Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Kopie of origineel

Een koude dag Een warme collega Een flesje cola Een fotokopieerapparaat en ik
Beoordeel dit sprookje
(27 stemmen, 20404 lezers)
Meld misbruik

Het was die dag de heetste dag van het jaar. Niet omwille van de buitentemperatuur - het was per slot van rekening hartje winter - als door de binnentemperatuur. Verantwoordelijk voor die hittegolf was de uitzendkracht die kwam inspringen voor een ziek gevallen collega. Net op het ogenblik dat ik dacht uitgekeken te zijn op blondjes, bewees zij het tegendeel door haar lange wintermantel aan de haak te hangen en mij het langste en fraaiste stel benen te tonen waarbij ik ooit had gekwijld. En om aan te tonen dat overdaad niet noodzakelijk schaadt, torste ze een stel tieten dat zo van een Playboy-centerfold leek geplukt, maar dan driedimensionaal en dat straffeloos de spot dreef met de wetten van de zwaartekracht. Haar minirokje spande rond haar kont als een paar geile mannenhanden. Was hij één millimeter korter geweest, waren er rellen uitgebroken. Het kwik in mijn thermometer steeg zo angstwekkend snel dat ik vreesde dat mijn eikel van mijn lul zou knallen als de kurk van een champagnefles.

 

Ik was niet de enige op wie ze een bruiseffect had. Het verging alle mannen op kantoor als mij. We verdrongen elkaar om zo dicht mogelijk bij haar te zijn en om het werk waarvoor zij was aangeworven in haar plaats te doen. Aangezien haar rokje onmogelijk nog korter kon, legden we het erop aan dat ze zich voorover zou buigen. Toen dat eindelijk lukte, wist ik niet wie het meest te benijden was: mijn collega Mats, over wiens bureau ze zich boog en die zo een duizelingwekkende inkijk in haar décolleté geboden werd, of ik die een eindje achter haar stond en uitzicht kreeg op haar billen, helemaal bloot op het irriterende stukje stof van haar string na. Niemand kan het ons kwalijk nemen dat Mats en ik, het ogenblik nadat ze overeind was gekomen en zich had verwijderd, terstond naar het mannen-wc trokken en daar niet eerder terug uit te voorschijn kwamen dan na tot spuitens toe aan onze lul te hebben getrokken. Gelijktijdig openden we de deur van ons toilet en keken elkaar recht in de ogen met een betrapte blik. "Die tieten" zuchtte Mats verontschuldigend terwijl hij de vorm weergaf met zijn handen. "Die billen" echode ik en tekende haar billen in de lucht.

 

Helaas gaf het masturberen slechts tijdelijk opluchting. De schaduw van haar parfum volstond om onze pikken opnieuw te doen kwispelstaarten van jachtig verlangen. Onze vrouwelijke collega's waren spinnijdig omwille van al die heisa. Ze trachtten zich te troosten door af te katten op imaginaire onvolmaaktheden of door opmerkingen te maken als "Ach mannen. Zij zijn zo voorspelbaar". Dat belette hen niet de dag erop hun mooiste beentje voor te zetten in een poging de verloren aandacht terug te winnen. Wij hadden daar echter geen ogen naar. Niet alleen kon zelfs de knapste zich niet met haar meten, bovendien had naar aanleiding van de jaarlijkse en rijkelijk met alcohol overgoten persoonsfeestjes iedereen ongeveer met iedereen iets gehad, in het wc, in de auto of in een scharrelhotel, zodat we daadwerkelijk op elkaar waren uitgekeken. Véro(nique) was eindelijk weer eens wat anders. 's Avonds zag ik mijn echtgenote nauwelijks zitten. Ik luisterde verstrooid naar haar dag en antwoordde naast de kwestie op de vragen die mijn belangstelling testten. 's Nachts echter gunde ik haar geen rust en deed ik haar genieten als nooit tevoren, niet om mijn verslapte aandacht goed te maken echter, maar omdat ik mijn vertwijfeling Véro ooit te zullen neuken botvierde op het gewillige lichaam van mijn echtgenote, die helemaal niet begreep waarom mijn gedrag dag en nacht verschilde..

 

De eerste paar dagen verkeerden mijn mannelijke collega's nog in shocktoestand, zodat eigenlijk niemand ertoe kwam iets bij haar te wagen. Toch was ik vastbesloten ditmaal het gras niet voor mijn voeten weg te laten maaien. In het verleden was het immers meer dan één keur gebeurd dat een meer voortvarende collega een jobstudente of interim onder mijn neus had weggekaapt. Ik nam me heilig voor haar op vrijdag tijdens de lunchpauze aan te spreken en uit te vragen.

 

Van die voornemens kwam echter niets in huis. Véro had het immers danig op de heupen gekregen dat geen enkele van die geile kerels aanstalten maakte om werk van haar te maken. Mannen vonden haar misschien aanbiddelijk, maar zij was liever beminnelijk., als jullie tenminste begrijpen wat ze bedoelde. Ze was danig heet geworden van al die mannen die de hele dag rond haar rond zoemden zonder hun angel te gebruiken. En zij wilde niets liever dan geprikt te worden. Het wachten moe besliste ze zelf toe te slaan. En buiten mijn medeweten had ze mij als (eerste) slachtoffer uitgekozen.

 

Nietsvermoedend van haar plannen stond ik die ochtend om half elf kopietjes aan het maken en was ik aan het nadenken hoe haar aan te spreken, toen het voorwerp van mijn gedachten binnen kwam gestruind en de deur van het kopieerlokaal achter zich sloot. Ze droeg die dag knielaarzen, beenwarmers die een verrukkelijk stukje nylondij bloot lieten onder haar korte plooirokje ,en daarboven een zwarte slobbertrui met rolkraag. Terwijl ze tegen de zijkant van de frisdrankenautomaat aanleunde, mat ze me meesmuilend op. Ik voelde me als een prijsbeest op een keurmarkt en wist mezelf totaal geen houding te geven. Hoogstwaarschijnlijk bekeek ze me niet langer dan een paar seconden. Mij leek het echter een eeuwigheid.

 

Eindelijk lieten haar blikken me los. Ze ging voor de automaat staan, haar rug naar me toe zodat ik ongestoord naar haar kont kon kijken. Mijn pik duwde door mijn slip tegen de harde stof van mijn jeans alsof ie me wou aanmanen "Waar wacht je op?". Toen Véro zich weer naar me toedraaide had ze een colaatje in de hand. Ze vleide zich met de rug tegen het apparaat aan en hield het flesje tegen haar voorhoofd. "God ik ben zo verschrikkelijk heet vandaag. Een beetje afkoeling doet zo'n deugd", zuchtte ze, waarbij ze de brutaalste pikkenjaagsterglimlach ooit schonk. Ondanks dat onmiskenbare signaal, liet mijn zelfverzekerdheid me totaal in de steek, alsof ik opnieuw een pukkelpuber van veertien was, in plaats van een volwassen kerel van 43. Ik was niet in staat één stap in haar richting te zetten.

 

Véro maakte het flesje open en stapte heupwiegend op me af. Vlak voor me bleef ze staan, slechts gescheiden door haar en mijn adem. Ze bracht het flesje aan haar lippen en liet haar tong langzaam cirkeltjes draaien rond de opening. Gebiologeerd keek ik hoe. Mijn mond was krukdroog. Ze hield haar ogen vast met de hare terwijl ze bleef likken. Toen gleed ze de hals van het flesje in haar mond en begon het langzaam te pijpen als was het een lul. "Ben jij niet heet?", liet ze het flesje van tussen haar lippen ontsnappen, tegelijkertijd haar vrije hand tegen mijn kruis aanduwend. Mijn eikel klopte als een drilboor tegen haar pols. "Oooh", trok ze haar hand snel terug. "Je gloeit helemaal. Ik denk dat ik mijn hand heb verbrand.". Ik stamelde verward. "Ik denk dat jij ook wat afkoeling kan gebruiken", lispelde van tussen haar tanden. Met één hand maakte ze mijn broeksriem los, ritste ze mijn gulp open en trok ze mijn slip tot onder mijn balzak, zodat die tegen mijn schacht omhooggestuwd werd. Toen drukte ze het ijskoude flesje tegen mijn lul. Ik kreunde. "Het helpt niet echt hé", fleemde ze. "Wil ik je wat koelte toe blazen?" Vlot ging ze door de knieën en blies ze tegen mijn pik. Ze trok mijn broek en mijn slip verder naar beneden en legde haar handen op mijn billen, die ze stevig ging kneden. "Mmmmmmmm", was het enige wat ik kon uitbrengen. Van onder naar boven gaf ze een reeks beetjes in mijn harde stengel en zoog dan mijn pik in haar mond. Haar éne hand maakte draaiende en trekkende bewegingen rond mijn stijve, terwijl ze de middenvinger van de andere onzacht in mijn aars ramde. Met de tip van haar vinger tastte ze mijn darmwand af en rekte die op. "Als er nou maar niemand binnenkomt", ging het in een flard door me heen, voor het genot me helemaal in haar ban had en er geen plaats meer was voor andere gedachten.

 

Ze was me gaan vingerneuken, de verdikking van haar knokkel langs mijn kringspier raspend. Geen sterveling kon die zalige marteling lang uithouden. Ik nam haar slapen in een bankschroef en deed haar hoofd als een jaknikker over mijn paal op een neer gaan. Mijn bekken ging zijn eigen leven lijden, mijn pik diep in haar mond stotend, zodat haar huig het vel van mijn eikel schraapte. "Ik kom", gromde ik met gesmoorde stem toen ik begon te ejaculeren. De opluchting eindelijk te kunnen klaarkomen was haast groter dan het daadwerkelijk genot. Ik voelde haar keel slikkende bewegingen maken terwijl ik hard tegen haar achterhoofd duwde. Pas toen mijn spasmen totaal waren weggeëbd, loste ik mijn greep.

 

Langzaam kwam ze overeind vanuit haar geknielde houding. Een straaltje zaad sijpelde wit uit haar mondhoek en druppelde langs haar kin op haar trui. "Stoute jongen", pruilde ze. "Je hebt op mijn trui gemorst. Zal ik hem dan maar uittrekken?". En fluks deed ze dat. Ze droeg er niets onderaan. Haar tieten waren topzwaar en wiegelden op het gejaagde tempo van haar ademhaling. De schijven van haar tepeloven leken rond het middenpunt van haar harde spenen te draaien, wat een hypnotiserend effect op me had. Ondertussen had Véro haar rokje uitgedaan. Eronder had ze een kanten jarretelgordel aan. Ze maakte de klemmetjes los van haar kousenranden, stroopte haar slipje over haar benen omlaag en stapte ze behendig uit. Haar schaamdons was slechts een vage schaduw op haar venusheuvel. Slechts een ogenblik langer liet me toekijken, toen draaide ze zich om, met haar ellebogen op het kopieerapparaat leunend, de voeten ver van elkaar geplaatst zodat haar kont naar me toe stak. Tussen haar billen zag ik de belofte van haar geslacht en de donkere ster van haar anus schemeren.

 

"Neuk me", hijgde ze over de kromming van haar ruggengraat. Ik kwam achter haar staan en liet mijn handen over haar gladde billen glijden, de weergaloze textuur van haar huid in het geheugen van mijn vingers graverend. Ik duwde haar dijen verder van elkaar met de mijne en greep haar bij de haren. Ik gaf er een harde ruk aan zodat haar hoofd achteruit snokte. 

 

Ze slaakte een gilletje en in dat ogenblik van pijn penetreerde ik haar. Maar in plaats van haar te gaan neuken, nam ik haar bovenbenen beet als de armen van een kruiwagen en schoof haar op de glasplaat van het kopieerapparaat zodat haar hoofd er van de ene en haar benen er van de andere kant uit staken. Pas dan begon ik haar te fokken, met korte felle stoten als  was mijn pik een mes dat ik keer op keer woedend in de wonde van haar kut dreef.

 

 

 

Inmiddels zocht ik met één hand naar de groene copy-toets en éénmaal ik die gevonden had, ging ik er op drukken in het ritme van mijn stoten. Terwijl het apparaat flitste, rolde A3- na A3-kopie van haar tegen de glasplaat geplette tieten voor haar ogen uit de machine. Dat maakte haar door het dolle heen. Haar kut begon te pulseren en kneep mijn eikel bijna van mijn lul, zo hevig was haar orgasme.

 

Ik bleef loeihard in haar doorrammen als wilde ik me op haar wreken voor alle frustraties van mijn saaie burgerbestaan en voor alle grieten die me ooit hadden afgewezen. Ik zou haar wel eens tonen wat ik met hen had willen doen, ik zou haar laten ondervinden wat neuken was. Ik liet de copytoets voor wat ie was, haakte mijn klauwen onzacht in haar sappige kont en liet het beest in mezelf los. Doof voor haar gevoelens, blind voor wie ze was of wat ze dacht, fokte ik haar. Neuken om te neuken! Het was een zo diabolische bevrijding de passie niet te hoeven versnijden met tederheid of romantiek, maar mijn lusten ongebreideld en onvermengd op haar te kunnen botvieren. Ik neukte haar met evenveel woede als waarmee ik iemand afranselde. Zelden had ik iemand met zoveel liefde gehaat. Bij elke oplawaai die ik haar verkocht, ging er een onderhuidse siddering door haar billen. Ze kermde als vermoord onder al dat rauwe geweld. Het enige wat dat met me deed was dat ik nog ruwer en tomelozer in haar tekeer ging. Mijn blik fixeerde zich op haar kut en op het binnendringen van mijn lul. Voor mij had ze niet langer een naam, ze was niet meer dan een blonde stoot, een zuiver seksobject, iemand op wie ik me uit kon leven, iemand in wie ik me uit kon leven. Neuken om te neuken! "Slet, sloerie, hoer " schold ik haar inwendig verrot om mezelf verder op te zwepen tot een toestand van seksuele razernij waarin ik niet langer voor mezelf instond. Ik had totaal geen controle meer over de bewegingen van mijn bekken, dat op haar losbeukte als op de muren van een belegerde stad en het maagdenvlies van haar trots helemaal aan flarden scheurde. Maar ondanks of misschien juist omwille van die pijn van vernedering, smeekte ze om meer meer meer, in totale onderwerping aan het genot, dat haar als een perverse tiran en doordat ze onophoudelijk bleef klaarkomen, niet eens de tijd gunde om echt te genieten. Hoe hard ik er ook tegen vocht, toch kon ik niet tegenhouden dat haar plezier het mijne aanzoog als een magneet. Mijn eikel ging verschrikkelijk jeuken binnenin haar en een tel later sloegen de spuitkrampen in mijn ballen. Ik trok mijn lul vliegensvlug uit haar kut en spoot me in drie vier forse stralen leeg, haar rug en haar schouderbladen brandtekenend met mijn ejaculatie. Mijn zaad siste op haar huid als druppels melk op een hete kookplaat.

 

Op wankele benen gleed Véro van het apparaat. Haar haren plakten tegen haar verhitte wangen en ze keek glazig uit haar ogen van desoriëntatie. Ik haakte haar arm rond haar middel en trok haar tegen me aan, één en al tederheid nu de waanzin en het egoïsme van mijn climax waren vervluchtigd. . Zij bevrijdde zich echter uit mijn omhelzing, me troostend door me met getuite lippen " Later " toe te fluisteren. En reeds had ze haar kleren aangetrokken en verdween ze met de rol kopies onder haar arm.

 

" Later ". Dat magische woord bleef de hele namiddag door mijn hoofd spoken terwijl ik haar pulserende kut nog steeds in mijn kruis voelde bijten en ik de seconden angstvallig aftelde tot vijf uur. En alsof dat magische tijdstip de betovering verbrak, drong het slechts klokslag vijf tot me door dat ik getrouwd was en dat mijn echtgenote op me wachtte om me af te halen van haar werk. "Later" zou moeten wachten tot later

rudierotisch@hotmail.com


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright