Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje ó Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Zwemmen met wie - Deel 2

Er gaan twee badhokjes open en uit beiden komen een man een vrouw. Een stel, maar niet samen. De vrouw met de beste vriend van de man en de man met een vrouw die hij net heeft ontmoet.
Beoordeel dit sprookje
(9 stemmen, 13268 lezers)
Meld misbruik
We lopen richting het terras, halen wat drinken aan de bar en gaan aan een tafeltje zitten. Nog niemand neemt het woord. De vrouwen kijken elkaar een beetje ongemakkelijk aan en ook Joost weet niet echt waar hij moet kijken en hoe te reageren. Mijn oude trouwe vriend Joost heeft zich zojuist leeg laten zuigen door mijn vrouw Willeke, terwijl ik, Jaap, mijn zaad zojuist in de zuigende mond van Wendy heb laten glijden. Een vrouw die ik ongeveer een uur geleden heb ontmoet in het zwembad.

‚??Dat was‚?Ě, zeg ik maar om te beginnen, ‚??een heftige kennismaking, zeker voor de dames. Wendy, dit zijn Willeke en Joost‚?Ě, stel ik ze aan elkaar voor. Ze geven elkaar een hand en de dames geven elkaar schuchter een wangkus. ‚??Joost is mijn beste vriend sinds mijn jeugd en Willeke is mijn vrouw‚?Ě. De ogen van Wendy vallen bijna uit kaar kassen van verbazing. ‚??Jouw vrouw?‚?Ě, vraagt ze en kijkt me vol ongeloof aan. ‚??Ja, mijn vrouw. Het is een lang verhaal. Willeke en Joost vonden elkaar jaren geleden leuk, maar hebben daar nooit werk van gemaakt. Vanavond is het vuur weer een beetje opgelaaid en heb ik geholpen het wat verder aan te steken, om het zo maar te zeggen‚?Ě. ‚??Met mij als afleiding?, vroeg Wendy een beetje gepikeerd. ‚??Nee, zeker niet‚?Ě, verzekerde ik haar, ‚??Door ons geflirt zag ik de vonk tussen Willeke en Jaap en die heb ik als bliksemafleider kunnen gebruiken om jou uitnodiging te beantwoorden‚?Ě. ‚??Haha, mijn uitnodiging?‚?Ě, reageerde Wendy alweer een beetje gerustgesteld, ‚??Volgens mij was jij het toch echt die mij aan het versieren was.‚?Ě. ‚??Nouja‚?Ě, zei ik ‚??zie het maar als een magneet, die kan ook niets alleen, er zijn altijd twee kanten nodig.‚?Ě. Beide vrouwen begonnen naar elkaar te lachen om de gebruikelijke mannen excuses. Het ijs lijkt gebroken.

‚??Ze hebben ons maar weer het werk laten doen, h√® Willeke‚?Ě, merkt Wendy op, ‚??Ik heb Jaap al verteld dat de mannen zwaar in het krijt staan‚?Ě. ‚??Dan moeten we daar wat maar wat aan veranderen‚?Ě, zeg ik. We spreken af eerst allemaal de tijd te nemen om aan te kleden en op te frissen, tenslotte zitten we nog in onze badkleding. Willeke en Wendy gaan samen naar de dames kleedkamers. We zijn het er snel over eens dat de vrouwen het goed met elkaar kunnen vinden en dat we nog veel plezier met elkaar kunnen beleven. Mogelijk dat ze samen ook plezier willen maken, tenslotte had Willeke mij met het spontane uitstapje met een andere man ook aangenaam verrast. Ikzelf had ook niet verwacht dat de stap naar een andere vrouw ook zo makkelijk zou gaan.

Na het douchen en aankleden en de dames een tijdje nodig hadden om zich ‚??toonbaar‚?Ě te maken belanden we in bar richting de parkeerplaats. Wij wonen zo‚??n half uur rijden van het park. Willeke en Wendy hadden het intussen al uitgestippeld. Wendy heeft een zes persoons huisje tot haar beschikking. Ze heeft hier over een paar dagen een familie weekend en alvast vooruit gekomen voor wat voorbereidingen en een beetje ontspanning. De dames hadden al besloten om hier heen te gaan. Het weekend is net begonnen, dus tijd genoeg en de komende dagen hebben we geen van allen verplichtingen. We lopen eerst naar de winkel om wat eten en drinken in te slaan en lopen vervolgens met Wendy mee naar het huisje. Het ziet er gezellig uit. Beneden een woonkamer en Wendy laat ons de twee slaapkamers en de badkamer boven zien. Het blijkt dat ze ook nog een tweede huisje ter beschikking heeft in verband met de grootte van de familie die over twee dagen komt, maar dat is voor nu een beetje teveel van het goede. We hebben trek van het zwemmen en besluiten eerst maar met de gehaalde hapjes en drankjes te beginnen. We maken een flesje wijn open en praten wat over koetjes en kalfjes. ‚??Wij gaan ons nog even wat opfrissen boven‚?Ě, zegt Willeke na een half uurtje en ze neemt Wendy mee. Joost en ik kijken de dames nog een beetje na, tenslotte hadden ze zich in het zwembad al weer opgefrist, maar daar denken vrouwen uiteraard anders over. Joost en ik blijven beneden op de bank achter in afwachting van de dames.

Na een tijdje komen ze naar beneden. Beide dames in mooie lingerie. Kousen met jarretels, een minuscuul slipje en Wendy in een licht doorschijnende body en Willeke in een uitdagend korset. Willeke en Wendy blijken ongeveer dezelfde maten te hebben, dat ze zelf nogal leuk vinden. ‚??Als je bang bent dat je man vreemd gaat houdt dan gewoon je omgeving in de gaten of er niet iemand rond loopt die te veel op jou lijkt‚?Ě, zegt Wendy met een vette knipoog naar Willeke. Qua figuur lijken ze best op elkaar, Wendy is iets voller en heeft donkerbruin haar, tegen het donkerblond van Willeke. ‚??Als de heren klaar zijn met aangapen‚?Ě, zegt Willeke met een grote grijns, ‚??Schenk dan nog maar eens onze glazen in en ga er maar even lekker voor zitten‚?Ě. Joost en ik pakken nog een fles wijn, vullen de hapjes nog even bij en gaan op de bank zitten. Wendy en Willeke staan tegenover ons en pakken hun glazen. Willeke heft haar glas ‚??Ik wil graag een toast uitbrengen op onze ontmoetingen en ondeugende idee√ęn van vandaag en van wat er nog van komt. Proost!‚?Ě. We gaan staan en proosten met dames die om de tafel naar ons toe lopen. Terwijl we staan lopen ze na het proosten gewoon een rondje en staan weer tegenover ons aan de overkant van de tafel. ‚??Hadden we de heren niet gevraagd om te gaan zitten?‚?Ě, vraagt Willeke quasi verbaasd aan Wendy. Wendy knikt en zet net als Willeke haar glas op tafel. ‚??Zoals jullie al hadden zitten smoezen in het zwembad kunnen we inderdaad redelijk met elkaar opschieten en hebben we al uitgevogeld dat we allebei wel een beetje bi-schierig zijn.‚?Ě

Wendy en Willeke Lopen naar elkaar toe en binnen de kortste keer staan de twee uitgebreid te zoenen, ons intussen plagend aankijken. Hun handen weten elkaar ook te vinden en ze strelen elkaar over billen en buiken, door het haar en hals over de borsten van elkaar. Als het de bedoeling is dat onze broeken zo strak komen te staan door onze erecties dan is dat goed gelukt. Als zoenend en strelend komen ze onze kant op. Joost en ik zitten op een driezitsbank, er is dus ruimte genoeg. De vrouwen komen bij ons op schoot zitten met hun borsten naar ons toe, elkaar maar blijven zoenen. Willeke weer bij Joost en Wendy bij mij. Wij zijn zo onder de indruk dat we natuurlijk elke gelegenheid aanpakken om een borst of bil te grijpen. ‚??Ruilen?‚?Ě vraagt Wendy en wisselen van plaats. ‚??De derde kennismaking voor vandaag‚?Ě, zegt Wendy tegen Joost en begint met haar kont over zijn erectie heen te schuiven. ‚??Zijn de heren lekker geil geworden?‚?Ě, vraagt Willeke. Wij knikken beide heftig van ja. ‚??Mooi, dan is het nu onze beurt om te genieten!‚?Ě, zegt Wendy terwijl ze het slipje van Willeke naar beneden schuift en Willeke reageert door hetzelfde bij Wendy te doen. Joost en ik zitten nog steeds op de bankt en de dames gaan languit over ons heen liggen en gaan met elkaar aan de gang. Wij houden onze handen ook niet bij ons en helpen waar kan. Uiteindelijk draaien ze zo door het woelen dat Wendy en Willeke in een standje 69 terecht komen en elkaar om het hardst lijken te likken. Dit heeft zo zijn uitwerking en binnen afzienbare tijd neemt het gekreun en gesteun toe en komen ze √©√©n voor √©√©n heftig klaar. Beiden rollen van ons af en gaan even zitten om uit te hijgen met een slokje wijn.

‚??Zo, dat was ronde √©√©n‚?Ě, zegt Willeke met een tevreden zucht, ‚??Nu kan het echte werk gaan beginnen. Wij zijn warm gedraaid, aan de heren kan ik zien dat ze ook wel wat actie kunnen gebruiken‚?Ě. De dames klimmen op ons en laten zich over onze nog stijve palen heen zakken. Ze berijden ons als volleerde amazones. Hun onderste lippen lekker zuigend, af en toe van richting wisselen, zodat wij onze handen met billen en borsten bezig kunnen houden en ook met onze monden de borsten en tepels van de dames kunnen verwennen. Ze gaan steeds harder tekeer en het begint er op te lijken dat er hier en daar een orgasme aan het opborrelen is. ‚??Niet te snel‚?Ě, hijgt Wendy, ‚??we hebben nog tijd genoeg. De dames stappen af en geven staand weer een showtje onderling verwennen weg. Ik schuif wat naar de hoek, pak mijn glas wijn en leun achterover om eens goed van het spektakel te genieten. Joost zit op het puntje van de bank en kijkt zijn ogen uit, onderwijl zijn paal een beetje masseren. ‚??Afblijven jij‚?Ě, roept Wendy na enige tijd, ‚??dat is ons speeltje. Ze loopt naar Joost en gaat weer op hem zitten, zijn paal schuift weer in haar inmiddels soppende flamoes. ‚??He joh‚?Ě, roept Willeke, ‚??dat is niet eerlijk, wij waren bezig‚?Ě. ‚??Kom er maar bij, ik ben een vrouw dus kan best multitasken‚?Ě, is het antwoord van Wendy. Willeke gaat er ruggelings naast liggen en trekt haar knie√ęn op, zodat Wendy er goed bij kan. Wendy intussen verschuift een beetje samen met Joost en terwijl ze op hem zit en zijn paal berijd begint ze Willeke weer aan haar lippen en klitje te likken. Willeke helpt haar een handje door haar hoofd vast te pakken, zodat haar neus bijna klem tegen kaar klitje komt te zitten.Willeke beweegt soepel mee, zodat Wendy eigenlijk alleen haar tong een beetje uit hoeft te steken en de druk er op te houden. Intussen is Joost bezig met zijn opmars en heeft het initiatief van Wendy overgenomen en pompt er stevig op los in haar.

Wendy begint steeds meer te kreunen. ‚??Ga je een beetje lekker schat, met dat genot aan twee kanten‚?Ě, zegt Willeke tegen haar. ‚??Oh ja, het is heeeeeeerlijk‚?Ě, kreunt ze. ‚??Ik wed dat je er nog wel een derde taak bij aankan, je bent toch zo‚??n geile mutltitasker?‚?Ě is het gevatte antwoord van Willeke. Wendy kijkt haar geil aan met glimmende ogen en knikt heel hard van ja, snel weer het klitje van Willeke weer likkend. ‚??Je hebt het gehoord, Jaap. Tijd om je schuld van vanmiddag in te lossen. De dame is nu aan de beurt om verwend worden.‚?Ě roept Willeke me toe en ik kom uit mijn hoek vandaan. Ik masseer mijn paal nog even hard en maak hem extra vochtig. Ik neem plaats achter Wendy, waar ik een goed uitzicht op haar lekkere kont heb. Ik druk mijn eikel zachtjes tegen Wendy haar sterretje aan en vraag ‚??Weet je zeker dat je dit wil?‚?Ě ‚??Ik weet het niet zeker, maar alsjeblieft, schuif die harde paal van je in mijn kont en neuk me van achteren‚?Ě. Duidelijker kan ik het niet krijgen, dus ik geef haar voorzichtig wat ze vraagt. Eerst langzaam, na enige tijd met volle halen in en uit. Wendy heeft het niet meer en gilt het bijna uit van genot.

‚??Oh, een paal in mijn neukgrotje, √©√©n in mijn kont en een heerlijk sappig kutje om aan te likken! Ik dacht altijd dat ze dit speciaal voor films deden, maar het is echt lekker. Oh ik ga zo heerlijk klaarkomen onder dat lekkere geweld van jullie. Even later gilt ze het bijna uit en klapt helemaal voorover. Het enige dat ze nog gedaan krijgt is een soort high-five naar Willeke en de melding ‚??Zo, jou beurt voor een wereldorgasme!‚?Ě. Joost en ik wisselen van positie en Willeke klimt op mij. Wendy positioneert zich voor haar op de bank en het spel kan weer beginnen. Als Willeke een beetje aan de houding is gewend en Wendy ook weer wat aan kan wordt ze aan twee kanten bezig gehouden. Als ze begint te kreunen van genot is Joost ook weer paraat en schuift zijn apparaat langzaam in haar sterretje. Willeke moedigt ons allemaal aan door heftig mee te pompen en ongeremd te kreunen en te hijgen. Het verbaasd me we een beetje, zelf heb ik wel eens anaal voorgesteld, maar hier wilde ze niets van weten. Uiteraard houdt ook Willeke dit niet lang vol en na nog wat stoten van ons komt ze heftig klaar. Ik gelukkig nog net niet. De dames gaan op hun knie√ęn op de bank zitten en gebaren ons voor hen te komen staan. Ze beginnen ons weer te pijpen en ik heb het gevoel dat ik zo ga komen. Aan Joost zijn houding zie ik ook dan het niet lang gaat duren. De dames zuigen weer flink op los en wisselen regelmatig van plek. Ik kom als eerste bijna in de mond van Willeke. Wendy komt er snel bij en allebei lukt het ze om een straal zaad op te vangen. Die ze daarna tijdens een tongzoen delen. Hierna hetzelfde bij Joost, die ook beide monden weet te vullen met zijn warme zaad. Willeke en Wendy zoenen nog even, genietend van de twee smaken. Hierna laten we ons alle vier op de bank storten. Nagenietend liggen we naar het plafond te staren.

‚??Dit hadden we vanmiddag niet kunnen denken toen we in de auto stapten en Joost op het laatste moment nog besloot om mee te gaan‚?Ě, zegt Willeke en Wendy beaamt ‚??Nee, ik ook niet toen ik nog prinsesheerlijk op mijn luchtbedje lag te dobberen‚?Ě. We lachen naar elkaar en schenken de glazen weer wat bij.

Morgen hebben we het huisje nog voor ons alleen en voor daarna? Dan spreken we vast nog wel een keer af met z‚??n vieren ;)


Erotisch Sprookje ó Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright