Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

De keer dat ze de verwarming kwamen opmeten

Helemaal vergeten was ik, dat ze zouden komen om de verwarming op te meten. Haastig stopte ik met douchen en liet ze binnen. Totdat we in mijn slaapkamer stonden. Wat er toen gebeurde, doet me nu nog tintelen van opwinding.
Beoordeel dit sprookje
(160 stemmen, 99178 lezers)
Meld misbruik

Vandaag had ik vrij genomen en voor mijn doen was ik redelijk vroeg opgestaan. Een half uur geleden had ik me gemasturbeerd. Nu stond ik te douchen en mezelf te scheren. Het scheermesje streek langs mijn schaamlippen. Ik was bijna klaar, toen plotseling de deurbel ging. Snel droogde ik me af en deed mijn grote herenbloes aan, die nog over de verwarming hing. Het was nog geen 9:00 uur. Wie kon dat nou zijn? Ik verwachtte een Jehova getuige, die kwamen vaker langs de laatste maanden. Geen probleem, die kon ik wel even snel wegwimpelen. Met mijn natte haren, mijn bloes half dichtgeknoopt en nog natte gezicht, deed ik de deur open. Er stonden twee mannen in een blauw overal voor de deur. Shit ja, het drong ineens tot me door. De brief van de woningbouwvereniging.

‘Goedemorgen mevrouw,’ zei de oudste van de twee. Hij droeg een naamkaartje op zijn borst. Ik las Leo. De andere jongen, wat zou hij zijn, een jaar of 18? Alex stond er op zijn kaartje. Ik zag zijn ogen glijden van mijn te grote bloes naar mijn naakte benen.

‘We komen bij u de meters van de verwarming controleren. Stadsverwarming heeft u, als het goed is?’ vroeg Leo.

‘Oh ja, sorry, helemaal vergeten,’ antwoordde ik.

‘Geen probleem mevrouw. U komt net onder de douche vandaan zie ik,’ zei hij met een glimlach. Ik knikte verlegen en deed de deur voor ze open. Op dat moment besefte ik me, dat ik in de haast nog geen slipje had aangetrokken. Ik knoopte snel nog een knoopje onderaan mijn bloes dicht. Het waren aantrekkelijke mannen. Leo had een hele mannelijke, sterke bouw. Licht grijs haar en staalblauwe ogen. Alex was een stuk jonger dan Leo en ik, maar het was een mooie jongen. Donkerblond, lichtgroene ogen en hij had een hele mooie glimlach. Beetje verlegen, maar toch verleidelijk.

‘Kunnen jullie je redden?’ vroeg ik. Ik kon dan even een slipje aantrekken in de badkamer. 

‘Ja hoor mevrouw, douchet u gerust verder,’ Leo liep voor me uit, draaide zich om en gaf me een knipoog. Dat knipoogje kwam erg dubbelzinnig over. Hoe zou hij vrijen? Teder of ruw? Mijn gedachte verbaasde me, maar tegelijkertijd tintelde er iets in me. Ze kenden deze flats blijkbaar goed, want doelgericht liepen ze de gang door op weg naar mijn slaapkamer. Ik liep toch nog eventjes achter hun aan, daarna zou ik het slipje aantrekken en misschien wat koffie voor ze zetten. Ik zou het ze zo voorstellen.

‘Ja mevrouw…’ begon Leo.

‘Marouschka,’ verbeterde ik hem.

‘Leo is nu even met me mee, omdat hij nieuw is bij ons, Marouschka.’ Bij het zeggen van mijn naam glimlachte hij naar me.

Oei, wat was hij aantrekkelijk. Alex liep recht op de verwarming af en begon te schrijven wat het metertje aangaf. Ik stond achter hem, naast mijn bed en zag hem wat getallen noteren. Leo stond naast me. Hij had grote handen. Ineens schoot me iets te binnen, naast het niet dragen van mijn slip. Er lag nog iets op mijn bed, tussen de niet opgemaakte lakens. Shit! Helemaal niet meer aan gedacht. Als ze het maar niet zien. Alex was in ieder geval nog met zijn aantekeningen bezig, maar Leo keek de kamer door.

Plotseling liep hij naar mijn bed. Zag hij het? Zag hij mijn verwendingetje waarmee ik me vanochtend had… En zo ja, dan, waarom zou hij het pakken? Mijn blik volgde Leo’s passen, hij liep er recht op af, pakte tussen mijn lakens, mijn grijsblauwe durex apparaatje.

‘Wat is dit?’ vroeg hij plagend.

Waar was hij mee bezig? Ik wist niet of ik me moest generen, of gewoon boos moest worden. Ik was even met stomheid geslagen en keek hoe hij mijn speeltje omhoog hief, terwijl hij het bestudeerde. Achter me, hoorde ik Alex zich omdraaien. Hij zag het en grinnikte.

'Ja hoor es,’ stamelde ik uit.

Leo keek naar mijn speeltje, dat nog glinsterde van mijn vocht. Toen tintelde ik ineens van onderen en wond dit alles me bijzonder op. Twee onbekende, maar buitengewoon aantrekkelijke mannen in mijn slaapkamer, waarvan er eentje mijn vibrator vasthield. Het kriebelde nog harder, toen Leo zomaar uit het niets zijn vinger langs het natte plekje van mijn durex verwenner liet glijden en daarna zijn vinger aflikte. Jezus wat geil!

Ik liet spontaan een lichte kreun los, maar dempte meteen mijn stem. Wat was hier aan de hand?  Alex liep op me af, benaderde me van achteren. Voor ik wist wat hij deed, voelde ik zijn handen over mijn borsten glijden. Hij masseerde mijn borsten heel teder. Hij was teder, paste dat wel bij zijn leeftijd? Mijn jeuk, veranderde in vochtigheid en jeukte daarna nog meer. Wat had ik zin in ze. Die handen, zijn jonge handen drukkend, strelend, masserend op mijn borsten. Zijn handen glipten in mijn bloes, masseerden toen mijn tepels en daarna streelde hij mijn buik. Leo kwam naar me toe met in zijn hand nog mijn speeltje. Hij knielde voor me, terwijl ik stond te trillen op mijn benen. Met zijn handen gleed hij langs mijn knieën naar boven en zag mijn kale kutje. Hij kreunde even, ging met zijn gezicht naar mijn schaamlippen en hemel hij begon me te likken. Heel teder, heel zachtjes. Hij kreunde, toen hij me proefde. Zijn lippen en tong gleden langs en op mijn clitoris.

‘Hmm,’ fluisterde ik. Ik hijgde. Mijn benen trilden nog heftiger. Het verlangen werd heftiger. Hoe zou hij in me voelen? Ik wilde hem voelen in mij. Zijn lichaam, zijn penis. Ik wilde meer. Meer. Achter me hoorde ik nu Alex hijgen. Hij drukte zijn lichaam tegen mijn rug en ik voelde zijn erectie priemen tegen mijn billen. Hij wreef zijn erectie over mijn billen. Zijn handen gleden nu verder langs mijn buik naar beneden en reikten Leo’s gezicht. Ik hijgde het uit. Leo stopte met likken. Ik was gruwelijk nat. Alex hand lag nu op mijn schaamlippen en hij nam Leo’s taak over. Hij masseerde mijn clitoris. Leo deed mijn speeltje aan en duwde voorzichtig mijn benen uit elkaar. Mijn lichaam tintelde, mijn rug rilde. Ik vergat alles. Ik smolt met deze mannen samen en voelde alleen nog maar het genot van mijn lijf. Mijn benen stonden iets verder uit elkaar, toen nam mij mijn linkerbeen en legde deze over zijn rug. Hij keek recht mijn natte opening in en duwde langzaam het grijze staafje naar binnen. Ik kreunde, ik beefde bij het voelen van die intrede.

‘Oh ja,’ kreunde ik uit. Alex knoopte zijn broek los en nu voelde ik zijn warme, harde penis drukken tussen mijn billen. Hij wreef ermee en bleef tegelijkertijd mijn borsten en clitoris strelen. Hij had precies het juiste plekje te pakken. Het staafje ging bij me naar binnen en verliet mijn schede weer. Wat voelde dit heerlijk. Leo legde het speeltje opzij en knoopte zijn overal los. Eronder verscheen een heerlijk breed lichaam. Ik wilde hem voelen, ik wilde hem aanraken, pakken en in me hebben. Onder zijn broek kwam zijn boxer tevoorschijn, die een enorme erectie liet zien. Ik hijgde. Achter me kreunde Alex. Ik pakte Alex’ harde penis van achteren vast en begon hem te strelen en zachtjes te trekken. Leo ging voor me staan en sloeg zijn armen om mijn rug. Zijn gezicht was dichtbij me, ik hoorde zijn snelle, diepe ademhaling en we keken elkaar voor het eerst echt aan. Die diepblauwe ogen. Ik kuste hem. Mijn tong speelde met de zijne. Dit voelde fantastisch. Zijn natte mond gulzig op de mijne. Alex bleef mijn clitoris strelen en masseren. Nu voelde ik er nog een hand bijkomen. Het was Leo's hand. Hij pakte zijn penis en duwde hem in mijn zeiknatte, warme schede. Langzaam schoof hij dieper in me. Zijn ogen werden wazig van opwinding, maar we bleven elkaar aankijken, toen hij nog dieper in me verdween. We kreunden. Hij was geheel in me verdwenen en verliet toen langzaam mijn holletje om weer in hetzelfde ritme in me te verdwijnen. Zijn ritme maakte me helemaal wild.    Hij kwam in me, verliet me, en boorde weer in me. Jezus wat was ik geil! Alex’ penis hield ik nog steviger vast. Dat Leo en ik met elkaar vrijden, wond hem blijkbaar nog meer op, want hij hijgde harder in mijn oor.

‘Ik wil je ook,’ fluisterde hij in mijn oor. Ik wilde hem ook. Ik wilde meer, dit was nog niet genoeg. Ik genoot, ik spatte zowat uit elkaar, maar smolt ook met ze ineen. Leo’s lid in me voelde zo goed. 

‘Dan neem je me toch,’ antwoordde ik fluisterend terug. Alex nam het vocht van mijn kutje en gleed ermee in mijn achterste holletje. Mijn god! Ik deed mijn best om niet in Leo’s tong te bijten, wat was dat gruwelijk lekker. Alex genoot, nam nog meer vocht van mij, en toen voelde ik iets groots tegen mijn anus drukken. Misschien lukte het niet, dacht ik. Misschien was hij te groot voor me. Maar door zijn voorvocht en mijn geilheid gleed hij langzaam bij me naar binnen. Leo hield even op met stoten, maar bleef in me. Hij hijgde, kreunde nog harder. Alex gleed nog dieper. Ze zaten nu allebei in me. Wat voelde dit hemels. Ik kreunde het uit tussen deze twee mannen. Ze hielden me allebei vast, Alex streelde mijn clitoris en gleed langzaam in mijn kontje naar binnen en buiten.

‘Hmm,’ hijgde hij.

‘Ja...  zo,’ hijgde ik. Daarna gleed hij sneller in me. Leo begon weer met stoten. Hij sloot zijn ogen en hield me nog steviger vast. Ik probeerde me te realiseren wat er nu eigenlijk aan het gebeuren was. Allebei zaten ze in me! Dit was super, ik hield het niet meer uit. Ik perste mijn lippen op elkaar. Mijn benen schokten, mijn buik beefde. Als antwoord op mijn lichaam, stootte Leo nu nog dieper in me. Wat voelde dat lekker. Mijn rug rilde. Hij opende weer zijn ogen vol verrukking.

‘Ja,’ hijgde hij, ‘ohja.’

Achter me hijgde Alex nog feller, terwijl hij in me stootte. Mijn lippen kon ik niet meer op elkaar houden, wat voelde dit heftig en intens. 

‘Ja!,’ schreeuwde ik uit, ‘hmm ja!’

Mijn hele lichaam tintelde, mijn binnenste schaamlippen en kringspier spanden samen. Op hetzelfde moment werd ik nog zeiknatter en ik besefte dat het ook Leo’s ontlading was. Hij floepte uit me en keek me aan. Een beetje verdwaasd gaf hij me een kus. Langs mijn benen liep ons geil naar beneden. Ik rilde nog na, toen Alex zijn stijve uit me haalde en klaarkwam tegen mijn billen. Warme slierten vocht spoten tegen mijn kont. Hij kreunde en kuste me in mijn nek. Ik pakte hem van achteren vast en daarna streelde ik Leo. Even bleven we zo staan.

‘Euhm, zal ik de rest maar opmeten,’ onderbrak Alex de stilte. We moesten grinniken.

‘Koffie?’ zei ik daarna.  

Alex raapte zijn kleren weer bij elkaar en ging verder met meten. Ik ging naar de badkamer en depte het geil van mijn lichaam af. Leo stond zich weer aan te kleden. Mijn koffieverzoek wezen ze af en verlieten vijf minuten later mijn appartement.   

 


Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright