Erotisch Sprookje Erotisch Sprookje
Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan
Log nu in en deel jouw erotische fantasieen met anderen!

dubbel gevoel

Dit is een verhaal op verzoek. Voor iemand die mij aan het hart gaat. Iemand die mij heeft. Met mij speelt. Ik geniet van haar en ben opzoek naar haar diepere gevoelens. Maar die laten zich moeilijk ontrafelen. Een zoektocht naar genot. Aantrekken en afstoten. Mijn dubbel gevoel.
Beoordeel dit sprookje
(3 stemmen, 6672 lezers)
Meld misbruik
"Je moet een ding begrijpen...". Hij klinkt serieus als hij de woorden uitspreekt. Zijn grijs blauwe ogen staren langs haar heen. Peinzend en nadenkend over war hij haar zal zeggen. Tegenover hem zit een jonge vrouw. Mooi. Prachtig donker haar met een frisse blik. Je kunt niet om haar heen. Als ze een ruimte binnenkomt vult ze de ruimte. Een vrouw als zij heb je niet voor jezelf alleen. Hij zucht. Zoekend naar de woorden. "Ik wil je je". Hij spreekt de woorden fluisterend uit. Onbewogen kijkt de vrouw hem aan. "Je weet dat ik dat niet kan..."

Hij is een man in de kracht van zijn leven. Ouder ja. Maar ook rijper. Meer ervaring. Maar toch ook opzoek naar zich zelf. ij geeft zich gemakkelijk. Bouwt aan relaties en geeft zich. Onvoorwaardelijk en kwetsbaar. Hij kijkt bedenkelijk als de woorden van de vrouw tot hem doordringen. Hij denk terug aan vorige week en aan andere momenten. De momenten dat ze samen waren. In zeker zin is ze zijn zielsverwant. Verbonden. Zo intens verbonden dat de verbinding zelf een belemmering is voor wat hij wil. En wat hij wil is haar. In al haar rauwheid. Haar opwinding. Haar gevoel en haar ontlading. De woorden die ze uitspreekt doen hem pijn.

De woorden van de man klinken na in haar hoofd..."Ik wil je"... Ze vindt het moeilijk daarmee om te gaan. Ze voelt zich niet mooi. Ze voelt zich niet veilig als het gaat om het tonen van seksuele emoties. Deze man is bijzonder. Een vriend. En dat is precies wat haar tegenhoudt. Het is niet zo dat hij haar niets doet, maar dat stukje is weg gestopt. En hij wil er bij. Zoekt het op.

Ze zitten naast elkaar aan de tafel. Altijd. Zijn hand streelt haar bovenbeen. Zwijgend kijken ze naar andere stellen die in het restaurant zitten. Het is druk en gezellig. Ze weet wat hij wil. Natuurlijk wil hij met haar naar bed. Haar verwennen. Maar dat wil niet. De blokkade. Het dubbel gevoel zorgt voor de belemmering. Niemand komt bij haar gevoel. Ze wil haar emotie niet tonen en duwt hem weg.

"Ik wil je om een andere manier dan dat jij denkt" vervolgt de man zijn verhaal. Ik wil met je spelen. Ik wil je diepere seksuele fantasieƫn. Ik wil weten waar je van klaarkomt. Ik wil weten hoe je je het doet. Ik wil dat jij begrijpt dat mijn opwinding het spel van verleiding is. Ik wil in je hoofd. Het meest intieme dat er is. Ik wil je begrijpen. Ik wil dat je mij verteld wat je opwindt. "Wat wil je precies..." vraagt ze terwijl ze in zijn ogen kijkt.

"Ik zal je een verhaal vertellen. Een verhaal van macht. De macht die jij over mij hebt. En wat mij opwindt". Ongemakkelijk schuift de vrouw heen en weer. Wetende wat er gaat komen. Dit is niet het eerste gesprek dat de twee hierover hebben. Hij vraagt haar iets wat ze niet kan geven. Zijn hand streelt haar onderrug en ze krijgt kippenvel. Zo gevoelig. Haar zenuwen tot het uiterste gespannen...

Je ligt in je bed. Alleen. Een lange dag achter je. Nog even op je mobiel en je hebt een bericht van hem. Ć©Ć©n woord..."Zin?"... Ze weet precies wat hij bedoelt. Hij is op jacht naar haar. Wil haar verleiden. Haar laten zoeken naar zichzelf. Haar intimiteit. En hij wil dat ze dat met hem deelt. Vertelt wat ze aan heeft. Wat ze voelt als haar handen haar borsten vinden. Opzoek naar de opwinding. Hij wil haar helpen haar genot te vinden. En daarbij ook zelf de opwinding kan uitspreken. Hij is een voyeur. Geniet van de emotie in alles wat haar gevoel laat zien. Hij wil haar zien als ze met zichzelf speelt. Haar zien genieten. Hij wil haar zien op het meest kwetsbaarste moment. Ogen omfloerst met een waas van verlangen, terwijl ze hijgend en rillend klaarkomt. Hij wil haar naakt en kwetsbaar. "Goed"" appt ze terug. En het spel kan beginnen.

Als hij de woorden leest begint het spel. Hij schrijft haar een mooi verhaal. Het verhaal gaat niet over jullie samen. Het gaat om haar. Haar verlangens. One night stands. Ze deelt haar opwinding. In gedachten speelt hij met haar. Hij bouwt de spanning op. Voorzichtig. Hij vraagt haar mee te werken aan het verhaal. Wie zijn het? Waar speelt het zich af? Wat gebeurt er. Het verhaal krijgt vorm. Samen vullen ze elkaar aan. Vertellen wat de personages moeten doen en in dat verhaal vinden ze elk hun genot. Beiden geil geworden beschrijven ze de manier waarop het opwinden verhaal eindigt. Om het vervolgens 80 km van elkaar af te maken. Vertellen aan elkaar wat ze doen. Gebruik makend van elkaars geilheid komen ze beiden aan hun genot. Kus...trusten en tot morgen.

Ik wordt wakker. Het is 7 uur. Het wordt een spannende dag want ik zie haar weer. Ik kom de dag maar moeilijk door. Wachtend op de tijd dat ik naar haar toe kan rijden. Om vier uur middags stop ik voor haar deur. Eindelijk. Je doet de deur open. Mooi als altijd. Een mooie blouse met suĆØde rok. Ze loopt voor hem uit de trap op. Hij ziet haar benen en billen en hij is direct opgewonden. Wetend wat er onder zit. Na even bijgepraat te hebben vraagt ze "Benen?" Dat is waar hij op heeft gewacht. Snel stapt ze uit haar rok. Een mooie kanten string wordt onthult. Ze stapt op bed. Ik kniel naast het bed en masseer haar bene, voeten en billen. Ze weet dat het mij opwind. Ze weet dat ze mij in haar macht heeft. Mijn handen spelen met haar spieren. Ze licht op haar buik en af en toe zie ik een glimp van haar poesje. Haar slipje half naar beneden getrokken.

"Ik wil dat je met jezelf speelt, Lief" fluister ik in je oor. Ik wil zien hoe je met jezelf speelt. Hoe je vingers over je kutje glijden. Mijn handen over je benen. Oppassend dat ik jou spel niet verstoor. Ik zie alles. Zie hoe ze steeds natter wordt. Ik ruik je. Hoor hoe nat je bent. Er is Ć©Ć©n afspraak. Ik mag je niet aanraken. alleen kijken. Mijzelf wel uiteraard. Mijn hand streelt mij harde pik. Ik zie hoe haar middelvinger haar natte gaatje vindt. Ze kreunt. beweegt har heupen. Je schokt als je vinger je clit streelt. Je kutje is nat en open. Mijn handen strelen benen. ik ga achter je zitten . Zo kan ik alles god zien. Ik kreun als ik mij langzaam aftrek. Het is zo geil te zien hoe ze geniet. Dat zeg je mij plaats te nemen op de bank. En dan begint het spel van controle en macht pas echt. Jij bent in contole. Jij bespeelt mij.

Van af de bank kijk ik naar haar. Raak jezelf niet aan. Dwingend bepaalt ze de regels. Ze geeft mij het zicht op haar kutje. Haar benen opgetrokken. Ik kan haar gezicht niet zien. Ook een regel. Ze verbergt haar kwetsbaarheid.Ik zie hoe je vinger in en uit je kutje glijdt. Nat van het geil. Hijgend streel je jezelf. Wetende dat ik alles zie. Je vertelt over je minnaar. Hoe je hem nam. Je beschrijft hoe je op hem klom. Zijn harde pik in naar je kutje leidt en hoe je kreunend over hem heen zakt. Ik zie wat het verhaal met je doet. Ik weet dat ik geen sex met haar zal hebben, maar haar te zien genieten bezorgt mij enorm veel genot. Je beschrijf hoe je hem neukt. Wilde rauwe sex. Sex zonder gevoel. Alleen lust. Bevend en trillend kom je klaar op het verhaal wat je met mij deelt. Dan mag ik. ik kijk naar je. Zie je opgetrokken knieƫn met dat heerlijke kutje. Mooi. Zo onvoorstelbaar mooi. Als ik je slipje tegen mijn neus hou, kom ik kreunend en schokkend klaar. Dubbel gevoel. Zo dichtbij en toch zo ver weg. Maar ooh zo opwindend.

Erotisch Sprookje — Verhaaltjes voor volwassenen voor het slapen gaan Meer over Erotisch Sprookje Privacybeleid en Copyright