Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Metro Paradis

Metrorit naar het paradijs
Beoordeel dit sprookje
(8 stemmen, 15049 lezers)
Meld misbruik

Sinds de aanslagen van Madrid en Londen wekt de metro bij de meeste mensen alleen maar nare associaties aan uitééngereten lijken en angstkreten van verminkte slachtoffers. Bij mij niet. Ik heb heel wat aangenamer herinneringen aan de metro. Neem nou twee weken geleden, toen ik na het werk wat verveeld zat aan te staren tegen mijn collega Gert, hij op weg naar het Centraal Station en de trein, ik op weg naar huis. We zochten wanhopig om iets tegen elkaar te zeggen behalve het werk.

Bij de eerste stop stapten er een paar Marokkaanse meiden op die alle ogen naar zich toetrokken. Dijlaarzen, netkousen, korte rokjes, diep gedécolleteerde bloezen, gefriseerde haren doorvlochten met veelkleurige haarlinten, fel aangestifte mond en met rouge geaccentueerde jukbeenderen gaven hun een hoerige uitstraling, die tegelijkertijd afstootte en aantrok. "Waren het soms straatmadeliefjes?", vroeg ik me inwendig af toen de dames - nou ja! - na even rondgekeken te hebben in het metrostel naast ons kwamen zitten. Alhoewel er plek genoeg was om lichamelijk contact te vermijden, schoof mijn bankgenote haar dij heel dicht tegen de mijne. Aan de overzijde ging het nog een stapje verder. Dat grietje was half zijlings gaan zitten, de benen hoog over elkaar gekruist zodat ik benevelende porties dij te slikken kreeg en met haar borsten zwaar tegen de bovenarm van mijn collega aanleunend. Die had ondanks zichzelf een hoogrode kleur gekregen. Misschien was het bij mij net hetzelfde. Wat ik in elk geval wist is dat mijn pik klopte als een drilboor. Was ik alleen geweest, dan had ik zeker aanstalten gemaakt, maar de aanwezigheid van mijn collega maakte me ongemakkelijk. Wellicht was hij zo politiek correct dat hij scharrelen met losse meiden afkeurde.

Twee haltes gebeurde er niets, tot de grietjes haast aan hun charmes gingen twijfelen. "Elle te plait pas? Bevalt ze je niet?", sprak mijn overbuur me tenslotte aan. "Het is niet haar die ik tegenover me heb zitten", kaatste ik de bal terug. "En ik, beval ik je dan?", vroeg ze terug. Prompt legde het grietje naast me haar hand op mijn kruis en fluisterde schor. "O ja chérie. Jij bevalt hem. Hij is zo hard als en betonijzer". "O ja? Is dat zo?", zei de meid tegenover me. Haar geklauwde handen op mijn dijen plaatsend, boog ze haar bovenlichaam naar me toe, tot haar gezicht slechts enkele centimeters van me verwijderd was, ik bevangen werd door de geur van haar parfum en door de duizelingwekkende geul tussen haar loshangende tieten. Ik was helemaal in haar ban en stulpte mijn lippen al voor een zoen terwijl de hand in mijn schoot knijpende bewegingen maakt in mijn lul. "Maar jij bevalt me helemaal niet", liet ze zich met een wrede keellach achterovervallen, me achterlatend met de as van ontgoocheling in mijn mond. "Jij daarentegen" richtte ze zich tot Gert. Ze legde haar vingers op zijn kin en draaide zijn gezicht naar het hare toen, nam toen zijn hand en drukte die tegen haar borsten. Daartegen was geen sneeuwman bestand en spoedig kon ik zijn tong niet meer van de hare onderscheiden. "Tu devras te contenter de moi. Je zal je tevreden moeten stellen me mij", klonk het naast me. Ik keek haar aan en zag een gelaat, dat ondanks de maquillage en de al dan niet gespeelde geilheid, nog iets heel meisjesachtigs en prils had en daarom mijn eerlijkheid afdwong. "Tu est belle. Je bent mooi" Mijn oprechtheid brak haar masker open in een glimlach. Ze kwam overeind. "Viens", zij ze en reikte me haar hand. "On va faire l'amour. We gaan de liefde bedrijven. Komen jullie ook tortelduifjes?".

Omarmd kwamen me met zijn vieren uit de metro, alsof we elkaar al een eeuwigheid kenden. Ze bleken Zohra en Djamila te heten en te houden van het leven, van hun lichaam en van de liefde. Ze vonden het de normaalste zaak toe te geven aan hun lusten en te nemen waar ze zin in hadden, ook als iemand anders dat als zijn of haar eigendom beschouwde. Dat veel mensen zo moeilijk deden rond seks, daar konden ze niet bij. "Ik heb zin in jou. Heb jij zin in mij?". Zo éénvoudig was dat toch? Of niet soms? Hun naïviteit werkte aanstekelijk.

Zohra troonde ons mee naar het appartementje dat ze met zijn beiden deelden. Het interieur leek zo te zijn weggeplukt uit een Oosterse fantasie van Duizend-en-een-nacht. Overal stapels kussens, gekalligrafeerde Arabische motieven en kaarsen, die ze aanstaken voor ze de zware overgordijnen dichttrokken. Ze kleedden elkaar al strelend uit terwijl ze ons lieten toekijken, eerst Zohra Djamila en toen andersom. Ze waren prachtig gebouwd: misschien iets te mollig naar westerse normen, maar met zware borsten en gitzwarte haar dat als rijpe druiventrossen afhing tot op hun billen waren ze de belichaming van Gods geilste dromen. De schaduwen die het grillige kaarslicht vooruitwierp leken wel begerige mannenvingers die zich wellustig naar hen uitstrekten.

Toen ze naakt waren tot op de huid was het onze beurt. Ze ging elk achter één van ons staan, Zohra achter mij, Djamila achter Gert. Over onze schouders keken ze toe hoe de ander eerst de hemdsknopen losmaakte - de ene al een beetje ongeduldiger - en vervolgens het hemd afstroopte. Zohra deed mijn broeksriem uit en ritste mijn gulp van mijn spijkerbroek open. Die trok ze net zover over mijn heup dat mijn slipje vrijkwam, waar ze prompt haar hand in stak. Haar vingers onder mijn ballen hakend, kneedde ze die omhoog tegen mij schacht. Ik voelde haar polsslag in het kloppen van mijn eikel. Ik kreunde hardop terwijl ze me in de hals zoende, haar tieten tegen mijn schouderbladen en haar poesje tegen mijn billen aanwreef. Aan de overkant was Djamila achter Gert gaan knielen. Ze sjorde zijn broek met slip en alles naar omlaag. Hij lachte een beetje schaapachtig, want op de werkvloer sta je niet elkaar met een erectie te kijk. Ik voelde Zohra heet tegen mijn wang aanhijgen bij het zicht van die stijve lul. Ongeduldig geworden scheurde ze mijn slip stuk. Gert en ik keken elkaar aan als afgunstige mannetjesdieren. We waren aan elkaar gewaagd. Zijn pik was beduidend dikker dan de mijne, die dan weer een heel stuk langer was dan die van hem.

Zohra kwam tot voor me gekropen met een hongerige blik in haar ogen. Ze zoog mijn ballen één voor één in haar mond en liet ze als geile knikkers over haar tong rollen terwijl ze de kracht van mijn erectie beproefde met haar vuist. Ik keek op haar neer terwijl zij naar me opkeek met een blik van onbeschrijfelijke hunkering in haar ogen. Ze had mijn opgezwollen kloten uit haar mond laten floepen, ze vergruizelend in haar handen, terwijl ze met haar tong de hele lengte van mijn schacht omhoog likte tot in de afgeknotte punt van mijn eikel. Met haar nagels als krammen in mijn heupen geplant trok ze me naar beneden tot ik op mijn knieën voor haar zat en zijzelf op handen en voeten, haar weidse kont achterwaarts en opwaarts gericht. Terwijl ze me met overgave pijpte, bracht ze één arm naar achter en trok een bil opzij. Djamila trok Gert met zijn lul tot bij Zohra en loodste zijn korte dikke pik dan in haar. Aan de intensiteit waarmee ze op mijn geslacht zoog, merkte ik hoe geil Zohra werd van de penetratie. Mijn gekreun werd geritmeerd door het kletsend geluid waarmee Gerts ballen tegen haar billen aansloegen telkens hij toestootte en door de opgewonden gilletjes van Djamila, die van op de eerste rij toekeek hoe zijn lul in en uit de kut van haar vriendin schoof. Hij neukte haar goed en hard, zijn handen stevig in het malse vlees van haar billen. Mijn lul voelde elke dreun die hij haar verkocht nadreunen in haar mondholte.

Maar hoe bedreven ze me ook pijpte, ik was aan neuken toe. Eén enkele doordrinkende blik diep in Djamila's kohlomrande ogen maakte woorden overbodig. Ik trok mijn lul terug uit Zohra's mond, die nu eindelijk de kans kreeg uiting te geven aan haar genot door luidkeels te gaan kreunen en Gert aan te sporen het tempo waarop hij haar fokte vooral niet te laten zakken. Djamila ging op handen en voeten voor haar zitten, het gezicht naar dat van Zohra gericht, haar tieten zwaar doorhangend tussen de pijlers van haar gestrekte armen. Ik kwam achter haar knielen en duwde mijn gezicht in de zoele warmte van haar billen. Ze had lekker vlezige schaamlippen, waarop het uiterst lekker sabbelen was. Djamila zuchtte wellustig. Ze had een arm onder haar lichaam door gestoken om zichzelf te strelen. Ik verstrengelde mijn vingers met de hare en zo schuurden we over haar klit, mijn duim in haar kutje drukkend. Mijn mond verplaatste zijn aandacht naar haar anus. Fervent trachtte ik dat nauwe gaatje als het ware uit haar kont te zuigen terwijl ik mijn tanden in haar vlees zette. Nu duwde ik mijn tong diep in haar aars. Er ging kleine onwillekeurige schokjes door haar bekken. Ze kreunde "Prends-moi. Neem me!". Ik krabbelde overeind, nam mijn lul stevig beet en loodste hem naar binnen. Djamila kneep haar geoefende kutspieren samen zodat het enigszins moeizaam ging, maar me wel de onbeschrijflijke sensatie bezorgde als werd mijn huid over de hele lengte van mijn pik afgestroopt.

Ik pikte aan bij Gert. Als hij zijn lul terugtrok voor een volgende stoot, ramde ik fel door in Djamila. Tegenover me was Zohra's gezicht vertrokken in een afgrijselijk masker van genot of pijn, wie zal het zeggen. Ze had zelfs niet meer de energie om nog te kreunen, enkel nog die om grimassen te trekken. Achter haar gesloten ogen stond haar blik op oneindig en er parelde bloed van haar onderlip die ze stuk had gebeten van geilheid. Aan Gert zijn gezicht viel veel minder af te lezen. Hij keek geconcentreerd in de geul van haar rug, die glom van het zweet, alsof hij gehypnotiseerd was door het in- en uitschuiven van zijn lul in Zohra's kut.

Dacht hij er eigenlijk iets bij? En ik, dacht ik iets bij Djamila, dat verrukkelijk waanzinnige meisje dat zich dierlijk liet neuken door een wildvreemde man, die ze nooit eerder had gezien en die ze naar alle waarschijnlijk ook nooit meer zou zien? Ze had geen gezicht voor me en bestond enkel uit de billen, rug en haren waarop ik neerkeek en de kut die mijn pik ontvelde. Was ik voor haar trouwens meer dan de lul in haar kut en de ballen waarnaar ze krampachtig graaide? Wat maakte het uit! Het was zo verdomd lekker.

Ik had die laatste woorden blijkbaar luidop hebben uitgesproken want Gert leek wakker geschud uit de trance van zijn mechanisch neuken. Hij greep de arme Zohra bij de haren en trok haar hoofd bij elke stoot met zo een felle snok naar achter, dat ik sympathiepijnen voelde in mijn nek en ik schrik kreeg de hare elk ogenblik te zullen horen knappen. Hij leek bevangen door een erotische razernij. Was hij met zijn vrouw - als ik me goed herinnerde een frêle blondine - ook zo een seksueel beest of kon hij vandaag voor het eerst zijn demonen loslaten?

Ik bleef in Djamila pompen, maar ik betwijfelde of ze het voelde, want haar aandacht ging volledig naar haar vriendin, die op dit ogenblik een doodsreutel slaakte die doordring tot in het merg van mijn ziel. "Viens bébé. Viens poupée. Kom kindje. Kom poppetje. Kom klaar", moedigde ze haar aan. En opeens brak de zon door het onweer heen. Zohra's gezicht brak open in een onaardse glimlach. Ze gooide nu zelf haar hoofd in haar nek en kwam klaar. Zo geluidloos en in zichzelf gekeerd als Zohra was in haar genot, zo luidruchtig was Djamila. "Ooo ouiiiiiii. Oooo jaaaaaaaaa. Ze komt klaar". Zohra had zich op haar buik laten vallen en rolde van onder Gert vandaan. Hevige stuiptrekkingen teisterden haar lichaam, terwijl haar dijen haar beide handen in haar kut aan persten.

Het ene ogenblik het centrum van de belangstelling, het andere ogenblik alweer vergeten. Zowel Djamila's blikken als die van mij werden immers aangezogen naar de stijve pik van Gert, die glom van Zohra's kutgeil. Djamila gromde wellustig. "Kom hier". Gert schoof op zijn knieën naderbij. Hij kreunde wild toen Djamila lippen zich rond zijn eikel stulpten. Aan de onwillekeurige knijpbewegingen die haar kut rond mijn lul maakte, merkte ik dat ze niet meer ver te gaan had. Zohra had zich inmiddels voldoende hersteld. Op haar rug ging ze Gert zijn anus vingeren, zijn bilspleet likken en op zijn harde ballen zuigen. Na een tijdje kwam ze half overeind en lang duurde het niet of zijn lul werd door allebei de meiden verwend. Gert was de koning te rijk. Met zijn vingers door hun haren woelend keek hij met verwondering toe hoe ze allebei één van zijn ballen in de mond zogen, hem tegelijkertijd hand over hand aftrekkend, of langs weerkanten met hun kleine tandjes aanvielen op zijn schacht als was het een geroosterde maïskolf. Toen ze elkaar begonnen te zoenen met zijn eikel tussen hun mond en hun tongen in, hield hij het niet meer. "Ik koooooom", kermde hij. Meteen losten Zohra en Djamila hun greep op zijn lul, hun gezicht omhooggericht en hun mond open als hongerige vogeltjes die erop wachten gevoederd te worden. Veel geduld hoefden ze te niet te oefenen, want al spoedig spuugde Gerts lul vette fluimen zaad tegen hun tieten, in hun gezicht en in hun haren. Die hete vlagen sperma die haar huid ranselden als een hagelbui maakten Djamila zo geil dat ze klaarkwam. Haar kut pulseerde zo fel dat ze mijn eikel haast afkneep.

Gert liet zich uitgeput achterover vallen, met een voldaan gezicht de laatste druppels genot uit zijn lul melkend. "Ik ben nog geil", jammerde Zohra terwijl ze met een ontgoochelde blik naar zijn snel verslappende pik keek. Pardoes ging ze over Gerts hoofd heen zitten "Lèche-moi. Eet mijn kut", commandeerde ze Tegelijkertijd boog ze zich voorover zodat zijn bekken door de met sperma doorschoten wolk van haar kapsel onttrokken werd. Djamila, die van mijn lul afgeschoven was, keek het een paar minuten aan en sloop toen naderbij. Ze trok Zohra's hoofd hardhandig uit Gerts schoot. "Hij is nog niet stijf", zei ze ongeduldig en duwde Zohra's gezicht meteen terug. Ik masturbeerde me met draaiende en trekkende bewegingen terwijl ik toekeek hoe Gert op Zohra's schaamlippen sabbelde en met binnenwaarts gerichte duim haar poepgaatje uitrok, zijn gespreide vingers stevig op haar billen.

De volgende keer dat Djamila een kijkje nam, was Gerts lul wel stijf. Ze kroop op zijn heupen, nam hem stevig beet en liet zich toen over hem zakken. "Oooo mon dieu sa queue est encore plus grosse que l'autre. O mijn god. Zijn pik is nog dikker dan die van de andere". Ze plaatste haar handen achter zich en zette zich in beweging, langzaam het tempo oppikkend. Zohra had haar bovenlichaam opgericht en keek verhit toe hoe Gerts lul in en uit het nauwe spleetje van haar vriendin gleed. "Neuk hem. Maak me gek"; hijgde ze schor, haar grote tieten omhoogduwend en over haar eigen tepels likkend. Djamila veranderde van houding. Voorover leunend legde ze haar handen in Zohra middel, haar navel kussend, haar dijen zoenend om zich tenslotte vast te zuigen op de vlezige bloem van Zohra's kut. "Ik ben zo geil", kermde het meisje. "Twee tongen in mijn kut. Oooooh". Ik kwam over de gebogen rug van haar vriendin heenstaan en trok me als een wildeman af, mijn eikel slechts een paar centimeter verwijderd van haar gezicht, maar net buiten het bereik van de tong waarmee ze als met een zweep naar me uithaalde. Ze kneep zich stevig in haar borsten en rekte haar tepels uit tussen wijs- en middelvinger. Toen ik mijn eikel tegen die stijve spenen aanduwde, ging er zowel door haar als door mij een elektrische ontlading. "Kom klaar", hijgde ze. "Spuit me onder".

Maar niet alleen wist ik mezelf te bedwingen, ik stapte zelfs van haar vriendin af en schoof achter haar aan. Zohra zag aan mijn gezicht wat ik van plan was. "O god neen schatje. Hij wil je in je aars neuken". Djamila tilde haar hoofd op om te kreunen "Vas-y doucement tigre. Ze hield op met bewegen terwijl ik mijn eikel met mijn vingers en haar anus met haar tong bevochtigde. Gerts lul stak tot aan de ballen in haar kut, slechts door een kort bruggetje gescheiden van het pruimenmondje van har anus. Ik duwde de punt van mijn pik ertegen aan terwijl ik mijn handen op haar billen plaatste, masserende bewegingen maken over de soepele huid en het meegaande vlees. Zachtjes drukte ik door tegen de weerstand van haar kringspier in. Ze kreunde pijnlijk. "Wil je me?", vroeg ik alhoewel ik zo geil was als een beer die net uit zijn winterslaap kwam. "Ooooui mais doucement. Ja maar zachtjes", klonk het. Langzaam ontspande ze zich en tenslotte gleed ik makkelijk naar binnen terwijl haar darm zich als een strak condoom rond mijn lul spande. Ik kneep mijn anus samen zodat mijn eikel uitzette in haar binnenste. Ik zou gezworen hebben dat Gert hetzelfde deed want het was alsof ik de warmte van zijn pik door de scheidingswand heen tegen de mijne voelde pulseren. Traag trok ik mijn pik terug tot enkel nog mijn eikel gevangen zat achter de nauwe hals van haar sluitspier en toen schoof ik weer voorwaarts. De sensatie was onvergelijkbaar. Ik hijgde extatisch. Djamila daarentegen maakte snikkende geluiden naarmate ik dieper in haar drong. "Hou op. Ze is aan het huilen", zei Zohra. Meteen stopte ik. Djamila draaide haar gezicht over haar schouder naar me toe. De tranen biggelden haar inderdaad op haar gezicht en de kohl rond haar ogen was helemaal uitgelopen over haar wangen. "Heb je pijn?" vroeg ik. "Non continue. C'est tellement bon. Neen ga vooral door. Het is zo lekker". Ik had mijn handen nu om haar middel en trok haar bekken eerder over mijn lul en die van Gert dan dat ik haar neukte, slechts wanneer ik bijna volledig in haar zat doorstotend, wat haar hoge gilletjes ontlokte.

Zohra had zich omgedraaid. Het bovenlichaam naar voren doorgebogen, zat ze op haar knieën over Gerts hoofd en reed ze haar kut over zijn gezicht terwijl haar kont Djamila aanstaarde. "Lèche mon cul. Kus mijn reet", hijgde ze. Djamila zoog zich fervent vast op haar anus. "Ooo ja, klonk Zohra stem gesmoord door het kussen waarin ze zich vastbeet. "Duw je tong helemaal in mijn anus. Oooo lieve god. Hij zuigt mij hele pruim in zijn mond. Ik kan niet meer. Ik ga komen. Ik ga je hele bek onderpiesen met mij geil. Oooooo jaaaaaaaaaa". Ze klam gillend klaar en draaide zich dan van zijn hoofd af. "Je hebt zijn hele gezicht in de zeik gezet", jankte Djamila. "Mmmm ik wil je kut proeven op zijn lippen" en meteen perste ze haar mond op die van Gert. Zijn handen streelden ongedurig over haar rug, die drijfnat was van het zweet. Zijn bekken begon te daveren. "Neen wacht. Ik ben er nog niet", gilde Djamila vergeefs want daar was de ontlading reeds. Door haar darmwand heen voelde ik zijn lul kloppen en stroom na kokendhete stroom sperma in haar kutje ejaculeren. Onmiddellijk schoof Djamila van zijn lul af. "Nu jij", hijgde ze me toe. Ik trok mijn pik uit haar aars en boorde hem in haar kut, nat en glibberig van haar geil en zijn zaad.

Nu kon ik stevig doorneuken en dat deed ik dan ook. Ik kwam zwaar over haar rug liggen, mijn armen om haar heen, waarmee ik haar tieten tegen haar lichaam aanplette terwijl ik haar het zout van haar opgedroogde tranen van haar wang likte. "Ik wil je zien", kreunde ze. Ik gleed lang genoeg van haar af zodat ze zich om haar rug kon draaien. Ze was prachtig. "Viens" zei ze en ze deed haar dijen opzij om me te ontvangen. Ik gleed vlot in haar en meteen strengelde ze haar benen om me heen, haar voeten gekruist in de holte van mijn rug, haar dijen kleverig tegen mijn huid. Ze had haar armen uitgestrekt boven hoofd en ik verstrengelde mijn vingers met de hare zodat ik plat op haar kwam te liggen en haar overal raakte. Ik stimuleerde haar klit met de druk van mijn buik en de borstel van mijn stugge schaamharen terwijl ik haar nam. Ik legde heel mijn ziel in mijn pik en in de ogen waarmee ik toekeek hoe ze van meisje vrouw en weer meisje en dan weer vrouw werd.

We zoenden zonder elkaar lippen aan te raken, louter met onze adem. We waren perfect op elkaar afgestemd. Onze lichamen dachten voor ons, trefzeker in het genot. Onze poriën vloeiden over in elkaar.

"Ik hou van je, ik hou van je", stamelden we tegen elkaar terwijl ze me wanhopig omhelsde en tegen zich aantrok. Nooit waren twee mensen zo verliefd op elkaar geweest als toen het orgasme ons in zijn greep had. Slechts langzaam trok de waanzin zijn warme deken van ons, ons als vreemden achterlatend in de kille cocon van onze éénzaamheid.

Ontnuchterd keek ik op mijn polshorloge. Acht uur. Drie uur lang hadden we gevreeën Zohra was zich reeds aan het aankleden en Gert was zijn das al aan het knopen voor de spiegel. Ik draaide mijn gezicht naar Djamila. "Het was geweldig". "Ssjjt", drukt ze een vinger om mijn lippen. "Verbrod het niet. Zeg vooral niets meer". Ongraag kwam ik uit bed, weemoedig toekijkend hoe Djamila's zware borsten en rijpe dijen in slipje en bh gesjord werden. "Kom schatjes, tijd om te gaan", duwden ze ons zachtjes naar de deur.

Ze gingen met ons mee, maar zonder een woord te zeggen. Dit was ik niet gewoon. Had ik iets misdaan, hadden we iets misdaan? "Zal ik je nog zien?", probeerde ik toen we aan de buitendeur waren aanbeland. "Schatje toch. Maak je niet belachelijk, drukte ze een vlinderzachte zoen op mijn wang. "Er zijn daarbuiten zoveel vrouwen die bemind moeten worden" en bij die woorden zwaaide de deur open.

De straat was druk met rijpe meisjes en jonge vrouwen in de lentezon. Djamila had gelijk. Een knappe mulattin kruiste mijn blikken met haar geur. Ik spleet de mensenstroom met mijn erectie en ging het geluk achterna.

 rudierotisch@hotmail.com


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright