Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

De onvergetelijke treinreis

Een vrouw ontmoet in een leeg treincoupe een andere, zeer sensuele vrouw. Voordat ze het doorheeft, komt ze naast haar zitten. De erotische spanning tussen hen is om te snijden. De eerst zo normale ontmoeting, blijkt een bijzonder onverwachte wending te krijgen...
Beoordeel dit sprookje
(125 stemmen, 45651 lezers)
Meld misbruik

Ik zat in de trein op weg naar huis. Het was laat geworden. De vergadering liep een uur langer uit. Het was tien uur ’s avonds toen ik in de lege coupé zat. Ik bladerde wat verveeld in mijn boek, toen plotseling na een kwartier onderweg te zijn, de schuifdeuren opengingen.

In de opening stond een ontzettend aantrekkelijke jonge vrouw. Ze had lang blond haar, ze was licht opgemaakt en had bijzonder mooie ranke benen. Ze glimlachte naar me en even voelde ik een rilling door me heengaan. Die rilling verbaasde me. Ik viel helemaal niet op vrouwen. Toch maakte deze vrouw een enorme aantrekkingskracht in me los. Ze liep naar me toe, maar ging daarna schuin tegenover me zitten aan de overkant. Haar benen kruiste ze langzaam over elkaar heen. Haar korte minirokje bedekte net een stuk van haar bovenbenen. Stiekem tuurde ik tussen haar benen, naar haar kruis. Onder het donkere, zwarte minirokje, zag ik in de schaduw een wit stukje kant. Daarna gleden mijn ogen omhoog, langs haar taille naar haar borsten. Het viel me vreemd genoeg nu pas op, hoe laag haar topje was. Ze had grote, ronde borsten.

Mijn god, wat was ze sensueel. Ik fantaseerde ons ineens zoenen. Ik glimlachte kort en besefte toen pas, dat ik haar al die tijd aanstaarde. Ik knipperde. Ze glimlachte terug.  Verlegen draaide ik mijn hoofd om en keek naar buiten. Daar was niets te zien, behalve duister. Ineens hoorde ik haar opstaan. Ik bleef naar buiten kijken. In mijn ooghoek zag ik, dat ze naar me toe kwam lopen. Ik slikte. Wat was ze aan het doen? Ze kwam dichterbij. Was ze me aan het…

In mijn ooghoeken zag ik nu haar slanke, lange benen naast me staan. Mijn hart klopte sneller. Ik slikte nog een keer.

Was ze met me aan het… Ze ging naast me zitten. Náást me! Mijn linkerbeen voelde nu de warmte van haar been.

Was ze met me aan het flirten? 

‘Hoi,’ zei ze, terwijl ze met haar hand door haar blonde haren streek. Ik keek nu voor het eerst bewust in haar ogen. Ze waren zo hemelsblauw. Ik besloot mee te spelen. Wat het spel ook inhield.

‘Dag,’ zei ik terug. Gelukkig trilde mijn stem niet.

‘Mag ik naast je zitten?’ vroeg ze gespeeld verlegen.

Haar glimlach. Haar ogen, haar lichaam. Haar warmte. Ze wond me op. Ik moest het toegeven, ze wond me echt op. Tussen mijn benen voelde ik het kriebelen. Wat voelde dit goed. Wat een heerlijke spanning gierde er door mijn lijf. Mijn been tintelde.

‘Natuurlijk,’ fluisterde ik. En voor ik er erg in had, voor ik besefte wat ik aan het doen was, volgde ik mijn diepste verlangen. Mijn hand ging naar haar gezicht en streelde haar blonde lokken. Haar ogen knipperden. Gaf ze daar een kreun?

‘Ik had je al de trein zien instappen,’zei ze. Ze wreef haar been langs het mijne en legde toen haar hand hoog op mijn bovenbeen. Ze begon te strelen. Haar hand kwam steeds hoger, richting mijn kruis. Mijn nu licht vochtige, kriebelende kruis. Een rilling liep langs mijn ruggengraat.

‘Echt waar?’ stamelde ik.

‘Ik vind je ontzettend mooi,’ zei ze.

Jezus, zei ze dit nou echt? Mijn andere hand streelde nu haar gezicht. Ik legde mijn hand in haar nek.  

‘Ik vind jou nog mooier,’ zei ik en duwde haar gezicht naar het mijne.

Waar was ik mee bezig? Wat was ik aan het doen? Haar lippen, ik voelde haar lippen. Een warme vochtige opening kwam op mijn mond. Haar tong verliet zachtjes haar mond en draaide, speelde met de mijne. Haar hand ging verder omhoog, schoof onder mijn rokje door en kwam terecht op mijn schaamlippen. Ik voelde hoe het vocht tussen mijn schaamlippen druppelde. Mijn lippen trilden van opwinding. Ik kreunde, toen haar vingers in mijn slipje verdwenen. Zij kreunde toen ze mijn geilheid voelde. Haar vingers legde ze plat op mijn schaamlippen. Heel zachtjes masseerde ze de bovenkant van mijn lippen. Langzaam liet ik mijn hand afdwalen, van haar hals naar haar borsten. Ik wreef, masseerde nu haar borsten en liet mijn hand in haar topje wegglijden.

Ze kreunde. Haar tong speelde heftiger met de mijne. Ik voelde haar tepel en duwde haar borst naar buiten. Daarna haar andere. Ze liet me het begaan. Mijn god, wat had ze mooie borsten. Roze harde tepels pronkten nu boven haar topje uit. Met mijn ene hand masseerde ik haar borsten en mijn rechterhand liet ik afdwalen naar haar minirokje. Ik kon niet wachten om haar kutje te voelen, maar plagerig liet ik mijn hand zo langzaam mogelijk wegglijden langs haar taille naar beneden. Ik hoorde haar hijgen. Toen duwde ze mijn schaamlippen opzij, mijn lichaam schokte, toen ze mijn vochtige clitoris aan het masseren was. Mijn ogen sloten. Ze kuste me in mijn nek. Mijn lichaam tintelde van pure extase.

Mijn hand zakte af en gleed onder haar rokje weg. Het plagen liet ik achterwege, mijn geduld was op, ik moest naar haar plekje toe. Ik moest het voelen. Voor het eerst een vagina van een andere vrouw. Mijn hand gleed verder naar binnen en haar kanten slipje raakte mijn vingertoppen aan. Haar benen duwde ze uit elkaar. Mijn vingers gleden onder haar natte slipje. Wat voelde ze zacht, warm en nat. Ik smolt.  Zij hijgde. In mijn nek. Ik kreunde. Ik wilde haar proeven. Hoe proefde een vrouw? Ik moest haar proeven. Met mijn handen duwde ik haar rokje omhoog. Ze schoof naar me toe, alsof ze begreep wat ik wilde. Ik bukte voorover, duwde haar witte doorschijnende slipje naar beneden. Jeetje, wat was ze mooi. En nat. Haar lippen glinsterden. Op de oranje bank druppelde haar vocht. Ik bukte verder. Ik rook haar. Ik wilde haar. Ik kuste haar kale lippen. Haar lange benen kronkelden onder me. Ze hijgde harder. Ze kreunde. Ze duwde haar benen nog verder uit elkaar. Haar hoofd hing naar achteren over de bruine leuning. Met een hand streelde ik haar borsten en met mijn andere duwde ik haar lippen uit elkaar. Mijn tong gleed langs haar glimmende opgezwollen clitoris. Ik rilde van genot. Zij ook. Haar lichaam schokte, haar stem kreunde harder.

‘Hmm…’ Ze smaakte heerlijk. Meer, ik wilde meer. Mijn tong cirkelde om haar clitoris heen. Mijn lippen liet ik langs haar clitoris heen gaan, daarna weer mijn tong, daarna zoog ik aan haar knobbeltje. Haar handen streelden in mijn nek. Ik bleef zuigen en likken. Daarna stak ik twee vingers in haar. Ze was zo nat. Zonder enige moeite, zat ik in haar. Haar buik schokte.

‘Hmm,’ kreunde ze.

‘Ja…’ Mijn vingers gleden in en uit haar. Ze glommen van haar geilheid. Ik likte en zoog. God, wat vond ik haar lekker.

‘Hmm,’ ze kreunde harder.  Plotseling schokte haar hele lichaam op en neer.

Jezus wat was dit geil. Ze kwam omhoog. Ik kuste haar lippen en voelde hoe nog meer vocht over mijn vingers druppelden. Daarna voelde ik haar schede samenkrimpen. Met glazige ogen keek ze me met een glimlach aan. Plotseling leek ze zelfs een beetje verlegen. Ik kuste haar nog eens op haar heuveltje en trok haar slipje omhoog.

Ik was nu gruwelijk nat en geil. Maar durfde niets meer van haar te verwachten. Dit was al super. Voordat ik haar rokje weer op zijn plek had weten te trekken, kwam ze met haar gezicht naar het mijne. Haar vingers glipten snel weer onder mijn rokje en verdwenen in mijn slipje. Ik wilde haar voelen. ‘Ja,’ kreunde ik uit. Ik hijgde.

Ineens dook ze naar beneden. Ik was verlegen, hield mijn benen nog bij elkaar, maar zij drukte ze uit elkaar. Ze liet zich van de bank afglijden en knielde voor mijn kruis. Tussen mijn benen en rokje zag ik nu haar blonde haren, haar gezicht. Met haar vingers duwde ze mijn geheel natgeworden slipje opzij. Ik voelde haar lippen op mijn onderste lippen drukken. Ik kreunde van genot. Ik tintelde van onder. Mijn hartslag steeg nog harder. Daarna duwde ze mijn benen nog verder uit elkaar en voor ik het wist, voelde ik haar mond op mijn clitoris. Ze draaide met haar gesloten lippen, opende ze toen en zoog op mijn genotsheuvel. Wat voelde dit lekker! Ik hijgde, ik kreunde. Ze zoog harder, liet toen weer los, en likte me. Jezus, wat voelde dit goed. Ze bleef me zachtjes likken en zoog toen weer. Ze voelde zo zacht. Ik werd nog natter. Daarna verdween ze met haar tong in me. En verliet mijn opening weer en kwam haar weer binnen.

‘Hmm,’ kreunde ik uit. Ik hoorde haar ook kreunen. Haar tong verliet mijn schede en maakte plaats voor haar vingers. Haar lange vingers gleden in me, terwijl ze met haar tong mijn clit bleef strelen en zuigen. Het voelde zo goed. Wat voelde dit goed! Het was zo gruwelijk lekker, dat ik nog harder kreunde. Het was alsof ze elk plekje van mijn lichaam door en door kende. Ik hijgde harder, ik voelde me nog natter worden. De spanning en geilheid in mijn lichaam namen nog meer toe.  Zij kreunde mee.

‘Oh,’ riep ik uit. Voor ik het wist, ontlaadde mijn hele lichaam zich. Zij kuste me van onderen. Mijn benen schokten. Mijn buik schokte, mijn rug rilde.

‘Oh!’ Ik voelde mijn schaamlippen lichtjes samenknijpen. Ze likte me nog een keertje.

‘Oh! Hmm!’ Ja! Wat voelde dit fantastisch! Ik keek naar haar. Tussen mijn benen glinsterde het van mijn geil. Ook de bank glom. Jezus, was ik ooit eerder zo nat geweest? Ze kwam overeind en veegde haar mond af. Ik fatsoeneerde mijn rokje en slipje. Met haar diepblauwe ogen keek ze me glimlachend aan. We grinnikten stoutmoedig naar elkaar. Ik wist niet hoelang we met elkaar vreeën. Maar voordat ze goed en wel stond, stopte plotseling ook de trein.

‘Ik moet hieruit!’ zei ze ineens verbaasd.

Ze draaide zich om en knipoogde. Daarna versnelde ze haar pas en verliet de trein.

Ik glimlachte voldaan, wilde nog wat zeggen, maar ze bleek al verdwenen. Misschien dat ik volgende week weer wat later van werk naar huis zou gaan...


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright