Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje  Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Zwemmen met wie - Deel 1

Regelmatig zwemmen wij, Jaap en Willeke, om een beetje in beweging te blijven. Soms plichtmatige baantjes in het lokale zwembad, soms zoals nu in een subtropisch zwembad van een bungalowpark. Voor de gezelligheid een jeugdvriend meegenomen waar ik in het verleden ook veel mee heb gestapt. Willeke kent Joost ook, sterker nog: ze hebben vroeger een oogje op elkaar gehad zonder dat daar wat uit is ontstaan.
Beoordeel dit sprookje
(9 stemmen, 21724 lezers)
Meld misbruik
Tijdens de reis zie ik Willeke regelmatig naar Joost kijken, maar ik besteed er verder geen aandacht aan. Aangekomen drinken we wat aan de bar en gaan ons omkleden. We zien elkaar voorbij de ingang weer. Een beetje rondzwemmen, de gebruikelijke glijbanen, her en der wat mensen op luchtbedden hun rust verstoren, je kent het wel.

Ik zie een vrij luchtbed en ga er languit op liggen, zodat ik even kan rusten en wat om me heen kan kijken. Willeke en Joost zijn verderop nog wat baantjes aan het zwemmen en kletsen wat aan een drijfband. Plots schuif ik met een plons in het water. ??Helaas, die is van mij?, roept een vrouw en ze springt op het luchtbed, gaat er op liggen en kijkt me lachend en triomfantelijk aan. Ik leg mijn armen op het kussen en kijk brutaal terug. ??Tja, ik heb in elk geval even van mijn rust kunnen genieten.?, zeg ik en ik zet me af van de rand zodat het luchtbed omslaat en de vrouw in het water plonst.

Ik zwem op mijn gemak naar Willeke en Joost en ga bij ze aan de band hangen. Onder het kletsen zie ik de vrouw weer drijven op haar luchtbed. Achter de ruggen van Willeke en Joost steekt ze uitdagend haar tong naar me uit. Willeke is het hangen even zat en laat zich van de band afglijden en gaat wat rondjes zwemmen. Joost kijkt haar na. ??Joost, volgens mij hebben jullie nog steeds een oogje op elkaar?. Hij krijgt een rood hoofd en kijkt me schuldig aan. ??Ja, ik kan er ook niets aan doen, maar het lijkt wel of ze me uitdaagt?. ??Net als wat ik je vroeger wel eens heb verteld, lijkt het me wel spannend als je haar probeert te versieren. Laat je vooral niet tegenhouden door mij, ik moedig je alleen maar aan?. We kletsen nog over van alles en nog wat en ik zie de vrouw weer langs drijven. Een goed figuur, stevige dijbenen, welgevormde heupen en billen, haar borsten kan ik niet goed zien omdat ze er plat bovenop ligt. Aan de rest van haar lichaam te zien is ze lekker stevig, zeker niet dik. Ze heeft een gebloemde bikini in pasteltinten aan die haar rondingen een mooi accent geeft. Ik zie dat ze mij ook regelmatig volgt met haar ogen. Willeke komt ook weer terug naar de band en komt er weer bij hangen. Na een tijdje knipoog ik naar Joost en zeg tegen Willeke dat ik na het gehang ook aan een rondje zwemmen toe ben. Ik zwem naar de andere kant voor wat rondjes en zie Willeke en Joost steeds dichter naar elkaar schuiven. Ik lach in mijzelf, Joost maakt er werk van en Willeke moedigt hem aan.

Ik kom de vrouw op het luchtbed weer tegen. Ze ligt nog steeds met haar buik op het luchtbed met haar kin op de armen. Ik zwem onder haar door en kom voor haar gezicht boven water. Ze kijkt naar me en ik leg mijn armen ook op de rand van het luchtbed. ??Hallo, ik zie dat de koningin van het kasteel het bordes weer heeft ingenomen?, zeg ik. ??Haha en de schavuit komt de toren er weer onderuit slopen??, zegt ze daarop. ??Als dat mijn indruk bij je is dan heb ik echt iets verkeerd bij je heb gedaan. Ik hoop dat ik het goed bij je kan maken, schone dame?. Ze lacht weer naar me en zegt ??Ja hoor, geen probleem, je krijgt van mij een herkansing, kom er maar bij als het je lukt?. Uiteraard lukt het me niet om samen op het luchtbed te komen en al plagend en stoeiend proberen we het toch. Uiteindelijk hangen we beiden een beetje uithijgend van het klimmem en rondjes zwemmen aan één kant naast elkaar aan het luchtbed. Ik kijk op en zie Willeke en Joost inmiddels dicht tegen elkaar aan in de band hangen.

??Je vriend en vriendin daar hebben het er maar gezellig mee?, zegt ze terwijl ze zich als Wendy aan me voorstelt. ??Inderdaad, je kunt ook niet rustig een blokje om gaan en ze vergeten je gewoon?. Zeg ik en ook ik stel me voor. Ze komt wat dichter naar me toe en zegt ??Ja Jaap, zo gaat dat, maar je bent zelf ook niet zo onschuldig met je gevlei anders?. Terwijl ze dit zegt schuift ze wat dichter naar me toe en raakt ze met een heup mijn middel aan, mij uitdagend aankijkend. ??Daar heb je wel een beetje gelijk in Wendy?, zeg ik terwijl er een hand van mij onder water verdwijnt en ik voorzichtig mijn arm om haar middel leg. Ze reageert door nog wat dichter tegen me aan te komen en ik laat mijn hand over een bil glijden. ??Volgens mij ben ik de onschuld zelve, vraag maar aan de mensen om ons heen, die kunnen getuigen dat ze mij niets zien doen?, terwijl ik nu zachtjes een van haar billen kneed. Ik voel aan het samentrekken van haar billen dat ze het lekker vindt en ik ga naar haar andere bil. Ik kneed ze nu voor zover mogelijk in één hand en ga steeds lager, onderwijl met mijn middelvinger haar bilspleetje wat uitdagend. Ze drukt zich steeds strakker tegen me aan en ik merk aan haar ademhaling dat ze er opgewonden van raakt. Ik ga nog wat verder naar beneden en streel met twee vingers tussen haar benen. Ver genoeg uit elkaar om haar niet meteen te overvallen. ??Hmm?, fluistert ze in mijn oor, ??Dat is lekker wat je met je handen doet, je windt me er mee op?. ??Prettige dames verdienen een prettige behandeling en zelf heb ik er tenslotte ook plezier in?. ??Hoeveel plezier dan??, vraagt ze me fluisterend terwijl ik haar hand over mijn zwembroek voel. ??Oeps, zoveel plezier al?, zegt ze terwijl ze met haar vingers over mijn inmiddels harde lid gaat en mijn ballen zachtjes in haar hand neemt. Mijn hand gaat intussen naar de voorkant en wrijf zachtjes haar onderbuik en raak plagend haar venusheuvel nog niet aan. ??Hmm het wordt steeds lekkerder?, hijgt ze en inmiddels hebben mijn vingers haar schaamlippen bereikt en kneed zij zachtjes mijn paal door mijn zwembroek heen.

In de verte zie ik Willeke en Joost het bad verlaten en kijken Wendy en ik elkaar veel betekend aan. We knikken even als een signaal van goed idee en gaan achter ze aan. Gelukkig is de afstand lang genoeg om de erectie een beetje kwijt te raken, zodat het niet iedere voorbijganger opvalt. We zien ze een badhokje in gaan en kiezen snel het vrije hokje er naast. ??Haha we lijken we een stel opgewonden pubers?, fluister ik Wendy in haar oor. ??Nou, als we dat gevoel bij elkaar op kunnen wekken zijn we goed bezig?, fluistert ze terug. We kijken elkaar aan en komen in een lange zoen terecht. Ik duw het puntje van mijn tong tegen haar lippen en ze beantwoord dit door gretig haar mond wat open te doen en mij binnen te laten. Onze tongen flitsen om elkaar heen en het zoenen wordt steeds heftiger. Intussen gaan mijn handen van haar billen naar boven en vinden haar ronde zachte borsten. Ik kneed ze zacht en voel haar tepels hard worden onder mijn vingers. Ik bevrijd haar borsten uit haar bovenstukje en zie haar harde tepels trots vooruit steken. Ik laat ze zachtjes tussen duimen en wijsvingers rollen terwijl ik met de rest van mijn hand de randen van haar borsten licht masseer. ??Oh, Jaap, je kan echt heerlijke dingen met je handen en je bent zo lekker geduldig met me?. Geil geworden zoen ik haar hals kom met mijn tong bij haar oor terecht. ??Natuurlijk ben ik geduldig Wendy, ik laat me echt niet dit moment ontglippen nu ik de kans heb om een heerlijke vrouw als jou te verwennen?. ??Vind je me echt lekker??, vraagt ze me meer uitspraken uitlokkend. ??Ja, je bent heerlijk. Dat voelde je toch al toen ik je heerlijke kont aan het strelen en kneden was??. ??Hmm, hmm en nu dan??, ze is duidelijk uit op geile, fluisterende woordjes in haar oor. Dit doe ik graag, dus geef haar snel haar zin ??Nu? Nu ben ik die grote tieten en je super harde tepels onder handen aan het nemen. Als je er goed geil van bent geworden ga ik ze likken en neem je tepels zuigend in mijn mond om ze nog harder te maken?. Ze wordt er opgewonden van en pakt me nu met haar volle hand bij mijn ballen.

Plots hoor ik luid kreunen naast ons. Ik kijk Wendy aan en leg een vinger op mijn lippen als gebaar om stil te zijn. Ik ga op het bankje staan en kijk recht in de ogen van een genietende Joost. Wendy kijkt me hoofdschuddend aan en ik gebaar haar om ook te komen kijken. We kijken samen over de rand en Joost heeft zijn ogen al weer dicht en zijn hoofd in zijn nek. Daaronder zien we Willeke die Joost fors aan het zuigen is. Met een hand om zijn ballen en haar lippen om zijn eikel doet ze haar uiterste best om zijn paal zo diep mogelijk naar binnen te zuigen. ??Die denkt maar aan één ding?, fluistert Wendy geil in mijn oor, ??Zo veel mogelijk zaad in haar mond en als het kan een beetje snel ook?. Dan kijkt Willeke geschrokken op en zit onze ongetwijfeld glunderende gezichten boven het badhokje. Ze herstelt zicht snel en neemt Joost weer verder onder handen. Terwijl ze ons met geile, uitdagende ogen aan blijft kijken, pijpt Willeke Joost of haar leven er vanaf hangt. Ik wist niet dat ze zo diep kon pijpen, mogelijk is het me nooit opgevallen, een geil gezicht is het zeker. Ook Wendy geniet van het uitzicht, te voelen aan haar hand die zich nu inmiddels in mijn zwembroek bevind en mijn harde paal stevig kneed. Dan zien we Joost zijn hoofd nog verder naar achteren gaan en hij kromt zijn rug van genot. Met een gesmoorde kreun spuit hij krachtig zijn zaad in de mond van Willeke, die zoveel mogelijk doorslikt en het restant langs haar borsten op de grond morst.

??Zien eten doet eten zeggen ze toch??, fluistert Wendy hees in mijn oor terwijl ze mijn zwembroek omlaag trekt, mij van het bankje trekt en door haar knieën gaat. Terwijl ze me zo geil mogelijk aankijkt neemt ze mijn paal in haar mond en pijpt me zoals ik nog nooit ben gepijpt. Ik voel haar lippen af en toe tegen mijn ballen aanstoten, zo diep pijpt ze me. Dit ga ik niet lang volhouden, Dat weet ik nu al. Gezien haar eerdere uitspraak over Willeke is het volgens mij ook helemaal niet de bedoeling dat ik het lang volhoudt. Ook ik kan alleen maar van genot mijn hoofd in mijn nek gooien en ik zie intussen ook de grijnzende hoofden van Willeke en Joost boven het kleedhokje uitkomen. Wendy ziet ze nu ook. Ze schuift haar lippen langzaam van mijn paal laat haar tong nu uitdagend om mijn eikel en over mijn gaatje heengaan. Intussen kijkt ze Willeke en Joost supergeil aan om een reactie uit te lokken. Willeke maakt twee gebaren tegelijk. Met haar ene hand maakt ze een pijpgebaar en terwijl ze haar hand richting mond beweegt maakt ze haar wang bol met haar tong. Met haar andere hand geeft ze een duim omlaag, Wendy heeft geen woord extra nodig: Afmaken die handel! Wendy neemt mijn paal tussen haar warme, zachte, zuigende lippen en pijpt me alsof dat het laatste is dat ze ooit zal doen. Na een paar flinke uithalen voel ik bij ballen tintelen en spuit ik alles in haar mond. Het lukt haar alles binnen te houden en triomfantelijk kijkt ze met open mond naar Willeke, terwijl de slierten zaad lang haar mondhoeken lopen. De rest slikt ze door en veegt zich schoon aan de handdoek die Joost in een slimme bui meegenomen heeft en over het hokje aan haar heeft gegeven.

Ik kijk vol verwondering naar Wendy, die mijn zwembroek weer op zijn plaats schuift. ??Zo?, zegt ze, ??Volgens mij staan de heren nu in het krijt en zijn de dames aan de beurt!?.

Wordt vervolgt in Zwemmen met wie. Deel 2.


Erotisch Sprookje  Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright