Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

Zusters van wraak

Wij zijn de zusters van wraak. Onze taak? Mannen verlijden. We worden ingehuurd door vrouwen die hun mannen er van verdenken vreemd te gaan. Het betaald goed en ons bedrijf is opgericht, nadat we beiden wisten waar sommige mannen toe in staat zijn. Ze zeggen het ene, maar bedoelen het andere. Onze taak is om die rotzakken te pakken, te betrappen en vooral te ontmaskeren! Alle details van onze avonturen zullen we jullie gaan vertellen, want wij hebben geen zwijgplicht! De klant is geen koning, vooral het niet eens waard... en toch hebben wij veel plezier in onze baan. Goed, ik zal jullie vertellen wat er gebeurde op een van onze werk avonden.
Beoordeel dit sprookje
(19 stemmen, 20246 lezers)
Meld misbruik

"Zusters van wraak."


Wij zijn de zusters van wraak. Onze taak? Mannen verlijden. We worden ingehuurd door vrouwen die hun mannen er van verdenken vreemd te gaan. Het betaald goed en ons bedrijf is opgericht, nadat we beiden wisten waar sommige mannen toe in staat zijn. Ze zeggen het ene, maar bedoelen het andere. Onze taak is om die rotzakken te pakken, te betrappen en vooral te ontmaskeren! Alle details van onze avonturen zullen we jullie gaan vertellen, want wij hebben geen zwijgplicht! De klant is geen koning, vooral het niet eens waard... en toch hebben wij veel plezier in onze baan. Goed, ik zal jullie vertellen wat er gebeurde op een van onze werk avonden.


Mijn naam is Fox, tenminste dat is mijn bijnaam. Zo wordt ik gehuurd door vrouwen. Niet iedereen kan dit werk doen, je moet een vrouw met charmes zijn. Uitstraling hebben die zegt "ik ben iemand uit jouw wildste dromen." Uiteraard wordt je uitgekozen door de vriendin, aangezien zij weet op welke vrouwen haar eigen man of vriend valt. We krijgen informatie van de vrouw en worden op pad gestuurd. Meestal krijgen we een foto of wordt er een afspraak met hem geregeld onder de cover van "zakelijke afspraak" Ik kan het niet ontkennen dat ik mijn werk niet leuk vind, soms heb ik medelijden met de arme stakkers. Huisvaders, vriendjes en soms worden we ook ingehuurd om een vrouw te versieren, tenminste daar een poging toe te doen. Als je denkt dat we hoeren zijn. Nee, dat absoluut niet. We hebben nooit seks met onze klanten. Meestal komt de vrouw opdagen om hem op heterdaad te betrappen, maar genoeg over wat we doen. Ik ben dus Fox, 24 jaar en ben student. Ik heb lang lichtbruin haar en groene ogen. En dit werk ben ik samen gaan doen met een goede vriendin van me, die zich ook zal voorstellen. Alleen voordat zij mag schrijven wil ik nog een ding kwijt. De naam van de man is veranderd, om publiekelijke vernedering hem te besparen.


Hey, mijn naam is Sam. Charmes en uitstraling, die heb ik zeker! Elke man zal voor mij vallen, want ik ben gewoon onweerstaanbaar en 'hard to get'. Nog nooit heeft een man mij kunnen afwijzen, succes is verzekerd! Hoer... slet... teef wat jullie mij ook noemen, het is niet waar. Ik ben de redding, waar vele vrouwen op wachten. Ik weet hoe achterbaks mannen kunnen zijn. Eigen ervaring heeft mij gezegd, dat dit een goede oplossing is. Samen met mijn goede vriendin luizen we mannen er in. Waarom? Omdat ze het verdienen! En ik vind het gewoon leuk. Zoals ik dus al zei, ik heet Sam en ik ben 24 jaar en ook een student. Ik ben lang, getint, met natuurlijk rood haar en fel groene ogen. Problemen met je man? Kom naar ons... wij weten wat we moeten doen!


Eind juli ontvingen we een brief van een jonge vrouw. Deze ging als volgt. "Beste Sam en Fox, binnenkort ga ik met de liefde van mijn leven trouwen. Nu wil ik voordat we gaan trouwen, weten of hij vreemd gaat. Ik heb wel al een aantal keren vreemde telefoon nummers gevonden. Die hij beschreef als 'zakelijk'. In het begin geloofde ik hem, maar na een tijd had ik toch mijn wantrouwen. Wat moet ik doen? met vriendelijke groet, Marcia." Helaas had ik niet erg veel tijd om te reageren en legde een briefje voor Sam neer, dat zij maar eens de vrouw moest gaan bellen.


Ik belde de vrouw om een afspraak te maken. 3 Dagen later zat ze bij ons in de wachtkamer. "Fox heb jij tijd? Of moet ik het in me eentje doen?" vroeg ik in de deur opening van Fox's kantoor.


Ik antwoordde dat ik eraan kwam en liep nadat, ik mijn administratie had geregeld het kantoor van Sam binnen. Een jonge vrouw met krullend blond haar zat al bij haar in haar kantoor. "Waar kunnen we u mee van dienst zijn?" vroeg ik haar en ze legde ons het verhaal uit. "Wat denkt u? Welke methode werkt bij uw vriend?" vroeg ik aan de vrouw, maar ze wist niet te antwoorden.


ik haalde een grote map te voorschijn. "Waar verdenkt u uw man eigenlijk van. Dat hij het met meerdere vrouwen doet of maar met een?" De vrouw keek mij geschrokken aan. "Meerdere?" vroeg ze ontzet. Ik glimlachte. "Ik probeer alleen er achter wat de beste methode voor uw man is," zei ik vriendelijk.


"nee, ik ben bang dat hij zomaar vrouwen uit bars oppikt. Hij was vroeger namelijk een echte rokken jager, maar hij zegt veranderd te zijn..." er viel een stilte in het kantoor.


Ik grijnsde. "Rokkenjagers veranderen nooit," zei ik met een twinkel in mijn ogen.


"Ik vind dat Sam gelijk heeft, in de meeste gevallen, gaan ze terug naar hun oude gewoonte." antwoordde ik en bekeek het boek. "Wat denk je ervan om hem te ontmoeten in een kroeg, Sam? Of in een restaurant?"


Ik beet op me onderlip en dacht na. "Wat zijn uw mans hobby's De grootste" Vroeg ik. De vrouw keek me raar aan maar zei toch. "Hij voetbalt en doet aan squashen." "Perfect," riep ik bijna, ik grijnsde. "Een kroeg Fox," zei ik


"Ja, dan hebben mannen altijd die druk van hun soort genoten. Perfecte plek dus..." antwoordde ik en keek naar de vrouw voor me. "Hoe ver mogen we eigenlijk gaan? We zullen geen seks met hem hebben, maar moeten we hem straffen als hij met ons mee gaat?" vroeg ik haar. Ze knikte zwijgzaam.


Ik leunde achterover in mijn stoel. "Dan hebben we daar ook nog verschillen in. Wilt u hem zelf betrappen en straffen of moeten wij het doen?" Vroeg ik.


De vrouw keek van Sam weer naar mij. "ik wil dat jullie hem straffen, zelf ben ik daar niet in staat toe. Als ik hem zie, vergeef ik hem gelijk." antwoordde de klant. "Goed, wilt u hem wel betrappen dan?" vroeg ik aan haar. "ja," zei ze kortaf en ik knikte naar Sam.


Mijn grijns werd groter. "Wat voor straf zou u toepasselijk vinden?" vroeg ik. "Wat voor straffen hebben jullie?" De vrouw keek vragend. "We kunnen lichamelijke straffen uitvoeren, maar we kunnen heb ook kwetsen."


"Van mij part allebei..." antwoordde de vrouw beslist "als hij echt vreemd gaat, verneder hem maar, tot het diepst van zijn ziel!"


Mijn grijns werd alleen maar breder. "Komt voor elkaar." Ik keek naar Fox of dat alles was.


Ik knikte naar Sam "Goed mevrouw, wel moeten wij u vragen van te voren te betalen. Wij geven ook geen geld terug als u terug krabbelt. Wel wordt de prijs hoger, omdat u allebei wilt. Ook geven wij geen geld terug, mocht u het ineens niet meer willen. Wel hebben wij een annulerings protocol, dit moet uiterlijk 1 dag voordat we het uit gaan voeren worden gemeld. Meerdere afspraken kunnen worden gemaakt met de persoon, dit zit al bij de prijs in begrepen, maar in uw geval denk ik dat het niet nodig zal zijn. Mijn collega Sam zal met u afrekenen en de verdere besprekingen afhandelen. Ook zal u een foto van de man moeten afgeven en zijn telefoon nummer." zei ik tegen de vrouw. Ik knikte naar Sam en gaf de vrouw een hand. Vervolgens ging ik nog even verder werken aan een verslag voor een andere klant.


Ik glimlachte naar de vrouw. "Geen zorgen, als hij vreemd gaat heeft u de beste wraak die u kunt krijgen. En als hij dat niet doet, heeft u een geweldige man." Ik regelde de laatste dingen met de vrouw en een week later gingen we volgens plan naar de kroeg om de man te ontmoeten.

Ze had ons verteld dat hij met de jongens van de voetbal naar de kroeg ging. Het begon al goed, hij was niet op de plek waar hij zei te zijn. De klootzak was niet in de stamkroeg, maar we vonden zijn auto een aantal straten verder, bij een stripclub. “Waar zijn de trouwe mannen gebleven?!” vroeg ik gefrustreerd aan Sam die naast me in de auto zat. “Ik ga wel even met Marcel praten of we bij hem achter nog een leuk pakje kunnen lenen.” zei ik tegen Sam. Marcel is een goede vriend van ons en de eigenaar van de stripclub. Hij had ons al eens eerder geholpen, omdat we ook eens hem hadden geholpen met een klus. Ik stapte uit de auto en liep op de bewaking af. Deze herkende me gelijk en bracht me naar Marcel toe. “He, goede vriend.” zei ik tegen hem en gaf hem een knuffel. “Mi amor.” antwoordde hij en keek even naar Sam die naast me was komen staan. “Dit is Sam, je had haar nog niet eerder gezien, maar ze is een zaken partner van me.” Hij zoende de hand van Sam en keek me aan “ik denk niet dat mijn hart zoveel mooi en vrouwelijk schoon aankan.” zei Marcel de half italiaan tegen ons. “Even vlijend als altijd, he jij oude casanova.” zei ik tegen hem “maar, daar zijn we niet voor helaas. Er zit een van onze klanten in jouw stripclub. Hij knikte en vroeg “uiteraard help ik altijd twee mooie dames, zoals jullie. Wat is het dat jullie willen?” vroeg hij on. “heb je nog die latex pakjes? Aangezien we niet echt hierop zijn gekleed.” Hij knikte en begeleidde ons naar achteren, vervolgens stopte ik Marcel geld toe, aangezien hij ook slechts een zakenman is. We werden in een kleedkamer begeleidt en ik keek even naar Sam “Alles voor het geld.” zei ik tegen haar en zocht mijn maat uit.


Ik grijnsde. "Kijken of er eentje er bij is die aan mijn smaak voldoet." Ik zocht even tussen de pakjes en griste er eentje uit het vak. "Hey deze heb ik thuis ook," zei ik grijnzend.


Ik keek even Sam aan en schoot in de lach "Ja, ik had hem, tot dat ongelukje van laatst dan. Mannen kunnen ook nooit eens wachten." grapte ik tegen haar en pakte een uitdagend strak en sexy latex pakje uit het rek. "Zou dit me staan? Of moet ik de rode nemen?" vroeg ik aan Sam terwijl ik het zwarte pakje omhoog hield.


Ik keek aandachtig naar het pakje. "Ik denk dat zwart je beter staat." Zei ik en ik pakte een ander pakje uit de kast en glimlachte. "Perfect," zei ze


Snel trok ik mijn kleding uit en hield alleen mijn string aan. Vervolgens wurmde ik mezelf in het latex pakje en ritste het aan de voorkant dicht. Het was een jurk met een split tot aan mijn bovenbeen en een decolleté waar menig man opgewonden zou worden. Ik bekeek mijn lichaam in de spiegel en het stond me uitermate sexy. "Wat vind je, beetje geil genoeg?" vroeg ik Sam.


Ik likte mijn lippen af. "Heerlijk, om op te vreten," Ik hapte als grap haar haar en wrong me net in het laatste stukje van mijn pakje. Een strakke body, er hoorde hoge latex over knee laarzen bij en een zweepje. "Ok ik ben klaar," zei ik grijnzend kijkend naar Fox.


Ik maakte net mijn latex stiletto hakken vast, toen ik naar Sam opkeek. "ik ook," antwoordde ik terwijl ik rondjes draaide met de handboeien om mijn vinger. We hadden afgesproken met Marcel dat we een van zijn kamers konden gebruiken. Die speciaal voor bondage waren gemaakt. "Zullen we dit varkentje dan maar gaan fillen?" vroeg ik met een twinkeling in mijn ogen aan haar.


Ik rilde van opwinding. "Graag," antwoordde ik en keek naar Fox.


Zwaaiend met mijn heupen, als een kat die op haar prooi afging, liep ik naar binnen toe. Daar zag ik de man zitten die we nodig hadden en ik maakte een gebaar naar Sam toe. Met zijn rood bestifte lippen en mijn donker opgemaakte ogen keek ik hem speels aan. Hij leek ons op te merken, toen we bijna bij zijn tafel waren.

Ik liep achter haar aan. Af en toe sloeg ik met mijn zweep op een tafel en grijnsde dan naar de mannen die daar zatten. Ik ging naast Fox staan en keek naar de man. Een man achter me pakte mijn kont vast. Ik draaide me om en grijnsde. Ik gaf hem een klap met mijn zweep op zijn kont. "Af blijven jongen, anders moet ik je billenkoek geven," zei ik en ik draaide me weer om.


Ik liep zelf verzekerd en langzaam op hem af. Daarna zette ik mijn naaldhakken naast hem in de bank en keek hem aan. "Wat dacht je ervan, als wij jouw eens mee zouden nemen op safari? Deze poes heeft wel zin in een tijger." zei ik tegen hem en hij wreef zachtjes met zijn hand over mijn onderbeen. Ik trok een wenkbrauw op en vroeg "Nou?"


Daar stonden we dan, twee vrouwen met een missie. De man keek even naar Sam en toen naar mij. "Welke man kan daar nu nee tegen zeggen..." zei hij en zoende mijn voet. "een trouwe man..." dacht ik en moest de walging uit mijn gezicht wrijven. Zo meteen hadden wij toch onze wraak, dan zou dit allemaal niet meer uitmaken. "Sta dan op, slaaf!" zei ik tegen hem en zette mijn hak tegen zijn kruis aan.


Ik grijnsde. "Schiet op, we hebben niet de hele dag de tijd. Op staan," Toen de man niet snel genoeg stond sloeg ik hem met mijn zweep tegen zijn been. Hij stond snel op en volgde ons naar ons geheimen kamertje.


Het was altijd mooi om een man in zoveel bewondering te zien kijken en tegelijkertijd met afgunst. En deze vis, die hapte wel gretig naar het aas dat hem voor werd gehouden. Even keek ik stiekem naar het fototje van de man, en inderdaad was dit hem. Eenmaal bij de kamer aangekomen opende ik de deur en liet Sam en de man voorgaan. We zullen hem even voor het gemak O. noemen.


Ik had wel zin in een spellentje en ik gooide hem op de bank. "Lik mijn laars!" beval ik hem en stak mijn been naar hem uit. Hij grijnsde en likte mijn laars. "Goed zo, jij bent een goed slaafje," zei ik en ik schopte hem weer terug.


"Zo ben ik terug," zei ik tegen Sam en O. "Leef je alvast maar een beetje uit. Niet teveel, ik wil ook wel wat van hem." Terwijl ik over de gang liep naar beneden belde ik de klant op en zei hoe het was gegaan. Ze wilde persee doorgaan en beneden haalde ik een emmer met ijs.


Ik ging op de man zitten en keek hem recht aan. "Ben jij een stoute jongen geweest?" vroeg ik. Hij knikte gretig. "Dan verdien je billenkoek," zei ik. Ik stapte van hem af en ging op een stoel zitten. "kom maar, over de knie."


Niet veel later kwam ik terug en opende de deur. Voor me zag ik een Sam met over haar knie O. Daar lag hij dan met zijn blote billen. Het was geen onaantrekkelijke man, maar het was en bleef een hufter! Ik liet de ijsemmer zien en knipoogde naar haar, dat was het teken dat alles volgens plan ging.


ik grijnsde en gaf hem nog een paar harde klappen. "Goed, slaafje, ga maar weer op de bank zitten." Zei ik en ik duwde hem van me af.


Ik zette de ijsemmer naast het bed neer en liep op de man af. Ik greep hem bij zijn kraag en trok hem overeind. "Zo, eens kijken of jij werkelijk, zo'n lief mannetje bent." en gooide hem op het bed. Ik ging met mijn benen aan weerszijde van zijn benen zitten en maakte de knoopjes van zijn blouse open. Hij wilde met zijn hand omhoog gaan via mijn been, maar ik zette mijn nagels in zijn hand, voordat hij het kon proberen. "nee.. nee.. slaafje. Dit is ons spelletje." ik lachtte en gooide de blouse naast het bed, en keek naar Sam. "help je me even met hem vast maken?" vroeg ik haar.


"graag," zeg ik opgetogen en ik pak en touw en een paar handboeien. Ik klik zijn handen vast aan het bed. En bind zijn benen vast zodat hij in een kruis ligt. Zijn benen wijd. "Lig je lekker?" vroeg ik


Hij kreunt een beetje en kijkt me aan. Ik bedek zijn mond met zijn stropdas en fluister zachtjes in zijn oor "Welkom bij de zusters van wraak." zijn ogen worden groot en kijken me aan. Waarschijnlijk had hij ooit over ons gelezen en dat was te zien in zijn ogen. Ik liet mezelf meer afdalen naar zijn voeten en maakte de knopen van zijn broek los.


Ik grijnsde en likte over zijn gezicht. "Heb je het naar je zin?" fluisterde ik in zijn oor. "Het word nog veel beter." Ik stond op en gaf hem een klap met mijn zweep op zijn borstkas. Hij gilde het uit. "Oeps," zei ik grijnzend.


Ik keek Sam aan en gooide zijn los gemaakte schoenen op de grond en zag dat er geen mogelijkheid bestond om zijn broek uit te trekken. Daarom pakte ik een schaar en knipte mijn weg omhoog. Het zweet brak bij hem uit en hij spartelde wild, tenminste dat wilde hij doen, maar hij was goed en stevig vast gebonden, dat het niet mogelijk was. "Het is maar goed dat ik je mond heb bedekt, niet dat ze je kunnen horen, maar ik wil mijn trommelvliezen in tact houden. Je hebt zelf aangegeven dat je dit wilde, dus geniet er maar van." zei ik tegen hem en gooide de kapot geknipte broek achter me. "Hmm.. een man die geen ondergoed draagt... tsss... stoute jongen."


Ik keek er naar. "Dat is het?" vroeg ik en ik boog voorover om er naar te kijken. "Dat kleine ding daar?" Ik keek naar zijn gezicht en schudde mijn hoofd. "Dat jij vrouwen krijgt verbaast mij."


"Ja, maar waarom denk je anders dat hij een sportauto heeft?" vroeg ik Sam grijnzend. Ik liet mijn nagels langs zijn penis glijden, maar ik weigerde om die aan te raken. Hemel mocht weten waar dat ding van hem allemaal was geweest. Hij kreunde toen ik mijn nagels in zijn bovenbeen boorde.


"Vind je dat lekker? Maar dat mag niet," zei ik en ik gaf hem nog een klap met mijn zweep. Een tweede striem liep over zijn borstkas.


Ik zag dat hij een stijve kreeg en keek Sam aan. "Wel wel wel... een masochist." zei ik verbazingwekkend. "Had ze dat niet kunnen zeggen, dan hadden we wel iets anders voor je uit gezocht, maat!" mijn ene hand gleed van het bed in de emmer met ijs. Met een hand vol met ijs liet ik dat glijden over zijn stijve heen. Hij kreunde pijnlijk en het was dat hij niet naar binnen kon schieten, anders had hij dat vast gedaan.


Ik grijnsde. "Wat zullen we dan met hem doen?" vroeg ik en ik legde mijn zweepje teleur gesteld weg. "Ik heb nog wel een gaatje waar zo'n ijsklontje in kan," Ik pakte een ijsklontje en duwde hem zijn anus in. "Lekker?" vroeg ik hem.


Hij maakt even een rare stuiptrek beweging en kijkt me aan. "We kunnen hem ook hier achterlaten, of misschien een van de gigalo's roepen, om hem eens te verwennen..." stelde ik voor. "of kunnen we dat niet maken?" vroeg ik haar.


"niet maken? Misschien vind hij het stiekem wel lekker," zei ik en ik keek naar de man. Hij keek met grote angstogen naar mij. Ik kroop over hem heen en hing boven zijn gezicht. "Wil je dat?' vroeg ik en ik kwam tot net boven zijn gezicht.


Hevig schudde de man nee en ik keek naar Sam "jammer, je weet niet wat je mist jongen." zei ik lachend en pakte iets uit de kast. Ik blindoekte de man en klikte wat bij hem om. "Hopelijk vind je ons cadeautje leuk, en ow ja, je vriendin zal er over een half uurtje zijn." fluisterde ik in zijn oor. Onze tijd zat erop. "Kom Sam, gaan we lekker naar de kroeg, we zijn er toch op gekleed."


Ik sprong van de man af en grijnsde, "Doe haar de groeten," zei ik. Ik trok mijn pakje goed en pakte mijn zweep weer. "Doei."


"Dag," zei ik tegen hem. We liepen lachend de kamer uit en lieten zijn vriendin erin. En voor ieder die wil weten wat ons 'cadeautje' was, huur ons in...Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright