende schaamlippen. We zien hoe ze een hand achter zijn hoofd legt en door zijn haar kroelt en hem harder tegen haar kutje drukt. Hij drukt zijn duimen nu opnieuw tussen haar strakke gesloten schaamlippen en trekt ze vervolgens goed uit elkaar. Haar opening komt nu bloot te liggen en mijn vrouw wordt gek gelikt door een jonge, Griekse kerel onder mijn ogen en de ogen van twee andere kerels.


"Oohh.. mijn god.. wat lekker.. oohh.. jaaa..."?, kreunt Janet. We zien hoe hij af en toe zijn tong diep tussen haar lippen duwt en dan weer op zoek gaat naar haar clitje. "Jesus.. she is so horny.."?, zeggen de twee mannen. Ze doen hun shirts uit en maken hun broek los en doen deze snel uit. Boxershorts vallen op de grond. Ze beginnen hun eigen lul af te trekken terwijl ze toekijken hoe mijn vrouw onder de tong van hun collega ligt te kronkelen. Ik moet toegeven dat ik zelf ook hard wordt door het schouwspel. Dan stopt de Griek met likken en maakt rustig zijn broek los. Janet komt zelf naar voren en pakt de band van zijn boxershort beet en trekt deze naar beneden. Een grote lul springt tevoorschijn. Janet kijkt er gebiologeerd en verschrikt naar. Ze komt ineens weer terug in de werkelijkheid "No.. please..
you said only kissing.."?, kreunt ze nog. "Shut up.."?, zegt hij wat streng, "I am going to fuck you... and you will love it.."?. Janet sluit snel haar benen. "No.. please.."?.

Hij pakt haar hand en brengt deze naar zijn penis. Ze weet wat hij wil en pakt voorzichtig zijn forse penis vast. Langzaam trekt ze zijn voorhuid terug van zijn beaderde penis en begint hem rustig maar diep af te trekken. Eerst rustig maar dan sneller, krachtige en dieper. Hij kreunt.

De andere mannen pakken haar benen nu vast bij de enkels en brengen deze weer naar buiten om haar benen te gaan spreiden. Ze kan geen kant meer op en ze zal er nu aan moeten geloven. "You will love it, horny slut!"? "Oohh.. please.. don't.."? Ze blijft zich even een beetje verzetten. Ze speelt het spel even. Hij knikt even naar zijn collega's. Ze laat nu zijn harde, kloppende penis los. Een van hen houdt haar in bedwang en de ander pakt Janet's armen. De ander duwt haar achterover. Hij legt haar armen boven haar hoofd en houdt ze daar vast. Dan knikt hij naar de ander. "OK, Tobias"?, zegt hij.

 

Die Tobias trekt haar nu met een ferme ruk met haar billen naar de rand van de stoel zodat hij goed bij haar kan komen. Janet verzet zich nu nog maar licht, heeft er ook wel zin in. Ik ga in een stoel zitten in de hoek van het luxe kantoor en kijk gespannen toe hoe ze zal worden geneukt. De twee anderen houden haar benen vast. ‘raise your legs now good’, zegt hij kort. Ze moet haar benen optrekken, haar kutje blootleggend. Hij pakt snel een condoom, grist deze uit de verpakking en brengt deze snel aan. “How does she like it?” vraagt hij achterom kijkend naar mij...
Ik denk snel na en besluit dat ze haar vol moeten nemem. “Take her long, hard and deep, just fuck her”, zeg ik tegen hem. Hij knikt. Hij trekt zichzelf een paar keer af en meteen zet hij zijn grote lul tegen haar zichtbaar gezwollen schaamlippen. "Oohh.... please.."?, kermt ze. Hij geeft een ruk met zijn hoofd naar het buro. De jongste van de twee doet een paar passen en pakt een paar verpakkingen uit een lade en kwakt deze op het buro. Hij komt snel terug, scheurt een verpakking open een laat een flinke hoeveelheid glijmiddel op haar kutje en onderbuik druppelen. Hij smeert vervolgens het goedje flink uit en brengt dan rustig een vinger bij haar naar binnen. Ze kreunt. Dan 2 vingers met flink glijmiddel. Stevig brengt hij het bij haar naar binnen. Ondertussen worden haar benen opgetrokken naar achteren aan weerszijden door de andere kerels.

 

Hij neemt haar even flink onderhanden en na 2 heeft hij inmiddels 3 vingers bij haar naar binnengebracht. Met de ene hand spreidt hij haar schaamlippen helemaal en met de andere is hij dan weer ondiep en dan weer heel diep aan het verwennen met zijn vingers die hij in haar kutje brengt en beweegt zijn vingers diep in haar. Hij gaat zo flink door een gaat steeds dieper en draait stevig met zijn hand rond, ook om de boel stevig op te rekken. Ze ademt zwaar en af en toe houdt ze haar adem in om vervolgens puffend en kreunend zijn draaiende bewegingen met zijn vingers op te vangen. De boel is nog flink strak. Ze sluit haar ogen om zich te kunnen concentreren. Na een minuut of 5 haar flink hard aangepakt te hebben is ze enorm opgewonden en dan pakt hij zijn lul en komt naar voren en duwt deze voorzichtig tussen haar schaamlippen. "Oohh.. my God.. nooo..."?, kermt Janet opnieuw. Niemand die haar hier kan horen. Ze verzet zich nog steeds iets maar de twee mannen zijn te sterk.

 

We zien hoe de grote lul van de jonge Griek langzaam in haar komt. Ze kijkt hem in zijn ogen en kreunt: "Oooh.....  not too hard.."? Hij kijkt haar aan en duwt zijn lul dieper in haar. Die is niet alleen groot maar ook breed. "This feels so good.., you are so fucking tight.", zegt hij. Ze is nauw en langzaam maar krachtig brengt hij zijn lul naar voren en brengt deze dieper bij haar naar binnen. Het gaat nog wat moeizaam en Janet vertrekt haar gezicht even en slaat haar handen op de stoelleuning om houvast te krijgen. Haar binnenste schaamlippen omsluiten zijn penis strak en hij begint rustig om de boel nog wat verder op te rekken bij haar door naar binnen te komen. Naar een aantal keren proberen en wat dieper naar binnen brengen gaat het al beter en komt er ruimte en brengt hij zijn lul steeds dieper naar binnen bij haar. “ Relax now, I want fuck you deep”, zegt de Griek. Hij perst nu met wat meer kracht om dieper bij haar te komen. "Oooohhhh... zo diep....."?, kreunt ze. "Help je me? ", vraagt ze. "Ik kan nu even niets doen", zeg ik zacht. "Doe je best maar even". ‘Hij is zo groot’, puft ze nog.

 

Terwijl de andere Griek haar armen vasthoudt begint Tobias haar rustig te neuken. Ze kreunt en zucht heftig en probeert zich te concentreren. In een langzaam ritme stoot hij zijn grote paal nu voor een deel in en uit. Haar benen zijn nog helemaal opgetrokken en hij na een paar minuten brengt hij rustig zijn penis erg diep bij haar naar binnen. Hij neukt mijn vrouw met langzame stoten. Een dekhengst. Ondertussen kreunt Janet. “het gaat al beter”, hijgt ze. “oooh, niet normaal”.
Dan kromt hij zijn rug en begint haar borsten te zoenen en te kussen. Hij zuigt een voor een haar tepels in zijn mond. Hij kent al precies haar zwakke punt. "Oohh.. mmy... oohh.."? Ondertussen blijft hij haar rustig neuken. Dan brengt hij zijn armen onder haar benen en duwt ze nu diep achterover. Haar benen zijn nu maximaal gespreid en hij heeft nu zijn enorme lul voor haar opening bungelen tussen haar benen. Ze kijkt naar hem en hoe hij langzaam naar beneden komt met kracht zijn lul bij haar diep naar binnen laat zakken. Ze gilt gesmoord en kreunt en jammert. “oooh, so big”, “not that deep”, zegt ze hijgend. “You’re tight and I like to fuck you deep”, geeft hij kort als antwoord.

Diep brengt hij nu zijn penis naar binnen en houd dat even vast. Na een paar keer voert hij zijn tempo enorm op waarbij hij deinend zijn enorme penis telkens bij haar naar binnen ramt. “Oooh help me nou”, zegt ze jammerend. “You can take her very hard”, zeg ik tegen hem. Hij slaat zijn handen nu onder haar ronde billen. Het is een geweldig gezicht hoe hij haar enorm hard neukt. Een dekhengst. “Wat doe je nu?” zegt ze hijgend. “Hij moet je gewoon goed hard nemen”, zeg ik. “oooh, niet normaal”, zegt ze hijgend en jammerend. Hij gromt even en haalt zijn pik nu telkens naar boven en stoot dan telkens heel diep en extra hard bij haar naar binnen. Ze kijkt me angstig aan en schud jammerend met haar hoofd terwijl hij haar hard neemt. Ze kan nu geen woord meer uitbrengen. Heerlijk, dit is goed voor haar. Even de spinnenwebben weghalen. Haar benen gespreid en omhoog bewegen in het ritme van het stoten mee.

 

Langzaam gaat zijn mond van haar borsten omhoog, hij likt langs haar hals, kust haar in haar nek. Dan is zijn mond bij de hare. Hij kijkt haar aan met zijn donkerbruine ogen en hij fluistert: "Kiss me.. I know you want it.."?. Inmiddels doet hij iets rustiger aan. Ze kijken gespannen toe wat Janet zal gaan doen. Ze kijkt hem vastberaden in zijn ogen. Hij beweegt plagerig en langzaam draaiend met zijn heupen, haar zacht en diep draaiend neukend. Hij likt met zijn tong over haar onderlip. Ze kreunt en opent haar lippen, we zien hoe haar tong de zijne zoekt, ze geeft zich helemaal over aan deze stoere gespierde Griek.

Dan tongt hij haar gulzig, haar ondertussen weer hard neukend. Ze duwt haar heupen omhoog en beweegt mee in zijn ritme. Dan stopt hij de geile kus en leunt op zijn armen. Zijn ogen glijden over haar lichaam, haar kutje waar zijn lul diep in zit, haar buikje, haar tieten en dan kijkt hij haar in haar ogen. Terwijl hij haar brutaal in haar ogen kijkt begint hij weer te bewegen. "Ooohh.."?, kreunt Janet, "zo goed... oohh.. mijn..."? Hij brengt opnieuw diep zijn lul bij haar naar binnen. Ze zet haar hand tegen zijn onderlichaam om hem iets af te remmen. Haar benen met haar hooggehakte schoentjes zijn naar het plafond gericht en bewegen in het ritme mee.

 

Dat is het teken voor de ander achter haar om met zijn handen naar haar borsten te gaan. Met beide handen pakt hij ze stevig beet en begint hij ze te kneden. Janet wordt nu geneukt door de ene en haar borsten worden stevig vastgehouden door een andere Griek. Hij brengt ze stevig omhoog met zijn handen. Ze brengt haar hand naar zijn gespierde torso en probeert hem opnieuw wat af te remmen. De ander pakt nu haar hand en brengt deze naar zijn eigen lid. Ze begint hem zachtjes te kneden en rustig af te trekken. "Yes.. very good.. you are so horny.."?, kreunt hij.

Tobias blijft mijn vrouw onvermoeibaar met draaiende stoten neuken. "I told you that you would like it.."?, grijnst hij als hij ziet hoe ze haar rug kromt. Ze brengt de andere kerel in gereedheid en na een minuut of wat rustig aan te doen is ze hem nu diep aan het aftrekken. Hij heeft een kaarsrechte paal.

Dan kijkt Tobias naar de man die mij in de gaten houdt en maakt een gebaar alsof hij een lul afzuigt. We begrijpen meteen wat hij bedoelt. "Stay here.."?, zegt de man en hij loopt naar het trio toe. Daar knielt hij naast het hoofd van Janet en toont zijn harde lul. Ze kijkt nu opzij en pakt zijn lid met haar andere hand. "Suck him, .."?, kreunt Tobias. Janet aarzelt even een moment, haar vrije hand gaat naar zijn lul, en dan opent ze haar mond. Langzaam neemt ze zijn penis in haar mond. De grote donkere lul schuift nu tussen haar lippen en ze begint hem heerlijk te pijpen. Ze kreunt en snuift hoorbaar als ze hem diep in haar mond neemt ondertussen maakt haar hand draaiende bewegingen om de schacht van zijn grote apparaat.

 

En dan bewegen de Grieken hun palen in hetzelfde ritme. Tobias neukt haar kutje met zijn grote paal, de ander wordt door Janet gepijpt en beweegt op en en neer in haar mond. Ik hoor onophoudelijk haar kreunen op de lul van de Griek voor haar. Afwisselend kneden ze haar tieten en strelen ze haar klitje. "Never such a horny woman.. never.."?, kreunt Tobias weer.

Ik zie hoe ze de ballen kneedt van de man die ze pijpt en ik hoor hem al snel grommen. Haar korte haar was vochtig van de inspanning en haar lichaam glom in het schijnsel van de zon die binnenviel in het vertrek.

 

Na een aantal minuten zie ik het tempo wat afnemen. Ze willen nog wat langer mee. De andere kerel maakt een wisselgebaar en de donkerharige knul naast haar gebaarde. Tobias trok zich rustig terug uit haar kutje. De ander is nu aan de beurt en ze moet opstaan. Langzaam komt Janet uit de stoel omhoog en moet even bijkomen. “Walk with me”, zegt hij kort en pakt haar hand en trekt haar rustig verder uit de stoel. Ze loopt dan met hem mee met haar mooie ronde billen op haar hakjes richting het grote eikenhouten buro wat in een hoek van het vertrek staat. Haar borsten deinen op en neer bij elke stap die ze zet. Het is een sexy aanblik en heeft meteen effect op de mannen. Hij heeft zijn hand op haar schouder en duwt haar rustig maar stevig voorover. De boodschap was duidelijk. “bring your ass up”, zei hij rustig.
Janet gaat goed voor hem staan en brengt haar billen meteen goed naar achteren. Ze weet wat hij wil. Hij plaatst zijn hand op haar rug en duwt haar verder naar voren zodat ze dieper voorover moet buigen. “more”, zegt hij kort. Ze brengt haar billen nog beter omhoog. “spread your legs now wide, zegt hij kalm. Maar dat kalme was snel over. Ze zet haar benen uit elkaar door haar schoentjes wat wijder uit elkaar op het tapijt te plaatsen. De andere Griek die zijn plek opeist drukt haar nu nog verder voorover bij het buro. Ze stond nu helemaal voorover gebogen, haar billen naar achteren en omhoog met haar handen steunend op het buro. Je kon nu goed haar spleetje van haar inmiddels weer gesloten schaamlippen tussen haar benen van achteren zien. Een heerlijk uitzicht.

 

Hij ging achter haar staan en liet glijmiddel op haar billen druppelen. Rustig legt hij zijn hand op haar billen en brengt zijn hand met glijmiddel tussen haar benen naar voren en begint haar clitje te stimuleren. Haar borsten hangen nu mooi los van haar lichaam doordat ze zo ver voorover staan en deinen bij elke beweging die hij maakt bij haar. Ze kijkt wat hij doet tussen haar benen. De jongste ging op het buro voor haar zitten en pakte haar borsten stevig beet. Hij begon haar hard te vingeren van achteren en Janet zuchtte hevig. Na een paar minuten ging hij goed achter haar staan en pakte haar heupen vast en duwde zijn pik tegen haar schaamlippen en gleed langzaam maar heel gemakkelijk bij haar naar binnen. Dit was natuurlijk al lekker opgerekt. Hij zette meteen vaart en begon haar hard te nemen met lange halen te neuken vanachteren. “oooh, not that hard”, gilde ze. Maar hij kon goed bij haar komen, zo van achteren en bracht telkens zijn penis diep bij haar naar binnen. De andere vent knielde naast haar en begon haar clitoris flink te stimuleren. Het duurde niet lang, maar een minuut of 5 voordat ze kreunend klaarkwam op zijn pik. . “ooooh, i’m coming”, schreeuwde ze uit. Ze schokte erover en haar beenspieren trilden en ze moest moeite doen om op haar hooggehakte schoentjes te blijven staan. Het vocht en glijmiddel droop bij haar dijen neer. Toen ze klaar was gekomen liet hij haar even los en trok lul even rustig terug uit haar kutje om haar op adem te laten komen. “oooooh”, hijgde ze buiten adem. Ze wisselden ondertussen snel van positie en gingen meteen door. Ze moest nu op haar knieen gaan zitten en plaatste haar handen op het zachte tapijt. De griek bracht haar benen wat naar buiten en ze moest goed haar billen omhoog brengen. Met haar kont omhoog en haar opening nog openstaand van de neukbeurt van zonet kwam hij achter haar staan en pakte haar brede heupen stevig vast. Zijn stijve lul bungelde naar beneden en langzaam bracht hij deze voor haar opening en gleed in een keer bij haar naar binnen. Hij neukte haar hard van achteren en ze klemde met haar handen zich vast aan het hoogpolige tapijt. Haar borsten hingen nu en zwiepten heen en weer bij elke beuk van zijn onderlichaam.

 

De mannen waren nu om haar heen komen staan. Overal voelde ze hun handen. Haar billen werden vastgepakt, haar borsten betast, handen op haar brede heupen. Ze kwam wat meer rechtop en ze werd goed in bedwang gehouden. De jongste knul kwam van het buro en had het opnieuw gemunt op haar borsten. Hij ging voor haar zitten en legde zijn handen onder haar borsten en pakte deze aan de onderkant stevig beet en bracht ze daarna omhoog, haar tieten strak beethoudend met de tepels tussen zijn vingers. Haar tepels waren keihard. Overal voelde ze stijve pikken, stuk voor stuk pakte ze deze vast en trok ze hard af. De oudste wilde nu en trok haar omhoog van de vloer. Hij wilde haar nemen en legde zijn hand eerst op haar billen en bracht daarna rustig van achteren zijn hand tussen haar benen en bracht snel twee en daarna drie vingers tussen haar opgezwollen rode schaamlippen haar opening binnen. Hij begon haar hard te vingeren terwijl de ander haar bij haar stevig bij haar borsten in bedwang hield. “come again, you horny”, zei hij op bevel tegen haar. “spread your legs, come on!” Ze zette half overeind staand haar schoentjes opnieuw iets uit elkaar zodat hij makkelijker zijn hand tussen haar benen kon brengen.

 

Ondertussen werd het tempo keihard opgevoerd waarmee hij haar vingerde. Ze verzette haar schoentjes met hoge hak en hield met moeite haar evenwicht. De ene Griek zag het en pakte haar enkels goed vast om haar steun te geven die ze nu hard nodig had. De oudste trok haar been omhoog zodat hij makkelijker bij haar kutje kon komen. Ze stond nu op een been. De ander pakte haar haren nu vast en trok haar hoofd achterover en kuste haar in haar nek. “Come!!”, zei hij opnieuw. Ze kreunde enorm en na een paar minuten gooide ze met gesloten ogen haar hoofd verder achterover en kwam met trillende benen opnieuw klaar.

Hij fluisterde rustig toen ze nog wat bijkwam: “we like to do the Greek way now”, “please have a seat”. De Griek grijnsde naar de anderen. Janet moest zich omdraaien, niet helemaal duidelijk voor haar wat hij wilde. Snel ging de Griek die nog niet geneukt had op het grote buro liggen. Janet moest op het buro. Snel moest ze zich laten zakken op zijn pik. Ze plaatste haar hoge hakjes aan weerzijden van zijn lichaam. Hij had geen geduld en rustig bracht hij zijn pik al omhoog richting haar opening. Twee keer lukte het hem niet om bij haar binnen te gaan. “Wait”, zei ze schor. Hij pakte haar billen op haar steun te geven. Ze pakte zijn pik met haar ene hand en bracht deze rustig voor haar opening terwijl ze met haar slanke vingers haar schaamlippen openspreidde. Langzaam liet ze zich zakken met haar billen naar achteren. Hij voelde zijn pik nu rustig bij haar naar binnen glijden en Janet pakte zijn hand vast om steun te krijgen.

Geduld had hij niet want direct bracht hij zijn onderlichaam omhoog en zijn grote apparaat gleed diep bij haar naar binnen. Ze moest zichzelf verder diep laten zakken op zijn keiharde pik. Ze kreunde. “oooh, so big...”, stamelde ze. “Ooooh, dit is heftig joh”, zie ze tegen mij. “Volhouden vrouwtje!”, zei ik. Het was een heerlijk gezicht. Terwijl ze gehurkt op hem zat begon hij haar rustig maar diep van onderen te neuken. Ze hijgde en gilde even. “Ooooh, dit is zo lekker”, stamelde ze. Ze wiebelde op haar hoge hakken. Een andere Griek pakte haar borsten opnieuw stevig beet van voren om haar in bedwang te houden. Zijn paal flitste als een razende steeds harder en dieper bij haar naar binnen. Glijmiddels spetterde uit haar kutje en ze werd heerlijk door hem geneukt en de anderen bogen wat voorover om het goed te kunnen zien. Het kletsen van zijn balzak tegen haar onderlichaam klonk door de ruimte. Haar borsten deinden vrij op en neer bij elke beuk van zijn onderlichaam, ze werd hard genomen en haar schaamlippen waren rood van de neukbeurt.

De mannen stonden zichzelf ondertussen te betasten om het lid stijf te houden. Janet kreunde en ademde snel onophoudelijk. Na minutenlang haar geneukt te hebben deed hij even rustiger aan. De grootste van de drie gebaarde dat Janet op haar knieen nu op hem moest gaan zitten. Ze verschoof even en rustig neukte hij door. Haar billen kwamen nu meer naar achteren en omhoog en we zagen nu de prachtige aanblik van de Griek die haar neukte en haar schaamlippen die zijn pik strak omsloten bij zijn harde beuken. Ze kreunde de hele tijd en haar uithoudingsvermogen werd behoorlijk op de proef gesteld. “Ik kan niet meer!”, zei ze hijgend. Haar kutje was nu helemaal rood van het onophoudelijke neuken en haar schaamlippen opgezwollen. Hij legde zijn handen op haar billen en versnelde verder zijn tempo haar naar beneden drukkend zodat hij maximaal naar binnen stootte. Na een paar minuten schreeuwde hij “I come, I come”. Hij trok zijn lul terug uit haar en rukte zijn condoom snel weg. Een straal sperma schoot omhoog en belandde op haar buik en dijbeen. Nog een straal warm sperma.

 

Janet wachtte even en kreeg een handdoekje. De volgende ronde was aangebroken. We waren zeker al 45 minuten onophoudelijk bezig. Hij ging rustig achter haar staan. Haar heupen kantelde hij wat meer omhoog. Hij begon haar sterretje en billen nu rustig te masseren en druppelde er flink nieuw glijmiddel op. Ze kreunde terwijl de andere Griek op het buro kwam en ze opnieuw zich liet zakken op de verse pik. Rustig begon hij haar te neuken. Zijn handen gleden naar boven en pakten haar borsten stevig beet. Ze pakte zijn armen vast. Na een paar minuten trok hij haar wat omhoog zodat haar billen extra goed naar achteren kwamen. De jongste Griek stopte en trok rustig zijn pik terug uit haar en Janet kwam langzaam omhoog. Ze moest even bijkomen. Hij ging van het buro af maar Janet werd tegengehouden. Ze moest goed met haar billen naar achter blijven zitten.

 

Hij legde zijn hand op haar rug en duwde haar goed voorover. Ze moest blijven zitten in deze houding van de Griek die de leiding wat had. Waarom werd al snel duidelijk. “Please bend over now deep”, zei hij met een kort commando. Ze knikte kort en was achter adem. Ze wist niet helemaal wat hij bedoelde of ze verstond het niet goed maar dat werd snel duidelijk. Ze boog ver voorover en haar eerst zo strak gesloten schaamlippen stonden nu gewoon open van de heftige neukpartij van zonet. Hij bracht snel en diep opnieuw 2 vingers bij haar in haar kutje. Ze kreunde heftig. Een Griek ging voor haar staan en pakte haar borsten vast en hield haar in bedwang. Hij hing nu aan haar tieten terwijl ze hard van achteren door de ander opnieuw werd gevingerd. Intussen was haar sterretje al lekker soepel gemaakt door de Griek en hij bracht veel glijmiddel tussen haar billen en schaamlippen aan.

 

Langzaam gleed hij met zijn pik tussen haar billen terwijl haar in bedwang houdend door twee vingers in haar kutje te plaatsen en naar beneden te duwen. “no, no, not now, gilde Janet. Maar hij voerde de druk op door zijn pik voor haar sterretje te brengen en langzaam zijn top al bij haar naar binnen te brengen. Ze ontspande en pakte met haar handen de rand van het buro. Ze gilde opnieuw toen hij bij haar een stuk naar binnen gleed. Ze zat nu vastgepind op zijn pik. Toch stopte hij en trok haar van het buro af. Ze moest voorover gaan staan en haar billen naar achteren brengen. De jongste ging tussen haar benen zitten en bracht twee vingers in haar kutje. Ze stond trillend in haar schoentjes. De andere Griek sloeg nu zijn armen om haar middel om haar stevig in bedwang te houden.

Opnieuw bracht hij zijn pik nu voor haar sterretje, zette druk en gleed zo bij haar rustig een stukje naar binnen. Ze kreunde en ging trillend op haar tenen in haar schoentjes staan. Ze kon zich alleen maar vastpakken aan de mannen tegenover haar, wegkomen lukt niet want de andere kerel hield haar stevig naar beneden met zijn armen om haar heupen. Hij trok zijn pik terug en ramde deze direct in haar kutje. Glijmiddel spetterde over haar bovenbeen. Ruw werd ze nu opnieuw van achter geneukt. Hij pakte haar borsten beet en trok nu haar bovenlichaam omhoog, ondertussen haar hard neukend. Na een paar minuten trok hij zich terug en legde zijn hand op haar rug en duwde haar weer helemaal voorover. “try again”, zei hij kortaf. Ze moest weer voorover gaan staan. Om haar evenwicht te bewaren op de hoge hakjes boog ze diep voorover de rand van het buro stevig vasthoudend. Het lukte en hij begon haar rustig te nemen in haar kontje steunend op haar ronde billen.

 

Ze kreunde, snakte naar adem en kon geen woord meer uitbrengen. Links en rechts van haar grepen de mannen haar borsten en vingerden haar smachtende kutje. Rustig bracht hij opnieuw zijn pik tussen haar ronde billen en ... gleed rustig naar binnen in haar kontje. Ze werd geneukt op z’n Grieks... Na een paar minuten ging het beter en werd ze van achteren geneukt door de ander die haar billen met beide handen steunend op haar naar beneden hield. “oooh, zo fucking tight”, zei hij hard. Na een paar minuten was het klaar. De man achter haar stond zijn plaats af aan een ander en weer werd ze achterlangs genomen. Ditmaal in haar kutje. Ze werd nu keihard geneukt en ze stond helemaal op haar tenen in haar schoentjes jammerend bij elke beuk, het klappen van de balzak en het onderlichaam tegen haar billen klonk geil door de ruimte. Ze glom van het zweet in de lampen en was helemaal kapot geneukt. Met lange halen neukte hij haar zijn pik volledig uit haar en weer naar binnen stotend haar heupen stevig vasthouden en naar zich toe trekken. Weer kwam een golf van genot over haar heen en ditmaal gilde ze het uit. Haar orgasme kwam spastisch over haar heen. Ze schokte en trilde.

 

Hij maakte nog een paar lange halen en trok brullend zijn penis ut haar terug. Een golf sperma spoot over haar billen, een tweede kwam verder en vloog over haar rug. Na een derde was het klaar. Snel kwam ze omhoog en deed een stap naar de derde kerel. Ze knielde voor hem en begon snel en hard zijn keiharde paal af te trekken. Dat was snel gedaan en dan komt ook hij klaar.  "Oohh.. yes.... ", kreunt hij en hij spuit zijn zaad over haar wang en op haar lippen. Janet steekt haar tong uit om iets van zijn zaad op te vangen, maar het merendeel komt op haar wangen. "The best fuck ever, isn't it?"?, kreunt hij. "Yes.."?, kermt Janet. "the best ever.. so good... oohh.. so good...."?. Het is klaar en dit avondtuur is ten einde. Na wat gelach en bedankjes geven ze elkaar een kus en omhelzen nog een keer. Janet trekt haar kleding weer aan. Nagenietend van de orgie in lopen we met elkaar terug. 2 mannen nemen afscheid en de derde brengt ons via een gang naar het binnenplein zodat we niet naar voren hoeven. Janet loopt wat wijdbeens van de enorme beurt van zonet. Zwijgend lopen we terug naar de auto. Het was weer een geweldig avontuur deze zomer.


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright