Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje  Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Het geheim van schoonvader en schoondochter

Opa en oma komen op bezoek bij hun getrouwde zoon. Ze gaan wel vaker een dagje naar hen toe. Natuurlijk ook voor de twee kleinkinderen. Het jonge gezin woont in het centrum van een kleine stad. Voor opa valt er altijd wel iets te klussen en oma speelt graag met de kinderen aan tafel. Ze begroeten hen aan de geopende deur. ‘Dag, opa Gijs, dag oma Ria.’ Altijd vrolijk die kinderen. Gijs sleept de tassen mee naar binnen en laat zich door Suzan, altijd hartelijk, omhelzen en geeft zijn zoon Jack een hand.
Beoordeel dit sprookje
(14 stemmen, 16906 lezers)
Meld misbruik
Opa en oma komen op bezoek bij hun getrouwde zoon. Ze gaan wel vaker een dagje naar hen toe. Natuurlijk ook voor de twee kleinkinderen. Het jonge gezin woont in het centrum van een kleine stad. Voor opa valt er altijd wel iets te klussen en oma speelt graag met de kinderen aan tafel. Ze begroeten hen aan de geopende deur.
‘Dag, opa Gijs, dag oma Ria.’ Altijd vrolijk die kinderen. Gijs sleept de tassen mee naar binnen en laat zich door Suzan, altijd hartelijk, omhelzen en geeft zijn zoon Jack een hand. In de grote woonkamer staat de tafel gedekt met koppen, een koffiekan en natuurlijk een prachtige taart. Ze gaan met zijn allen aanzitten en kwebbelen honderduit. Gijs hoort van het plan om straks met de hele club naar de speeltuin te gaan. Ze kijken naar Gijs en weten dat hij liever thuis blijft. Hij leest graag en hij heeft een mooi boek meegenomen, zegt hij.

Tegen de middag zijn ze vertrokken en Gijs installeert zich in een gemakkelijke fauteuil. Suzan heeft een fles wijn en een glas voor hem klaargezet. Het is een schat. Jack heeft het wel getroffen met haar. Goedlachs en zo’n opgewekt karakter. En mooi ook. Lange blonde, enigszins krullende haren, prachtige borsten die altijd parmantig haar decolleté opvrolijken, lange benen en een lekkere kont ook. Alles aan haar lichaam wekt levenslust. Gijs nestelt zich in zijn stoel.
Het zou toch zalig zijn als hij en Suzan zich eens lekker tegen elkaar konden aanvleien. Vanmorgen in de gang voelde hij hoe haar borsten zich zachtjes tegen hem aandrukten. En dan die hartelijke lach van haar erbij. Hij stelt zich voor dat Suzan alle remmingen loslaat en aan hem zou vragen of hij niet graag haar borsten uit haar jurk zou willen lichten. Hij voelt het zachte, het blanke in zijn handen. ‘Kus ze maar,’ zou ze zeggen. ‘Dat wil je toch?’ Ja, Gijs zou niet anders willen. Bij de gedachte alleen al voelt hij zijn pik een beetje zwellen. Dan zou hij haar met de rug naar hem toedraaien en haar billen tegen zich aanvoelen, tegen zijn hard geworden lid. Ze zou wat heen en weer schuiven, terwijl hij haar borsten met zijn handen masseerde. Ze zou zich half omwenden en ‘lekker’ zeggen. Misschien zou ze wel meer willen. Alle kleren uit, hij ook, ze zou hem direct bij zijn stevige pik vastpakken en flink rukken. Hij zou zijn hand tussen haar benen brengen, die warmte daar, dat zachte vlees van de schaamlippen, misschien zou ze wel door haar knieën zakken... Ze zouden onverwacht eens lekker met elkaar geilen en zich aan elkaar te buiten gaan.

Gijs schenkt zichzelf een glas wijn in. Oei, wat zouden de anderen van hun vrijpartij vinden. Haar moeder? ‘Gatver, Suzan, die vieze ouwe kerel, bah.’ Haar vader zou me, als hij het wist, nooit meer in zijn huis binnenlaten. Suzan zelf zou zich doodschamen, want wie doet het nou met een schoonvader? En Jack? Dat weet Gijs niet zo goed. Hij zou hem wel een lolletje gunnen. Gijs moet inwendig lachen om de hele voorstelling, waarvan niemand weet heeft. Hij slaat zijn boek open en gaat rustig zitten lezen.

Na een paar uur komt het hele stel terug. Ze zijn uitgelaten en de kinderen door dolle heen. Wat een kabaal ineens.
‘Kijk hem daar zitten,’ zegt Jack. ‘Toe Suzan, ga eens even lekker bij pappie op schoot zitten.’ Suzan ook niet te flauw en speelt het spelletje mee. De kinderen joelen om hen heen en schreeuwen dat er gekust moet worden. Ook dat doen ze. Gijs voelt haar volle billen tegen zich aan drukken. Spontaan duwt hij heel snel zijn pik tegen haar aan. In de omhelzing houden ze elkaars hand vast en Suzan brengt die tegen haar borst. ‘Gotver, echt lekker,’ fluistert hij zacht. Als Suzan opstaat duwt ze met haar jonge, buigzame vingers op de uitstulping in de broek van Gijs. Ze moet natuurlijk weer lachen en kijkt Gijs aan. Zijn blik verraadt haar dat hij het wel heel erg prettig vond.

Gijs voelt zich wat zweterig, mompelt hij.
‘Van de wijn zeker,’ zegt Ria.
‘Je weet het niet, hè,’ zegt Suzan plagerig. ‘Wil je even in bad, Gijs?’
‘Ja, met jou,’ grapt hij.
‘Ik ook wel met jou, hoor,’ lacht ze terug. ‘Ik zal hem boven even laten vollopen.’ Was dat een hint?, denkt Gijs. Zou ze verwachten dat ik met haar meega? Jack vraagt aan Suzan of ze straks vast aan het eten wil beginnen. Dan gaat hij nog even met de kinderen en Ria naar het café aan de overkant. Het is Suzan allemaal goed.

Als het stel de deur uit is, loopt Suzan de trap op.
‘Kom maar mee, Gijs, ik zal je even zeggen waar de spullen liggen.’ Gijs loopt achter haar aan de trap op. Ze legt uit hoe de hete en koude waterkraan werkt en staat daarbij over de badkuip gebogen. Gijs legt zijn hand over haar middel. Suzan komt overeind en geeft Gijs een kus. De kus houdt langer aan dan beiden hadden verwacht. Niet alleen langer ook heftiger. Gijs streelt Suzan door d’r haren en over de rug. Als in een spiegelbeeld voelt hij haar handen over zijn rug. Hoe moet dat nu verder, denken beiden. ‘Soms denk je,’ zegt Gijs voorzichtig, ‘kon je maar laten gaan wat in je hart opkomt.’
‘Ja,’ fluistert Suzan, ‘zo gek ineens.’
‘Suzan, ik kan het niet helpen, maar mijn lichaam reageert op jou.’ Ze pakt Gijs in zijn kruis en voelt de verharding door zijn linnen broek heen. Gijs haalt beide borsten van Suzan onder het hemdje vandaan. Als sappig fruit liggen ze daar. Met een pittig kroosje in het midden. Voorzichtig begint Gijs de tepel te kussen. Met zijn tong draait hij rondjes over de tepelhof.
‘Lekker,’ zegt Suzan, ‘ga even door.’ Gijs houdt zich in om zich niet aan beide tepels te buiten te gaan. Suzan ondergaat het met een gelukzalig gezicht. Het vertedert Gijs, hij wil haar tussen de benen strelen en voelt daar de hand van Suzan. Ze heeft haar slip opzij geschoven en tussen haar vingers door voelt Gijs hoe vochtig ze al is. Hij mag het van haar overnemen, ze kreunt van genot. Met haar vrije hand pakt ze over de linnen broek de stijve lul van Gijs beet, ze knijpt er flink in en probeert een beetje te schuiven. Gijs maakt nu schielijk zijn broekriem los en ritst zijn gulp open. De broek ploft op de grond. De hand van Suzan graait onmiddellijk langs de slip en trekt er de harde pik uit.
‘Lekker,’ zegt ze. Haar stevige greep en getrek winden Gijs op en dan doet hij het brutale voorstel alle kleren uit te trekken.

In die korte pauze moedigen ze elkaar met woorden aan. Dat het moet kunnen. Als je er nu toch beiden van geniet, is het alleen maar goed, even je te buiten gaan, alles loslaten, dat is zo ontspannend. Met Gijs aan de hand loopt Suzan voorop naar de slaapkamer. Ze drukt hem zachtjes achterover op het bed. Zijn benen hangen over de rand omlaag. Zijn keiharde en dik gezwollen pik ligt languit over zijn buik. Suzan gaat schrijlings met haar rug naar het gezicht van Gijs boven het kruis van Gijs hangen. Met haar hand tussen d’r benen door trekt ze die lekkere joekel recht omhoog en laat hem zachtjes in haar kut glijden. Ze kreunt van genot. Met haar beide handen op de bovenbenen wipt ze op neer en schuift de harde lul naar binnen en buiten. Gijs ziet van opzij hoe door de bewegingen haar borsten trillen. Hij houdt haar billen stevig vast en masseert ze. Af en toe krabt hij over dat lekkere geilmakende vlees.
‘Ga door,’ zegt ze. ‘Doorgaan, het komt ... lekker...’ Ze draait haar hoofd naar achter en kijkt Gijs aan. Dan wipt ze heftig op en neer en komt ze schuddend met hoofd en haren als een wilde klaar. Haar billen rusten in de liezen van Gijs. Hij voelt hoe haar bilspieren ritmisch krampen en dan wordt het rustiger.
‘Lekker, het was zo lekker,’ zucht ze.

Ze richt zich op en kust Gijs op de mond terwijl ze hem over de borst strijkt. Als ze de tepels aanraakt, voelt ze Gijs schokken. Weer kijkt ze hem in de ogen. Zonder schaamte. Het genot druipt van haar af. Ze zal Gijs eens lekker verwennen en knielt voor hem, trekt zijn lul naar zich toe en gaat onstuimig zuigen met een hand wrijvend over de binnendij, de andere hand stevig op en neer schuivend. Ze probeert zoveel mogelijk lul in haar mond te duwen terwijl haar hoofd hevige bewegingen maakt. Nog even, ze proeft het eerste zaad, zuigt en schuift nog harder.
‘Het komt,’ schreeuwt Gijs, ‘doorgaan...’ Het orgasme spreidt zich denderend over dijen en onderlijf uit. Een hevig schokken en Gijs loopt leeg in de mond van zijn lieve schoondochter.
‘Zalig,’ fluistert hij.

‘Oei, we moeten ons aankleden,’ zegt Suzan. Voor Gijs is het geen probleem, die gaat gewoon in bad. Maar Suzan moet zich zo snel mogelijk opknappen.
‘Een ander soort stress,’ lacht ze. In de badkamer spoelt ze haar mond en drinkt uit de kraan. D’r haren opbinden en gauw schoon ondergoed aan. Zo geen haan die ernaar kraait. En nu snel de keuken in. Als ze de trap afloopt, voelt ze een soort bevrijding, van wat weet ze nog niet precies. Loslaten van belemmeringen, lijkt het wel. Ontstressen, lacht ze in zichzelf. Niemand hoeft het te weten, alleen Jack misschien dan. Voor de rest blijft het tussen Gijs en mij. Het is goed zo.

Erotisch Sprookje  Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright