Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

7 woorden

Zeven woorden. Woorden hebben macht. Geschreven woorden geven iets prijs. Maar als ze uitgesproken worden, pas dan komen woorden tot hun recht. Ze doen iets met je. In dit verhaal geven ze opwinding en daarachter schuilt een ongekend verlangen...
Beoordeel dit sprookje
(8 stemmen, 11598 lezers)
Meld misbruik
Het is donker. De wind huilt om het kantoorgebouw. Je trekt je hoofd tussen je schouders in de wollen kraag van je lange mantel. Je rilt. Komt het van de kou of de opwinding. Beide kan, je bent niet bepaald winters gekleed in je mantelpakje. Zoals gewoonlijk in deze tijd van het jaar is het vreselijk druk op het werk. En daarom loop je hier. Tastend in je tas vind je de sleutel van de achterdeur. Vlug stap je naar binnen. Pffft....lekker warm. Je collega heeft je gevraagd een avond over te werken. Hij zit midden in een klus en komt er niet uit. Tenminste dat zegt hij. Je weet wel beter. Al maanden lopen jullie om elkaar heen te dralen. Aan plagerige en suggestieve woorden geen gebrek. En dus is overwerk vanavond zeker geen straf en eigenlijk best wel spannend.

De laatste weken werden de gesprekken op de momenten dat jullie alleen waren steeds intiemer. En uiteindelijk eindigde dat in 7 woorden. Dat 7 woorden zoveel impact kunnen hebben had je niet kunne verwachten. De deur valt achter je in het slot en loopt naar de lift in de lobby. Het geluid van je hakken vult de ruimte. Ondertussen groet je de nachtwaker. Ongeduldig wacht je op de lift die van de twaalfde verdieping naar beneden moet komen. Je friemelt aan je haar. Iets dat je altijd doet als je zenuwachtig bent. Beneden aangekomen opende de liftdeuren zich geruisloos. Verrast kijk je naar de stoel die in de lift staat. Een stoel met daarop een enveloppe. Je wist dat hij van spanning hield, maar dit had je niet verwacht. Achter je gaat de lift weer dicht en een tinteling trekt door je lijf als je de enveloppe opent. Je herkent zijn handschrift en leest de tekst: 'In de tas vind je zwarte kousen, jarretels en een mooi kanten setje. Trek alles uit en kleed je om!'. De woorden klinken na in je hoofd. Je sluit je ogen en voelt hoe je poesje samentrekt van de spanning. Mmmmmm...dit wordt inderdaad een spannende avond.

Ongeduldig knoop je je blouse los. Het rokje vouw je op en hang je op de stoel. Het jasje er naast en het duurt niet lang of je staat naakt in de lift. Je kijkt naar jezelf in de spiegel. Stijve tepels sieren je stevige borsten. Je kreunt, maakt je vinger nat en trekt een spoor naar je tepel. Plagerig knijp je er in en je voelt onmiddellijk hoe je poesje samentrekt. Je bent nat. Heel nat. Langs je navel naar beneden en langzaam streel je je natte kutje. Opnieuw kreun je als je vinger langzaam binnendringt. Kort maar hevig vinger je jezelf. Je bent zo nat dat je het duidelijk kunt horen. Als hij denkt dat hij de enige is die spelletjes kan spelen heeft ie het mis, denk je. Uit je handtas pak je twee stalen balletjes. Ze zitten aan elkaar met een koordje. De gedachte dat je deze zo direct gaat inbrengen doet je bijna klaarkomen. Je spreidt je lippen en langzaam breng je het eerste balletje in. Zo lekker. Eerst de weerstand en dan het gevoel dat hij naar binnen schiet. Je bijt op je lip. Nummer twee volgt snel. Je bent zo nat dat het geen enkele moeite kost ze in te brengen. Je poesje trekt ritmisch samen en even ben je bang dat je nu al zult klaarkomen.

Je denkt terug aan de zeven woorden die hij vroeg je te mailen. 7 woorden die opwinding en verlangen uiten. Alleen al het idee wond je op. Benieuwd wat hij er mee zou gaan doen, schreef je ze op....'Twee balletjes die je naar binnen kunt brengen; een erg mooi pakje, zwart met kant....' dat waren de eerste twee. De balletjes voelen heerlijk. Elke keer als je beweegt voel je ze tegen elkaar tikken en elke beweging geeft een schokje dat je clit verder doet zwellen. Je voelt hoe je poesje steeds natter wordt. Nu is het mooie setje aan de beurt. Precies zoals jij het zelf zou kopen. Jullie hebben dezelfde smaak. Ook daar was je al vrij snel achter. Langzaam rol je de kousen met een sjiek patroon over je mooie slanke benen. Je bekijkt het resultaat. Mooi en vreselijk geil. Het kanten setje volgt. Een mooie hipster met een hoog sluitende bustier, het geheel wordt afgemaakt met jarretels. Met een voet op de stoel maak je de jarretels vast aan je kousen. Keurend bekijk je jezelf in de spiegel. Je draait je om...mooie billen in de spiegel. Je handen volgen de lijnen van je lijf. Mooi. Zacht. Zo onvoorstelbaar zacht. Kreunend voel je aan je poesje. De stof van je hipster is nu al nat een donkere vlek is het bewijs. Je rilt en dat komt zeker niet van de kou. Benieuwd naar wat er gaat komen druk je op de knop voor de tweede verdieping en de lift gaat zoemend omhoog. Wat gaat er nu gebeuren. Enerzijds beangstigend anderzijds zorgt het voor een heerlijk tinteling in je buik.

De gang is donker, maar wordt zacht verlicht met waxinelichtjes. Het geeft een romantisch spoor naar jouw minnaar. Want dat dit een intense en opwindende avond gaat worden is duidelijk. Aarzelend loop je door de gang en met elke stap neemt je opwinding toe. De twee balletjes in je poesje doen hun werk. Bij de derde stap wordt het zo intens dat je je moet concentreren om niet klaar te komen. Hijgend leg je een hand op je buik. Vlak onder je navelpiercing. Je voelt de trillingen die de balletjes veroorzaken. Onderweg naar de deur kom je een broek tegen en iets verder ligt een overhemd. Je herkent het. Het mooie grijze pak dat hij droeg vanmorgen. Mannen en pak...mmm....opnieuw voel je je kutje samentrekken. Vanaf de lift is het maar een kort stukje naar de deur van het kantoor waar je elke dag met vijf andere collega’s werkt. Als je de klink aanpakt voel je de zenuwen door je lijf gieren. Maar de geilheid overwint de onzekerheid over wat er achter de deur op je te wachten staat. En dan valt je oog op een enveloppe voor de deur. Nummer twee. Vol spanning maak je hem open en ook hierin staat weer een boodschap. Geschreven in sierlijke letters: 'Neem omgekeerd plaats op de stoel, de blinddoek doe je voor je ogen....' Je zucht nog eens diep, en opent de deur...en daar midden in de met kaarsen verlichte ruimte staat daar die stoel. En je voelt een druppel vocht langs je lippen naar beneden glijden. Je poesje zo nat als een spons. Wachtend en hunkerend naar zijn aanraking.

Er is niemand. Tenminste zo lijkt het. In drie stappen bereik je de stoel. De blinddoek ligt voor je klaar als ook een heerlijk glas rode wijn. Een merlot. Een goede keuze want het is jouw smaak. Heerlijk. Voordat je de blinddoek voor je ogen knoopt neem je een slok. De volle smaak rolt door je mond. En als je het doorslikt voel je de warmte naar binnen glijden. Je buigt je voorover….de ramen over de rugleuning en je schuift je billen naar achteren. Net over de rand van de stoel. Uitdagend en afwachtend wat er gaat komen. Door de blinddoek zij de zintuigen tot het uiterste gespannen. Dan hoor je muziek. Zachtjes waarbij het geluidsniveau wordt opgeschroefd tot een aangenaam niveau. The script. Jouw muziek. Heerlijk muziek. Je hoort hoe een deur opent, voetstappen naderen en een hand beroerd je haar. Streelt je. Je kreunt. Hij legt zijn hand tegen je wang. Je voelt de warmte en zijn heerlijke geur. Precies zoals hij altijd ruikt. Je poesje trekt ritmisch samen en anticiperend hol je je rug en schuif je de billen wat over de rand van de stoel. Wachtend op wat komen gaat.

Je hoort zijn regelmatige ademhaling. Blaast zachtjes in je nek. Kippenvel. Dan voel je een veer langs je nek over je rug naar beneden strelen. Je kreunt opnieuw. Het vierde woord op jouw lijst. “Plaag mij met een veer en doe mij rillen van genot” Het moet een prachtig beeld zijn. Jij op die stoel. Je billen naar achteren geschoven. Ongemakkelijk schuivend om je geilheid te laten zien. Holle rug en je armen op de rugleuning. De veer plaagt je. Je schokt als hij steeds verder langs je hals naar beneden afzakt. Dan voel je zijn half naakte lijf tegen je rug. Zijn handen omvatten je borsten. Teder voelt hij hun stevigheid en ze reageren door nog stijver te worden. Een kreuntje ontsnap aan je lippen als hij er plagerig in knijpt en je voelt hoe je kutje de zitting van de stoel nat maakt. Hij speelt met je. Zegt niets maar zijn aanraking is als een verlossend woord. De veer kriebelt, maakt je gek. Langs je benen.

Mmmmm…..zijn lippen vinden je mond en heftig zoent hij je. Dan zonder waarschuwing voel je hoe hij je langs achteren betast. Zijn hand op je poesje. Dwingend. Zijn middelvinger op je natte string en perst een straaltje vocht uit je kutje. Je siddert op de stoelt. Kreunt en je hoort hoe hij in je oor hijgt…”Nat schatje….?” Het is eerder een constatering dan een vraag. Je rijdt tegen zijn hand aan. “Oooohhhh kreun je…, plaag me niet….” Je voelt zijn vingers langs de rand van je kutje strelen. Elke keer als hij bijna je klitje aanraakt, trekt er een golf van opwinding door je lijf.

Eindelijk maakt hij de haakjes van je mooie kanten pakje los. Zijn handen op je borsten. Knedend. Hij is geil. Je voelt zijn harde pik tegen jouw rug. Hij is zo opgewonden! Het kanten hemdje beland in de hoek. Hij wrijft zich tegen je aan. Laat alles aan je voelen. Je ruikt hem. Opgewonden. Geil. En je voelt zijn natheid. Dan pakt hij je bij je billen. Trekt ze naar hem toe. Zijn harde pikt drukt tegen het natte stof van je hipster. Hij trekt het stof tussen je billen. Daardoor tekent je kutje nog duidelijker. De natte plek verklapt je geilheid. Hij kreunt. Speelt met je. Met vaardige vingers trekt hij het stof opzij. “Mmmmm….kreun je” en schokt bij de gedacht dat zijn vingers zo direct het touwtje tegen komen van die twee heerlijke balletjes in je kutje.

“Wat is dit….?“ Zijn stem klinkt verrast. Je voelt de druk in je poesje toenemen als hij zachtjes aan het touwtje trekt…Met kort schokjes plaagt hij je. Je hijgt. “Trek ze er uit!” kreun je. Maar hij geeft geen gehoor aan jouw opdracht. “Jij hebt ze niet voor niets ingebracht, schat” hoor je hem in je oor fluisteren. “Ik ga je helemaal gek van verlangen maken” en de daad bij het woord voegend trekt hij met korte rukjes aan het touwtje. Je voelt het geil uit je poesje stromen. Zo vreselijk nat. Natter dan je ooit bent geweest. En dan trekt hij het eerste balletje er uit. Je voelt hoe je kutje opgerekt wordt. Het balletje drukt tegen je blaas. Op je klitje. Je voelt je nog natter worden….Op het randje van een orgasme. Je hebt het zo hard nodig. Alle opgebouwde spanning van de laatste maanden is in deze kamer aanwezig. Precies als hij het balletje uit je kutje trekt knijpt hij in je stijve tepel. Je siddert, schokt en bijna kom je klaar. Je clit bonst. Is keihard en wil ooooh zo graag aangeraakt worden!

Dan trekt hij je van de stoel. En zet je op de bank. Op je knieën. Benen licht gespreid. Je natte kutje gezwollen, waar inmiddels één balletje uithangt. Je kreunt. Anticipeert op wat komen gaat. Ruw trekt hij het tweede balletje er uit. Je gilt. En opnieuw kom je bijna klaar. Het is een prachtig gezicht. Jouw billen, gestoken in kant, een mooie zwarte ruit in je kousen. Vast geknoopt aan een jarretel. De hipster in je lies. Je kutje bloot. Open. Klaar om genomen te worden. Je voelt zijn handen over je billen. Hij streelt je kutje en zijn middelvinger draait rondjes om je clit die inmiddels zo enorm gezwollen is. Hij staat in brand en je kreunt en siddert nu aan een stuk door. Hij weet je zo goed te bespelen. Weet waar jouw grenzen liggen en zoekt ze op.

Dan ongeduldig geworden, rukt hij je kanten hipster van je billen. Het stof scheurt en trekt een striem over de dij. Dan even niets. The energy never dies…van the script zet in en dan voel je zijn eikel langzaam je kutje binnendringen. “Aaahgrrr….." kerm je. Langzaam voel je zijn harde paal binnendringen. Tot aan zijn ballen. Diep in je kutje. Hij kreunt….. “Jezus….wat heb ik hier lang op gewacht….”

Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright