Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

De contributie

Ik word door mijn meesteres uitgenodigd om naar een huis met vrienden van haar te gaan, zodat ik voor haar de contributie in natura betaal............
Beoordeel dit sprookje
(16 stemmen, 16086 lezers)
Meld misbruik
 

Mijn gevraagde contributie

 Afgelopen weekend was ik heerlijk vrij. Mijn partner Karin, had mij verteld, dat zij een verrassing voor mij zou hebben. Voor die verrassing moest ik wel op tijd opstaan. Niets uitslapen, maar vroeg op. Het was een behoorlijk zware week geweest, maar gezien de manier zoals zij het mij zei, was ik best benieuwd wat zij had beraamd.

“Wij gaan een weekend heerlijk weg, naar vrienden”, vertelde zij mij. Op mijn vraag naar welke vrienden wij zouden gaan bleef ze een beetje vaag. “Dat zal je nog wel zien, je kent ze nauwelijks, maar je zult ze nog wel goed leren kennen”, vertelde zij mij.

Om precies om 10.00 uur stond ik klaar. Mijn partner zag er oogverblindend uit. Ze had behoorlijk veel tijd aan zichzelf besteed. Zij droeg een lange rok met een lange split. Onder haar rok droeg zij hoge hakken. Zij had haar haar strak naar achteren gekamd, uitkomend in een mooie staart.  Mijn meesters blinddoekte mij. en bracht mij  naar een voor mij onbekend huis.  Het enige wat ik bemerkte was dat er in het huis zich meer mensen bevonden. Ik hoorde ze wel, maar ik zag ze niet. Nadat het stil was geworden en ik het gevoel had dat de aanwezigen naar onze binnenkomst keken sprak mijn meesteres de aanwezigen toe:

“Welkom iedereen, Kijk ik heb  mijn contributie in natura voor dit weekend meegebracht. Ik zou zeggen, maak er maar volledig gebruik van. Mijn slaafje Jan mag door iedereen volledig gebruikt worden. Hij is van ons allemaal. Hij kan heel wat verdragen en hij kan bovendien iedereen goed verwennen”. Ik hoorde  geluiden van instemming.

In de kamer naast de woonkamer, moest ik mij verder uitkleden en werd ik naakt op een bed vastgebonden, op  zo’n manier dat ik bijna geen kant meer op kon.

Het enige wat ik om had was de blinddoek.

Mijn meesteres gaf mij te kennen dat ik geacht werd doodstil te liggen, ik mijn mond moest houden en ik moest er ook voor zorgen dat ik een stijve pik had. Dat was als een uitnodiging voor de andere gasten, zei ze mij. “Wee je gebeente als je mij teleurstelt, dan zal het je thuis berouwen”.

Heel schuldbewust vroeg ik mijn meesteres of ik wat mocht vragen. “Voor deze keer nog ”, antwoordde ze. “Kunt u  mij helpen op gang te komen, want hoe ik ook denk, ik krijg mijn pik niet overeind”.

“Wat dacht je nou, moet ik dan alles voor je doen? Wat ben je toch een nietsnut. Nou omdat je mijn eigendom bent en ik niet voor gek wil staan bij de nadere gasten zal ik voor een keer een uitzondering maken”.

Mijn meesteres wist natuurlijk precies hoe snel ik mijn pik in stelling kon brengen. Ik hoorde dat zij haar schoenen uitdeed. Toen voelde ik haar voet bij mijn gezicht. “Smeek maar eerst om voorzichtigheid en om genade, dan zien we wel verder”.

Ze hield haar voet bij mijn mond en eigenlijk automatisch kuste ik haar voet. Tsjak……, dat voelde ik gelijk. Een klap met haar rij zweepje vlakbij mijn pik.

”Had ik je gevraagd, met je lippen mijn voeten aan te raken?””Je kent je plaats nog steeds niet”.

Nadat ze zo nog een paar keer haar rijzweep op mijn pik liet neerkomen dacht ik helemaal, dat hij nooit meer overeind zou komen. Uit voorzorg gaf ik geen enkele krimp. Nadat ik zo een tiental slagen had gehad smeekte ik haar toch om genade.

“Wat genade, ik begin pas” zei ze. Maar na nog een vijftal slagen liet ze mij met rust. (hoopte ik). Na een rust periode van een paar minuten voelde ik plotseling haar zweepje heel zacht, eigenlijk plagerig tegen mijn pik tikken. Dat werkte als sneeuw voor de zon. Er begon gelijk weer leven in te komen. Heel voorzichtig kwam hij  overeind. Toen voelde ik haar tenen bij mijn ballen. Ze wist precies hoe dat bij mij werkte.

Binnen de kortste keren stond mijn pik als een paal boven water.”Zo, dat ziet er beter uit”. Als dank en om mij nog te plagen, merkte ik, dat zij vlak boven mij gezicht zat. Ik rook haar heerlijke geiligheid, vlak boven mij. Ik deed mijn lippen eigenlijk automatisch van elkaar en probeerde haar zo te bereiken.

Patsj, gelijk weer een tik bij mijn pik.

 “Foutje van je natuurlijk,  ik zeg wel wanneer er iets gebeurt. Je bent wel erg hardleers Jan”.

Ik sloot mijn mond maar ik rook haar nog wel. Na een tijdje voelde ik haar voet weer bij mijn ballen. Mijn pik bleef ondanks de tik goed overeind staan. “Goed zo slaafje, je begint het te leren en je kent je plaats”.”Nu mag je mij heel voorzichtig likken, van voor naar achter en heel rustig, ik bepaal het tempo, vergeet dat niet, als dank zal ik je ballen en pik voorzichtig masseren met mijn voet. Maar je weet wat er gebeurt als je te gretig wordt……..”.

Toen mijn pik heel hard stond, deed zij er een bandje omheen, zodat hij niet te gauw zou verslappen.

Nadat ik haar volledig voorzichtig en langzaam gelikt had, zei ze mij, dat ik waarschijnlijk ervoor klaar was om de nadere gasten te ontvangen.  “Je weet, doe alles met overgave, maar wordt niet te gretig”. Zei ze mij nog. “Ik houd je in de gaten.

Zij liep de kamer uit naar de andere gasten en ik hoorde haar zeggen dat haar “contributie” er klaar voor was.

jan.soulfire@gmail.com


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright